Bizimki pek sırtüstü ya da yüzüstü yatmıyor, Yattığı zaman ufak tefek sesler çıkardığımda bazen karşılık veriyor bazen vermiyor. Ufak bir yeri ağrıdığında ya da yardım istediğinde haaa huuu diye sesler çıkarıyor. Bizimki de seslendiğinde bazen bakıyor bazen bakmıyor. Ben de şeyi merak ediyorum dönemey başladı mı bebeleriniz, benimki daha dönmüyor da sadece elini tuttutğumda boynunu kaldırıyorMerhaba,
bende eylül annesiyim,16 eylül doğumlu bir kızım var,baştan beri bütün mesajları okudum,bebeklerimizin sosyal gelişiminden pek bahsedilmemiş.ne sıklıkla gülüp aguluyorlar,çevreye ve oyuncaklara ilgileri nasıl,seslere dönmeye başladılar mı? açıkçası benim bebeğim çok sosyal olmadığı için ben endişelenmeye başladım.2 hafta önceye kadar biraz aguluyordu konuşunca ama şimdi sadece gülümsüyor ve seslendiğimizde ismine tepki vermiyor.arkasından çıngırakla ses çıkardığımızda bazen sesi arıyor bazen oralı bile olmuyor.çok sakin,ağlamayan bir bebek,ana kucağına bıraktığımızda battaniyesini çekiştirip ağzına sokarak,ellerini emerek kendi kendine vakit geçiriyor.sizinkiler de durum nasıl,paylaşabilir misiniz.
merhaba canım, benim kızımda aynen yazdığın gibi. Hatta hiç agulamaya başlamadı. Çok nadir sesler çıkarıyor onun dışında söylediklerinin hepsi bizdede problem. Hatta ben ve babası dışında herhangibir kişi yakaşsın hemen aglamaya başlıyor. Nasıl aşacagız bu sorunu bilemiyorum.Merhaba,
bende eylül annesiyim,16 eylül doğumlu bir kızım var,baştan beri bütün mesajları okudum,bebeklerimizin sosyal gelişiminden pek bahsedilmemiş.ne sıklıkla gülüp aguluyorlar,çevreye ve oyuncaklara ilgileri nasıl,seslere dönmeye başladılar mı? açıkçası benim bebeğim çok sosyal olmadığı için ben endişelenmeye başladım.2 hafta önceye kadar biraz aguluyordu konuşunca ama şimdi sadece gülümsüyor ve seslendiğimizde ismine tepki vermiyor.arkasından çıngırakla ses çıkardığımızda bazen sesi arıyor bazen oralı bile olmuyor.çok sakin,ağlamayan bir bebek,ana kucağına bıraktığımızda battaniyesini çekiştirip ağzına sokarak,ellerini emerek kendi kendine vakit geçiriyor.sizinkiler de durum nasıl,paylaşabilir misiniz.
Canim sirtustu yatarken ust tarafini donduruyo ama alt taraf agir kanimca anca bezi acikken donduruyo o da bazi bazi.elinden tutunca da sirtiyla beraber kafasini kaldiriyo. Sonra yatirinca da cok sinirleniyo :)Bizimki pek sırtüstü ya da yüzüstü yatmıyor, Yattığı zaman ufak tefek sesler çıkardığımda bazen karşılık veriyor bazen vermiyor. Ufak bir yeri ağrıdığında ya da yardım istediğinde haaa huuu diye sesler çıkarıyor. Bizimki de seslendiğinde bazen bakıyor bazen bakmıyor. Ben de şeyi merak ediyorum dönemey başladı mı bebeleriniz, benimki daha dönmüyor da sadece elini tuttutğumda boynunu kaldırıyor
Benimki de bayanlardan hic hoslanmiyomerhaba canım, benim kızımda aynen yazdığın gibi. Hatta hiç agulamaya başlamadı. Çok nadir sesler çıkarıyor onun dışında söylediklerinin hepsi bizdede problem. Hatta ben ve babası dışında herhangibir kişi yakaşsın hemen aglamaya başlıyor. Nasıl aşacagız bu sorunu bilemiyorum.
