• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bebeğimin tırnağını keserken kanattım... Hayatımın en kötü anıydı sanırım. Durmadı bir de kanı, ki benim de öyledir. Bilmiyorum bir şey sürmem gerekir miydi.. Şimdi elini ağzına götürmesin diye eldiven takıp uyuttum.. Offf ya...
üzülme canım olacak böyle ufak kazalar

Kizimin sac derisinde sari sari seyler olustu konakmi ne. Zeytinyagi sur beklet diyorlar. Yapsammiki bingildagina bisey olur diye korkuyorum. Zeytinyagi bisey yaparmi acaba saca
ben bebeyağı sürdüm bir kaç saat sonra yıkadım o an geçti. sonra yine oldu. mustela nın konak kremini aldık. o çok iyi geldi. gece sürüp yatırıyorsun. sabah yıkıyorsun canım.

Arkadaşlar yüzde kaçımız bebisleri anne sütüyle beslemiştir acaba????? Benim bebiş 5. Ayına girdi mama vermemek için direniyorum inat edip uğraşayım mi mama takviyeli mi gideyim bilemiyorum????????
ek gıdaya başlasan, ben günde iki çay kaşığı yoğurt vermeye başladım, tükürüyor ama tekrar veriyorum yiyor bu sefer

Bebeğimin tırnağını keserken kanattım... Hayatımın en kötü anıydı sanırım. Durmadı bir de kanı, ki benim de öyledir. Bilmiyorum bir şey sürmem gerekir miydi.. Şimdi elini ağzına götürmesin diye eldiven takıp uyuttum.. Offf ya...
Ben de kırkı çıktıktan sonra ikinci sefer kestiğimde kanatmıştım, içim gitmişti. Çözümü eşimde buldum, artık onun eline veriyorum tırnak makasını beni emerken kesiyor o da.Ben bir şey sürmemiştim, bastırınca geçmişti, sonra yara oluyor zaten

Kizimin sac derisinde sari sari seyler olustu konakmi ne. Zeytinyagi sur beklet diyorlar. Yapsammiki bingildagina bisey olur diye korkuyorum. Zeytinyagi bisey yaparmi acaba saca
Banyodan yarım saat kadar önce zeytinyağı sürdüm ince bir tarakla taradım, hepsi kepek gibi tarakta kaldı, şimdi yine olmuş bu sefer tepesinde yine aynısını yapacağım, krem falan almana gerek yok bence. Bıngıldağına da bişi olmadı bizimkinin

demekki be bebişler hheeeeeppp aynı:KK51::KK51: yapcak bişy yok. gülmeye devam. dün gece olmuş saat bir. uyuyacak sözde. başladı kahkahalara yine. napıım bıraktım eşlik ettim ben de :KK68::KK68::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Valla gece kalktığında zor sabrediyorum ben de. Öyle şirinlikler yapıyor ki. Ama hiç istifimi bozmuyor beşiğine yatırıp uyutuyorum. Uyku eğitimi vermeye çalışıyorum da çok zor yaaa

Bide kizlar ben bebegimi.emzirirken elimde tel internete giriyorum buraya bakiyorum.felan arastiracagim biai varsa ona bakiorum. Telefonu bebege yakin tutma diyorlar. Bende diyoum etrafimizdaki hersey radyasyon zaten bilg. Telefon wife de var televizyon. Hepai zarrli zaten. Sizler bu konuda bi onlem.aliyormusunuz
Katılıyorum her yerin radyasyonlu olma konusunda, ben de aynı şeyi yapıyorum

Valla gece kalktığında zor sabrediyorum ben de. Öyle şirinlikler yapıyor ki. Ama hiç istifimi bozmuyor beşiğine yatırıp uyutuyorum. Uyku eğitimi vermeye çalışıyorum da çok zor yaaa
Napiyisun canım nası bi eğitim

