2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Zico versene canım, rezene ve kimyon da tavsiye ederim sen de iç iyi gelir
Canim nurse havays vardi onu verdim.simdi deminden beri aglaya aglaya helak oldu. Tahin helvasi yemistim omu.gaz yapti acaba. Banada gaz yapti bisi.ama.anlamadim. Farkli olarak tahin helvasi yemistim.

Kaka rengi yemyeşil değil ama kanlıydı, alerjide kusma olur diyorlar ama bizimkinde kusma da yok... Çok geçmiş olsun size de, inşallah hemen düzelirler...

Yemyeşil olmadı hiç ama bu sabah kanlıydı işte. Alerjide kusma olur diyorlar ama bizimkinde kusma da yok... İnşallah hemen düzelirler, çok geçmiş olsun sana da.

Çok geçmiş olsun, biz de kusma yok ama bilemiyorum. Gaita testi yapıldı sonuçlar Cuma çıkacak. Süt ürünlerini keselim devam ederse gastroya yönlendiriyim dedi doktor..

Kızlar bu sıkıntıları disten bence benimkine bugün dislik verdim gayet güzel kemirdi

Uyarmak istediginiz icin tesekkur ederim.evet bebeğim su an 3 buçuk aylik.yalniz cisini tutma zamani demissiniz.yani 2 yas civarini bekleyin diyorsunuz.asil 2-6 yas arasi çocuk psikologlarinin sünneti kesinlikle onermedikleri bir dönem. Ben de ozellikle o vakte kadar yaptirmak istiyorum.Size neden
öyle bir tavsiye yapildi acaba.sasirdim. doktoruma bunu da soracagim.tekrar teşekkürler.

valla ben de bir aksilik olmazsa mart gibi düşünüyorum

Ben doğumdan sonraki 3.haftada yaptırmıştım. Çok şükür hemencecik geçiverdi. Erken sünnet idrar yolları enfeksiyonlarını da çok azaltıyor. Zaten çoğu doktor 2-5yaş arası yapmıyor.

Teşekkürler arkadaşlar.doktorla
konusacagim.eğer ameliyathaneye beni de aliyorlarsa yaptiracagim galiba.

Selam kızlar ek gıdaya başlayan var mı? Ben bi 5 gün sonra elma ile başlayacağım bakalım inş beğenir tadını sütüm çok yok gece ve öğlen 12y kadar yetiyor sonrasında mama takviye yapıyorum bu yüzden doktorumuz başlayalım dedi başlayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Bir de diyete başlayan var mı benim 10 kilo fazla m var ekmeği makarna ve pilavı kestim bakalım gitcek mi kilolar bekliyorum :) yaz gelse de bebislerimiz i alıp parka bahçeye gitsek yürüyüş yapsak ben ankaradayim hava buz bir yere kipirdayamiyorun malesef

Kanlı kakadan sonra bugün de ishal oldu kuzum. Gastrolojiye gideceğiz bugün. Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim... Gastroda neler yapılıyor gidenler yazabilir mi? Neye bakılıyor?

Kanlı kakadan sonra bugün de ishal oldu kuzum. Gastrolojiye gideceğiz bugün. Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim... Gastroda neler yapılıyor gidenler yazabilir mi? Neye bakılıyor?
Canim.cok gecmis.olsun. Allah bebegine.sifa versin.iyilessin biran pnce

Bizde kan ve idrar tahlili yapildi canim. Onceden de baska bi hastanede mide kapakcigina bakilmisti bi de gaitada gizli kana. Normaldi sonuclari. O kagitlari da gosterdim. Kendi istedigi testlerdeki bi degere gore sut alerjisi olabilir dedi iste. Alerji testlerinde bisey cikmadi ama.

Gecmis olsun canim.Arkadaslar yesil kaka ve kakada kan cok yemenin de belirtisi olabilirmis.

Ayy canım benim de rutinim herseyim tamam ama gece uyandığında emziriyorum ve bu ara allahım yatakta o kadar tepiniyo o kadar çok uyaniyo ki bayilacaaamm canım eğitime başladığında haber ver biz de katilalim
Benim oglum 3.5 aylik geceleri cok uyaniyo ilk 2 aydan daha beter oldu resmen.Gece gazi oldugu icin kivraniyo sabah uyanincada ilk isi kaka yapmak zaten.Ben bu konuda sunu fark ettim sizde de oyle mi bu siralar bizim bebis uykulu degilse ve cok acikmamissa beni emmek istemiyo memeye karsi bi isteksizlik var gunduz alamadigi sutu gece icmeye calisiyo uykulu oldugu icin emmek istiyo gecede haliyle hareketsiz oldugu icin gaz sıkıstırıyo ve sık sık uyaniyo.Disin de etkisi var ellerini cildirmus gibi emiyo parmagimi agzina sokuyorum dis kabarmis mi diue parmagimi isirmaya calisiyo normalde olsa emmeye calisir isirmaya degil.

Bir de sut alerjisi tanisi konulan arkadaslar bebisler biraz buyuyunce ek gidadan sonra bir yemek kasigi kadar sutu bebegin agzinin kenarlarina degecek sekilde bebise icirin agzinin kenarinda filan bir kabarma oluyo mu bakin bence.Cunku zamanla geciyomus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…