• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bu aşılar yapuomus canm bi önceki aşılar yaptimi merak ettm benmki bi öncekinde bütün huyu değişmişti hic uyku bilmedim . istersen fon makinası dene .
Neyseki bu gece uyudu en azından 3 saatte bi kalktı muhtemelen bacakları ağırlıyordu normale döndük şimdilik:)

kızlar benim bebiş 105 günlük ve gazı önceki aylara göre daha da arttı ben 3 ay olunca azalacak diye beklerken dahada arttı arabada geziyoruz öyle sakinleşiyo sizdede var mı böyle durumlarr

Slm canim benin kizimda 115 gunluk ama sadece kendi kendine mirildaniyor ne ayagini tutuyor ne elini tanimaya calisiyi. Massallah senin bebisine. Ozel bisi yapiyormusun
çenesi yeğenlerim geldiği gün iyice açıldı, iyice geveze oldu o günden beri kendi sesinin farkına vardı, :rolleyes: ten temasına, kızımla konuşmaya önem veriyorum, kendi elimi 2 eline tutturup parmaklarımı oynatıyorum, ellerinden tutup ayağa kaldırıyoruz, dana yatmayım diye uğraşıyor.sizin kız hastaneden yeni çıktı inş en kısa zamanda hastalığın etkilerini üzerinden atacak bak o zaman keyfi yerindeyken susturabiliyor musun :) her bebişin gelişim bir olmuyor, bi arkadaş yazmış 3 ayı dolduğunda döndü diye, benim obez dananın daha niyeti yok dönmeye. siz hele bi sağlığınıza kavuşun gerisi gelir. ilgisini çeken oyuncak vb. şeyleri karnının üstüne koyup dokunmasını sağlayabilirsin.

Son düzenleme:
çenesi yeğenlerim geldiği gün iyice açıldı, iyice geveze oldu o günden beri kendi sesinin farkına vardı, :rolleyes: ten temasına, kızımla konuşmaya önem veriyorum, kendi elimi 2 eline tutturup parmaklarımı oynatıyorum, ellerinden tutup ayağa kaldırıyoruz, dana yatmayım diye uğraşıyor.sizin kız hastaneden yeni çıktı inş en kısa zamanda hastalığın etkilerini üzerinden atacak bak o zaman keyfi yerindeyken susturabiliyor musun :) her bebişin gelişim bir olmuyor, bi arkadaş yazmış 3 ayı dolduğunda döndü diye, benim obez dananın daha niyeti yok dönmeye. siz hele bi sağlığınıza kavuşun gerisi gelir. ilgisini çeken oyuncak vb. şeyleri karnının üstüne koyup dokunmasını sağlayabilirsin.
Cok sukur daha iyiyiz bizimkidr donmedi henuz. Suanda yuzumuzde maske var oyle giriyoruz yanina ondanda garipsedi. Yapdigi holicbiseyi yapmio artik

Cok sukur daha iyiyiz bizimkidr donmedi henuz. Suanda yuzumuzde maske var oyle giriyoruz yanina ondanda garipsedi. Yapdigi holicbiseyi yapmio artik
inşallah tez zamanda sağlıklı günlerinize dönersiniz, sizin durumunuzda olsaydım ne yapardım bilemiyorum, çok sıcakta ve sogukta tutmamaya çalışın bebişi.ne olursa olsun konuşun bebişinizle.eğer bi saglık sıkıntınız yoksa mimiklerinizi görmesine izin verin.

Aynen benim bebeğimi anlatiyorsun ben emziriyorum doktor senin yediğim herhangi birşey onun midesini rahatdiz ediyor dedi ve yüzlerinde de bi şeyler cikti oda ayneno mmidesini rahatsız eden neyse alerji yapan da o dedi ve relaktaz diye bi damla verdi daha beter oldu simdi 4 . ayında ve çok şükür sab damla ile biraz biraz rahatladi Allah yardimcimiZ olsun sabredecegiz
Canım laktaz benimkinde kabızlık yapıyor ben azaltacagim.benimkide emiyor sagdim sütüm yine azalmış benimki tam ememiyor artık pompalaarak sutumu artiriyorum sonra yine azaliyor... sizd durumlar nasıl kızlar???? Kilo alacak kadar mi yiyorsunuz ben eski kiloma döndüm kilomu koruyorum daha mi çok yemeliyim acaba??? 6. Aydan sonra ne olacak kaç öğün emzireceğiz ki?????

Kızlar benim bebegin her uyandığında ağlayarak uyanıyor şöyle güzelce yavaş yavaş gözlerini açıp uyandığı olması hep bagirarak,.... normali nedir acaba??????

