Bol süt gelmesi için boza ve incir kürünü tavsiye ederim
yıkadık canım rahatlasın diye ama sudan çıkınca yine başladı. ...midesi hep gurul guruldu. Ya üşüttük ya gazı varMasaj yap canim fon acip emzir
çok da detaylı bi araştırma yapmadım canım ama bi kaç okuduğum şey hoşuma gitmediği için vermiyorum..demir de öyle.. bi de kabız yapıyo benim kızımı d vitamini öyle de ollunca sıkıntı çekmesin diye pek vermiyorum.Dvitaminini vermiyor musun, ben de vermiyorum düzenli olarak, ama emin değilim benim yaptığım doğru mu diye
Annem bana da kullandığımı söylemişti d vitaminini :). Özellikle kış bebeklerinde gerekli diye biliyorum.çok da detaylı bi araştırma yapmadım canım ama bi kaç okuduğum şey hoşuma gitmediği için vermiyorum..demir de öyle.. bi de kabız yapıyo benim kızımı d vitamini öyle de ollunca sıkıntı çekmesin diye pek vermiyorum.
felsefem şu : amannn bize kullandılar mı sanki :)))
Fön makinası, elektrik süpürgesi, anne karnı sesi herşeyi denedim ama her akşam uykuya tamamen dalmadan önce 4-5 kere çığlık atarak uyanıyor. Gündüz böyle bir sorunumuz yok.
Kizlar bi de sey sorucam size dra gunduzleri 4 kez 45er dakika uyuyo dedim. Tabi ayagimda salladigimi soylemedimo da 3 uykuya dusur gece daha deliksiz uyur dedi. Sizce mantikli mi oyle mi yapayim? Ayrica bebeginizi yormak icin napiyosunuz ben yuzustu birakiyorum. Halisinda takiliyo. Koltukta cingiraklarina vurup tepiniyo falan. Ki zaten emerken bile tepinip cirpinip duruyo. Oyalamak icin var mi baska yaptiginiz aktivite?
Canım brokoliyi doktorun mu söyledi kaç aylık bebeğinCanim gunduzleri de ayagimda sallayarak 45er dakikalik 4 uyku yapiyo. Yaa 3 gundur brokoli corbasi Iciyorum acaba o mu gaz yapip huzursuz etti yavrumu cisini de kokutmustur belki olabilr mi ki?
Canım msji yanlış okumuşum uykusuzluk mazur görCanim gunduzleri de ayagimda sallayarak 45er dakikalik 4 uyku yapiyo. Yaa 3 gundur brokoli corbasi Iciyorum acaba o mu gaz yapip huzursuz etti yavrumu cisini de kokutmustur belki olabilr mi ki?
Canim dr brokoli yapabilir dedi kizim 10 gun sonra 4 aylik olacak. 5 eylul dogumlu.Canım brokoliyi doktorun mu söyledi kaç aylık bebeğin
Canim aynen ben de yaklasik 2 aydir en gec 8de uyutmus oluyorum ama bazen gece sik bazen daha seyrek uyaniyo gunune gore degisiyobenim kız da böyleydi 3 hafta öncesine kadar, nasıl alıştırdım bilmiyorum ama artık şöyle yapıyorum: akşam 9 gibi uykusu gelmiş oluyor emzirip yatırıyorum, 15-20 k sonra uyanıyo, ışığı yakmadan gece lambası ışığında (gece olduğunu anlasın diye) tekrar emzirip yatırıyorum öyle bir uykuya dalıyor gece 2-2.30 gibiuyanıyor sonra emzirme uyku, emzirme uyku şeklinde 4-5 saatlik periyotlar halinde uyuyoruz, en son sabah 9-10 gibi en geç 11 kesin uyanışını yapıyorönceleri benimki de aynı anlattığın gibiydi ya büyümeye başladı düzen kurdu kendine ya da odasından çıkartmamak işe yaradı, önceleri uyanınca yastığımızla oturma odasına geliyorduk çünkü. bir de yan yatırıp burnunu yastığa değdirip uyumayı sevdiğini keşfettim ablam önermişti bunu, yatağına bırakıp yan çeviriyorum o sokula sokula uyuyo kendi kendine ben de kucağımda sallamaktan kurtuldum artık. bir de şunu da söylemeden geçemeyeceğim bazı akşamlar çok huzursuz oluyor anneannesini arayıp nazar için okutturuyorum 5 dk içinde kucağımda sızıyor zilli =)
