Kızlar selam ben kasım annelerinden Sizin doğumunuz bizden daha erken oldu birşey danışmak istiyorum 2. Ayda yapılan aşıda bebeğiniz çok ağladı mı nasıl susturdunuz ben meme verilirse o acıyla memeyi ilişkilendireceğini duydum korkuyorum bir arkadaşımın bebeği memeyi bırakmış Benim kızım var ve canı pek tatlı nasıl susturdunuz bebeğinizi
Kızlar selam ben kasım annelerinden Sizin doğumunuz bizden daha erken oldu birşey danışmak istiyorum 2. Ayda yapılan aşıda bebeğiniz çok ağladı mı nasıl susturdunuz ben meme verilirse o acıyla memeyi ilişkilendireceğini duydum korkuyorum bir arkadaşımın bebeği memeyi bırakmış Benim kızım var ve canı pek tatlı nasıl susturdunuz bebeğinizi
Canim kucaklayip optum pispisladim Inan benimki de cok nazli ama sustu kucukler ya cabuk unutuyolar ama 3 tane igne yaa nasi parcalanmisti icim anlatamam seninki faha acisiz olur insallah
Canim benimkinin de buna benziyo ama sanirim bitaz daha akiskan ve yesilimsi ama renk bezden olabilir prima premium care kullaniyorum oda mavi ya sanirim ondan yesil gibi gorunuyo ve tabi bizim yedigimiz seylere de bagli brbislrrimizin kakasinin yapisi
Ben de olmadim canim annem emzirdigim surece olmayacagimi soyluyo annemde ve ablamda oyle olmus bakalim canim ver diger memeyi benimki alisti gibi hatta bu ara pek istahi yok hep emdigini degil onu istiyo memem simdiden farketti biraz buyudu ve daha cok sut oluyo anliyorum. Sen de pes etme buyudukce tek meme yetmez
Aynen benim de sütüm inanılmaz azaldı bi yerde 3. Aydan sonra süt azalır yazıyordu doktora sordum yok öyle bir şey dedi ama benim sütüm bariz azaldı ne yapcaz bilmiyorum konu ile ilgili bir şey ogrenirseniz benimle de paylaşın lütfen. ..
kızlar bebeğime bi haller oldu. Sabahları kucağıma almadığım zaman sanki bi yeri ağrıyorş gibi alıyor, kucağıma alıp gezdirince susuyor . Sürekli kucak istiyor. 3-4 gündür böyle. Ancak uyuyunca sakinleşiyor, uyuyana kadar da mızır,mızır... Sizde de bu duru m var mı?
Ayyy bana aşi deme düzenli uyan bebegim iğneleri olduktan sonra tam tersine huy değiştirdi maf oldu gene aşıları gelio korkuyorum ya . inşallah senin bebegin de böle bisi olmaz . bebeğe gore değişik . nasıl susTururum demissin vallahi ben bi amuda kaldirmadm çocuğu susturamadim en sonunda kendi yoruldu ve bayıldı artık uykuya
kızlar bebeğime bi haller oldu. Sabahları kucağıma almadığım zaman sanki bi yeri ağrıyorş gibi alıyor, kucağıma alıp gezdirince susuyor . Sürekli kucak istiyor. 3-4 gündür böyle. Ancak uyuyunca sakinleşiyor, uyuyana kadar da mızır,mızır... Sizde de bu duru m var mı?
Tatlm benmkide mizzz mizzz mizzz. Denediklerimi yazaim. İlk karni tok olduğun emin oluyorum . gerekirse ek olarak mama veriyorum conkormil. Sonra gazi varmı ona bakıyorum. Ayaklarını cekmiosa yoktur . zaten onun ağlaması daha farklı oluo. Sonra kucagima alıyorum turluorum oda da ozamn susuyo . gözünü kasiosa eğer ayakta gezdirerek uyut beni dio yani oe demek istio :)