kaçta yatırmaya başlıyorsun, kaçta uyuyor, benim bebiş 11 den önce uyumaz o yüzden uyutmaya çalışmıyorum, ara ara 15-20 dk lık uykulara yatırıyorumArkadaşlar bebeğimi akşamları uyuturken çok direniyor, sonunda pes ediyor ama 5dk sonra çığlıkla uyanıyor. Sakinleştirip tekrar yatıyorum ama bu şekilde 1-2 saat devam ediyor dalamıyor uykuya. Burnu da tıkalı değil, gazı da olmuyor. Neden olabilir acaba?
Aynı şekilde 11den önce kesinlikle uyumuyor ama gündüz az uyuduğu için gece erken yatsın diyorum bende. Akşam 5ten 11e kadar uyanık kalır mı ki bir bebek:)kaçta yatırmaya başlıyorsun, kaçta uyuyor, benim bebiş 11 den önce uyumaz o yüzden uyutmaya çalışmıyorum, ara ara 15-20 dk lık uykulara yatırıyorum
canım ben de saydıklarını yapıyorum. yüzüstü durmayı sevmiyor benim tembelKizlar bi de sey sorucam size dra gunduzleri 4 kez 45er dakika uyuyo dedim. Tabi ayagimda salladigimi soylemedimo da 3 uykuya dusur gece daha deliksiz uyur dedi. Sizce mantikli mi oyle mi yapayim? Ayrica bebeginizi yormak icin napiyosunuz ben yuzustu birakiyorum. Halisinda takiliyo. Koltukta cingiraklarina vurup tepiniyo falan. Ki zaten emerken bile tepinip cirpinip duruyo. Oyalamak icin var mi baska yaptiginiz aktivite?
vay cingöz o kadar saat nasıl dayanıyor yahu :)Aynı şekilde 11den önce kesinlikle uyumuyor ama gündüz az uyuduğu için gece erken yatsın diyorum bende. Akşam 5ten 11e kadar uyanık kalır mı ki bir bebek:)
canım ben de saydıklarını yapıyorum. yüzüstü durmayı sevmiyor benim tembelbunlar dışında sabah akşam kol bacak jimnastiği yaptırıyoruz. bir de bebişine balonlar almanı tavsiye ederim. biz kızımız 100 günlük olduğu gün alıp irili ufaklı şişirmiştik. öyle ilgisini çekti ki inanamazsın. hala epey oynuyor balonlarla. yalnız şişirdikten sonra yıkamanı tavsiye ederim çünkü tahmin edersin ki balonu yakaladığı gibi yalamaya başlıyor ağzına götürüp
Ayy cok mantikli canim yapicam onu. Tesekkurlercanım ben de saydıklarını yapıyorum. yüzüstü durmayı sevmiyor benim tembelbunlar dışında sabah akşam kol bacak jimnastiği yaptırıyoruz. bir de bebişine balonlar almanı tavsiye ederim. biz kızımız 100 günlük olduğu gün alıp irili ufaklı şişirmiştik. öyle ilgisini çekti ki inanamazsın. hala epey oynuyor balonlarla. yalnız şişirdikten sonra yıkamanı tavsiye ederim çünkü tahmin edersin ki balonu yakaladığı gibi yalamaya başlıyor ağzına götürüp
Canım aynen prospektüste denildiği gibi hazırlamıştık, suyla yani ama ne kadar su olduğunu hatırlamıyorum, ama kusmasına çok iyi gelmişti, bir hafta kullandık sonra bıraktık, bizimki de bir ara fışkırarak kusuyordu öyle vermiştik, şimdi karnına bastırmadığımız sürece fışkırarak kusmuyor, çok geçmiş olsunbebegınde reflu olan arkadaşlar gavisconu nasıl kullanıyorsunuz? dun kızım fışkırarak doktorda bıle kustu. diline bakıyordu dr. öğürdü ve fışkırmaya başladı. evde de kusmuştu 6 gundur aralıksız kusuyor burnundan fışkrarak.
ılacı aldık ama bı arkadaşa yarım cay bardagına suyla hazırla denmış.bizim dr.anne sutuyle 3 tatlı kaşıgı sutle dedı mama gıbı oluyor oyle toz şase de
siz nasıl yapıyorsunuz?
