2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bizimki pek sırtüstü ya da yüzüstü yatmıyor, Yattığı zaman ufak tefek sesler çıkardığımda bazen karşılık veriyor bazen vermiyor. Ufak bir yeri ağrıdığında ya da yardım istediğinde haaa huuu diye sesler çıkarıyor. Bizimki de seslendiğinde bazen bakıyor bazen bakmıyor. Ben de şeyi merak ediyorum dönemey başladı mı bebeleriniz, benimki daha dönmüyor da sadece elini tuttutğumda boynunu kaldırıyor

Kizlar benimki 5 eylul dogumlu. Esim de ben de baya konuskan insanlariz ve kizimla surekli iletisim halindeyiz. Kizim da yaklasik 1 aydir bariz agu gu gibi sesler cikariyo genizden gggg sonra sikilinca ihhh ehhh gibi icler cekiyo bugun de degisik bi ses cikarmaya basladi boyle kapi gicirtisi gibi ama tonlama katiyo komik bisi ve bugun itibariyle elini yukari kaldirip halisindaki oyuncqklari tutup birakiyo ve iki elini birlestirmeye basladi. Aynayi da inceliyo ve kendine bakarak aguluyo. Her seslendigimizde bakiyo diyemem ama gulucuklerimizi hiiiic karsiliksiz birakmiyo. Canim benim yaa. Rabbim tum yavrularimizin yuzlerini hep guldursun insallah

merhaba canım, benim kızımda aynen yazdığın gibi. Hatta hiç agulamaya başlamadı. Çok nadir sesler çıkarıyor onun dışında söylediklerinin hepsi bizdede problem. Hatta ben ve babası dışında herhangibir kişi yakaşsın hemen aglamaya başlıyor. Nasıl aşacagız bu sorunu bilemiyorum.

Canim sirtustu yatarken ust tarafini donduruyo ama alt taraf agir kanimca anca bezi acikken donduruyo o da bazi bazi.elinden tutunca da sirtiyla beraber kafasini kaldiriyo. Sonra yatirinca da cok sinirleniyo :)

Benimki de bayanlardan hic hoslanmiyo ama erkeklerden ozellikle genc erkeklere gulumsuyo. Hqtta dun yemekteydik ordaki garson kucagina almak istedi verdik biz de kuzu kuzu durdu markette falan da gulup laf atanlara guluyo keyfi yerindeyse. Ama biz hep disardayiz kizlar siz de cikin iyi geliyo bizim kadarbebislere de

Kizlar selam bizim oğlan 19eylul dogumlu sukur iyiyiz aguouyoruz oyuncaklarini tutuyor tabi uzun surwli değil fare cingiragi var onu gosterdikmi mest oluyor.bende fisher pricedan yagmur ormani oyun parki almistim ona yatiriyorum bi sure oynuyor tabi sikilinca igggglamaya basliyor. Kizlar bebek yastiggi kullananlar varmi tavsiyelerinizi bekliyorum bizzimkide sirtistu yatmayi seviyo biraz kafasi duzlesir gibi oldu simdi zorlada olsa yan yatirmaya calisiyorum babasi internetten oetasi oyuk ortapedik yastık aldi hemen pipirikli oda ufak bisey bide 80lira vermis ama gece yatmasi icin degil butik bebede othellonun kaz tüyü yastigi indirimde alsammi kararsiz kaldim.onerilerinizi bekliyorum. Bol saglikli gunler rabbim butun bebislere sifa versin

Canim ben de yastikta uyutuyorum normal bzim silikon yastiklardan ust tarafi yuksekte kaliyo. Gece kaydiriyo kendini falan seviyo. Yumusak oldugu icin yastik cok sukur kafasinda bi sekilsizlik yok. Cok para vermwk yerine oyle bisi de yapabilirsin canim

Bizimki 3,5 aylık oldu. Henüz dönmeye başlamadı. Dün oyun halısında başını kaldırmaya çalışırken vücut ağırlığından döndü:) Uyandığı zaman başını hemen kaldırıyor yataktan. İsmine değil de sese tepki veriyor. Bir de en ufak sese korkuyor. Geçen gün hapşurdum öyle bir korktu ki artık hapşurmaya bile korkar olduk evde. Korkusu geçsin diye ne yapmalıyız bilemiyorum.

