zaten bebişler hareketlendikçe sütün ya da mamanın kalorisi yetmemeye başlıyor bence. bir de dediğin gibi ek gıdaya direnen bebek çok oluyormuş altı aydan sonra. ben veriyorum püreleri bir süredir. az önce avokadonun içine pekmez koyup yedirdim. ama bizim kaşıkla ilgili sıkıntı olacak gibi. parmağımın ucunda verirsem açıyor ağzını. umarım zamanla değişir
Benimki sadece iki kez döndü ondada göbekte ilerledi sonra bir daha yapmadı şimdi yattığı yerden beline kadar kendini kaldırıyor oturmaya çalışıyor elimizi kolumuzu kaptiginda hemen oturur pozisyonu alıyor elimi kolumu kaçırmaktan ne yapacagimi şaşırıyorum
Günaydin dünyanın en güzel bebeklerine sahip anneleri hep bebislerden konuşuyoruz birazda kendi halimizden bahsedelim ben bakımsız tarzan gibi oldum gece kızı uyutmusken maske yapayım dedim hemen ağladı geri yikadim korkmasin diye sizler kendinize bakım yapabiliyormusunuz
Arkadaşlar daha önce burada bebeklere balon oynatma gibi öneriler yapanlar vardı sakın yapmayın balonu bebeklerinize asla vermeyin oynatmayin çok ama çok kötü sonuçlanabiliyormus Kitap okuyun saçma şarkılar uydurun el kol çalışması yapın lütfen balon vermeyin
bebekleriniz dönmeye başladı mı? bizimki dünden bugüne dönmeye çalışıyor bazen başarılı oluyor bazen yapamıyor yapamadıkça sinirleniyor kızıyor çok komik yaa..
Ben daha ek gıdaya başlamadım cuma 4.ay kotrolü var zaman soracağım mama verdiğim için arada annem suda ver dedi bende kaşıkla su vermeye çalışıyorum ama ağzını sıkıyor çok zor oluyot bide gıdalar başlayınca nasıl olacak bilmiyorum
biz geçen hafta yaptırdık canım ebenin tavsiyesiyle yarım ölçek calpol verdim o akşam. aşı yerleri ağrımasın dedi. ateş yapmadı çok şükür. uyku yaptı o gün. ertesi gün normale döndü
biz geçen hafta yaptırdık canım ebenin tavsiyesiyle yarım ölçek calpol verdim o akşam. aşı yerleri ağrımasın dedi. ateş yapmadı çok şükür. uyku yaptı o gün. ertesi gün normale döndü