2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Hem bu kotu surecin moral bozuklugunuda atmis olurum. Bebegime bir saatte bir mi emİraem daha iyi yoksa iyixe aciksin deyip bekleyim iki saaattemi emzireyim. Geceleri iki uc saat bekliyorum artik geceleride sık emzireyim diyorum. Sutumu sagiyorum biraz bakiyorum yagli bi sutum var aslinda ama neden kilo almiyor nerde yanlis yapiyoum bi fikir verin kizlar. Bu arada bebislerinizi kalabalik ortama sokmayin cok yaygin bi virusmus bu hava yoluyla bulasan . Bizimki evden disari cikmadii halde hastalandi dikkat edin tedavi surexi cok zor

Canım cok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir eski neşesine döner. Bu arada bence çok emzirince az emer o zamanda sulu tarafını emer bırakır en az 2 -3 saat bekletki hem sütün yaglansin hemde bebisin iyice acıksın hastaneden çıkmadan doktoruna sor farklı bir yöntem varsa bizede yazarsın

Gelmiş Geçmiş olsun canım. Bol bol emzir bebisini çabucak toparlanir inşallah

Kızlar buayki aşılar bişi yapmadı neyse ki. Ne ateş ne huzursuzluk. Bişi sorucam size ben kızımı o plastik kuvetlerden almıştım. Orda yıkıyorum ama artik sigmiyo kerata:) nası bişi alıp yıkamak lazım acaba fikri olan var mı? ?

Kızlar bebeğim hep sola dönük yattıgı için kafasının arkası yamuldu Her ne kadar destek koyup sağa yatırsam da başarılı olamadım. Doktor önemli birşey degil saçları çıkarsa kapatır dedi ama bu yamukluk çok daha arttı ve şuan kızım kel oldugu için göze çok çarpıyor. Ne tavsiye edersiniz ?

Benimki hala sığıyo :) minyon biraz. Sığmayınca beraber bende gircem banyoya. Onu yıkıcam ayakta. Eşime vericrm o giydirirken ben yıkanıcam. Öyle düşünüyorım.

Kesinlikle sağa yatıracaksın kurtuluş yok.
Benim sıpa kafa üstü yattı hep dümdüz kafası...

Benimki hala sığıyo :) minyon biraz. Sığmayınca beraber bende gircem banyoya. Onu yıkıcam ayakta. Eşime vericrm o giydirirken ben yıkanıcam. Öyle düşünüyorım.
Banyoda kuvetimiz olsa süper olurdu ama yok kulaklarını nasi koruyosun canım sudan

Slm kizlar cok sukur bugun taburcu olduk. Kizimin iki tane daha antibiyotigi vardi ama damar yolu gene tikandi kolu sisti. Bizde actirmadik bi daha. İns. Hastaligi tekrarlamaz .sizler ne guzel kuvete sigmio bebisler diyorsunuz massallah bebislerinize. Benim kuzumda kuc gibi kaldi yeni dogan bebek gibi. Doktor surekli emzir dedi. 4. Ayimizin dolmasina 15 gun var ins. On bes gunde bi kilo aldirim.

Aldirirsin canım allahın izniyle. Moralini yüksek tut ki sutun bol olsun

Biz yıkarken eşim kapatiyo kulaklarını ama dedigin gibi olacak artık bişi olmaz dimi yaa
Hiç bişi olmaz merak etme
Su kaçması için suya doğru yan dönüp eğilmesi grek ki bardak gibi dolsun.
Ben doğdugundan beri hiç kapatmadım çünkü bi yazı okumuştum bebeklerin kemik yapılarından dolayı zor su kaçar diye. Anne karnındada su içindeydiler neticede. Ama doktorunada bi danış istersen.

Aynen haklısın canım

Canım benimki hasta olmamasına ragmeb kilo alımı çok kötü. Üzülme bu ay arayı kapatırız inş. Benim bebeğiminde küvete sığmaması için on fırın ekmek yemesi geek

Canım benimki hasta olmamasına ragmeb kilo alımı çok kötü. Üzülme bu ay arayı kapatırız inş. Benim bebeğiminde küvete sığmaması için on fırın ekmek yemesi geek
Canim sizinki de iyi bu aksam yemeğe çıktık dışarı kadın kucağında getirdi ama boyu anca benimki kadar sonra açtı mama sandalyesine oturttular en az 8 aylikti ama baya minnak kalmış o yüzden halimize şükür

Bi rdahakine kendin yapıştır ne alaka Tombul olmakla kendi becerememiş resmen :)
Başardık canım zaten bu sabah. Ben altı açık emzirdim babası da cis kabını tuttu. Hemen koştur koştur götürdü hastaneye. Yarın sonucu alıp dra gostercez inşallah iyi çıkar

canım benim kızım 3. ay kontrolünde 5470 kiloydu(maşşallah diyelim). seninki kaç kilo

Iyi aksamlar iyi yillar eylul anneleri.son sayfalari biraz okudum. Bir iki arladasin telasina cevap vermek ve gecmis olsun demek istiyorum..birincisi benim kizimda bronkolitten 10 gun hastanede yatti. 4 gun sondayla beslendi.sutumu surekli sagdim.ve Allah'a sukur hastaneyi eve tasidik iyilesti(burnu yine tikaniyor surekli yikiylrum) dr lar kalabalik yerleri cikarmayin ucuncu bronsitte astima ce virer dedi. Kuzum daha 3 aylik bile degildi.(11 eylul dogumlu) surekli dikkat etmeye calisiyorum yatak yukseltici aldim rahat nefes Alsin diye.
Ikinci si bir arkadas 40 gr almis bebegi mamaya baslamasin derim.bebegi hasta yada dis cikariyor olabilir.benim kizim 2 hafta kilo verdi ki dr emzirme yi kesme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…