Canım biz senin anneliğine nerde laf etmişiz anlamadım.
Alıntıladığın hiç bi mesajın içeriğinde sen yoksun ki.
Sen bilgini paylaşmış olabilirsin bende düşüncemi paylaştım. Neden bu kadar rahatsız etti?
Bizim uslubumuzu eleştirirken ki genel yazılmış bi mesaj üstünden eleştiriyosun. Direk bize yazdıgın mesajı tekrar okumanı öneririm.
İçeriğini anlamadıgın bi mesajı kompleks gibi degerlendirmişsin.

Ecenaz,peki senin bebişin uyandığında ilginizi çekmek için sesler çıkarıyor mu,sizinle iletişime girmeye çalışıyor mu.benim kızımı ben çok ilgisiz ve çevreye de meraksız görüyorum.3 aylık bebeklerin yapması gerekenleri okudukça telaşlanmaya başladım.allah korusun otizm yada zeka geriliği gibi şeylerden korkuyor insan.

Canım,biz de uyanık olduğu her an konuşup şarkılar söyleyip ilgileniyoruz,biz konuşunca gülücükle karşılık veriyor ama 15 gündür agulamıyor,daha önce agulamaya başlamıştı.sizin bebiş gün içinde sürekli mi aguluyor,bu sürecin normali nedir biliyor musunuz.

Senin adını kullanarak kimse senin anneliğine söz etmedi niye üstüne alındın anlamadım.. herkes zor şartlarda çocuk büyütüyo kolay değil.. adını verdiğin arkadaşlarında kompleksi oldugunu nerden çıkardınn sen galiba olayı yanlış anladın

Kizlaryardım lutfen boynum tutuldu cok feci sola donemiyorum. Yakiyi emziren anneler kullanamiyomus.tecrubesi olan varmi

Whisper84 gecmiş olsun hangi bezi kullanıyordunuz? Ben bez değiştirdim kötü kokmaya başladı acaba öyke birseymi bizdekide
Ben doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum 4 numara almaya başladım ben de ondan mı acaba falan diye düşünüyordum ama değilmiş ama baya kokuyor gece kaka sanıp altını açtığım bile oldu. Ama şüphen varsa yaptir canım değildir inşallah

Dunku Benim mesajimdan sonra yorumlar yapildi.yazilanlari iyi okudum..benim mesajimdan oncesinide okudum.iceriklerinide anladim..kompleks : mama verip rahat siz oluyorsunuz.. Ki herkesin kendi karari..mama jzerinede birsey demedim.ben mama verenlere niye veriyorsunuz? Hic iyi Anne degilsiniz demem diyemem de. Genelleme yapmayin..herkes bebegini en iyi sekilde buyutmeye beslemeye calisiyor.burda dr lar oncelik Anne sutu diyorlar bebegin 3 aydan sonra cok az kilo alsa bile rahati iyiyse emzirin diyorlar.. insallah Olayi yanlis anlamis olayim esraaa .. Cunku bende burda birseyler paylasmaya geldim

Iyi aksamlar kizlar bebeginiz saga yada sola donmeye basladimi? Kizim daha objelere elini uzatmiyor 1 hafta sonra 4 aylik olcak benimki tembel herhalde.

Canim her an agulamiyo tabi ki ama keyfi yerindeyse mesela suan banyo yaptı karanlık emzirip uyutmaya çalışıyorum ama onun çene açıldı aguuu

Canim bi de benimki elini emiyo eldiven takmiyorum. O sırada da çok komik sesler çıkarıyo. Eldiven takiyosan cikar sen de. Bi de onun çıkardığı sesleri taklit ediyoruz o da tekrar tekrar yapıyo. Ama her insan gibi her bebek de farklı. Seninki de benimkinin yapamadığı bişeyi yapıyodur. Bu yüzden hiç strese sokma kendini. Sağlıklı olsunlar da sırasıyla herseyi yapacaklar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…