maalesef benimki de tv meraklısı, bende senin gibi ses olsun diye açıyorum fazla ilgili olursa kapatıyorum, o zaman ister istemez bana döniyyybu arada sizin bebişler de televizyona çok meraklı mı kızlar. ben izletmesem de o nerdeyse boynunu ters döndürüyor ekranı göreceğim diye. evin içinde sese alışsın diye kapatmak istemiyorum da ama çok fena bu bıdıklar. babaannesi kılıklı diye gülüyorum hep. babaanne bayılır televizyona
üçünüde sevmediğim için problem yokSelam tatlı anneler:) brokoli lahana ve karnabahar en cok gaz yapan sebzeler. Haslayip suyunu attiktan sonra yemenizi tavsiye ederim. Saglicakla kalin...
Canım ateş 38 derecenin üstüne çıkarsa endiselen bence. 37 civarı normal zaten. Üstünü kalin giydirme, ateş yukselirse de yıka bence. İlaç yüklemesine gerek yok. Daha çok küçükler.kızlar kızımın ateşi çıkıyo sabah aşı olmuştuk yarım ölçek calpol verdim gülsuyu ile ovaladım şimdi uyuyor sürekli ölçüyorum 37 civarında gidip geliyor başka ne yapmalıyım yaa
Kızlar çoğu çocuk burnu tikanmis dışarı xikmain canım mümkünse bütün kis ewde geclrln ben ole yapıyorum olan bebeklere oluo hastalık onlar için bi işkence . çocuğun bulunduğu odaya da mümkün mertebe kimse grmesin . ben kmsei davet etmiyorum dışarıda biere gtmioz her yer hastalık nişana kadarda doktordan hariç biere gtmiirum oda ayda 1 cagrio. Oda özele goturuorum
herkes çocuğunu kendi doğrularıyla büyütür tabi ama ben bu kadar çok korumayı da doğru bulmuyorum açıkçası. bebişlerimizin hasta olmasını tabiki istemeyiz ama yavaş yavaş dış dünyaya da alıştırmalıyız. hasta arkadaşlarımız zaten kalkıp bebekli eve misafirliğe gelmez. biz de onlara gitmeyiz. onun dışında çocuğun sosyalleşmesi için değişik ortamlar ve kişiler görmesi gerekmiyor mu? biz hafta sonu hep dışarıdayız haftaiçi nadiren çıkabiliyoruz. ama dediğim gibi herkesin doğrusu kendineKızlar çoğu çocuk burnu tikanmis dışarı xikmain canım mümkünse bütün kis ewde geclrln ben ole yapıyorum olan bebeklere oluo hastalık onlar için bi işkence . çocuğun bulunduğu odaya da mümkün mertebe kimse grmesin . ben kmsei davet etmiyorum dışarıda biere gtmioz her yer hastalık nişana kadarda doktordan hariç biere gtmiirum oda ayda 1 cagrio. Oda özele goturuorum
kapattığım zaman bizimki çemkiriyyy bana çok fena daha el kadar bebemaalesef benimki de tv meraklısı, bende senin gibi ses olsun diye açıyorum fazla ilgili olursa kapatıyorum, o zaman ister istemez bana döniyyy
ben de katılıyorum. 38 e kadar panik yapmaya gerek yok. calpol zaten bir süre sonra rahatlatmış olmalı. fazlasına hiç lüzum yok.Canım ateş 38 derecenin üstüne çıkarsa endiselen bence. 37 civarı normal zaten. Üstünü kalin giydirme, ateş yukselirse de yıka bence. İlaç yüklemesine gerek yok. Daha çok küçükler.
