Bizde yoktu pil kendimiz almistik müzik kutusunun pili olabilir. Üste asilan.Arkadaşlar playgro mutlu çiftlik oyun halisi kullananlar! Ürünün içinden çikan yuvarlak pil ne ise yariyor acaba? Ben onu kullanabileceğimiz bir yer göremiyorum da.
müzik kutusunun pili yuvarlak değil küçük kalem pilBizde yoktu pil kendimiz almistik müzik kutusunun pili olabilir. Üste asilan.
bakım mııı? o da ne?Günaydin dünyanın en güzel bebeklerine sahip anneleri hep bebislerden konuşuyoruz birazda kendi halimizden bahsedelim ben bakımsız tarzan gibi oldum gece kızı uyutmusken maske yapayım dedim hemen ağladı geri yikadim korkmasin diye sizler kendinize bakım yapabiliyormusunuz
Canım Tarzan oldum ben de ayniGünaydin dünyanın en güzel bebeklerine sahip anneleri hep bebislerden konuşuyoruz birazda kendi halimizden bahsedelim ben bakımsız tarzan gibi oldum gece kızı uyutmusken maske yapayım dedim hemen ağladı geri yikadim korkmasin diye sizler kendinize bakım yapabiliyormusunuz
Canim bişi olmaz artık yaa ben de öyle ne kestirdim ne boyattim 1 sene. Ama şubatta göreve baslamadan kestirip çok sık olmayan gölge yaptircambakım mııı? o da ne?sadece yüzümü temizleyip kremleyebiliyorum. saç ve yüz maskeleri yalan oldu canım. oje sürmeyi bile unuttum galiba peki sizce saç boyamak emzirme ile ilgili sıkıntı yaratır mı kızlar? kuaförüm boyanır diyor ama ben şüpheliyim. aslında bir yılı aşkın süredir hiç boyamamışken en iyisi tamamen kendi rengime dönmek olabilir. beyazlarım yok. ama markete gidince boya reyonu çok cezbedici
benim kız iki gündür çok erken kalkıyor altı gibi ve yanıma alsam da uyumuyor oyun istiyor. büyüdükçe daha uzun ve aralıksız uyumayacak mı bu bebişlerCanım Tarzan oldum ben de aynişu son 1 hafta benimki costugu için geceleri 2 saatten uzun uykum yok haliyle de enerjim. Gunasiri banyo gunde 1 kez saç taramak dış fircalamak ve krem sürmekten ibaret kişisel bakımım
ben kestirdim bebek mevlidimizde ama boya henüz yapmadım. tekrar düşünebilirim çok uzadı saçlar. ah bir de bu kadar çok dökülmese ne iyi olacakCanim bişi olmaz artık yaa ben de öyle ne kestirdim ne boyattim 1 sene. Ama şubatta göreve baslamadan kestirip çok sık olmayan gölge yaptircam
Canim cok guzel bi soru olmus. Saclarim uzun dogumdan beri hep tepeden topuz yapardim. Banyodan cikinca kurutmak taramak yok. Dun saclarima bi bakim uzamismi felan dedim banyoda saclarimi acayim dedim. Bi sise sac kremi doktum ama acilmadi yoluk gibi kaldi sacim oyle acilmiyo sac sinirlendim keseyim dedim tepeden. Artik yarin kuafprr gidexem uzun saclarimi kisa yaptircam.Günaydin dünyanın en güzel bebeklerine sahip anneleri hep bebislerden konuşuyoruz birazda kendi halimizden bahsedelim ben bakımsız tarzan gibi oldum gece kızı uyutmusken maske yapayım dedim hemen ağladı geri yikadim korkmasin diye sizler kendinize bakım yapabiliyormusunuz
Senin bebisle benimki hep aynı dönem aynı şeyleri yaşıyor yaşatıyorlar son 10 gündür benim cadı en uzun 2 saat uyuyorCanım Tarzan oldum ben de aynişu son 1 hafta benimki costugu için geceleri 2 saatten uzun uykum yok haliyle de enerjim. Gunasiri banyo gunde 1 kez saç taramak dış fircalamak ve krem sürmekten ibaret kişisel bakımım
