Canım benimki 4. Ay 5.800canım benim kızım 3. ay kontrolünde 5470 kiloydu(maşşallah diyelim). seninki kaç kilo
Olurmu hicc canim bazilari sadece emzirmekle anne olundugunu sandiklari icin ... hasta olabilir kilosu dusebilir ama aslaaa mama olmaz yoksa anne olmassin peehhİnsanlar mamayı zehir sanıyo herhalde. Tabiki emzirmek en dogrusu en sağlıklısı ve en güzeli ama mama da zehir değil. Bazı durumlarda verilmesi gerekiyosa verilir. Körü körüne bakmamak lazım olaya.
Vala canım hiçte ole değil . gerekirse veririm ben . hic dinlemem . benmkinin kilo alimi herşeyi güzel ve yapısal olarak iri olduğu halde verioru m doktor hemşire hepsi nie version anne sütü yeter normalinden çok kilo alıo . kaliteli sutun. gerek yok dio. Ama napim AC doymuo aglio kalipli.hele emzirioeum yarim saat sonra sicio.Acikio napim yarim saatte ben neim hemen sut uretcem vericem tbi . alsın kilo napim 1 yaşından sonra koşmaya başlıca verir kilolari. Hangi kilolu çocuk 3 yasında 2 yasında tombik kalio . ben çevrede hic görmedim hepsi bi zaman sonra zayflio. Nerdeee o dombik surat bacaklarrr çırpı gibi kalıolar demi canm . sen de ver tatlım . dienlere bakma .İnsanlar mamayı zehir sanıyo herhalde. Tabiki emzirmek en dogrusu en sağlıklısı ve en güzeli ama mama da zehir değil. Bazı durumlarda verilmesi gerekiyosa verilir. Körü körüne bakmamak lazım olaya.
Canim ben e benekte satilan pamuktan aliyorum suyla islatip 2 ye ayirip siliyorum islak mendile gerek yok bence pisik yapiyor onlar en safi su ve pamuk soyle arayabilirsin internette Baby&Me Temizleme Pamuğu 6`lı Paketbu arada sizlere bir sorum var arkadaşlar. doğduğundan beri ıslak mendil olarak unibaby yenidoğan kullanıyordum. şimdi değiştirmeyi düşünüyorum. siz ne kullanıyorsunuz? pişik sorunu yaşamadığınız,önerebileceğiniz marka var mı?
Zaten keyfi mama verenlerden bahsetmiyoruz.Mama tabiiki Zehir degil ama anne sutu dururkende mama werilmez yani..sutu olmayan calismak zorunda olan bebegi ayda 700gramdan az alan(tum cabalara ragmen) anneler mamayi tabiiki werebilir..ama keyfine..cocugum az daha sissin(onemli olan sagliksa eger)diye yada cocugu birakip rahat rajat gezmek icin mama weren annelerde fedakarliktan bahsetmesin lutfen... Anne sutunun alternatifi yok we bu her anne icin boyledir..werebilen anne sin damlasina kadar wermeyencalismali micadele etmelidir rahata kacmamalidir..wer 150 cc mamayi tas gibi dursun 4saat sende keyfine bak.bu her annenin isteyecegi bisey ama zolru basarmak enn guzelidir..
Aynen öyle. Tabiki her anne en iyi şekilde bebeğini beslemek ister ama sadece beslemeklede fedakar anne olunmaz.Yaa kime ne ister meme veririm ister mama.. mama verdim diye iyi anne fedakar anne olunmuyo şimdi.. sanki çok büyük bi kötülük yapılıyomuş gibi bebeklere konuşuyosunuz
benim kızım bu ay 550 gr aldı doktor normal dedi, mamaya gerek yok dedi. Ayda 500-700 gr alması normalmiş. 700 gr dan az alanlar mama alsın yazmışsın, yanlış yönlendirme olmasın.Mama tabiiki Zehir degil ama anne sutu dururkende mama werilmez yani..sutu olmayan calismak zorunda olan bebegi ayda 700gramdan az alan(tum cabalara ragmen) anneler mamayi tabiiki werebilir..ama keyfine..cocugum az daha sissin(onemli olan sagliksa eger)diye yada cocugu birakip rahat rajat gezmek icin mama weren annelerde fedakarliktan bahsetmesin lutfen... Anne sutunun alternatifi yok we bu her anne icin boyledir..werebilen anne sin damlasina kadar wermeyencalismali micadele etmelidir rahata kacmamalidir..wer 150 cc mamayi tas gibi dursun 4saat sende keyfine bak.bu her annenin isteyecegi bisey ama zolru basarmak enn guzelidir..
