2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlar bebegimin kakasi normalmi sizce . Hic anlamiyorum ben. Sumuksu gibi sanki birazda puturly galiba

Eklentiler

• 2014-12-23 14.00.13.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 76
  • 2014-12-23 14.00.23.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 80
Benim oğlumda ağladı ama ben hepsini bir günde yaptırmadım gün aşırı gittim ateş falan yapmadı verem aşısında çok ağladı sadece

Canim kucaklayip optum pispisladim Inan benimki de cok nazli ama sustu kucukler ya cabuk unutuyolar ama 3 tane igne yaa nasi parcalanmisti icim anlatamam seninki faha acisiz olur insallah

Kizlar bebegimin kakasi normalmi sizce . Hic anlamiyorum ben. Sumuksu gibi sanki birazda puturly galiba
Canim benimkinin de buna benziyo ama sanirim bitaz daha akiskan ve yesilimsi ama renk bezden olabilir prima premium care kullaniyorum oda mavi ya sanirim ondan yesil gibi gorunuyo ve tabi bizim yedigimiz seylere de bagli brbislrrimizin kakasinin yapisi

bu arada ben lohusalık bittiğinden beri daha adet olmadım sizde öylemisiniz?
Ben de olmadim canim annem emzirdigim surece olmayacagimi soyluyo annemde ve ablamda oyle olmus bakalim canim ver diger memeyi benimki alisti gibi hatta bu ara pek istahi yok hep emdigini degil onu istiyo memem simdiden farketti biraz buyudu ve daha cok sut oluyo anliyorum. Sen de pes etme buyudukce tek meme yetmez

kızlar bebeğime bi haller oldu. Sabahları kucağıma almadığım zaman sanki bi yeri ağrıyorş gibi alıyor, kucağıma alıp gezdirince susuyor . Sürekli kucak istiyor. 3-4 gündür böyle. Ancak uyuyunca sakinleşiyor, uyuyana kadar da mızır,mızır... Sizde de bu duru m var mı?

Ayyy bana aşi deme düzenli uyan bebegim iğneleri olduktan sonra tam tersine huy değiştirdi maf oldu gene aşıları gelio korkuyorum ya . inşallah senin bebegin de böle bisi olmaz . bebeğe gore değişik . nasıl susTururum demissin vallahi ben bi amuda kaldirmadm çocuğu susturamadim en sonunda kendi yoruldu ve bayıldı artık uykuya

Tatlm benmkide mizzz mizzz mizzz. Denediklerimi yazaim. İlk karni tok olduğun emin oluyorum . gerekirse ek olarak mama veriyorum conkormil. Sonra gazi varmı ona bakıyorum. Ayaklarını cekmiosa yoktur . zaten onun ağlaması daha farklı oluo. Sonra kucagima alıyorum turluorum oda da ozamn susuyo . gözünü kasiosa eğer ayakta gezdirerek uyut beni dio yani oe demek istio :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…