Banyodan yarım saat kadar önce zeytinyağı sürdüm ince bir tarakla taradım, hepsi kepek gibi tarakta kaldı, şimdi yine olmuş bu sefer tepesinde yine aynısını yapacağım, krem falan almana gerek yok bence. Bıngıldağına da bişi olmadı bizimkinin
Bende bebe yağı sürdüm yaptım. 20dk bekleyip taradım ve banyodan sonra bişey kalmamıştı

4. ay aşıları için pazartesi sağlık ocağına gittik, o günden beri çocuğumun düzeni bozuldu ikinci ayına geri döndük...
akşam 8de uyuyan çocuk şimdi ne emiyo ne uyuyo ağlıyo da ağlıyo akşam olunca...
bir de ferrum diye bir demir damlası verdiler o da gaz yaptı ishal yaptı sonra da kabız oldu yavrum... prospektüsünü okudum içeriğinde 2 çeşit paraben var. kestim damlayı vermiyorum. biz bebeklerimizin herşeyini araştırıp parabensiz, alkolsüz alıyoruz, ben hamileliğimden beri ne krem ne deodorant kullanıyorum bu yüzden doğal tuzlarla idare ediyorum. neden bebeğime direk ağız yoluyla bunları vereyim ki :KK43:

4. ay aşıları için pazartesi sağlık ocağına gittik, o günden beri çocuğumun düzeni bozuldu ikinci ayına geri döndük...
bir de ferrum diye bir demir damlası verdiler o da gaz yaptı ishal yaptı sonra da kabız oldu yavrum... prospektüsünü okudum içeriğinde 2 çeşit paraben var. kestim damlayı vermiyorum. biz bebeklerimizin herşeyini araştırıp parabensiz, alkolsüz alıyoruz, ben hamileliğimden beri ne krem ne deodorant kullanıyorum bu yüzden doğal tuzlarla idare ediyorum. neden bebeğime direk ağız yoluyla bunları vereyim ki :KK43:
Ben de vermiyorum canım

Ben de vermiyorum canım

Kizlar bebegim kilo almiyor. Bi haftadir tartiyorum. 5900 hep ayni kiloda. Napsam bilemedin saat basi emzirion kiko alsin dite gecede iki saat arayla emzirion. Sutum mu yetmio anlamadum. Ac olsa huysuzlanmazmi bebek napsam bikemedim. Sutum yagli olsun diye herdabah tahin pekmez yiyorum.

Arkadaslar demir ilaci adi ustunde ilac vitamin degil bence de kan sayimi yapilmadan vermeyin.6. aydan sonrada corbalara kiyma filan katariz gerek kalmaz insallah damlaya filan.

Arkadaslar bir de sunu merak ediyorum bebislerin kilosuna niye bu kadar takiliyosunuz bebis saglikliysa bence kilo o kadar da onemli degil.Bizim bebis ortalamanin ustunde yine de bu ay saglik ocagindaki ebe sanki boyu iyi uzamamis dedi yani uzamasin nolacak ki? Bence doktorlarin ebelerin istegini karsilayamazsiniz abartiyolar bence bu kilo meselesini.

Kizlar bebegim kilo almiyor. Bi haftadir tartiyorum. 5900 hep ayni kiloda. Napsam bilemedin saat basi emzirion kiko alsin dite gecede iki saat arayla emzirion. Sutum mu yetmio anlamadum. Ac olsa huysuzlanmazmi bebek napsam bikemedim. Sutum yagli olsun diye herdabah tahin pekmez yiyorum.
Canim takma o kadar kafana. Ceviz badem ye protein ağırlıklı beslen balık özellikle. Onlar sütun kalitesini artirir diye düşünüyorum.

Arkadaslar bir de sunu merak ediyorum bebislerin kilosuna niye bu kadar takiliyosunuz bebis saglikliysa bence kilo o kadar da onemli degil.Bizim bebis ortalamanin ustunde yine de bu ay saglik ocagindaki ebe sanki boyu iyi uzamamis dedi yani uzamasin nolacak ki? Bence doktorlarin ebelerin istegini karsilayamazsiniz abartiyolar bence bu kilo meselesini.
HAklisin canım. Sağlıklı mutlu olsunlar yeter

Back
X