2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Pardon yaa ben de hemen beşiği düşündüm, bu kendi kendine sallanan beşikler var ya ondan mı aldın nereden aldın diyecektim
yok beşik değil canım. benim kız uyuturken dar alanda sıkışmayı seviyor galiba. kucağımda da, hamakta da gömüyor kafasını yana doğru iyice öyle dalıyor :) sonra bir dünya yayılıp yatıyor o ayrı :)

Valla ben de o damlaya başlamadım zaten kaka problemimiz var onu aşmak için şurup içiyoruz bir de bu damla düzeni bozar diye vermiyorum bir düzene girsin hele veririm ama

benim kızımın düzenini bozdu hergün sabah uyandığında, gün içinde de 2 sefer daha kakasını yapan çocuk 2 gündür yapamıyor.

Ben de vermiyorum canım

anneme sordum damlayı, ben sizi damlaylamı büyüttüm, verme kızım dedi, sen düzenli beslen o ona yeter dedi. bıraktım vallahi...

Ayy canım benim de rutinim herseyim tamam ama gece uyandığında emziriyorum ve bu ara allahım yatakta o kadar tepiniyo o kadar çok uyaniyo ki bayilacaaamm canım eğitime başladığında haber ver biz de katilalim

Kiloya dikkat etmek gerekipte etmeyenlerdenim önüme ne gelirse yerim oz. Tarhana corbasi bulgur pilavi kayisi hosafi sut yapanlar gobegim olduğu gibi duruyor ama çokta kafaya takmiyorum çok şükür bebisim çok saglikli gazi dişinda kilo aliminda motor gelişimin de bi problem yok çok şükür 6. Aya kadar bebegm için elimden geleni yapacagim ek gidaya geçtiğinde de kendim için elimden geleni yapacagim sevgiler..

Kızlar benimki bu ara gece uyumuyo ve sürekli tükürükler bişileri emme isteği ama herseyi . Acaba dis mi cikarcak elimle bakıyorum bişi gelmiyo ama acaba yer falan mi yapıyo?

Kızlar benimki bu ara gece uyumuyo ve sürekli tükürükler bişileri emme isteği ama herseyi . Acaba dis mi cikarcak elimle bakıyorum bişi gelmiyo ama acaba yer falan mi yapıyo?
Idrar yolu enfeksiyonu gece cok uyanmasina neden oluyo olabilir.Bizimkinde de kopuk cikarma var bir de emzirirken resmen damaginin arasina alip isiriyo memenin ucunu bunlar dis belirtisiymis ama bu belirtilerden ancak 2.5 a sonra filan cikiyomus dis

Idrar yolu enfeksiyonu gece cok uyanmasina neden oluyo olabilir.Bizimkinde de kopuk cikarma var bir de emzirirken resmen damaginin arasina alip isiriyo memenin ucunu bunlar dis belirtisiymis ama bu belirtilerden ancak 2.5 a sonra filan cikiyomus dis
Köpüklü kaka mı diş belirtisiymiş. Bizimki de bu aralar köpüklü kaka yapıyor..

Kizlar bu sirada gazlariniz ne alemde bizimkisinin 3.ay gazi resmen tavan yapti.Sizin bebislerin gazi bitti mi?

Valla ben de o damlaya başlamadım zaten kaka problemimiz var onu aşmak için şurup içiyoruz bir de bu damla düzeni bozar diye vermiyorum bir düzene girsin hele veririm ama
Hala duzelmedi mi kaka probleminiz ?Bi de galiba makatta catlak varmis demissiniz ilik suya oturtuyomusunuz makattaki catlak icin o da baya iyi geliyomus.

Canim tedavi başlamadan önce bile güzel uyuyodu.. ilacimiz da bitti geçmiştir inşallah. Benimki gece kendini yastıktan kaydirip dönme girişimlerinde bulunuyo. Tabi bunları gündüz vakti yapmasını tercih ederim

Slm arkadaşlar
baya oldu giremedim. Kızımın dil bağı için Üniv hastanesine gittik. 1 yaşından önce kesmiyorlar bekleyeceğiz. Konuşmasında sorun olursa bakılacak. Hastanede kalbinde ufurum var dediler. O gün Ağlamaktan gözüm şişti. Tahlilleri röntgeni EKG derken tukendim. Meğer akcigerinden gelen sesi duymuş Dr. Tabi çocuk kardiyologu Profcagirdik parayla da o bbaktı. Bilemedi çocuk doktoru. Neyse birsey yok ya şükürler olsun. Öldüm öldüm dirildim o gün. 9 da hastaneye girdik 5 te çıktık (
Bu arada alıntı yapamadım. Benim kızım da geçen ay 600 gr almıştı. Süt kalitesi ile ilgili yazmıştım. Çok et yedim.sut yumurta.kuruyemis.peynir.yogurt. derken bu ay 850 gr almış tavsiye ederim.
Saglik ocağı bize de v ile başlayan demir ilacını verdi ama içinde paraben var. Dr.a danışmadan baslamayacagim.
Uyku egitimine ben de başlamak istiyorum. Buaksam denemek istiyorum bbakalım

Canim tedavi başlamadan önce bile güzel uyuyodu.. ilacimiz da bitti geçmiştir inşallah. Benimki gece kendini yastıktan kaydirip dönme girişimlerinde bulunuyo. Tabi bunları gündüz vakti yapmasını tercih ederim
Insallah gecmistir.Bir arkadasin bebisinde surekli idrar yolu enfeksiyonu tekrarliyodu bende sormustum nerden anliyosunuzda test yaptiriyosunuz diye o da gece cok sık uyanmaya basliyo oyle olunca test yaptiriyoruz cikiyo demisti.Siz uyaniyo deyince aklima geldi.

Sağol canım. Ama bizde öyle olmadı daha enfeksiyon bilinmeden önce gayet guzel uyuyodu ki hastaydi o zaman şimdi antibiyotik kullanıyoruz son kez icirdim bu aksam. Inşallah geçecek. Haftaya tekrar test yaptircaz. Ben cis kokusundan suphelenmistim. O da geçti çok şükür

Cok gecmis oksun canim. Bizde bir hafta hast. Yattik cok zordu. Bebegimin hergun bi yeri sisiyirdu damaryolundan. Allah bidaha gostermesin saglik sihat vetsin yavrularimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…