bu arada sizlere bir sorum var arkadaşlar. doğduğundan beri ıslak mendil olarak unibaby yenidoğan kullanıyordum. şimdi değiştirmeyi düşünüyorum. siz ne kullanıyorsunuz? pişik sorunu yaşamadığınız,önerebileceğiniz marka var mı?
bu arada sizlere bir sorum var arkadaşlar. doğduğundan beri ıslak mendil olarak unibaby yenidoğan kullanıyordum. şimdi değiştirmeyi düşünüyorum. siz ne kullanıyorsunuz? pişik sorunu yaşamadığınız,önerebileceğiniz marka var mı?
Merhaba,
Bende eylül annesiyim....yazilanlari takip ediyorum ama arada yazıyorum ..Bende bebeğim e ilk olarak unibaby Yenidoğan ıslak Mendili kullandım. ..daha sonra dalın Huggies ve şimdi Chicco kullanıyorum. ...ama benim beğendiğim Huggies Yenidoğan hassas cilt paketi oldu....Paket kapaklı kolay oluyor ve nemlendirici li yumuşak ve temizlime açısından da güzel geldi....denediklerimin arasındaki beğendiğimi anlattım umarım fikir olur...
mrb ben ekim annesiyim ben de unibaby yenidoğan kullandım 2,5 ay çok memnundum çünkü mendil pamuklu ve sadece saf su içeriyordu. daha sonra unibaby natural ıslak bebek havlusu var yeşil ambalajlı olanı onu aldım ama polyester karışımlı gibi geldi bana. ilk bir iki gün pişik oldu bebeğim ama mendilden mi bilemedim, sonra geçti pişik sebamed pişik kremi ile. şu an sıkıntı yok ama elimdekileri bitirince gene yenidoğan mendili kullancm.
Ben de unibaby yenidoğan ile başladım. Onlar bitince baby&me yenidoğan aldım. İndirime girmişti ama. İndirim olmayınca unibaby ile aynı fiyat. Çünkü pamuk ve su birleşimi.Ama takip edilirse tekrar indirim yakalama oranı yüksek.
Asidan geliyoruz kızlar bi tanesi çok acitti kızım çok ağladı ve bu ay sadece 450 g almış. Ebe bişi anlamiyo zaten bi yorum yapmadı. Canım sıkıldı ama bu aya kadar en aşağı 1 kg almıştı. Zaten sadece uyumak için emiyo bu ara. Dr kontrolü var 3 gün sonra. Mamaya başlar mi ki??
Asidan geliyoruz kızlar bi tanesi çok acitti kızım çok ağladı ve bu ay sadece 450 g almış. Ebe bişi anlamiyo zaten bi yorum yapmadı. Canım sıkıldı ama bu aya kadar en aşağı 1 kg almıştı. Zaten sadece uyumak için emiyo bu ara. Dr kontrolü var 3 gün sonra. Mamaya başlar mi ki??
canım aynen benim bebişte 22 gunde 450 gr almıştı. Cuma tekrar götürecegim doktora ama doktor normal dedi. Emmesi çok azaldı bende çok üzülüyorum bu duruma.
canım aynen benim bebişte 22 gunde 450 gr almıştı. Cuma tekrar götürecegim doktora ama doktor normal dedi. Emmesi çok azaldı bende çok üzülüyorum bu duruma.
yok canm, bu 3 aydan sonra değil miydi kilo alımları azalacak diye. Ben çok kilosunu takip etmiyorum açıkcası, emiyorsa sağlıklıysa gerisi teferruatmış gibi geliyor. Sana da tavsiye ederim
yok canm, bu 3 aydan sonra değil miydi kilo alımları azalacak diye. Ben çok kilosunu takip etmiyorum açıkcası, emiyorsa sağlıklıysa gerisi teferruatmış gibi geliyor. Sana da tavsiye ederim
son birkaç sayfada okuduğum bütün olumsuzluklar bizde de var. az emme,göğsümü bir aliıp bir bırakma, uyumama isteği,kısa kısa uyuma...demekki bu ara hepsi bir coşuyolar. acaba diş mi geliyo diye de aklıma geliyo. bol köpüklü tükürükler,eller,ni agza sokup ısırmalar, gereksiz ağlamalar...bu hafta yordu beni
Bende 2 ay onu kullandm daha sonra hesaplanır DİE 3lu bimin ıslak mendili var . çokta memnunum. Katkılı değil. Gayet iyi . alt tarafı popo silip direk çöplük yani.