Canım geçmiş olsun Allah beterinden sakınsınmerhaba kızlar, bebegım 15gunde 350 gr almış.saglık ocagında ölçtürduk. gecelerı de emzırıyorum 2 saatte bır. ama hergun kusmaya başladıönceden haftada 3-4 kez kusardı 3 gundur art arda kustu yavrum.bakalım bugun napacak. butun mıdesını boşaltıyor kuzum. çok uzuluyorum.geçsın su reflu belası artık.
haftaya unıv.hastanesıne gıtmeyı dusunuyoruz, dil bağı var yavrumun kesılmesı gerekebılırmış.once cocuk doktoru gorecek eger gerek gorurse cerrah kesecek
konuşmasında ılerıde sorun yaratmasın dıye.dili hiç dışarı cıkmıyor zaten. hemencecık gecer ınş.dilbagını duymayan cok, bı foto ekleyım sız de dıkkat edın bebeklerınızın diline
bisi olacağını sanmam cakızlar bişey sorucam, bugün çubuk çubuk havuç doğramıştım gelip gidip atıştırmak için, az önce bir tanesini bebişime tattırdım iki elimi tutup cok cok bir emişi vardı ki görülmeye değerama aklıma takıldı daha önce hiç bişey tattırmamıştım havuçla başlatmak iyi mi oldu kötü mü bilemedim, suyunu vermedim sadece emdi, kabız felan yapmaz dimi
Evet sadece anne sütü veriyorum. Sen?ayy benimki de öyle . sen sadece anne sütü mü verdin?
Canim yaa çok geçmiş olsun buhar makinen varsa belki acarsan biraz ise yarayabilirSlm kizlar bebegimin taglil sonuclari cikti bisi yokmus cok.sukur. Doktor zaman zaman olabilir kakada boyle seyler dedi. Cok sukur korkmustum. Dun banyo yaptirmustim kuzucumu usuttumu ne burnu bugun hiril hiril okyanis suyu damlasi damlatiyoruk surekli ama gecmesi. Uyutmuyo bebisimi bu hirilti.
hırıltının ciğerinden geldiğini düşünüyorsan bebeği hemen doktora götür, boğazından ya da burnundansa sıkıntı olmaz, okyanus suyunu uyguladıktan sonra pompayla temizle daha rahat olurlarSlm kizlar bebegimin taglil sonuclari cikti bisi yokmus cok.sukur. Doktor zaman zaman olabilir kakada boyle seyler dedi. Cok sukur korkmustum. Dun banyo yaptirmustim kuzucumu usuttumu ne burnu bugun hiril hiril okyanis suyu damlasi damlatiyoruk surekli ama gecmesi. Uyutmuyo bebisimi bu hirilti.
ben dün oldum ilk defa, emzirdiğim süre boyunca beklemiyordum gerçi, sütümde bir azalma olmaz inşallah
merhaba kızlar, bebegım 15gunde 350 gr almış.saglık ocagında ölçtürduk. gecelerı de emzırıyorum 2 saatte bır. ama hergun kusmaya başladıönceden haftada 3-4 kez kusardı 3 gundur art arda kustu yavrum.bakalım bugun napacak. butun mıdesını boşaltıyor kuzum. çok uzuluyorum.geçsın su reflu belası artık.
haftaya unıv.hastanesıne gıtmeyı dusunuyoruz, dil bağı var yavrumun kesılmesı gerekebılırmış.once cocuk doktoru gorecek eger gerek gorurse cerrah kesecek
konuşmasında ılerıde sorun yaratmasın dıye.dili hiç dışarı cıkmıyor zaten. hemencecık gecer ınş.dilbagını duymayan cok, bı foto ekleyım sız de dıkkat edın bebeklerınızın diline
kızlar bişey sorucam, bugün çubuk çubuk havuç doğramıştım gelip gidip atıştırmak için, az önce bir tanesini bebişime tattırdım iki elimi tutup cok cok bir emişi vardı ki görülmeye değerama aklıma takıldı daha önce hiç bişey tattırmamıştım havuçla başlatmak iyi mi oldu kötü mü bilemedim, suyunu vermedim sadece emdi, kabız felan yapmaz dimi
Slm kizlar bebegimin taglil sonuclari cikti bisi yokmus cok.sukur. Doktor zaman zaman olabilir kakada boyle seyler dedi. Cok sukur korkmustum. Dun banyo yaptirmustim kuzucumu usuttumu ne burnu bugun hiril hiril okyanis suyu damlasi damlatiyoruk surekli ama gecmesi. Uyutmuyo bebisimi bu hirilti.
Canim cigerlerinden geldigi nasil anlayacagim burnu hiriltili damla damlattim ama bi ise yaramadi burnuna.bakiyorum sumukte yok. Ben mi goremiyorum bilmiyorunki nefes alamadigi icin uyuyamiyir basinda nobet tutuyorum cok uzuluyorumhırıltının ciğerinden geldiğini düşünüyorsan bebeği hemen doktora götür, boğazından ya da burnundansa sıkıntı olmaz, okyanus suyunu uyguladıktan sonra pompayla temizle daha rahat olurlar
Canım çok geçmiş olsun başını yastığa koyup yükseltmeyi denedin mi? O da iyi geliyoBurun sumugi cokmu ilerde olur bakinca gorulmezmi of ya allah baska dert vermesin tabi ama cok uzuluyorum gozumun onunde kivraniyor . Bense gozumu kirpmadan bebegimi.izliyorum
Kızlar Günaydın herkese
kızım bu gece 12 2 4 5 ve 6 da uyandı ilk aya döndük sankisabah kakasini yapana kadar öyle oluyo bazı geceler sürekli ik mik ve cok uyanıyo. Bi de cisi kokuyo sanki değişti gibime geliyo. Internette araştırdım idrar yolu enfeksiyonu olabilirmiş korktum bugün dra goturcez. Inşallah bişi çıkmaz
Kızlar Günaydın herkese
kızım bu gece 12 2 4 5 ve 6 da uyandı ilk aya döndük sankisabah kakasini yapana kadar öyle oluyo bazı geceler sürekli ik mik ve cok uyanıyo. Bi de cisi kokuyo sanki değişti gibime geliyo. Internette araştırdım idrar yolu enfeksiyonu olabilirmiş korktum bugün dra goturcez. Inşallah bişi çıkmaz
Gunaydın kızlar,
bebişim fışkırır tarzda dun 2 kez ard arda kustu. Ayrıca son 1 haftadır ne zaman emzirsem peşinden hemen kusuyor. Kilo alımı çok yavaşladı. Yanakları tombişliğini kaybetti. Ayrıca gun içerisinde çok az emiyor. Çok üzülüyorum
Sanmiyorum azalma olacagini. Umarim bende en yakin zamnda olurum..
Yok canm icin rahat olsn kabiz olmaz. Bende oglumda elma ve havuc sulariyla baslamistim. Kızımda da aynisini yapicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?