2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canım geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın

bisi olacağını sanmam ca

Ben de gecen gun hickirik oldu diye limon surdum diline. Normalinde nefesleri kesilirmis midesi falan bulanirmis ama benimki ilgiyle yalandi ne bulanti oldu ne de hickirigi gecti

Slm kizlar bebegimin taglil sonuclari cikti bisi yokmus cok.sukur. Doktor zaman zaman olabilir kakada boyle seyler dedi. Cok sukur korkmustum. Dun banyo yaptirmustim kuzucumu usuttumu ne burnu bugun hiril hiril okyanis suyu damlasi damlatiyoruk surekli ama gecmesi. Uyutmuyo bebisimi bu hirilti.

Canim yaa çok geçmiş olsun buhar makinen varsa belki acarsan biraz ise yarayabilir

hırıltının ciğerinden geldiğini düşünüyorsan bebeği hemen doktora götür, boğazından ya da burnundansa sıkıntı olmaz, okyanus suyunu uyguladıktan sonra pompayla temizle daha rahat olurlar

Cok gecmis olsun..

Yok canm icin rahat olsn kabiz olmaz. Bende oglumda elma ve havuc sulariyla baslamistim. Kızımda da aynisini yapicam.

Bol bol emzir bebisini canm. Ve kendi sutunu burnuna damlat kuzunun burnunu temizle.. Ayrica yattigi odayida nemli tut biraz.. Cok gecms olsun. Sonuclarda temiz cikmis gozunaydin..

hırıltının ciğerinden geldiğini düşünüyorsan bebeği hemen doktora götür, boğazından ya da burnundansa sıkıntı olmaz, okyanus suyunu uyguladıktan sonra pompayla temizle daha rahat olurlar
Canim cigerlerinden geldigi nasil anlayacagim burnu hiriltili damla damlattim ama bi ise yaramadi burnuna.bakiyorum sumukte yok. Ben mi goremiyorum bilmiyorunki nefes alamadigi icin uyuyamiyir basinda nobet tutuyorum cok uzuluyorum

Burun sumugi cokmu ilerde olur bakinca gorulmezmi of ya allah baska dert vermesin tabi ama cok uzuluyorum gozumun onunde kivraniyor . Bense gozumu kirpmadan bebegimi.izliyorum

Burun sumugi cokmu ilerde olur bakinca gorulmezmi of ya allah baska dert vermesin tabi ama cok uzuluyorum gozumun onunde kivraniyor . Bense gozumu kirpmadan bebegimi.izliyorum
Canım çok geçmiş olsun başını yastığa koyup yükseltmeyi denedin mi? O da iyi geliyo

Kızlar Günaydın herkese
kızım bu gece 12 2 4 5 ve 6 da uyandı ilk aya döndük sanki sabah kakasini yapana kadar öyle oluyo bazı geceler sürekli ik mik ve cok uyanıyo. Bi de cisi kokuyo sanki değişti gibime geliyo. Internette araştırdım idrar yolu enfeksiyonu olabilirmiş korktum bugün dra goturcez. Inşallah bişi çıkmaz

Gunaydın kızlar,
bebişim fışkırır tarzda dun 2 kez ard arda kustu. Ayrıca son 1 haftadır ne zaman emzirsem peşinden hemen kusuyor. Kilo alımı çok yavaşladı. Yanakları tombişliğini kaybetti. Ayrıca gun içerisinde çok az emiyor. Çok üzülüyorum

Bebeğin için dua edecegim canım. Umarım birşey çıkmaz. Sen içini ferah tut. Sevgiler..

Gunydn canm.. Hemn karamsar olma icini ferah tut. Gun icindedemi uyumuyor yoksa bu son gunlermi boyle ?

Gunydn canm.. Uzme kendini arada bebeklerde bu tur durumlar olur. Tam doyurur tarzda emzirme az az ama sık sık olsun. Bazen tok olsalarda memede vok durmk isterler bazense az olsalar dahi oyun yapa yapa emerler.. Hic skma canini bebisini sicak tut midesini usutmesin feln yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…