2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Benimki şimdiden kaşığı görünce ağzını kapatıyor, yaramaz şimdiden başladı direnme. Ben yoğurt la başladım, bu hafta içide sebzeye geçecem bakalım

Maşallah canım aranızdaki en tembel benim benimki galiba dönmesi daha

Bugün bi ara bakım yaptım tırnaklarımı kestim :))

evet bu fikri ben söylemiştim ama sonra araştırdım sakıncalı gerçekten vermiyorum artık balon

bebekleriniz dönmeye başladı mı? bizimki dünden bugüne dönmeye çalışıyor bazen başarılı oluyor bazen yapamıyor yapamadıkça sinirleniyor kızıyor çok komik yaa..
Benimki 15 eylül doğumlu henüz dönme girişimi yok sırt üstü yattığında sürekli kollarını bacaklarını çırpıyor sadece

Benimki şimdiden kaşığı görünce ağzını kapatıyor, yaramaz şimdiden başladı direnme. Ben yoğurt la başladım, bu hafta içide sebzeye geçecem bakalım
Ben daha ek gıdaya başlamadım cuma 4.ay kotrolü var zaman soracağım mama verdiğim için arada annem suda ver dedi bende kaşıkla su vermeye çalışıyorum ama ağzını sıkıyor çok zor oluyot bide gıdalar başlayınca nasıl olacak bilmiyorum

Teşekkür ederim canım calpol'ü ne zaman verdin gece yatmadan öncemi aşıdan hemen sonramı?

Canim ben ilaç vermedim çok şükür ne ateş ne huzursuzluk yapmadı. Ama çok ağladı tabi özellikle biri çok yaktı canını seninki hiç acı çekmez inşallah
İnşallah canım ama önceki aşılarında da çok ağlamıştı birde o zaman ufak oluyorlar pek anlamıyorlar akılları erdikçe daha da zor olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…