Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durum yeterliydi ama bebegin aktif ememiyor sütüm devamlı azalıyor pompayla artırıyorum sonra yine azalıyor....sütün bebişine yeterliyse gerek yok bence, şu ana kadar sadece anne sütü verdim, kızım için yeterliydi, ama arada mama değilde yiyeceklerin tadına alışsın diye meyveleri tatdırıyorum.
Üzülme canım bu hepimizin başına gelebilecek bir olay bende bugün kestim tırnaklarını o kadar minicikler ki ellerim ter içinde kalıyor benimde keserken :)Bebeğimin tırnağını keserken kanattım... Hayatımın en kötü anıydı sanırım. Durmadı bir de kanı, ki benim de öyledir. Bilmiyorum bir şey sürmem gerekir miydi.. Şimdi elini ağzına götürmesin diye eldiven takıp uyuttum.. Offf ya...
Kendimi gördüm birden.. Benimki de aynısını yapıyor. Zorla parmağını çekip memeyi veriyorum. Bu aralar sürekli savaş halindeyiz emerken. Bence emmeyi zaman kaybı görüp oyun oynamak istiyorlar. Bir de ellerini artık keşfettikleri için sürekli herşeye uzanıyorlar işte.Ya kızlar asıl sorun su bebeğim emerken sürekli parmağını göğsümle ağzının arasına sokuyor çekmeye çalışıyorum ağlıyor böyle olan var mi parmağıyla mememi aynı anda emmeye cslisiyor böyle olan var mi???? Bu durum da sürekli sutumu azaltıyor çok üzülüyorum..... sütüm artık iyice azaldı pes etme durumuna geldim bende niye böyle yapıyor dur ki????
Slm canom benim kizimda 17 eylul dogunlu. Bizde 3. Ay kontrolunde 650 gr almisiz. 5480 oldu kilomyz. Bizin doktor mama vermedi.Merhaba :)).
Bende aranıza katıldım ,bebeğim kız 15 eylül doğumlu son kontrolümüzde bebeğimin kilosu 5.600 boyu 60 kafası37.7 olarak ölçüldü . Doktor yeterli beslenememiş dedi mamayı arttırdıÖnce çok üzüldüm kendimi suçlu hissettim ama sonra eşimin desteğiyle toparladım sağlıklı olsunlarda yeterki ha memeyle ha mamayla Allah hepimizin yardımcısı olsun ...
Canim benimkide oyle sanirim bu dönemlerde cogu bebek boyle. Eliyle neyi kavrasa hemen agzina aliyor. Ellerini istahla emiyor hatta biz baslarda aç mi diye dusunmeden edemedik ama memeden sonrada elleri agiza aldigini gorunce oyun yaptigini anladik. Bizimki iri dogdu son 3. Kontrolde 700gr falan aldi doktor az buldu mama ver3bilisin dedi. Sma kullanmistik ilk ay sutum gelene kadar sonra birakmistim bizimki unutmus mamayi yemedi istemiyor. Bende vermiyorum bakalim 4. Ay nasil olacakYa kızlar asıl sorun su bebeğim emerken sürekli parmağını göğsümle ağzının arasına sokuyor çekmeye çalışıyorum ağlıyor böyle olan var mi parmağıyla mememi aynı anda emmeye cslisiyor böyle olan var mi???? Bu durum da sürekli sutumu azaltıyor çok üzülüyorum..... sütüm artık iyice azaldı pes etme durumuna geldim bende niye böyle yapıyor dur ki????
Canim gecmisolsun bende cok korkuyorum yirnaklarini keserken . Kanatirim diye dipten kesemiorum. Onun icinde surekli ciziyor bi yerlerini. Parmaklarini gozunun icine sokuyor cadiBebeğimin tırnağını keserken kanattım... Hayatımın en kötü anıydı sanırım. Durmadı bir de kanı, ki benim de öyledir. Bilmiyorum bir şey sürmem gerekir miydi.. Şimdi elini ağzına götürmesin diye eldiven takıp uyuttum.. Offf ya...
Kizimin sac derisinde sari sari seyler olustu konakmi ne. Zeytinyagi sur beklet diyorlar. Yapsammiki bingildagina bisey olur diye korkuyorum. Zeytinyagi bisey yaparmi acaba saca
aynen canım o öyle gülünce bende niye doğru dürüst emmiyorsun diye kızamıyorum, bende onunla birlikte kahkahayı basıp teşvik etmiş gibi oluyorum. :evvet ellerlesavaş bizde de var. yüzünü ovuşturuyo,yumruk yapıp ağzına sokuyo. bu ara bir de göğsümle oynamayı öğrendi. ağzına alıp,sündürüp bırakıyo. gülüp kahkaha atıyo bir de gözümün içine baka baka![]()
Aynen sen gibi yapıyorum canım. Oldu yani napalım olelim mi yaa bizim de bişilerle zaman geçirmeye ihtiyacımız varBide kizlar ben bebegimi.emzirirken elimde tel internete giriyorum buraya bakiyorum.felan arastiracagim biai varsa ona bakiorum. Telefonu bebege yakin tutma diyorlar. Bende diyoum etrafimizdaki hersey radyasyon zaten bilg. Telefon wife de var televizyon. Hepai zarrli zaten. Sizler bu konuda bi onlem.aliyormusunuz