2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlar bi de sey sorucam size dra gunduzleri 4 kez 45er dakika uyuyo dedim. Tabi ayagimda salladigimi soylemedim o da 3 uykuya dusur gece daha deliksiz uyur dedi. Sizce mantikli mi oyle mi yapayim? Ayrica bebeginizi yormak icin napiyosunuz ben yuzustu birakiyorum. Halisinda takiliyo. Koltukta cingiraklarina vurup tepiniyo falan. Ki zaten emerken bile tepinip cirpinip duruyo. Oyalamak icin var mi baska yaptiginiz aktivite?

kaçta yatırmaya başlıyorsun, kaçta uyuyor, benim bebiş 11 den önce uyumaz o yüzden uyutmaya çalışmıyorum, ara ara 15-20 dk lık uykulara yatırıyorum

bebegınde reflu olan arkadaşlar gavisconu nasıl kullanıyorsunuz? dun kızım fışkırarak doktorda bıle kustu. diline bakıyordu dr. öğürdü ve fışkırmaya başladı. evde de kusmuştu 6 gundur aralıksız kusuyor burnundan fışkrarak.
ılacı aldık ama bı arkadaşa yarım cay bardagına suyla hazırla denmış.bizim dr.anne sutuyle 3 tatlı kaşıgı sutle dedı mama gıbı oluyor oyle toz şase de
siz nasıl yapıyorsunuz?

kaçta yatırmaya başlıyorsun, kaçta uyuyor, benim bebiş 11 den önce uyumaz o yüzden uyutmaya çalışmıyorum, ara ara 15-20 dk lık uykulara yatırıyorum
Aynı şekilde 11den önce kesinlikle uyumuyor ama gündüz az uyuduğu için gece erken yatsın diyorum bende. Akşam 5ten 11e kadar uyanık kalır mı ki bir bebek:)

canım ben de saydıklarını yapıyorum. yüzüstü durmayı sevmiyor benim tembel bunlar dışında sabah akşam kol bacak jimnastiği yaptırıyoruz. bir de bebişine balonlar almanı tavsiye ederim. biz kızımız 100 günlük olduğu gün alıp irili ufaklı şişirmiştik. öyle ilgisini çekti ki inanamazsın. hala epey oynuyor balonlarla. yalnız şişirdikten sonra yıkamanı tavsiye ederim çünkü tahmin edersin ki balonu yakaladığı gibi yalamaya başlıyor ağzına götürüp

Ayy cok mantikli canim yapicam onu. Tesekkurler

Canım aynen prospektüste denildiği gibi hazırlamıştık, suyla yani ama ne kadar su olduğunu hatırlamıyorum, ama kusmasına çok iyi gelmişti, bir hafta kullandık sonra bıraktık, bizimki de bir ara fışkırarak kusuyordu öyle vermiştik, şimdi karnına bastırmadığımız sürece fışkırarak kusmuyor, çok geçmiş olsun

Kızlar size bir şey soracağım. Benim oğlan kakasını iki haftadan beri ara ara ypıyor, dr fitil verdi, düzenli kullanmadım üç kere verdim. Sonrada kendisi yapsın dedim fitil verdikten sonra yaptı iki kere, sonra da üç gün ara verdi kendi kendine yaptı, şimid yine ara verdi iki gün oldu, bekliyorum, beklemeli miyim, yoksa fitile devam mı etmeliyim?Bu arada anne sütü alıyor

Dvitaminini vermiyor musun, ben de vermiyorum düzenli olarak, ama emin değilim benim yaptığım doğru mu diye

Ah bi cesaret edebilsem, kasım ayında tek başıma arabasına koyup biraz yürüyeyim demiştim, havada çok iyiydi o günlerde, yolda ağlamaya başladı, ben gerisin geri eve döndüm, ne yapacağımı bilemedim.Babası da dışarı çıkarmamaktan yana. Şimdi cesaret edebilsem çıkaracağım, şöyle bir yürüryüp eve döneceğim ama...Ne fayda...Sevmiyo galiba bizimkisi dıraşıyı

Sırtüstü yatmayı sevmeyen(ancak 10 dakika yatıyor), yüzüstünde ise en fazla bir dakika duran oğluma oyun halısını tavsiye eder misin whisper

ben de olmadım daha

ben de olmadım ve sıkıntısını yaşıyorum sanki...

şimdi tv de bi doktoru dinledim olmamamız normalmiş ne zaman olacağımız kişiden kişiye değişirmiş ve dediğin gibi whisper emzirdiğimiz sürece olmayab,ilirmiş.
diğer memeyii biraz önce vereyim dedim süt gelmiyince ağlıyo çok sıkıntı yaptım bu konuyu inş düzelir

bu arada kızlar ben dönence almadım bebeğime hep kucağımda uyutup ytırıyorum şimdi aklıma takılıyor alsammı bebeğimin gelişimini olumsuz etkilemesin
bakıyorum çokta ucuz değiller kafam karıştı

Kızlar ben oğlumla hergün mutlaka çıkmaya çalışıyorum. Açık havaya elbette. Sağlam giydirdiğinizde ne kadar soğuk da olsa avm gibi kapalı yerlerden 100kat daha sağlıklı. Bebek arabasıyla çıkmak zor geliyor onun yerine yeni nesil kanguru aldım. Dışarı çıktıktan 15 dk sonra uyumaya başlıyo :) çok rüzgar varsa fazla kalmıyoruz dışarda ama soğuk bile olsa 1 saat yürüyoruz. Aslında ben de tempolu yürüyüş yapıyorum. Malum bu kilolar bi şekilde gitmeli :) 1 taşla 2 kuş :))

bu arada ben lohusalık bittiğinden beri daha adet olmadım sizde öylemisiniz?
Ben lohusalık bittiği gibi adet görmeye başladım. Bebeğim 3 ayını doldurdu, çok şükür hala sadece anne sütü veriyorum ve gelişimi de iyi gidiyor maşallah. Doktorum kişiden kişiye değişebileceğini normal bir durum olduğunu söylemişti.

Bol süt gelmesi için boza ve incir kürünü tavsiye ederim

Anne sutu alan bebeklerde 10 gune kadar kaka yapmamasi normaldir 3 . gun fitil verilmez tabi top top rahatsizlik verecek bir kabiz yoksa.

sağol canımm

Sırtüstü yatmayı sevmeyen(ancak 10 dakika yatıyor), yüzüstünde ise en fazla bir dakika duran oğluma oyun halısını tavsiye eder misin whisper
Benim bebeğim de aynı, ne sırtı yere gelecek ne de yüzü hemen başlıyor bağırmaya, hiç zora gelemiyor. Kasları güçlensin istiyorum ama durmuyor halısında da, en fazla 10dk. Vücudunu kaldırmayı öğrenemedi üşengeç oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…