2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Cok sevindim cnm masallah Rabbim tum yavrularimizi korusun

Gozunuz aydin çok sevindim bir sey cikmadigina.

Gozunaydin canim cok sevindim

ne güzel bir haber geçmiş olsun :)

amin. sizin adınıza sevindim , inş diğer arkadaşların bebişlerininde bişeyi yoktur.

Cok sevindim gozun aydin. Allahim butun bebeklere şifa versin:)

amin. gelmiş geçmiş olsun arkadaşlar hepinize

tekrar geçmiş olsun çok sevindim iyi çıkmasına

herkese çok teşekkür ederim kızlar..
bebişlerimize bişeycik olmasınn

bugün 3. gün hala kakamızı yapmadık. doktor daha önce 2 3 günde yapabilir korkmayın demişti.

bebişlerinizin eldivenlerini çıkardınız mı? biz çıkardık tırnaklarımızı kestik ama bazen gözüne o kadar yakın tutuyor ki parmaklarını içine sokacak diye korkuyorum...

bebişlerinizin eldivenlerini çıkardınız mı? biz çıkardık tırnaklarımızı kestik ama bazen gözüne o kadar yakın tutuyor ki parmaklarını içine sokacak diye korkuyorum...
Coktaaaaan ben çoktan çıkardım çünkü elleri büyük hareket ettirmek istio eldiven kisitlio.

Senin anlattığına gibi nerdeeee . 5 defa kalksin yeterki aglamasin yaaa

Ben 15 gün taktım eldivenleri sonra hiç takmadim tırnaklarını kestikten sonra bişey olmaz bence ellerini keşfetmeli onun için takmamak en iyisi

Kızlar aranızda bebek telsizi kullananlar varmı ? Tavsiye edeceginiz bir urun varsa paylaşırsanız sevinirirm.
Tesekkurler

bizim 1. ay kontrolümüzde dr çıkardı.takma bi daha dedi. o günden beri yüzünü çizse de takmıyorum. yüzünü ve dünyayı elleriyle tanıyacak.

bugün 3. gün hala kakamızı yapmadık. doktor daha önce 2 3 günde yapabilir korkmayın demişti.
Canm bizim de 3.gün yapti kakasini sadece anne sütü aliyorsa normal diyor doktorlar ilik duş iyi geliyor birde karin masaji ve ayak hareketleri işe yaradi bizde

bizde 20 günlük ken çikartmistik hiç sevmedi zaten ne eldiven ne şapka..bizimkide yüzünü yirtiyor ama olacak o kadar herşeyi elleriyle keşfediyorlar..

Cnm cok sevindim sonucun guzel cikmasina. YUCE ALLAHİM hepimizin kuzularini korusun.. Amin..

Ben 40imiz cikti ondan sonra cikardim eldiven ve sapkasini. Tirnaklarida hemen uzuyor.. Ama sapkasini yikadigim gunler bir iki saatligine takiyorum basi usumesin die..

Canim uyku duzenimiz nerdeyse ayni. Peki gunduz uykulariniz nasil kacar saat ve nasil uyutuyorsun

Canim gunduz uykusu yok nerdeyse bazen keyfi olursa bir saat uyur bazende yarim saat. Emerek uyuyor bizimki baska turlu uyumuyor. Yada kucakta gezdireceksin.
Hiii huylari da benziyo anlaşılan benimki de öyle 1 saat salla ayağında lutfedip bi 30 dakika uyuyo 3-4 kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…