Canım yarim saatte goturebilirsin. Ama yoldan gelen idrar bazen bozuk cikabilionus. Yanlış sonuç oluomus doktorlar onermio. Ama şöle yapabilirsin . sen emzir birazda su ver yolda hastaneye gdrken poseti takılı vaziyette olsun sıcak sıcak teslim edersnCanım yarın doktor kontrolümüz var idrarı evde yaptırıp götürmek istiyorum bir süresi varmı acaba bir saat sonra götürsem siz hemen hastanedemi verdiniz ?
Teşekkür ederim canım bugün hava cok yağmurlu fırtınalı karlı karmaşıktı gitmedik bu hafta içinde gidecegim tavsiyen işime yarayacakCanım yarim saatte goturebilirsin. Ama yoldan gelen idrar bazen bozuk cikabilionus. Yanlış sonuç oluomus doktorlar onermio. Ama şöle yapabilirsin . sen emzir birazda su ver yolda hastaneye gdrken poseti takılı vaziyette olsun sıcak sıcak teslim edersn
Canm bu aşılar yapılmış accik . ama şöle hic yapmayan da var. Benmki az yaptı mudale etmedim . 38 olunca mudale ettim calpol verdm 1kere ama devamını getrmedn gerek yok. TV de izledgm kadarıyla doktorlar 38.5 olmadan mudale etmeinki yükseldiğinde mudale edicek seçeneklerinin olsun Dior. Ama herşeyden önce çocuktan çocuğa dedisio. O yüzden o gece tetikte olmak uyumamak lazim4.ay aşısını yaptıran var mı?
Ateş yaptımı bebeklerinizi nasıl etkiledi?
Amaaaannnnn agzini hayra AC canım ya gaz yeni hafifledi zaten ooifff Yandık . çok korkuyorum disten ateşten cekicegi açıdan ağrıdan .diş huzursuzlukları bu aydan başlarmış bizimki de aynıydı bir dönem sevdiği şeyler bile mutlu etmiyordu sürekli mızmız bir haldeydi doktor huzursuzlukları başlar demişti hatta bi tane de jel vermişti onu süreünce kısa süreli rahatlıyordu bizim kız şimdilerde pek yok ama ara ara yokluyor
Doymuo olabilirler kızlar haberiniz olsun . benmki memeyle hayatta doymaz. Ben manada veriyorum yoksa zindan eder bana dünyayı . mama şişesini goruo nasıl kızıp hemen vermiorum DİE bide ben bisi yerken ona da verim DİE bi sirinlikler yapıp çok fenalar ya komikYa 3ay bitmeye yakın benimki de 3 saate çıkarmıştı ama son 2 haftadır 2 saati ancak buluyo. Çok mızmız bi süredir. Hep kucakta. İşe başladım ya. Benim psikolojim ona mı geçti anlamadım ki
Canim yogurtdu kendin mi yapuyorsun hazir yogurtmu veriyorsun.Benimki şimdiden kaşığı görünce ağzını kapatıyor, yaramaz şimdiden başladı direnme. Ben yoğurt la başladım, bu hafta içide sebzeye geçecem bakalım
hazır yogurtlar varmış. hani meyve kapları varya kvonzda onun aynı ölçüde . katkszmş. tbi bzı anneler vermek istemz. ama gnlük süt sadce o ğün mayalayblrz.acık süt ben hytta almam.normal hazr sütlr zatn yarısı su . bakalm npcz 6 ay bitsnde biCanim yogurtdu kendin mi yapuyorsun hazir yogurtmu veriyorsun.