canım nurse harvey in cold mix diye bir damlası var. bebişin yatağına, kullanıyorsan yastığına veya giysisine damlatıyorsun gece boyu burun tıkanıklığını önlüyor. tavsiye ederim. vicks gibi kokuyor.Slm kizlar bebegimin burnu tikali ikigundur gece zor uyudu surekli uyandi rahat uyuyamadigi icin. Bugun arada akti burnu ama grip oldu galiba. Otri bebe burun aspiratoruyle temuzledim ama hala hiril hiril ins. Biran once iyilesir. Hastaliktanmidir nedir bugun kakasini fosforlu yesik yapti ama bildigin sumuktu of ya icim hoc rahat degik
Tâbi tatlim herkes kendi dgrusuna gore sonucuna katlanio. Sosyellesmekten pek anladigini sanmiorum suan bebegin.. Bizi daha pek tanimio. :) beni bi tanisinda digerleri kalsin tabi benm dusuncem. Simdi anneler ewlatlari icin uzuluo ya hastalanio die ondan oneride bulundum.herkes çocuğunu kendi doğrularıyla büyütür tabi ama ben bu kadar çok korumayı da doğru bulmuyorum açıkçası. bebişlerimizin hasta olmasını tabiki istemeyiz ama yavaş yavaş dış dünyaya da alıştırmalıyız. hasta arkadaşlarımız zaten kalkıp bebekli eve misafirliğe gelmez. biz de onlara gitmeyiz. onun dışında çocuğun sosyalleşmesi için değişik ortamlar ve kişiler görmesi gerekmiyor mu? biz hafta sonu hep dışarıdayız haftaiçi nadiren çıkabiliyoruz. ama dediğim gibi herkesin doğrusu kendine
Ahh canım siz istisnasiniz 2 ve ustu çocuk sahibi olanları büyük tebrik ediyorum zaten . ben tek çocuğu olanlaraydi önerme zaten. Çok zor birden fazla çocuğu olanlar . büyük tebrik etmek lazim :)Canım iyi diyorsun hoş diyorsun da evde okula giden ve surekli hastalanan bir abi olunca naparsan yap burun tıkanıklığı kaçınılmaz oluyor. Biz neyseki burun aspirasyonu ve sürekli emzirmeyle üstesinden geliyoruz. Kızım abisi gibi ateslenmedi de cok şükür. Allah beterinden korusun.
Asla uyumuor direniorsa fon makinasiArkadaşlar bebeğimi akşamları uyuturken çok direniyor, sonunda pes ediyor ama 5dk sonra çığlıkla uyanıyor. Sakinleştirip tekrar yatıyorum ama bu şekilde 1-2 saat devam ediyor dalamıyor uykuya. Burnu da tıkalı değil, gazı da olmuyor. Neden olabilir acaba?
Fön makinası, elektrik süpürgesi, anne karnı sesi herşeyi denedim ama her akşam uykuya tamamen dalmadan önce 4-5 kere çığlık atarak uyanıyor. Gündüz böyle bir sorunumuz yok.Asla uyumuor direniorsa fon makinasi
Sanırım evet. Akşam baba da evde olduğu için oyun istiyor gibi geliyor ama uykusuzluktan gözleri kızarıyor. Özellikle gündüzleri oyun oynatıyorum ki akşam yorulup uyusun ama cin gibi bakıyor 12ye kadar gündüz 30-60 dk arası 3kere uyutuyorum.bi yerde okumustum cocuklar gece uykusunun uzun oldugunu bildikleri icin aileden ayrilma korkusuyla uykuya dalmads zorluk cekebilirlermis. ancak gunduz uykusunda kisa sureli bi ayrilik oldugundsn sorun cikarmazlarmis sizinde boyle bi probleminiz olqbili mi acaba
Canim alamadik ki benim kizin cisi pek kiymetli:) bakalim kaplar duruyo. Yarin baba Izinli. Yine denicez ama sanki bana da bisiyi yokmus gibi gelyo. Gece de masallah cok guzel uyudu. 10da emzridim 2 de uyandi sonra 6ya kadar uyudu. Aynen gunleri gunlerini tutmuyo. Ama disari cikip banyo yaptigi gun daha guzel uyuyo onu kesin anladim artikCanm durumlar nasilmis benmkininde idrarı hep kokuo çok kotu ama bnm teste bizi ckmadibosuna endiselenme . canm ben suu anladimki bebekler ayni huy dogrulrusunda gtmior malsefn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?