Canım cok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir eski neşesine döner. Bu arada bence çok emzirince az emer o zamanda sulu tarafını emer bırakır en az 2 -3 saat bekletki hem sütün yaglansin hemde bebisin iyice acıksın hastaneden çıkmadan doktoruna sor farklı bir yöntem varsa bizede yazarsınHem bu kotu surecin moral bozuklugunuda atmis olurum. Bebegime bir saatte bir mi emİraem daha iyi yoksa iyixe aciksin deyip bekleyim iki saaattemi emzireyim. Geceleri iki uc saat bekliyorum artik geceleride sık emzireyim diyorum. Sutumu sagiyorum biraz bakiyorum yagli bi sutum var aslinda ama neden kilo almiyor nerde yanlis yapiyoum bi fikir verin kizlar. Bu arada bebislerinizi kalabalik ortama sokmayin cok yaygin bi virusmus bu hava yoluyla bulasan . Bizimki evden disari cikmadii halde hastalandi dikkat edin tedavi surexi cok zor
Gelmiş Geçmiş olsun canım. Bol bol emzir bebisini çabucak toparlanir inşallahHem bu kotu surecin moral bozuklugunuda atmis olurum. Bebegime bir saatte bir mi emİraem daha iyi yoksa iyixe aciksin deyip bekleyim iki saaattemi emzireyim. Geceleri iki uc saat bekliyorum artik geceleride sık emzireyim diyorum. Sutumu sagiyorum biraz bakiyorum yagli bi sutum var aslinda ama neden kilo almiyor nerde yanlis yapiyoum bi fikir verin kizlar. Bu arada bebislerinizi kalabalik ortama sokmayin cok yaygin bi virusmus bu hava yoluyla bulasan . Bizimki evden disari cikmadii halde hastalandi dikkat edin tedavi surexi cok zor
Benimki hala sığıyo :) minyon biraz. Sığmayınca beraber bende gircem banyoya. Onu yıkıcam ayakta. Eşime vericrm o giydirirken ben yıkanıcam. Öyle düşünüyorım.Kızlar buayki aşılar bişi yapmadı neyse ki. Ne ateş ne huzursuzluk. Bişi sorucam size ben kızımı o plastik kuvetlerden almıştım. Orda yıkıyorum ama artik sigmiyo kerata:) nası bişi alıp yıkamak lazım acaba fikri olan var mı? ?
Kesinlikle sağa yatıracaksın kurtuluş yok.Kızlar bebeğim hep sola dönük yattıgı için kafasının arkası yamulduHer ne kadar destek koyup sağa yatırsam da başarılı olamadım. Doktor önemli birşey degil saçları çıkarsa kapatır dedi ama bu yamukluk çok daha arttı ve şuan kızım kel oldugu için göze çok çarpıyor. Ne tavsiye edersiniz ?
Banyoda kuvetimiz olsa süper olurdu ama yokBenimki hala sığıyo :) minyon biraz. Sığmayınca beraber bende gircem banyoya. Onu yıkıcam ayakta. Eşime vericrm o giydirirken ben yıkanıcam. Öyle düşünüyorım.
BiZdede yok duşa kabin.Banyoda kuvetimiz olsa süper olurdu ama yokkulaklarını nasi koruyosun canım sudan
Biz yıkarken eşim kapatiyo kulaklarını ama dedigin gibi olacak artık bişi olmaz dimi yaaBiZdede yok duşa kabin.
Kulaklarını korumuyorum bizim gibi üstten dökünce girmez bence su.
Aldirirsin canım allahın izniyle. Moralini yüksek tut ki sutun bol olsunSlm kizlar cok sukur bugun taburcu olduk. Kizimin iki tane daha antibiyotigi vardi ama damar yolu gene tikandi kolu sisti. Bizde actirmadik bi daha. İns. Hastaligi tekrarlamaz .sizler ne guzel kuvete sigmio bebisler diyorsunuz massallah bebislerinize. Benim kuzumda kuc gibi kaldi yeni dogan bebek gibi. Doktor surekli emzir dedi. 4. Ayimizin dolmasina 15 gun var ins. On bes gunde bi kilo aldirim.
Hiç bişi olmaz merak etmeBiz yıkarken eşim kapatiyo kulaklarını ama dedigin gibi olacak artık bişi olmaz dimi yaa
Aynen haklısın canımHiç bişi olmaz merak etme
Su kaçması için suya doğru yan dönüp eğilmesi grek ki bardak gibi dolsun.
Ben doğdugundan beri hiç kapatmadım çünkü bi yazı okumuştum bebeklerin kemik yapılarından dolayı zor su kaçar diye. Anne karnındada su içindeydiler neticede. Ama doktorunada bi danış istersen.
Canım benimki hasta olmamasına ragmeb kilo alımı çok kötü. Üzülme bu ay arayı kapatırız inş. Benim bebeğiminde küvete sığmaması için on fırın ekmek yemesi geekSlm kizlar cok sukur bugun taburcu olduk. Kizimin iki tane daha antibiyotigi vardi ama damar yolu gene tikandi kolu sisti. Bizde actirmadik bi daha. İns. Hastaligi tekrarlamaz .sizler ne guzel kuvete sigmio bebisler diyorsunuz massallah bebislerinize. Benim kuzumda kuc gibi kaldi yeni dogan bebek gibi. Doktor surekli emzir dedi. 4. Ayimizin dolmasina 15 gun var ins. On bes gunde bi kilo aldirim.
Canim sizinki de iyi bu aksam yemeğe çıktık dışarı kadın kucağında getirdi ama boyu anca benimki kadar sonra açtı mama sandalyesine oturttular en az 8 aylikti ama baya minnak kalmış o yüzden halimize şükürCanım benimki hasta olmamasına ragmeb kilo alımı çok kötü. Üzülme bu ay arayı kapatırız inş. Benim bebeğiminde küvete sığmaması için on fırın ekmek yemesi geek
Bi rdahakine kendin yapıştır ne alaka Tombul olmakla kendi becerememiş resmen :)Canim tutturamadi kadin yapistirirken de cok tombul Insallah olur dedi. Herkes de tombul tombul diye diye kilo almaz oldu yavrumbi masallah diyin dimi.
Başardık canım zaten bu sabah. Ben altı açık emzirdim babası da cis kabını tuttu. Hemen koştur koştur götürdü hastaneye. Yarın sonucu alıp dra gostercez inşallah iyi çıkarBi rdahakine kendin yapıştır ne alaka Tombul olmakla kendi becerememiş resmen :)
Canım benimki hasta olmamasına ragmeb kilo alımı çok kötü. Üzülme bu ay arayı kapatırız inş. Benim bebeğiminde küvete sığmaması için on fırın ekmek yemesi geek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?