Dvitaminini vermiyor musun, ben de vermiyorum düzenli olarak, ama emin değilim benim yaptığım doğru mu diyesagolun kizlar aslinda ben de ilac yuklemesine karsiyim d vitamini demir bunlari bile toplasan 5 kez falan kullanmisimdir ama bu ates beni panik yapti bi de ikinci ayda boyle olmamisti simdi olunca korktum birden annemle konustum o da atesin cikmasini bekleme biraz ver sonra dusuremeyebilirsin diyince korktum iste ne bileyim simdi 36-37 arasi gidip geliyor iyi gibi ama uyku yok bu kez de ya. bu saatlere pek kalmazdi gozler cin givi bakiyo. had hayirlisi biz sabahciyiz sanirim bu gece
Ah bi cesaret edebilsem, kasım ayında tek başıma arabasına koyup biraz yürüyeyim demiştim, havada çok iyiydi o günlerde, yolda ağlamaya başladı, ben gerisin geri eve döndüm, ne yapacağımı bilemedim.Babası da dışarı çıkarmamaktan yana. Şimdi cesaret edebilsem çıkaracağım, şöyle bir yürüryüp eve döneceğim ama...Ne fayda...Sevmiyo galiba bizimkisi dıraşıyıGunaydin kizlar
ben de bebegin fazla korunmasi taraftari deilim. Ben gun asiri cikariyorum disari agaclikli guzel bi yol var elazigdayim bu arada orada bi 10 dakika turluyoruz sonra bi cafede biz kahve iciyoruz kizim da temiz havanin etkisiyle buyuk cogunlukta arabasinda uyuyo. Sadece kucuk ve kalabalik yerlerden koruyorum ben. O da bu ara salgin var o yuzden. Onun disinda markete yemege cafeye gidecegemiz her yere beraber gidiyoruz. Kizim da seviyo neyse ki gezmeyi bize cekmis :) kar montunu giydirirken basliyo gulmeye. Bana kalirsa onlem alip bebegi her havada disari cikarmanin zarari yok yarari var
Sırtüstü yatmayı sevmeyen(ancak 10 dakika yatıyor), yüzüstünde ise en fazla bir dakika duran oğluma oyun halısını tavsiye eder misin whisperKizlar bi de sey sorucam size dra gunduzleri 4 kez 45er dakika uyuyo dedim. Tabi ayagimda salladigimi soylemedimo da 3 uykuya dusur gece daha deliksiz uyur dedi. Sizce mantikli mi oyle mi yapayim? Ayrica bebeginizi yormak icin napiyosunuz ben yuzustu birakiyorum. Halisinda takiliyo. Koltukta cingiraklarina vurup tepiniyo falan. Ki zaten emerken bile tepinip cirpinip duruyo. Oyalamak icin var mi baska yaptiginiz aktivite?
Bende olmadim
Ben de olmadim canim annem emzirdigim surece olmayacagimi soyluyo annemde ve ablamda oyle olmus bakalimcanim ver diger memeyi benimki alisti gibi hatta bu ara pek istahi yok hep emdigini degil onu istiyo memem simdiden farketti biraz buyudu ve daha cok sut oluyo anliyorum. Sen de pes etme buyudukce tek meme yetmez
ben de olmadım daha
ben de olmadım ve sıkıntısını yaşıyorum sanki...
Ben lohusalık bittiği gibi adet görmeye başladım. Bebeğim 3 ayını doldurdu, çok şükür hala sadece anne sütü veriyorum ve gelişimi de iyi gidiyor maşallah. Doktorum kişiden kişiye değişebileceğini normal bir durum olduğunu söylemişti.bu arada ben lohusalık bittiğinden beri daha adet olmadım sizde öylemisiniz?
şimdi tv de bi doktoru dinledim olmamamız normalmiş ne zaman olacağımız kişiden kişiye değişirmiş ve dediğin gibi whisper emzirdiğimiz sürece olmayab,ilirmiş.
diğer memeyii biraz önce vereyim dedim süt gelmiyince ağlıyoçok sıkıntı yaptım bu konuyu inş düzelir
Bol süt gelmesi için boza ve incir kürünü tavsiye ederimşimdi tv de bi doktoru dinledim olmamamız normalmiş ne zaman olacağımız kişiden kişiye değişirmiş ve dediğin gibi whisper emzirdiğimiz sürece olmayab,ilirmiş.
diğer memeyii biraz önce vereyim dedim süt gelmiyince ağlıyoçok sıkıntı yaptım bu konuyu inş düzelir
Anne sutu alan bebeklerde 10 gune kadar kaka yapmamasi normaldir 3 . gun fitil verilmez tabi top top rahatsizlik verecek bir kabiz yoksa.Kızlar size bir şey soracağım. Benim oğlan kakasını iki haftadan beri ara ara ypıyor, dr fitil verdi, düzenli kullanmadım üç kere verdim. Sonrada kendisi yapsın dedim fitil verdikten sonra yaptı iki kere, sonra da üç gün ara verdi kendi kendine yaptı, şimid yine ara verdi iki gün oldu, bekliyorum, beklemeli miyim, yoksa fitile devam mı etmeliyim?Bu arada anne sütü alıyor
Ben lohusalık bittiği gibi adet görmeye başladım. Bebeğim 3 ayını doldurdu, çok şükür hala sadece anne sütü veriyorum ve gelişimi de iyi gidiyor maşallah. Doktorum kişiden kişiye değişebileceğini normal bir durum olduğunu söylemişti.
Benim bebeğim de aynı, ne sırtı yere gelecek ne de yüzü hemen başlıyor bağırmaya, hiç zora gelemiyor. Kasları güçlensin istiyorum ama durmuyor halısında da, en fazla 10dk. Vücudunu kaldırmayı öğrenemedi üşengeç oğlumSırtüstü yatmayı sevmeyen(ancak 10 dakika yatıyor), yüzüstünde ise en fazla bir dakika duran oğluma oyun halısını tavsiye eder misin whisper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?