Canim ben de yastikta uyutuyorum normal bzim silikon yastiklardan ust tarafi yuksekte kaliyo. Gece kaydiriyo kendini falan seviyo. Yumusak oldugu icin yastik cok sukur kafasinda bi sekilsizlik yok. Cok para vermwk yerine oyle bisi de yapabilirsin canimKizlar selam bizim oğlan 19eylul dogumlu sukur iyiyiz aguouyoruz oyuncaklarini tutuyor tabi uzun surwli değil fare cingiragi var onu gosterdikmi mest oluyor.bende fisher pricedan yagmur ormani oyun parki almistim ona yatiriyorum bi sure oynuyor tabi sikilinca igggglamaya basliyor. Kizlar bebek yastiggi kullananlar varmi tavsiyelerinizi bekliyorum bizzimkide sirtistu yatmayi seviyo biraz kafasi duzlesir gibi oldu simdi zorlada olsa yan yatirmaya calisiyorum babasi internetten oetasi oyuk ortapedik yastık aldi hemen pipirikli oda ufak bisey bide 80lira vermis ama gece yatmasi icin degil butik bebede othellonun kaz tüyü yastigi indirimde alsammi kararsiz kaldim.onerilerinizi bekliyorum. Bol saglikli gunler rabbim butun bebislere sifa versin
Bizimki pek sırtüstü ya da yüzüstü yatmıyor, Yattığı zaman ufak tefek sesler çıkardığımda bazen karşılık veriyor bazen vermiyor. Ufak bir yeri ağrıdığında ya da yardım istediğinde haaa huuu diye sesler çıkarıyor. Bizimki de seslendiğinde bazen bakıyor bazen bakmıyor. Ben de şeyi merak ediyorum dönemey başladı mı bebeleriniz, benimki daha dönmüyor da sadece elini tuttutğumda boynunu kaldırıyor
Merhaba,
Canım biz senin anneliğine nerde laf etmişiz anlamadım.Arkadaslar Ben kimsenin anneligine SOz etmedim kimsede benim anneligime SOz edemez.iki cocugum var allahim hic kimseye acilarini gostermesin.. Benim ne durumda ne sartlarda baktigimi bilemezsiniz..ki benim yazimi okursaniz bir annenin uzuldugunu hissedigim ve bildigimi paylasmak icin yazdim.ilk kizimda da Ben hem mama hem sut verdim.. Ne alaka zehirmis fédakarmis.herkes kompleksinden kurtulsun once..eltimin kizi 2 ay kilo almadi surekli de agliyordu 2 ayni sonu da dis cikardi.bazen cocuk enfeksiyon geciriyor burun deligi tikali oluyor az emiyor.. 5 yilim cocuk dr da ilaclarla gectigi icin tanimadigîn kimseye on yargiyla helee uslubu bozuk sekilde yaklasmayin.buraya birseyler yazarim paylasirim diye girdim bir kac Anne nin yazilari uzdu béni
merhaba canım, benim kızımda aynen yazdığın gibi. Hatta hiç agulamaya başlamadı. Çok nadir sesler çıkarıyor onun dışında söylediklerinin hepsi bizdede problem. Hatta ben ve babası dışında herhangibir kişi yakaşsın hemen aglamaya başlıyor. Nasıl aşacagız bu sorunu bilemiyorum.
Canım,biz de uyanık olduğu her an konuşup şarkılar söyleyip ilgileniyoruz,biz konuşunca gülücükle karşılık veriyor ama 15 gündür agulamıyor,daha önce agulamaya başlamıştı.sizin bebiş gün içinde sürekli mi aguluyor,bu sürecin normali nedir biliyor musunuz.Kizlar benimki 5 eylul dogumlu. Esim de ben de baya konuskan insanlariz ve kizimla surekli iletisim halindeyiz. Kizim da yaklasik 1 aydir bariz agu gu gibi sesler cikariyo genizden gggg sonra sikilinca ihhh ehhh gibi icler cekiyobugun de degisik bi ses cikarmaya basladi boyle kapi gicirtisi gibi ama tonlama katiyo komik bisi ve bugun itibariyle elini yukari kaldirip halisindaki oyuncqklari tutup birakiyo ve iki elini birlestirmeye basladi. Aynayi da inceliyo ve kendine bakarak aguluyo. Her seslendigimizde bakiyo diyemem ama gulucuklerimizi hiiiic karsiliksiz birakmiyo. Canim benim yaa. Rabbim tum yavrularimizin yuzlerini hep guldursun insallah
