2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
benim oğlumun da çişi kokuyor gibi geliyor. bezinden nasıl geçip böyle kokuyor diye düşünüyorum. özellikle geceleri emzirmeye alınca.kafam bulandı şimdi..

Hala duzelmedi mi kaka probleminiz ?Bi de galiba makatta catlak varmis demissiniz ilik suya oturtuyomusunuz makattaki catlak icin o da baya iyi geliyomus.
Canım en son yine doktora gittik bir ay kullanılacak bir bağırsak düzenleyici şurup verdi, bir de makattaki çatlak problemini gidermek için krem düzenli olarak kullanıyorum, maşallah düzene girdi;ılık suya oturtamam bu aralar malum evde doğalgaz var ama yine de üşütürüz diye korkuyorum

aynı ben

Kızlar benimki bu ara gece uyumuyo ve sürekli tükürükler bişileri emme isteği ama herseyi . Acaba dis mi cikarcak elimle bakıyorum bişi gelmiyo ama acaba yer falan mi yapıyo?
benimki de elini öyle emiyorki parmakları soyulmaya başladı, emzik vermemekle kötü mü ettim acaba diye düşünmeye başladım. Bizde de diş yok ama çoook emiyor canm

Geçmiş olsun canm

acaba bezle alakalı olab,l,r mi ? prima kullanıyorum yeşil paket 4 numara.
Canim bende prima kullaniyorum. Geceleri premium care bagliyorum gunduzleri yesil olandsn kullaniyorum. Oyle agir ni kokusu yok. Bi idrar tahlili yaptir istersen. Belkide senin yediklerinlede alakali olabilir koku. Benim.arkadasimin kizininda kokuyordu tahlil temiz cikti dr. Yediklerinle alakali demis.

Yatağının altına koydum ben yastığı, yatağı eğimli şekilde yatıyor. Ama hala dönmeyi başaramadı, yastığı yatağın üstüne mi çıkarsam acaba?
Fark etmez bence bizimkinin yastığı yatağının üstünde ama hala dönemiyor, poposunu kaldırıyor o kadar

Kızlar ihmal etmeyin ayda bir idrar tahlili yaptırın bence. Hele erkek bebekte çok kolay tahlil vermek.

benimki de elini öyle emiyorki parmakları soyulmaya başladı, emzik vermemekle kötü mü ettim acaba diye düşünmeye başladım. Bizde de diş yok ama çoook emiyor canm
Ellerini birlestirmeye başladı benimki de.oyuncakları da ağzına sokup emiyo. Her şeyi emmek istiyo yaa emzik bn de vermedim canım bu saatten sonra da vermek istemiyorum

ek gıdaya başlasan, ben günde iki çay kaşığı yoğurt vermeye başladım, tükürüyor ama tekrar veriyorum yiyor bu sefer
Ya bilemiyorum ha mama ha ek gıda sonuçta hepsi süt alımını azaltmayacak mi ? her yerde 6 aydan önce anne sütü sadece yazıyor başka bir şeye başladığımız anda sürümüz de azalacak....

Ellerini birlestirmeye başladı benimki de.oyuncakları da ağzına sokup emiyo. Her şeyi emmek istiyo yaa emzik bn de vermedim canım bu saatten sonra da vermek istemiyorum
birinci ayın sonunda emzik vermeyi denedim,daha öncesinden verirsem emmeyi bırakır diye çekindim. ne damaklı ne de damaksız emziği tutmadı, ha bire içi kalktı, şu an emziği oyuncak niyetine kullanıyor

Ben emzik veriyorum ama emziği eliyle çekip parmağını ağzına sokuyor. Bu arada emzikle memeyi kesinlikle ayırt ediyorlar. Emzik veriyorum ama hala emiyor da.

Canım yarın doktor kontrolümüz var idrarı evde yaptırıp götürmek istiyorum bir süresi varmı acaba bir saat sonra götürsem siz hemen hastanedemi verdiniz ?
CAnim evde aldık ama 30 dakikada ulastirmalisiniz cisi

birinci ayın sonunda emzik vermeyi denedim,daha öncesinden verirsem emmeyi bırakır diye çekindim. ne damaklı ne de damaksız emziği tutmadı, ha bire içi kalktı, şu an emziği oyuncak niyetine kullanıyor
Aynen canım ben de 1. Aydan sonra vermeye cok cabaladim ama asla kabul etmedi biberon da emmiyo zaten. Bugün babam da almış emzik onu da almadi

Arkadaşlar playgro mutlu çiftlik oyun halisi kullananlar! Ürünün içinden çikan yuvarlak pil ne ise yariyor acaba? Ben onu kullanabileceğimiz bir yer göremiyorum da.

Arkadaşlar playgro mutlu çiftlik oyun halisi kullananlar! Ürünün içinden çikan yuvarlak pil ne ise yariyor acaba? Ben onu kullanabileceğimiz bir yer göremiyorum da.
bizden çıkmadı yuvarlak pil bir yanlışlık mı oldu sizin acaba? yuvarlak pil takacak oyuncak yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…