Ay bir tek bizimki öyle değilmiş çok sevindim:) 12den sonra 5te emzirirdim uyurdu sabaha kadar. Şimdi 3-4 kere kalkıyordün gece benimki de çok mızmızdı. defalarca uyandı. en sonunda yanıma aldım yatırdım. noluyo bu bebişlere yahuy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bir tek bizimki öyle değilmiş çok sevindim:) 12den sonra 5te emzirirdim uyurdu sabaha kadar. Şimdi 3-4 kere kalkıyordün gece benimki de çok mızmızdı. defalarca uyandı. en sonunda yanıma aldım yatırdım. noluyo bu bebişlere yahuy
Cnm benim bebegim de iki gecedir saat basi uyaniyo noldu boyle hic anlamadimAy bir tek bizimki öyle değilmiş çok sevindim:) 12den sonra 5te emzirirdim uyurdu sabaha kadar. Şimdi 3-4 kere kalkıyor
Canim bence anribiyotiktendir. Bizdede boyle oldu az az sık sık kakasini yapti. Uyku problemide olmustu. Agir geliyor ilaclar kuzulara
Ay bir tek bizimki öyle değilmiş çok sevindim:) 12den sonra 5te emzirirdim uyurdu sabaha kadar. Şimdi 3-4 kere kalkıyor
Sağolun kızlar en azindan yalnız olmadığımı bilmek de guzeldün gece benimki de çok mızmızdı. defalarca uyandı. en sonunda yanıma aldım yatırdım. noluyo bu bebişlere yahuy
Kızlar çok üzülüyorum ya bebeğim 4 ayını tamamlıyor evet çok şükür öyle ciddi bir hastalığı olması ama hep ağladı bir türlü bu mizmizliklarinin nedenini bulamadık laktoz intoleransı dedik sütlü hiç birşey kullanmıyoruz ilacını da veriyorum ama yok yok agulamiyor çok az gülüyor hep üzgün....... bebeğiyle oynayan annelere ozeniyorum....genelde ishal di hep kansız dendi kan ilacı kalasının rengini siyah yapıyor artık kaka rengine de bakamıyorum.,,, kan olsada anlaşılmaz artık mesela sorun ne bulamadık genel bir mutsuzluk var bebegimde ağlıyor... kilo alımı iyi. Alerji mi acaba bilemiyorum. Artık gücünde kalmadı........
ay ne tatlı bir dilek teşekkürlerHerkese kesintisiz bol uykulu bir gece diliyorum![]()
Bu aşılar yapuomus canm bi önceki aşılar yaptimi merak ettm benmki bi öncekinde bütün huyu değişmişti hic uyku bilmedim . istersen fon makinası dene .Umarım uyuruz bu gece pzt. Aşımızı olduğukuğumuzdan beri uyumuyo kızım gece 2 ler 3 ler anca dalıyo hep parça parça uyuyo ateş falan yapmadı ağlamıyorda ama uyumuyo anlamadım yaa
benim bebişim 104 günlük oldu, son bi kaç gündür devamlı çene çalıyor,oyuncaklarla oynamasından ziyade daha çok birlikte oynamaya çalışıyorum, şu an kızım bezi açıkken elleri ile ayaklarını tutup tanıyor, kendi ellerini ovuşturur gibi tutarak parmaklarını keşfediyor, ellerini iyice tanısın diye yüzümü yüzüne yaklaştırıp tırnaklamasına izin veriyorum, olmayan dişleriyle çenemi ısırmaya çalışıyor, devamlı bebişinle konuşmaya çalış, birlikte oyun oynayın, ilgisini çekmeye çalış, çok fazla birlikte takılmanın kötü yanı devamlı etrafında birilerini istiyor.Ecenaz,peki senin bebişin uyandığında ilginizi çekmek için sesler çıkarıyor mu,sizinle iletişime girmeye çalışıyor mu.benim kızımı ben çok ilgisiz ve çevreye de meraksız görüyorum.3 aylık bebeklerin yapması gerekenleri okudukça telaşlanmaya başladım.allah korusun otizm yada zeka geriliği gibi şeylerden korkuyor insan.
aynen katılıyorum sana, çok şükür halimize, oğluşum kaka yaptığında 5 saat uyurdu, benim göğüslerim uyandırırdı şişmekten, şimdi öyle değil ama olsun, en azından iki saat deliksiz uyuyabiliyorYine de halimize şükür benim 5 saat bile uyudugum oldu zamaninda kesintisiz. Arkadaşlardan duydum 6 aylık oluncaya kadar hiç uyumayanlar da varmis
Slm canim benin kizimda 115 gunluk ama sadece kendi kendine mirildaniyor ne ayagini tutuyor ne elini tanimaya calisiyi. Massallah senin bebisine. Ozel bisi yapiyormusunbenim bebişim 104 günlük oldu, son bi kaç gündür devamlı çene çalıyor,oyuncaklarla oynamasından ziyade daha çok birlikte oynamaya çalışıyorum, şu an kızım bezi açıkken elleri ile ayaklarını tutup tanıyor, kendi ellerini ovuşturur gibi tutarak parmaklarını keşfediyor, ellerini iyice tanısın diye yüzümü yüzüne yaklaştırıp tırnaklamasına izin veriyorum, olmayan dişleriyle çenemi ısırmaya çalışıyor, devamlı bebişinle konuşmaya çalış, birlikte oyun oynayın, ilgisini çekmeye çalış, çok fazla birlikte takılmanın kötü yanı devamlı etrafında birilerini istiyor.
biz de bu sabah olduk hem rotayı hem de karma aşıyı. çok ağladı hemen sakinleşmedi bu kez ama şimdi uyuyor. inşallah çok sıkıntı yaratmaz. bebişlerimiz iyi olsun. :) kilo normal sınırda boyu uzun yine bizimkinin. bir türlü tombiş olamayacak yahu4. Ay aşısı bizi mahvetti.
Ateş
Uykusuzluk
Mızmızlık
Huzursuzluk
Aglama krizleri....
Dün olduk aşımızı umarım başka kötü bi etkisi yoktur. Çünkü cidden yoruldum.