Masallah senin ki gene 3-4 kez uyuyormus benim kiz bikere uyuyor nadiren iki kez uyuduguda oluyor cadinin.Hiii huylari da benziyo anlaşılan benimki de öyle 1 saat salla ayağında lutfedip bi 30 dakika uyuyo 3-4 kez
Bizde yapmamaıştık doktorda aldık soluğu. Fitil verdi, önce vermek istemedim bağırsakları tembelleştiriyor diye ama çok ağlayınca mecbur kaldım, iki güne bir veriyorum, bir kere verdiğimde aralıklarla iki kere kaka yapıyor rahatlıyor yavrum.İnşallah seninkinde fitil vermek zorunda kalamzsınbugün 3. gün hala kakamızı yapmadık. doktor daha önce 2 3 günde yapabilir korkmayın demişti.
Huysuzluk yapmasa uyumasin varsin ama uykusu geliyo mizmiz oluyo cokMasallah senin ki gene 3-4 kez uyuyormus benim kiz bikere uyuyor nadiren iki kez uyuduguda oluyor cadinin.
Aynen bizzimkide oyle uyumamak icin direniyor. Uyumadigi icinde huysuzlasiyor. İns. Duzene girerlerHuysuzluk yapmasa uyumasin varsin ama uykusu geliyo mizmiz oluyo cok
yedi güne kadar problem yok demişti bizim doktorumuz
Canım anne sütü
Anne sütü aliosa rahat 7gun bekleyeblrsn
Canm bizim de 3.gün yapti kakasini sadece anne sütü aliyorsa normal diyor doktorlar ilik duş iyi geliyor birde karin masaji ve ayak hareketleri işe yaradi bizde
bizde 20 günlük ken çikartmistik hiç sevmedi zaten ne eldiven ne şapka..bizimkide yüzünü yirtiyor ama olacak o kadar herşeyi elleriyle keşfediyorlar..
Bizde yapmamaıştık doktorda aldık soluğu. Fitil verdi, önce vermek istemedim bağırsakları tembelleştiriyor diye ama çok ağlayınca mecbur kaldım, iki güne bir veriyorum, bir kere verdiğimde aralıklarla iki kere kaka yapıyor rahatlıyor yavrum.İnşallah seninkinde fitil vermek zorunda kalamzsın
sadece anne sütü alıyor. 7 günse çok iyi biraz rahatladım sabah yapmış ama az yapmış normalde bezi doldurudu
bi de bugün kontrole gittik tekrar 4 günde 250 gr almış daha sık emzirdim çok mutluyum...
Canim dediğim gibi diğer memeyi de veriyosun dimisadece anne sütü alıyor. 7 günse çok iyi biraz rahatladım sabah yapmış ama az yapmış normalde bezi doldurudu
bi de bugün kontrole gittik tekrar 4 günde 250 gr almış daha sık emzirdim çok mutluyum...
Alırlar inşallah canım benimki de 10 günde 200 g almıştıCanim kac saatte bir emzirdin. Bizimkide bu ay cok az kiko almisti ben saat basi emziriyorum ins. Alir kilo
Canim benimki de dun oyleydi zorla gulup aguluyodu bi ara halisinda oynarken oyle bi aglamaya basladi ki aklim cikti. Kac dakika dq susturamadim. Sonra bisi farkettim belki sizinkiler yapiyodur ama benimki o anda basardi. Yastikta yatarken ellerinden tuttum kendini kaldirdi ama basini ve sirtiniKızım bugün çok durgun hep uykulu gibi ateşi yok karnı tok altı temiz ama mutsuz gibi
Seninki yine iyi ayda 600 gr yapar. Benimki 1ayda 400 gr almışAlırlar inşallah canım benimki de 10 günde 200 g almıştı
Maşallah canım. Inşallah bizimkiside öyle birşey çıkar sabah uyandı şimdi tekrar uyudu duruşunda değişen bişey yokCanim benimki de dun oyleydi zorla gulup aguluyodu bi ara halisinda oynarken oyle bi aglamaya basladi ki aklim cikti. Kac dakika dq susturamadim. Sonra bisi farkettim belki sizinkiler yapiyodur ama benimki o anda basardi. Yastikta yatarken ellerinden tuttum kendini kaldirdi ama basini ve sirtiniyatarken biraz yardimla oturur pozisyona gelebiliyo normal bisidir belki ama ben cok sevindim:) demem o ki seninki de gelisimiyle ilgil bisi basaracak olabilir
Canim rahat ol günleri günlerini tutmuyo sen neşeli rahat ol o da olacaktırMaşallah canım. Inşallah bizimkiside öyle birşey çıkar sabah uyandı şimdi tekrar uyudu duruşunda değişen bişey yok
Emmiyo yiyo benimki canım hatta salyalari yüzünden kırmızı kırmızı noktalar çıktı yüzünde ben de eldivenlerini taktım geri yine yaliyo ama en azından her taraf salya olmuyo :) ayrıca bütün bebekler yapıyo bunu normal yani emerek tanıyorlar dünyayı oral dönemKizlar bnm oglum surekli parmaklarini emiyor son gunlerde iyice abartti sizinkiler de yapiyo mu
Canim önceki aylarda çok aldiysa öyle dengeliyo olabilir her ay 1 kg alsalar 7 aylıkken 10 kg olurlar bu da imkansız. Kiloya takılmiyorum ben artık uyuyosa oynuyosa mutluysa hersey yolunda demektir sikmayalim canımızı. Zaten 2 ay sonra ek gıda çok kilo istersek dayariz muhallebiyi olur biterSeninki yine iyi ayda 600 gr yapar. Benimki 1ayda 400 gr almış((
Tatlım nacizane tavsiyem bebeğin eğer sadece anne sütü alıyorsa bazen bağırsaklarda geç gelen kaka olabiliyor benim bebeğim bir aylıkken 8 gün kaka yapmadı dr hep bekleyelim fitil vermek veya poposunu uyarmak bağırsaklarnın hareketini ve yeni gelişen ıkınma refleksini engeller demişti 10.gün verecektik fitili 8. Günün sabahı bir yaptı bacaklarından aktı resmenBizde yapmamaıştık doktorda aldık soluğu. Fitil verdi, önce vermek istemedim bağırsakları tembelleştiriyor diye ama çok ağlayınca mecbur kaldım, iki güne bir veriyorum, bir kere verdiğimde aralıklarla iki kere kaka yapıyor rahatlıyor yavrum.İnşallah seninkinde fitil vermek zorunda kalamzsın
Canim kac saatte bir emzirdin. Bizimkide bu ay cok az kiko almisti ben saat basi emziriyorum ins. Alir kilo
Canim dediğim gibi diğer memeyi de veriyosun dimi
Canim benimki de dun oyleydi zorla gulup aguluyodu bi ara halisinda oynarken oyle bi aglamaya basladi ki aklim cikti. Kac dakika dq susturamadim. Sonra bisi farkettim belki sizinkiler yapiyodur ama benimki o anda basardi. Yastikta yatarken ellerinden tuttum kendini kaldirdi ama basini ve sirtiniyatarken biraz yardimla oturur pozisyona gelebiliyo normal bisidir belki ama ben cok sevindim:) demem o ki seninki de gelisimiyle ilgil bisi basaracak olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?