- 24 Kasım 2012
- 387
- 310
- 88
yok beşik değil canım. benim kız uyuturken dar alanda sıkışmayı seviyor galiba. kucağımda da, hamakta da gömüyor kafasını yana doğru iyice öyle dalıyor :) sonra bir dünya yayılıp yatıyor o ayrı :)Pardon yaa ben de hemen beşiği düşündüm, bu kendi kendine sallanan beşikler var ya ondan mı aldın nereden aldın diyecektim
Canım laktaz benimkinde kabızlık yapıyor ben azaltacagim.benimkide emiyor sagdim sütüm yine azalmış benimki tam ememiyor artık pompalaarak sutumu artiriyorum sonra yine azaliyor... sizd durumlar nasıl kızlar???? Kilo alacak kadar mi yiyorsunuz ben eski kiloma döndüm kilomu koruyorum daha mi çok yemeliyim acaba??? 6. Aydan sonra ne olacak kaç öğün emzireceğiz ki?????
Valla ben de o damlaya başlamadım zaten kaka problemimiz var onu aşmak için şurup içiyoruz bir de bu damla düzeni bozar diye vermiyorum bir düzene girsin hele veririm ama
Ben de vermiyorum canım
Ayy canım benim de rutinim herseyim tamam ama gece uyandığında emziriyorum ve bu ara allahım yatakta o kadar tepiniyo o kadar çok uyaniyo ki bayilacaaammBu forumda okumuştum, bi yazı. Bebeği yatmadan önce doyurun, gece saat 11 gibi yatırın, sabah 7 ye kadar şunları uygulayın:gece uyandığında yatağından kaldıramadan uyku vakti, hadi uyuyalım deyip uyku şarkısını söyleyin ya da açın, eğer çok ağlıyorsa bir dakikayı geçmemek koşuluyla kucağınıza alın, tekrar yatırın. Aklımda kalanlar bunlar. Hatta bu yazı bir dergide çıkmış da hangi dergi olduğunu hatırlamıyorum. Yazının sonunda böylece gece emme olayı olmadığı için ileride gece yemesi içmesi de olmayacaktır diyordu. Tabi ben bunu uyguluyor muyum, hayır. Hem uyku eğitimine başladıktan sonra bizimki kabız oldu o çok rahatsız etti, kıyamadım; hem de ben iki kere mastit olduğum için korktum, o yüzden her kalktığında emziriyorum. Sanırım 5 aylıkken bu uyku eğitimini vereceğim ben, sanki uyuyacak gibi geliyor, yani bir hafta zor geçecek ama uzun bir süre rahat edeceğimi düşününce bence değer
Canım laktaz benimkinde kabızlık yapıyor ben azaltacagim.benimkide emiyor sagdim sütüm yine azalmış benimki tam ememiyor artık pompalaarak sutumu artiriyorum sonra yine azaliyor... sizd durumlar nasıl kızlar???? Kilo alacak kadar mi yiyorsunuz ben eski kiloma döndüm kilomu koruyorum daha mi çok yemeliyim acaba??? 6. Aydan sonra ne olacak kaç öğün emzireceğiz ki?????
Idrar yolu enfeksiyonu gece cok uyanmasina neden oluyo olabilir.Bizimkinde de kopuk cikarma var bir de emzirirken resmen damaginin arasina alip isiriyo memenin ucunu bunlar dis belirtisiymis ama bu belirtilerden ancak 2.5 a sonra filan cikiyomus disKızlar benimki bu ara gece uyumuyo ve sürekli tükürükler bişileri emme isteği ama herseyi . Acaba dis mi cikarcak elimle bakıyorum bişi gelmiyo ama acaba yer falan mi yapıyo?
Köpüklü kaka mı diş belirtisiymiş. Bizimki de bu aralar köpüklü kaka yapıyor..Idrar yolu enfeksiyonu gece cok uyanmasina neden oluyo olabilir.Bizimkinde de kopuk cikarma var bir de emzirirken resmen damaginin arasina alip isiriyo memenin ucunu bunlar dis belirtisiymis ama bu belirtilerden ancak 2.5 a sonra filan cikiyomus dis
Yok agzi kopurtmek salyaKöpüklü kaka mı diş belirtisiymiş. Bizimki de bu aralar köpüklü kaka yapıyor..