İnsanlar mamayı zehir sanıyo herhalde. Tabiki emzirmek en dogrusu en sağlıklısı ve en güzeli ama mama da zehir değil. Bazı durumlarda verilmesi gerekiyosa verilir. Körü körüne bakmamak lazım olaya.
Olurmu hicc canim bazilari sadece emzirmekle anne olundugunu sandiklari icin ... hasta olabilir kilosu dusebilir ama aslaaa mama olmaz yoksa anne olmassin peehh
Arkadaslar Ben kimsenin anneligine SOz etmedim kimsede benim anneligime SOz edemez.iki cocugum var allahim hic kimseye acilarini gostermesin.. Benim ne durumda ne sartlarda baktigimi bilemezsiniz..ki benim yazimi okursaniz bir annenin uzuldugunu hissedigim ve bildigimi paylasmak icin yazdim.ilk kizimda da Ben hem mama hem sut verdim.. Ne alaka zehirmis fédakarmis.herkes kompleksinden kurtulsun once..eltimin kizi 2 ay kilo almadi surekli de agliyordu 2 ayni sonu da dis cikardi.bazen cocuk enfeksiyon geciriyor burun deligi tikali oluyor az emiyor.. 5 yilim cocuk dr da ilaclarla gectigi icin tanimadigîn kimseye on yargiyla helee uslubu bozuk sekilde yaklasmayin.buraya birseyler yazarim paylasirim diye girdim bir kac Anne nin yazilari uzdu béniYaa kime ne ister meme veririm ister mama.. mama verdim diye iyi anne fedakar anne olunmuyo şimdi.. sanki çok büyük bi kötülük yapılıyomuş gibi bebeklere konuşuyosunuz
Arkadaşlar sonuçta mama anne sütü değil ilk 6 ay sadece anne sütü sonra mamaya başlanır doymayınca ama çocukta jendini frenleyebilmeli. Doymuyor diyip mana vermek çok körü körüne oluyor. Buradan kendi yaptığımız uygulamaları meşrulaştırmak için yazmayalım. Ben işe başladım ve bu pazartesi mama verdim ilk kez ve artık anne sütü ile mama sindirim sisteminde karıştığı için sadece anne sütü içtiğindeki faydayıda alamadı verdiğim sütten.
Ben hemşire arkadaşımın tavsiyesi üzerine gavisconun bebekler için olan şurubunu verdim bir süre. ilacı içtiği süre boyunca kusmadı çok fazla ama ilacı kestik kusmaya devam etti. Şimdilerde de eskisi gibi kusmuyor. Sanırım bu bir dönem. Geçer inşallah. Üstünü değiştireceğinize önlük kullanın bence. Gerçi kullanmışsınızdır, Bebek reflüsü dediğimiz şey bu. Bu arada gece deliksiz uyyuyorsa gündüzü idare etmeye bak derim ben. Nasıl olsa düzene biner kusmasıherkese merhaba, bu sayfayı uzun süredir takip ediyorum yazılan şeyler gerçekten çok faydalı. benim de 97 günlük bir oğlum var, konuyu beslenme bölümüne de açtım ama burdaki annelere de danışmak istiyorum. oğlum sadece anne sütü alıyor, emmesi kilo alması uzaması gayet normal ancak bazı günler kusmaktan uyuyamıyor. gözünden uyku akıyor yüzünü kazağıma sürtüyor gözlerini zor açıyor ama bi türlü uyuyamıyor. en son peynirimsi kusuyor bu sefer de üst değiştirecez derken uykusu açılıyor tekrar acıkıyor emiyor altı değişiyor tekrar kusuyor derken bu böyle devam ediyor. zar zor uyutuyoruz 15 dakika sonra ağlayarak uyanıyor kusuyor öyle rahatlıyor. gün içinde uzun süre uyumuyor ama gece deliksiz uyuyor sadece emmeye uyanıyor sonra uyumaya devam ediyor. bulunduğum ilçede bir tane çocuk dr.u var ve hastanenin imkanları çok kısıtlı en yakın il merkezi 120 km. başka dr.a götürmeden önce sizlere danışmak istedim
Geçmiş olsun canmSlm kizlar bizde insallah sabaha tabircu okucaz. Bi haftadir jastanedeyiz bebegim kilo kaybetti kus kadar oldu yavu3. Ay kontrolunde kilosuda azdi. Bebegime kilo aldirmak icin neler yapmam lazim . Nasil emzirmeliyim bebegimin son sutu almasi ixin kac dk emmesi lazim. 4. Ay kontrolunde bebegimin toparlanmos olarak gormek istiyoum. Hem bu kotu sur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?