2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bugün 3. gün hala kakamızı yapmadık. doktor daha önce 2 3 günde yapabilir korkmayın demişti.
Bizde yapmamaıştık doktorda aldık soluğu. Fitil verdi, önce vermek istemedim bağırsakları tembelleştiriyor diye ama çok ağlayınca mecbur kaldım, iki güne bir veriyorum, bir kere verdiğimde aralıklarla iki kere kaka yapıyor rahatlıyor yavrum.İnşallah seninkinde fitil vermek zorunda kalamzsın

yedi güne kadar problem yok demişti bizim doktorumuz

Canım anne sütü

Anne sütü aliosa rahat 7gun bekleyeblrsn

sadece anne sütü alıyor. 7 günse çok iyi biraz rahatladım sabah yapmış ama az yapmış normalde bezi doldurudu

bi de bugün kontrole gittik tekrar 4 günde 250 gr almış daha sık emzirdim çok mutluyum...

sadece anne sütü alıyor. 7 günse çok iyi biraz rahatladım sabah yapmış ama az yapmış normalde bezi doldurudu

bi de bugün kontrole gittik tekrar 4 günde 250 gr almış daha sık emzirdim çok mutluyum...

Canim kac saatte bir emzirdin. Bizimkide bu ay cok az kiko almisti ben saat basi emziriyorum ins. Alir kilo

Canim dediğim gibi diğer memeyi de veriyosun dimi

Kızım bugün çok durgun hep uykulu gibi ateşi yok karnı tok altı temiz ama mutsuz gibi
Canim benimki de dun oyleydi zorla gulup aguluyodu bi ara halisinda oynarken oyle bi aglamaya basladi ki aklim cikti. Kac dakika dq susturamadim. Sonra bisi farkettim belki sizinkiler yapiyodur ama benimki o anda basardi. Yastikta yatarken ellerinden tuttum kendini kaldirdi ama basini ve sirtini yatarken biraz yardimla oturur pozisyona gelebiliyo normal bisidir belki ama ben cok sevindim:) demem o ki seninki de gelisimiyle ilgil bisi basaracak olabilir

Maşallah canım. Inşallah bizimkiside öyle birşey çıkar sabah uyandı şimdi tekrar uyudu duruşunda değişen bişey yok

Kizlar bnm oglum surekli parmaklarini emiyor son gunlerde iyice abartti sizinkiler de yapiyo mu
Emmiyo yiyo benimki canım hatta salyalari yüzünden kırmızı kırmızı noktalar çıktı yüzünde ben de eldivenlerini taktım geri yine yaliyo ama en azından her taraf salya olmuyo :) ayrıca bütün bebekler yapıyo bunu normal yani emerek tanıyorlar dünyayı oral dönem

Seninki yine iyi ayda 600 gr yapar. Benimki 1ayda 400 gr almış ((
Canim önceki aylarda çok aldiysa öyle dengeliyo olabilir her ay 1 kg alsalar 7 aylıkken 10 kg olurlar bu da imkansız. Kiloya takılmiyorum ben artık uyuyosa oynuyosa mutluysa hersey yolunda demektir sikmayalim canımızı. Zaten 2 ay sonra ek gıda çok kilo istersek dayariz muhallebiyi olur biter

Kızlar selam ben kasım annelerinden Sizin doğumunuz bizden daha erken oldu birşey danışmak istiyorum 2. Ayda yapılan aşıda bebeğiniz çok ağladı mı nasıl susturdunuz ben meme verilirse o acıyla memeyi ilişkilendireceğini duydum korkuyorum bir arkadaşımın bebeği memeyi bırakmış Benim kızım var ve canı pek tatlı nasıl susturdunuz bebeğinizi

Tatlım nacizane tavsiyem bebeğin eğer sadece anne sütü alıyorsa bazen bağırsaklarda geç gelen kaka olabiliyor benim bebeğim bir aylıkken 8 gün kaka yapmadı dr hep bekleyelim fitil vermek veya poposunu uyarmak bağırsaklarnın hareketini ve yeni gelişen ıkınma refleksini engeller demişti 10.gün verecektik fitili 8. Günün sabahı bir yaptı bacaklarından aktı resmen Dr hemen kakasını sordu top top kuruysa kabız ama normal akışkan rengi sarıysa kabız değil demişti iyiki dr u dinlemişim

Canim kac saatte bir emzirdin. Bizimkide bu ay cok az kiko almisti ben saat basi emziriyorum ins. Alir kilo

iki saatte bir cnm ama bazen 15 dk emip bıraktığında 1 saatte bir verdim
alır cnm hiç kafana takma

Canim dediğim gibi diğer memeyi de veriyosun dimi

ağlamasın die çok veremiyorum cnm

evet benim oğlumda yapıyor kendini kaldırabiliyor.
çok şekerler bebekler ya maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…