benim kızım gündüz senin dediğin gibi 3-4 kez 45-50 dklık uykuya yatıyor, ama gece bir sıkıntı yaşamadım. önceleri ilk aylarında 2 gibi dalıyordu sonra bu 12.30a düştü sonra 11.30 sonra 10 derken şimdi 9 gibi gece uykusuna dalıyor ama gündüz uykularında bir değişiklik yapmadım hiç o kendi düzenini kurdu maşallah kızıma
Canim ben gun asiri yikiyorum ve her aksam masajimiz mutlaka 2ayliktan beri sektirmedim ama ev kaloriferli genelde 25 derece ben yine de su seramonimiz baslamadan en az 15 dakika once elektrikli mini bi sobamiz var onu da aciyorum. Usumuyo o yuzdenyıkadık canım rahatlasın diye ama sudan çıkınca yine başladı. ...midesi hep gurul guruldu. Ya üşüttük ya gazı var
Canimm cok gecmis olsun bol bol c vitqminli seyler yiyip emzir bebisi. Cabuk atlatacak InsallaahKizlar simdi hast. Gelfik bronsit balangiciy dedi doktor. Burun hiriltisi ondanmiscok uzgunum
Canim tavsiye etmem o kadar hareketliyse cabucak sikilacaktir. Bin dil dokup nelerle en pahalisini aldirdim benimki en fazla 10 dakika duruyo.ilk kez gereksiz bisi aldim bilmiyorum ama belki buyudukce sever. Hic sanmiyorum amaSırtüstü yatmayı sevmeyen(ancak 10 dakika yatıyor), yüzüstünde ise en fazla bir dakika duran oğluma oyun halısını tavsiye eder misin whisper
Canim abartisiz 3 ay hep solla emzirrim ben.zavalla sag memem pompa memesi olmustu. Ve kucuduktuşimdi tv de bi doktoru dinledim olmamamız normalmiş ne zaman olacğımız kişiden kişiye değişirmiş ve dediğin gibi whisper emzirdiğimiz sürece olmayab,ilirmiş.
diğer memeyii biraz önce vereyim dedim süt gelmiyince ağlıyoçok sıkıntı yaptım bu konuyu inş düzelir
Canim tek basina zor ben esimle cikirqyorum ki cok karisik. Birimiz arabayi suruyo digeri bebis kucaginda :) uyuyunca ancak arabasinda yatiyo. Oyle boyle 3 saat bile takildigimiz oluyo ama teksem aynen kanguru en kolayiKızlar ben oğlumla hergün mutlaka çıkmaya çalışıyorum. Açık havaya elbette. Sağlam giydirdiğinizde ne kadar soğuk da olsa avm gibi kapalı yerlerden 100kat daha sağlıklı. Bebek arabasıyla çıkmak zor geliyor onun yerine yeni nesil kanguru aldım. Dışarı çıktıktan 15 dk sonra uyumaya başlıyo :) çok rüzgar varsa fazla kalmıyoruz dışarda ama soğuk bile olsa 1 saat yürüyoruz. Aslında ben de tempolu yürüyüş yapıyorum. Malum bu kilolar bi şekilde gitmeli :) 1 taşla 2 kuş :))
Canim aynen ben de yaklasik 2 aydir en gec 8de uyutmus oluyorum ama bazen gece sik bazen daha seyrek uyaniyo gunune gore degisiyoama sabah en gec 7de ayaktayiz
Canim donence cok Isime yaradi benim ama bu zamandan sonra gerek duymazsin cunku artik uzanip oyuncaklari cekecek zamanlara geliyolrlar.istersen su duvara projektorle yansitmali muzik kutulari var gece icin guzel olabilr hem uygun da fiyatlari. Ben de dusunuyorum almayi tomynin var yildizli bisi o hosuma gidiyobu arada kızlar ben dönence almadım bebeğime hep kucağımda uyutup ytırıyorum şimdi aklıma takılıyor alsammı bebeğimin gelişimini olumsuz etkilemesin
bakıyorum çokta ucuz değiller kafam karıştı
bu arada kızlar ben dönence almadım bebeğime hep kucağımda uyutup ytırıyorum şimdi aklıma takılıyor alsammı bebeğimin gelişimini olumsuz etkilemesin
bakıyorum çokta ucuz değiller kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?