Kızlar benimki alt tarafı ayrı üst tarafı ayrı döndürüyo ama alt ağır basıyo zor döner benimki:-) bi de değişik bi ses cikarmaya başladı 3 gündür böyle kapı gicirtisi gibi:KK70:bi de annemlere geldik ablalarim falan bayılıyo bi muhabbet bi değişik ciglikli sesler. Bi de herseyi ağzına sokmaya başladı operken yanagimi dudagimi falan emmeye çalışıyo sapsal :-) bi de ciyak ciyak aglamalarimiz başladı. Uykusu geliyo uyumak istemiyo uyutmaya çalışıyorum ciyakliyo fon açıyorum bazen anca susuyo. Gecelerimiz hala aynı 2 saatte 1 uyanıyo. Ama sağlıklı olsun şu enfeksiyon geçsin de daha hic şikayet etmicem uykusundan falanHoppa

Kızlar benim bebegin her uyandığında ağlayarak uyanıyor şöyle güzelce yavaş yavaş gözlerini açıp uyandığı olması hep bagirarak,.... normali nedir acaba??????
Canim benimki de bazen öyle uyanıyo. Bazen de uykusunu aldiysa ki az olan bişi gözlerini açıp etrafı izliyo kocaman kocaman biz farkedene kadar. Ama bazen dudak büküp ağlayarak uyanıyo benim de canım sıkılıyo ama takma kafana. bebek bunlar belki rüya görüyo belki gaz sikistiriyo belki seni bulamiyo yanında ondan türlü çeşitli ağlama sebepleri buluyolar ;)

Canım laktaz benimkinde kabızlık yapıyor ben azaltacagim.benimkide emiyor sagdim sütüm yine azalmış benimki tam ememiyor artık pompalaarak sutumu artiriyorum sonra yine azaliyor... sizd durumlar nasıl kızlar???? Kilo alacak kadar mi yiyorsunuz ben eski kiloma döndüm kilomu koruyorum daha mi çok yemeliyim acaba??? 6. Aydan sonra ne olacak kaç öğün emzireceğiz ki?????
Canim ceviz tahin helvası akşamları da protein ve bol yeşillik ye. Sutun olmasi için kilo almak zorunda değiliz. Ama kaliteli beslenmek lazım.

Arkadaşlar yüzde kaçımız bebisleri anne sütüyle beslemiştir acaba????? Benim bebiş 5. Ayına girdi mama vermemek için direniyorum inat edip uğraşayım mi mama takviyeli mi gideyim bilemiyorum????????

Kızlar benimki alt tarafı ayrı üst tarafı ayrı döndürüyo ama alt ağır basıyo zor döner benimki:-) bi de değişik bi ses cikarmaya başladı 3 gündür böyle kapı gicirtisi gibi:KK70:bi de annemlere geldik ablalarim falan bayılıyo bi muhabbet bi değişik ciglikli sesler. Bi de herseyi ağzına sokmaya başladı operken yanagimi dudagimi falan emmeye çalışıyo sapsal :-) bi de ciyak ciyak aglamalarimiz başladı. Uykusu geliyo uyumak istemiyo uyutmaya çalışıyorum ciyakliyo fon açıyorum bazen anca susuyo. Gecelerimiz hala aynı 2 saatte 1 uyanıyo. Ama sağlıklı olsun şu enfeksiyon geçsin de daha hic şikayet etmicem uykusundan falanHoppa
benimki çığlık atmayı öğrendi ve bundan zevk alıyor resmen kafamız şişiyor :KK30:

Arkadaşlar yüzde kaçımız bebisleri anne sütüyle beslemiştir acaba????? Benim bebiş 5. Ayına girdi mama vermemek için direniyorum inat edip uğraşayım mi mama takviyeli mi gideyim bilemiyorum????????
sütün bebişine yeterliyse gerek yok bence, şu ana kadar sadece anne sütü verdim, kızım için yeterliydi, ama arada mama değilde yiyeceklerin tadına alışsın diye meyveleri tatdırıyorum.

Umarım en kısa zamanda geçer.peki enfeksiyon olabileceğini nasıl anladınız sadece idrarın kokusundan mı başka belirtileri varmı?

Umarım en kısa zamanda geçer.peki enfeksiyon olabileceğini nasıl anladınız sadece idrarın kokusundan mı başka belirtileri varmı?
Sağol canım yaa evet cis kokusu bi de kusuyodu süt kusuyodu ama kestirme gibi değil. O kesildi mesela antibiyotikten sonra. Bi ilgisi varmış sanırım şimdi anlıyorum

Back
X