Bizim bundan daha pütürlü doktor bu bağırsakların çalıştığını gösterir bebeklerde görülür dediTarif edemiyorum yapisini dpktora soyliycrm ne diycemi.bilmiyorum.
Evet canım kısa süreli oturtuyorum 10 15 dakika falanKızlar bebekleriniz destekli bir şekilde oturabiliyormu ? Ben emzirme yastıgını arkasına koydugumda oturdugunu farkettim. Fakat aklıma takıldı acaba bu aylarda bebişi oturtmak sağlıklı mı?
Canım çok ağlıyordu, bizde dayanamadık verdik fitili, anne sütü alıyor, şimdi yine 3 gün oldu son yaptığından beri bu sefer o kadar ağlamıyor çok şükür, dayanabildiğim kadar dayanacağım bakalım nereye kadarTatlım nacizane tavsiyem bebeğin eğer sadece anne sütü alıyorsa bazen bağırsaklarda geç gelen kaka olabiliyor benim bebeğim bir aylıkken 8 gün kaka yapmadı dr hep bekleyelim fitil vermek veya poposunu uyarmak bağırsaklarnın hareketini ve yeni gelişen ıkınma refleksini engeller demişti 10.gün verecektik fitili 8. Günün sabahı bir yaptı bacaklarından aktı resmenDr hemen kakasını sordu top top kuruysa kabız ama normal akışkan rengi sarıysa kabız değil demişti iyiki dr u dinlemişim
PEki sağlıklı mı sağlıklıysa ben de oturtacağım, yatmak istemiyor ayakta da bizim için zor, en azından biraz otursa o da rahat edecek ben deEvet canım kısa süreli oturtuyorum 10 15 dakika falan
Yok canm benimki ikinci aşıda çok ağplamadı. Meme konusunda şöyle bir tecrübem oldu:iki aylıkken falan kusmasını engelmemk için sıvı bir ilaç almıştık onu da biberonla verdik almadı, istemedi, sonra biberonla süt verdim yine almadı çok denedim ama olmadı, dediğin gibi memeyle aşıyı ilişkilendirebilirKızlar selam ben kasım annelerindenSizin doğumunuz bizden daha erken oldu birşey danışmak istiyorum 2. Ayda yapılan aşıda bebeğiniz çok ağladı mı nasıl susturdunuz ben meme verilirse o acıyla memeyi ilişkilendireceğini duydum korkuyorum bir arkadaşımın bebeği memeyi bırakmış Benim kızım var ve canı pek tatlı nasıl susturdunuz bebeğinizi
Ben de olmadımBende olmadim
Kizlar bende daha adet olmadim. Kimi hemen oluyor kimi bir yilda ancak oluor.. Ben oglumda 4.ayda olmustum. Kızımda bakalim ne zamn olucak.
Bende yavrularimi yatirdim dinlenmeye gectim. Grip oldum 3 gundur fenaydim ve kuzularimada gecti ona cok canim skildi.. Ama dune gore bugun daha iyiydik. Umarim hemen gecer..
Kızlar bebekleriniz destekli bir şekilde oturabiliyormu ? Ben emzirme yastıgını arkasına koydugumda oturdugunu farkettim. Fakat aklıma takıldı acaba bu aylarda bebişi oturtmak sağlıklı mı?
Ben uzun sure olmasa da ana kucagina koyuyorum 3 ayi doldurdugumuzdan beri.oturur gibi etrafi seyrediyor hosuna gidiyor.doktor 3. Aydan sonra kullanabilirsin demişti.Kızlar bebekleriniz destekli bir şekilde oturabiliyormu ? Ben emzirme yastıgını arkasına koydugumda oturdugunu farkettim. Fakat aklıma takıldı acaba bu aylarda bebişi oturtmak sağlıklı mı?
peki emzirdikten sonra ne kadar mama veriyosun? ka.ç ml?Tatlm benmkide mizzz mizzz mizzz. Denediklerimi yazaim. İlk karni tok olduğun emin oluyorum . gerekirse ek olarak mama veriyorum conkormil. Sonra gazi varmı ona bakıyorum. Ayaklarını cekmiosa yoktur . zaten onun ağlaması daha farklı oluo. Sonra kucagima alıyorum turluorum oda da ozamn susuyo . gözünü kasiosa eğer ayakta gezdirerek uyut beni dio yani oe demek istio :)
daha ikinci ay kontrolünde kucağına oturt bu çocuğu dem'şti bizim doktorumuz. ben yine de yatar oturtuyorum şimdilik. yalnız bıdık kollarıyla göğsünden kuvvet alıp kaldırıyor kendini çok komikKızlar bebekleriniz destekli bir şekilde oturabiliyormu ? Ben emzirme yastıgını arkasına koydugumda oturdugunu farkettim. Fakat aklıma takıldı acaba bu aylarda bebişi oturtmak sağlıklı mı?
merhaba kızlar, bebegım 15gunde 350 gr almış.saglık ocagında ölçtürduk. gecelerı de emzırıyorum 2 saatte bır. ama hergun kusmaya başladıönceden haftada 3-4 kez kusardı 3 gundur art arda kustu yavrum.bakalım bugun napacak. butun mıdesını boşaltıyor kuzum. çok uzuluyorum.geçsın su reflu belası artık.
haftaya unıv.hastanesıne gıtmeyı dusunuyoruz, dil bağı var yavrumun kesılmesı gerekebılırmış.once cocuk doktoru gorecek eger gerek gorurse cerrah kesecek
konuşmasında ılerıde sorun yaratmasın dıye.dili hiç dışarı cıkmıyor zaten. hemencecık gecer ınş.dilbagını duymayan cok, bı foto ekleyım sız de dıkkat edın bebeklerınızın diline
aynı endişeyi bende duyuyordum 2 saatte uyanmasını. demekki 4. ayda biraz daha değişecek.bebişim 3 gündür gece uykuları 5-6 saati buluyor cuma 3. ayımız doliyyy :) pek tırsıyodum 2-3 saatte bir kalkmayı alışkanlık edinecek diye. şükür bizim kilo alımımız iyi. ama uyuz bebişim uyanık olduğunda oyun oynasa dahi beni yanında istiyorkakasıda arkadaşın gösterdiği gibi günde 2-3 defa yapiyyy. emzirme konusunda benden daha esneği yok herhalde iki elimizle çıngırağımızı tutup ağzımıza götürüyoruz. birde artık kendi saçını tutup çekiştirmesini öğrenmiş bizim cadaloz :) (doğuştan saçaklıydı kızçem ). 1.ayın sonunda emziğe alıştırim dedim danam içini kaldırıp attı tutmadı. uyutmak için de sallıyom, çok nadirdir kendi dalması.
ben oturtuyorum canım özellikle disardaysak arabasinda durmuyor o yüzden genelde babası kucağında destekleyerek oturtuyoPEki sağlıklı mı sağlıklıysa ben de oturtacağım, yatmak istemiyor ayakta da bizim için zor, en azından biraz otursa o da rahat edecek ben de
Kizlar bebegimin kakasi normalmi sizce . Hic anlamiyorum ben. Sumuksu gibi sanki birazda puturly galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?