2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kavgaya yer arayan herşeyi üstüne alınan sensin bencee burda şimdiye kadar hiç böyle bişey yaşanmadı ta ki sen bu şekilde davranana kadar

Bende 1 yildir buradayim gebeligimin en basindan beri bende gormedim hic sizi ve hic bu sekilde konusanda olmadi bu topikte bence sizinde ayaklariniz biraz yere basmali...

Kızlar mama süt tartışması çok uzadı bence. Herkesin anneligi sütü maması kendini bebisini ilgilendirir. Ama şu bi gerçek ki anne sütü almak her bebeğin HAKKIDIR. Tabi ki şartlar elverdikce. Ayrıca biz önceden vardık falan yazmış bazi arkadaşlar. Ben de yeni yazmaya başladım. Napıyım yani yazmiyim mi hamileyken yazmaya başlamadım diye?

ben sdece emziriyorum fakat 2.5 ay mama verdim vermek zorunda olduğum için ve şimdi sadece emiyo.gerekiyorsa az kilo alıyorsa sağlıklı büyümüyorsa mamada veriririm bir an tereddüt etmeden. emzirmek değil annelik annelik sağlıklı evlat büyütmek. emzirmeyi bırakıncada anne olunur anneliğe devam yani. mama verende evladı için veriyo ama siz kendiniz için emziriyorsunuz sanırım.emzimek=annelik DEĞİLLLL yeri geLiyo mama veriyorum anneme bırakıp geziyorumda ben keyifli mutlu sağlıklı bir anne olacağımki evladımda sağlıklı mutlu olsun.....

canım bizim kilo alamadığımız için aldı idrar kültürünü. 2 gün sonra belli olacak . İnşaallah önemli bir şeyi çıkmaz.
Inşallah canım. Biz de antibiyotik başladık inşallah iyileşir ve tekrar etmez tedirginim biraz

Sen neden üstüne alındın şimdi ? Ortamı bozup moral bozan kişiye denildi başından beri savunduğumuz herkesin kendini ilgilendirdiği kimse boş yere mevzuya atlayıp büyütmesin biz burda 1 yıldır varız ve birbirimize destek oluyoruz köstek değil tadını kaçırmayın

Merhaba arkadaşlar. Soruyu arkadaşım için soruyorum çünkü çok dertli bu konuda. Eminim aynı konuyu merak edenler vardır. 32.haftası ağustos başlarına denk geliyor. O zaman iş görebilir raporu alacak. Kendisi öğretmen ve 4 Eylül 2015'te 37.haftasına girmiş olacak ve doğum iznine ayrılacak kısmetse. Bu durumda doğumdan sonraki iznine +5 hafta ekletebilir mi?

Evet ekletir canım benim boşa gitti ne yazık ki onun gitmez ama

Biraz alinganim regl mi olcam ne

Bebeğim 3 gündür kakasını yapmıyordu. Bugün sabah öğle akşam yaptı katı değil normaldi ama akşam yaptığımda kan gördüm. Bu durumla karşılaşan var mı? Doktoruna ulaşmıyorum, ne yapacağımı şaşırdım. Ateşi huysuzluğu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…