Cok sevindim cnm masallah Rabbim tum yavrularimizi korusun
Gozunuz aydin çok sevindim bir sey cikmadigina.
Gozunaydin canim cok sevindim
ne güzel bir haber geçmiş olsun :)
amin. sizin adınıza sevindim , inş diğer arkadaşların bebişlerininde bişeyi yoktur.
Cok sevindim gozun aydin. Allahim butun bebeklere şifa versin:)
amin. gelmiş geçmiş olsun arkadaşlar hepinize
tekrar geçmiş olsun çok sevindim iyi çıkmasına
Herkese geçmiş olsun kızlar. Bebişlerimiz hiç hasta olmasın
edsofi bebek mesela koltuklardan filan tutunup yan yan yurume asamasında bu oyuncağa tutunun ileri yuruyerek pratik yapar. Oyuncak ona göre tasarlanmıştır diye düşünüyorum canım dengede kalmayıda öğrenir deneye deneye
yedi güne kadar problem yok demişti bizim doktorumuzbugün 3. gün hala kakamızı yapmadık. doktor daha önce 2 3 günde yapabilir korkmayın demişti.
Anne sütü aliosa rahat 7gun bekleyeblrsnbugün 3. gün hala kakamızı yapmadık. doktor daha önce 2 3 günde yapabilir korkmayın demişti.
Coktaaaaan ben çoktan çıkardım çünkü elleri büyük hareket ettirmek istio eldiven kisitlio.bebişlerinizin eldivenlerini çıkardınız mı? biz çıkardık tırnaklarımızı kestik ama bazen gözüne o kadar yakın tutuyor ki parmaklarını içine sokacak diye korkuyorum...
Senin anlattığına gibi nerdeeee . 5 defa kalksin yeterki aglamasin yaaaCanim 5te uyanip yeni gune baslamasin da ben gece 2 3 kere kalkmaya raziyim. Valla her aksamki gibi masaj ninni meme o sekilde 8de uyutup 11 gibi ruya beslenmesi sonra 2de bi 5te uyanip emdi dun gece. 7de de resmen uyandi. Bu sekilde olsun canima minnet
Ben 15 gün taktım eldivenleri sonra hiç takmadim tırnaklarını kestikten sonra bişey olmaz bence ellerini keşfetmeli onun için takmamak en iyisibebişlerinizin eldivenlerini çıkardınız mı? biz çıkardık tırnaklarımızı kestik ama bazen gözüne o kadar yakın tutuyor ki parmaklarını içine sokacak diye korkuyorum...
bizim 1. ay kontrolümüzde dr çıkardı.takma bi daha dedi. o günden beri yüzünü çizse de takmıyorum. yüzünü ve dünyayı elleriyle tanıyacak.bebişlerinizin eldivenlerini çıkardınız mı? biz çıkardık tırnaklarımızı kestik ama bazen gözüne o kadar yakın tutuyor ki parmaklarını içine sokacak diye korkuyorum...
weewell kullanıyorum ben. gayet iyi memnunuzKızlar aranızda bebek telsizi kullananlar varmı ? Tavsiye edeceginiz bir urun varsa paylaşırsanız sevinirirm.
Tesekkurler
Canm bizim de 3.gün yapti kakasini sadece anne sütü aliyorsa normal diyor doktorlar ilik duş iyi geliyor birde karin masaji ve ayak hareketleri işe yaradi bizdebugün 3. gün hala kakamızı yapmadık. doktor daha önce 2 3 günde yapabilir korkmayın demişti.
bizde 20 günlük ken çikartmistik hiç sevmedi zaten ne eldiven ne şapka..bizimkide yüzünü yirtiyor ama olacak o kadar herşeyi elleriyle keşfediyorlar..bebişlerinizin eldivenlerini çıkardınız mı? biz çıkardık tırnaklarımızı kestik ama bazen gözüne o kadar yakın tutuyor ki parmaklarını içine sokacak diye korkuyorum...
kızlar sabah gittik kardiyoloğa..
allahıma bin şükür hiç bişey çıkmadı.
ama ömrümüzden ömür gitti ağlıcaktım nerdeyse
akciğerlerindeki atar damardaki kan sesini duymuş doktor oymuş
herşey normalmiş.
Rabbim yavrularımızı korusun.
bebişlerinizin eldivenlerini çıkardınız mı? biz çıkardık tırnaklarımızı kestik ama bazen gözüne o kadar yakın tutuyor ki parmaklarını içine sokacak diye korkuyorum...
Kızlar aranızda bebek telsizi kullananlar varmı ? Tavsiye edeceginiz bir urun varsa paylaşırsanız sevinirirm.
Tesekkurler
Canim biz elybaby kullaniyoruz. 110 TLcivari.memnunum cok.ecenaz8989kullanıyoruz1061 .!.:Kızla aranızda bebek telsizi kullananlar varmı ? Tavsiye edeceginiz bir urun varsa paylaşırsanız sevinirirm.
Tesekkurler
Canim uyku duzenimiz nerdeyse ayni. Peki gunduz uykulariniz nasil kacar saat ve nasil uyutuyorsunCanim bizim kizda aksam 8 de emmeye basliyirdu yarim saat sonra uyuyor. 11 gibi ben yatmadan emziriyoum sonra ucde emziriyorum bide 6 da enson 7-8 arasinda uyanirdi. Bugun altida uyandi hala uyumadi . Uykusuzluktsn gozleri kizardi ama inatla uyumuyor. Kakasini yapti gszini cikartti gozle goulur bi derdi yok.gibi ama anlamadim
Canim gunduz uykusu yok nerdeyse bazen keyfi olursa bir saat uyur bazende yarim saat. Emerek uyuyor bizimki baska turlu uyumuyor. Yada kucakta gezdireceksin.Canim uyku duzenimiz nerdeyse ayni. Peki gunduz uykulariniz nasil kacar saat ve nasil uyutuyorsun
weewell kullanıyorum ben. gayet iyi memnunuz
Cnm ben weewell kullaniyorum cokta memnunum. Tavsiye ederim kesinlikle..
[/QUOTE]Canim biz elybaby kullaniyoruz. 110 TLcivari.memnunum cok.
Hiii huylari da benziyo anlaşılan benimki de öyle 1 saat salla ayağında lutfedip bi 30 dakika uyuyo 3-4 kezCanim gunduz uykusu yok nerdeyse bazen keyfi olursa bir saat uyur bazende yarim saat. Emerek uyuyor bizimki baska turlu uyumuyor. Yada kucakta gezdireceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?