Senin adını kullanarak kimse senin anneliğine söz etmedi niye üstüne alındın anlamadım.. herkes zor şartlarda çocuk büyütüyo kolay değil.. adını verdiğin arkadaşlarında kompleksi oldugunu nerden çıkardınn sen galiba olayı yanlış anladınArkadaslar Ben kimsenin anneligine SOz etmedim kimsede benim anneligime SOz edemez.iki cocugum var allahim hic kimseye acilarini gostermesin.. Benim ne durumda ne sartlarda baktigimi bilemezsiniz..ki benim yazimi okursaniz bir annenin uzuldugunu hissedigim ve bildigimi paylasmak icin yazdim.ilk kizimda da Ben hem mama hem sut verdim.. Ne alaka zehirmis fédakarmis.herkes kompleksinden kurtulsun once..eltimin kizi 2 ay kilo almadi surekli de agliyordu 2 ayni sonu da dis cikardi.bazen cocuk enfeksiyon geciriyor burun deligi tikali oluyor az emiyor.. 5 yilim cocuk dr da ilaclarla gectigi icin tanimadigîn kimseye on yargiyla helee uslubu bozuk sekilde yaklasmayin.buraya birseyler yazarim paylasirim diye girdim bir kac Anne nin yazilari uzdu béni
Ben doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum 4 numara almaya başladım ben de ondan mı acaba falan diye düşünüyordum ama değilmişWhisper84 gecmiş olsun hangi bezi kullanıyordunuz? Ben bez değiştirdim kötü kokmaya başladı acaba öyke birseymi bizdekide
Sıcak duş ve sıcak kompres biraz rahatlatır canım. Geçmiş olsunKizlaryardım lutfen boynum tutuldu cok feci sola donemiyorum. Yakiyi emziren anneler kullanamiyomus.tecrubesi olan varmi
Canım biz senin anneliğine nerde laf etmişiz anlamadım.
Alıntıladığın hiç bi mesajın içeriğinde sen yoksun ki.
Sen bilgini paylaşmış olabilirsin bende düşüncemi paylaştım. Neden bu kadar rahatsız etti?
Bizim uslubumuzu eleştirirken ki genel yazılmış bi mesaj üstünden eleştiriyosun. Direk bize yazdıgın mesajı tekrar okumanı öneririm.
İçeriğini anlamadıgın bi mesajı kompleks gibi degerlendirmişsin.
Dunku Benim mesajimdan sonra yorumlar yapildi.yazilanlari iyi okudum..benim mesajimdan oncesinide okudum.iceriklerinide anladim..kompleks : mama verip rahat siz oluyorsunuz.. Ki herkesin kendi karari..mama jzerinede birsey demedim.ben mama verenlere niye veriyorsunuz? Hic iyi Anne degilsiniz demem diyemem de. Genelleme yapmayin..herkes bebegini en iyi sekilde buyutmeye beslemeye calisiyor.burda dr lar oncelik Anne sutu diyorlar bebegin 3 aydan sonra cok az kilo alsa bile rahati iyiyse emzirin diyorlar.. insallah Olayi yanlis anlamis olayim esraaa .. Cunku bende burda birseyler paylasmaya geldimSenin adını kullanarak kimse senin anneliğine söz etmedi niye üstüne alındın anlamadım.. herkes zor şartlarda çocuk büyütüyo kolay değil.. adını verdiğin arkadaşlarında kompleksi oldugunu nerden çıkardınn sen galiba olayı yanlış anladın
Canim her an agulamiyo tabi ki ama keyfi yerindeyse mesela suan banyo yaptı karanlık emzirip uyutmaya çalışıyorum ama onun çene açıldı aguuuCanım,biz de uyanık olduğu her an konuşup şarkılar söyleyip ilgileniyoruz,biz konuşunca gülücükle karşılık veriyor ama 15 gündür agulamıyor,daha önce agulamaya başlamıştı.sizin bebiş gün içinde sürekli mi aguluyor,bu sürecin normali nedir biliyor musunuz.
Canim bi de benimki elini emiyo eldiven takmiyorum. O sırada da çok komik sesler çıkarıyo. Eldiven takiyosan cikar sen de. Bi de onun çıkardığı sesleri taklit ediyoruz o da tekrar tekrar yapıyo. Ama her insan gibi her bebek de farklı. Seninki de benimkinin yapamadığı bişeyi yapıyodur. Bu yüzden hiç strese sokma kendini. Sağlıklı olsunlar da sırasıyla herseyi yapacaklar inşallahCanım,biz de uyanık olduğu her an konuşup şarkılar söyleyip ilgileniyoruz,biz konuşunca gülücükle karşılık veriyor ama 15 gündür agulamıyor,daha önce agulamaya başlamıştı.sizin bebiş gün içinde sürekli mi aguluyor,bu sürecin normali nedir biliyor musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?