Hala duzelmedi mi kaka probleminiz ?Bi de galiba makatta catlak varmis demissiniz ilik suya oturtuyomusunuz makattaki catlak icin o da baya iyi geliyomus.Valla ben de o damlaya başlamadım zaten kaka problemimiz var onu aşmak için şurup içiyoruz bir de bu damla düzeni bozar diye vermiyorum bir düzene girsin hele veririm ama
Canim tedavi başlamadan önce bile güzel uyuyodu.. ilacimiz da bitti geçmiştir inşallah. Benimki gece kendini yastıktan kaydirip dönme girişimlerinde bulunuyo. Tabi bunları gündüz vakti yapmasını tercih ederimIdrar yolu enfeksiyonu gece cok uyanmasina neden oluyo olabilir.Bizimkinde de kopuk cikarma var bir de emzirirken resmen damaginin arasina alip isiriyo memenin ucunu bunlar dis belirtisiymis ama bu belirtilerden ancak 2.5 a sonra filan cikiyomus dis
Bende kullanmıyorum. Zaten oda hoşlanmıyor yastıktan...Yastık kullanıyorsunuz ben kullanmıyorum uyuyo öylece
Insallah gecmistir.Bir arkadasin bebisinde surekli idrar yolu enfeksiyonu tekrarliyodu bende sormustum nerden anliyosunuzda test yaptiriyosunuz diye o da gece cok sık uyanmaya basliyo oyle olunca test yaptiriyoruz cikiyo demisti.Siz uyaniyo deyince aklima geldi.Canim tedavi başlamadan önce bile güzel uyuyodu.. ilacimiz da bitti geçmiştir inşallah. Benimki gece kendini yastıktan kaydirip dönme girişimlerinde bulunuyo. Tabi bunları gündüz vakti yapmasını tercih ederim
Sağol canım. Ama bizde öyle olmadı daha enfeksiyon bilinmeden önce gayet guzel uyuyodu ki hastaydi o zamanInsallah gecmistir.Bir arkadasin bebisinde surekli idrar yolu enfeksiyonu tekrarliyodu bende sormustum nerden anliyosunuzda test yaptiriyosunuz diye o da gece cok sık uyanmaya basliyo oyle olunca test yaptiriyoruz cikiyo demisti.Siz uyaniyo deyince aklima geldi.
Cok gecmis oksun canim. Bizde bir hafta hast. Yattik cok zordu. Bebegimin hergun bi yeri sisiyirdu damaryolundan. Allah bidaha gostermesin saglik sihat vetsin yavrularimizaSlm arkadaşlar
baya oldu giremedim. Kızımın dil bağı için Üniv hastanesine gittik. 1 yaşından önce kesmiyorlar bekleyeceğiz. Konuşmasında sorun olursa bakılacak. Hastanede kalbinde ufurum var dediler. O gün Ağlamaktan gözüm şişti. Tahlilleri röntgeni EKG derken tukendim. Meğer akcigerinden gelen sesi duymuş Dr. Tabi çocuk kardiyologu Profcagirdik parayla da o bbaktı. Bilemedi çocuk doktoru. Neyse birsey yok ya şükürler olsun. Öldüm öldüm dirildim o gün. 9 da hastaneye girdik 5 te çıktık(
Bu arada alıntı yapamadım. Benim kızım da geçen ay 600 gr almıştı. Süt kalitesi ile ilgili yazmıştım. Çok et yedim.sut yumurta.kuruyemis.peynir.yogurt. derken bu ay 850 gr almış tavsiye ederim.
Saglik ocağı bize de v ile başlayan demir ilacını verdi ama içinde paraben var. Dr.a danışmadan baslamayacagim.
Uyku egitimine ben de başlamak istiyorum. Buaksam denemek istiyorum bbakalım
Canim bizikid kopuklu.kaka yapuyirdu doktor gazdan dedi gazi alinca kopuklu yapmio ama gazi cpk.olinca kopukli yapio.Köpüklü kaka mı diş belirtisiymiş. Bizimki de bu aralar köpüklü kaka yapıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?