2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar çoğu çocuk burnu tikanmis dışarı xikmain canım mümkünse bütün kis ewde geclrln ben ole yapıyorum olan bebeklere oluo hastalık onlar için bi işkence . çocuğun bulunduğu odaya da mümkün mertebe kimse grmesin . ben kmsei davet etmiyorum dışarıda biere gtmioz her yer hastalık nişana kadarda doktordan hariç biere gtmiirum oda ayda 1 cagrio. Oda özele goturuorum

maalesef benimki de tv meraklısı, bende senin gibi ses olsun diye açıyorum fazla ilgili olursa kapatıyorum, o zaman ister istemez bana döniyyy

kızlar kızımın ateşi çıkıyo sabah aşı olmuştuk yarım ölçek calpol verdim gülsuyu ile ovaladım şimdi uyuyor sürekli ölçüyorum 37 civarında gidip geliyor başka ne yapmalıyım yaa
Canım ateş 38 derecenin üstüne çıkarsa endiselen bence. 37 civarı normal zaten. Üstünü kalin giydirme, ateş yukselirse de yıka bence. İlaç yüklemesine gerek yok. Daha çok küçükler.

Canım iyi diyorsun hoş diyorsun da evde okula giden ve surekli hastalanan bir abi olunca naparsan yap burun tıkanıklığı kaçınılmaz oluyor. Biz neyseki burun aspirasyonu ve sürekli emzirmeyle üstesinden geliyoruz. Kızım abisi gibi ateslenmedi de cok şükür. Allah beterinden korusun.

herkes çocuğunu kendi doğrularıyla büyütür tabi ama ben bu kadar çok korumayı da doğru bulmuyorum açıkçası. bebişlerimizin hasta olmasını tabiki istemeyiz ama yavaş yavaş dış dünyaya da alıştırmalıyız. hasta arkadaşlarımız zaten kalkıp bebekli eve misafirliğe gelmez. biz de onlara gitmeyiz. onun dışında çocuğun sosyalleşmesi için değişik ortamlar ve kişiler görmesi gerekmiyor mu? biz hafta sonu hep dışarıdayız haftaiçi nadiren çıkabiliyoruz. ama dediğim gibi herkesin doğrusu kendine

Canım ateş 38 derecenin üstüne çıkarsa endiselen bence. 37 civarı normal zaten. Üstünü kalin giydirme, ateş yukselirse de yıka bence. İlaç yüklemesine gerek yok. Daha çok küçükler.
ben de katılıyorum. 38 e kadar panik yapmaya gerek yok. calpol zaten bir süre sonra rahatlatmış olmalı. fazlasına hiç lüzum yok.

canım nurse harvey in cold mix diye bir damlası var. bebişin yatağına, kullanıyorsan yastığına veya giysisine damlatıyorsun gece boyu burun tıkanıklığını önlüyor. tavsiye ederim. vicks gibi kokuyor.

Arkadaşlar bebeğimi akşamları uyuturken çok direniyor, sonunda pes ediyor ama 5dk sonra çığlıkla uyanıyor. Sakinleştirip tekrar yatıyorum ama bu şekilde 1-2 saat devam ediyor dalamıyor uykuya. Burnu da tıkalı değil, gazı da olmuyor. Neden olabilir acaba?

Tâbi tatlim herkes kendi dgrusuna gore sonucuna katlanio. Sosyellesmekten pek anladigini sanmiorum suan bebegin.. Bizi daha pek tanimio. :) beni bi tanisinda digerleri kalsin tabi benm dusuncem. Simdi anneler ewlatlari icin uzuluo ya hastalanio die ondan oneride bulundum.

Ahh canım siz istisnasiniz 2 ve ustu çocuk sahibi olanları büyük tebrik ediyorum zaten . ben tek çocuğu olanlaraydi önerme zaten. Çok zor birden fazla çocuğu olanlar . büyük tebrik etmek lazim :)

sagolun kizlar aslinda ben de ilac yuklemesine karsiyim d vitamini demir bunlari bile toplasan 5 kez falan kullanmisimdir ama bu ates beni panik yapti bi de ikinci ayda boyle olmamisti simdi olunca korktum birden annemle konustum o da atesin cikmasini bekleme biraz ver sonra dusuremeyebilirsin diyince korktum iste ne bileyim simdi 36-37 arasi gidip geliyor iyi gibi ama uyku yok bu kez de ya. bu saatlere pek kalmazdi gozler cin givi bakiyo. had hayirlisi biz sabahciyiz sanirim bu gece

Asla uyumuor direniorsa fon makinasi

sagolun kizlar aslinda ben de ilac yuklemesine karsiyim d vitamini demir bunlari bile toplasan 5 kez falan kullanmisimdir ama bu ates beni panik yapti bi de ikinci ayda boyle olmamisti simdi olunca korktum birden annemle konustum o da atesin cikmasini bekleme biraz ver sonra dusuremeyebilirsin diyince korktum iste ne bileyim simdi 36-37 arasi gidip geliyor iyi gibi ama uyku yok bu kez de ya. bu saatlere pek kalmazdi gozler cin givi bakiyo. had hayirlisi biz sabahciyiz sanirim bu gece

bi yerde okumustum cocuklar gece uykusunun uzun oldugunu bildikleri icin aileden ayrilma korkusuyla uykuya dalmads zorluk cekebilirlermis. ancak gunduz uykusunda kisa sureli bi ayrilik oldugundsn sorun cikarmazlarmis sizinde boyle bi probleminiz olqbili mi acaba

Sanırım evet. Akşam baba da evde olduğu için oyun istiyor gibi geliyor ama uykusuzluktan gözleri kızarıyor. Özellikle gündüzleri oyun oynatıyorum ki akşam yorulup uyusun ama cin gibi bakıyor 12ye kadar gündüz 30-60 dk arası 3kere uyutuyorum.

Gunaydin kizlar
ben de bebegin fazla korunmasi taraftari deilim. Ben gun asiri cikariyorum disari agaclikli guzel bi yol var elazigdayim bu arada orada bi 10 dakika turluyoruz sonra bi cafede biz kahve iciyoruz kizim da temiz havanin etkisiyle buyuk cogunlukta arabasinda uyuyo. Sadece kucuk ve kalabalik yerlerden koruyorum ben. O da bu ara salgin var o yuzden. Onun disinda markete yemege cafeye gidecegemiz her yere beraber gidiyoruz. Kizim da seviyo neyse ki gezmeyi bize cekmis :) kar montunu giydirirken basliyo gulmeye. Bana kalirsa onlem alip bebegi her havada disari cikarmanin zarari yok yarari var

Canm durumlar nasilmis benmkininde idrarı hep kokuo çok kotu ama bnm teste bizi ckmadibosuna endiselenme . canm ben suu anladimki bebekler ayni huy dogrulrusunda gtmior malsefn
Canim alamadik ki benim kizin cisi pek kiymetli:) bakalim kaplar duruyo. Yarin baba Izinli. Yine denicez ama sanki bana da bisiyi yokmus gibi gelyo. Gece de masallah cok guzel uyudu. 10da emzridim 2 de uyandi sonra 6ya kadar uyudu. Aynen gunleri gunlerini tutmuyo. Ama disari cikip banyo yaptigi gun daha guzel uyuyo onu kesin anladim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…