Kuaförler hamile ikende boyanır diyor bizim doktorumuz6 ay bekle dedi herkes ayrı birşey söylüyor tabi benim saçın yarısı sarı yarısı siyah uçları hep kırıldı artık bakım onarım şart ama zaman yokbakım mııı? o da ne?sadece yüzümü temizleyip kremleyebiliyorum. saç ve yüz maskeleri yalan oldu canım. oje sürmeyi bile unuttum galiba peki sizce saç boyamak emzirme ile ilgili sıkıntı yaratır mı kızlar? kuaförüm boyanır diyor ama ben şüpheliyim. aslında bir yılı aşkın süredir hiç boyamamışken en iyisi tamamen kendi rengime dönmek olabilir. beyazlarım yok. ama markete gidince boya reyonu çok cezbedici
evet kuaförüm ben eşimi hamile iken bile boyadım diyor. ben saçlarımı genelde kuyruk yapıyorum. tokaya kadar olan yer açık kumral, kuyruk ise sarı renkte :) uçlara sarı mı attın güzel olmuş diyen iyimser arkadaşlarım varKuaförler hamile ikende boyanır diyor bizim doktorumuz6 ay bekle dedi herkes ayrı birşey söylüyor tabi benim saçın yarısı sarı yarısı siyah uçları hep kırıldı artık bakım onarım şart ama zaman yok
toplanacak kadar bırakmanı tavsiye ederim canım. arkadaşlarımdan biliyorum bebekle toplanmayan saç kısa bile olsa çok zor oluyor diyorlarCanim cok guzel bi soru olmus. Saclarim uzun dogumdan beri hep tepeden topuz yapardim. Banyodan cikinca kurutmak taramak yok. Dun saclarima bi bakim uzamismi felan dedim banyoda saclarimi acayim dedim. Bi sise sac kremi doktum ama acilmadi yoluk gibi kaldi sacim oyle acilmiyo sac sinirlendim keseyim dedim tepeden. Artik yarin kuafprr gidexem uzun saclarimi kisa yaptircam.
Beceremiyorlar emziği emmeyi zaten canm ben denedimEllerini birlestirmeye başladı benimki de.oyuncakları da ağzına sokup emiyo. Her şeyi emmek istiyo yaaemzik bn de vermedim canım bu saatten sonra da vermek istemiyorum
dr da başla artık dedi, bir de ek gıdaya alışması zor olurmuş 6 aydan itibaren başlarsan diye duymuştumYa bilemiyorum ha mama ha ek gıda sonuçta hepsi süt alımını azaltmayacak mi ? her yerde 6 aydan önce anne sütü sadece yazıyor başka bir şeye başladığımız anda sürümüz de azalacak....
bakım mıGünaydin dünyanın en güzel bebeklerine sahip anneleri hep bebislerden konuşuyoruz birazda kendi halimizden bahsedelim ben bakımsız tarzan gibi oldum gece kızı uyutmusken maske yapayım dedim hemen ağladı geri yikadim korkmasin diye sizler kendinize bakım yapabiliyormusunuz
Valla saçların parlak duruyorsa ne diye boyatacaksın, hem beyazların da yok. Benim beyazlarım olduğu için 40ı çıktı doğru kuaföre gittim, emzirmekle ilgili bir sıkıntı çıkmadıbakım mııı? o da ne?sadece yüzümü temizleyip kremleyebiliyorum. saç ve yüz maskeleri yalan oldu canım. oje sürmeyi bile unuttum galiba peki sizce saç boyamak emzirme ile ilgili sıkıntı yaratır mı kızlar? kuaförüm boyanır diyor ama ben şüpheliyim. aslında bir yılı aşkın süredir hiç boyamamışken en iyisi tamamen kendi rengime dönmek olabilir. beyazlarım yok. ama markete gidince boya reyonu çok cezbedici
bizden çıkmadı yuvarlak pil bir yanlışlık mı oldu sizin acaba? yuvarlak pil takacak oyuncak yok ki
Bizde yoktu pil kendimiz almistik müzik kutusunun pili olabilir. Üste asilan.
benim bebiş oldukça becerikli bu konudaBeceremiyorlar emziği emmeyi zaten canm ben denedim
bak şimdi sen böyle deyince kendi rengimde kalasım da geliyor ay ben nasıl kararsızımValla saçların parlak duruyorsa ne diye boyatacaksın, hem beyazların da yok. Benim beyazlarım olduğu için 40ı çıktı doğru kuaföre gittim, emzirmekle ilgili bir sıkıntı çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?