Canim ben gunluk sutle yigurt yapar iki gun veririm diyirdum. Zaten ilk basta bi yemek kasigi felan verin diyorlar. Taze tazemi yapmak lazim. Ama zaten bugun gunluk sut alsak. Yarin alacagim sutte ayni oluyor. Gunluk sut diyorlar ama gunluk taze gelmiyo onlardada son kullanma tarihi 4 gun felan. Napcaz bilmiyorum. Dr bi oneride bulunur heralde.hazır yogurtlar varmış. hani meyve kapları varya kvonzda onun aynı ölçüde . katkszmş. tbi bzı anneler vermek istemz. ama gnlük süt sadce o ğün mayalayblrz.acık süt ben hytta almam.normal hazr sütlr zatn yarısı su . bakalm npcz 6 ay bitsnde bi
Gunaydim canim bizim kizin oyle hosuna giden bisi yok galiba. Onunla konusunca guluyir ana sessiz guluyo goruntu var ses yok. Onun disinda kendi kendine sesler cikariyor. Arada kitap sayfalarindaki resimleri gosteriom iki bakio sinra ilgisi baska yone kayiyo. Sizinkilerin massallahi var. Kucagimda gezerken sessiz sessiz bakiyo oyle kedi gibi ayniGünaydın hanımlar bebekleriniz en çok ne oynamayı yada yapmayı seviyor paylaşalım bizlerde deneriz. Mesela benim kızım kucakta gezerken herşeyi anlatmamizi istiyor kitap okumamiz çok hoşuna gidiyor ayakları çıplak bırakınca poposuyla bir yerden bir yere daire çizerek gidiyor en sinir olduğu şey yüzüne baktığı kişi laf atmazsa bağırıp kaşları çatiyor son günlerde oyuncaklari ile cee ee oynuyoruz kahkaha atıyor böyle şeyler işte
Canım bebeğin sessiz bakinirken sen herşeyi elin ile göstererek anlat biz süre sonra kendi istiyor yeni şeyleri fark ettiginide anlıyorsun çünkü ona bakıp sana sorar gibi bakıyor. Ben kitap okumaya bir aylık filanken başladım sesini karaktere göre değiştirerek oku birde tepkileri yüz ifadenle belli et bir süre sonra okurken onun yüzünde o kelimelerde ifadelerini taklit ettigini görüyorsunGunaydim canim bizim kizin oyle hosuna giden bisi yok galiba. Onunla konusunca guluyir ana sessiz guluyo goruntu var ses yok. Onun disinda kendi kendine sesler cikariyor. Arada kitap sayfalarindaki resimleri gosteriom iki bakio sinra ilgisi baska yone kayiyo. Sizinkilerin massallahi var. Kucagimda gezerken sessiz sessiz bakiyo oyle kedi gibi ayni
Evet canım çok şükür büyüyorlar bana hiç büyümeyeceklermiş gibi geliyor bazen sanki hayatım hep böyle geçecek bir daha dışarı bile çıkamayacakmışım gibi ama biliyorum geçecek bu günler :)bebelrmz büyüdü yâ mşşlh. cok zor geçti.
Kitap okuma fikri çok hoşuma gitti evlendiğimizde bir arkadaşım kocaman bir masal kitabı getirmişti gerçi bizim bebegi yapmamız 7 seneyi buldu :)) o kitabı okuyacağım bende .Canım bebeğin sessiz bakinirken sen herşeyi elin ile göstererek anlat biz süre sonra kendi istiyor yeni şeyleri fark ettiginide anlıyorsun çünkü ona bakıp sana sorar gibi bakıyor. Ben kitap okumaya bir aylık filanken başladım sesini karaktere göre değiştirerek oku birde tepkileri yüz ifadenle belli et bir süre sonra okurken onun yüzünde o kelimelerde ifadelerini taklit ettigini görüyorsun
dr kesinlikle ev yğurdu olacak dedi, ben yapıyorum uzun zamandan beri zatenCanim yogurtdu kendin mi yapuyorsun hazir yogurtmu veriyorsun.
valla ben de bir aksilik olmazsa mart gibi düşünüyorumErkek bebek annesi arkadaşlar,
Bebegini yakin zamanda sünnet ettirmeyi düşünen ya da sünnet ettiren var mi?
Ben şubat basinda dusunuyorum.4 buçuk aylik olacak o zaman inşallah. Yoksa yaz tatiline kalacak.Büyüyünce etrafında olup bitenin daha çok farkında olacagi için ameliyathanede falan daha çok korkar diye düşünüyorum. Ama havalarin soğuk olması da gozumu korkutuyor?sizler ne zaman düşünüyorsunuz?
Bizimki bir küçücük aslancık şarkısına bayılıyor, bir de şarkılar uyduruyorum, sakince söylediğimde sesim kötü olmasına rağmen çok seviniyor.Sesli oyuncakları var onları salladığından çok hoşuna gidiyor. Mendil oyunumuz var onda acayip heyecanlanıyor, yüzünü kapatıyoruz sonra bir anda açınca nefesini tutup tekrar geri bırakıyor tabi eller ayaklar kıpır kıpır. ayaklarını gazı çıkması için havaya kaldırdığımda da çok hoşuna gidiyorCanım bebeğin sessiz bakinirken sen herşeyi elin ile göstererek anlat biz süre sonra kendi istiyor yeni şeyleri fark ettiginide anlıyorsun çünkü ona bakıp sana sorar gibi bakıyor. Ben kitap okumaya bir aylık filanken başladım sesini karaktere göre değiştirerek oku birde tepkileri yüz ifadenle belli et bir süre sonra okurken onun yüzünde o kelimelerde ifadelerini taklit ettigini görüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?