Canim nurse havays vardi onu verdim.simdi deminden beri aglaya aglaya helak oldu. Tahin helvasi yemistim omu.gaz yapti acaba. Banada gaz yapti bisi.ama.anlamadim. Farkli olarak tahin helvasi yemistim.Zico versene canım, rezene ve kimyon da tavsiye ederim sen de iç iyi gelir
döner annesi döner :) benimki de bir kaç kere yaptı sadeceYaa bizim sıpa 4,5 aylık yaaaa
Kaka rengi yemyeşil değil ama kanlıydı, alerjide kusma olur diyorlar ama bizimkinde kusma da yok... Çok geçmiş olsun size de, inşallah hemen düzelirler...çok geçmiş olsun canım inşallah tüm tahliller iyi çıkar. bizim de bir hafta kadar kaka yeşildi. doktor laktoz hassasiyeti olabilir takip edelim gerekirse tahlil yaparız dedi ama geçti. sizin de yeşil kaka oldu mu hiç?
Yemyeşil olmadı hiç ama bu sabah kanlıydı işte. Alerjide kusma olur diyorlar ama bizimkinde kusma da yok... İnşallah hemen düzelirler, çok geçmiş olsun sana da.çok geçmiş olsun canım inşallah tüm tahliller iyi çıkar. bizim de bir hafta kadar kaka yeşildi. doktor laktoz hassasiyeti olabilir takip edelim gerekirse tahlil yaparız dedi ama geçti. sizin de yeşil kaka oldu mu hiç?
Çok geçmiş olsun, biz de kusma yok ama bilemiyorum. Gaita testi yapıldı sonuçlar Cuma çıkacak. Süt ürünlerini keselim devam ederse gastroya yönlendiriyim dedi doktor..Bize de carsamba deri testi yapildi. Kan sonuclari da bugun cikti. Sonuclar temiz. Gastro bolumunden de test istendi. O testte bi sonuca gore muhtemelen sut alerjisi denildi. 10 gundur yemiyorum sut urunu. Bizim de kusmalarimiz ve uyku duzensizligimiz vardi azaldi sanki. Ama cok zor oluyo. Sut peynir yogurt kek biskuvi cikolata. Her sey yasak. Icinde sut tozu dahi olmayacak. Makarna patates ve otlarla yasiyorum resmenkilo verdim o acidan iyi oldu ama sutum cok azaldi kaliteli beslenemiyorum sevdigim herseyde ya sut var ya sut tozu
Ne zaman rutinden kurtulacağız çocuk bakmak ne zaman keyifli hale gelecek bende sabırsızlıkla bekliyorumOff kizlar bunaldim her gun evde olmaktan hep ayni seyler((
Aynen bende cesaret edemiyorum ağlamasına kıyamıyorum ki zaten çığlık ata ata ağlıyor ben denesem bile zaten eşim hiç izin vermez mızıldamasına bile kıyamıyor :)ben cesaret edemiyorum uyku eğitimine
benimki dişliklere de atar yapıyo :) küçük cadı :)Kızlar bu sıkıntıları disten bence benimkine bugün dislik verdim gayet güzel kemirdi
öyle deme ya şimdi de keyifli benceNe zaman rutinden kurtulacağız çocuk bakmak ne zaman keyifli hale gelecek bende sabırsızlıkla bekliyorum
Uyarmak istediginiz icin tesekkur ederim.evet bebeğim su an 3 buçuk aylik.yalniz cisini tutma zamani demissiniz.yani 2 yas civarini bekleyin diyorsunuz.asil 2-6 yas arasi çocuk psikologlarinin sünneti kesinlikle onermedikleri bir dönem. Ben de ozellikle o vakte kadar yaptirmak istiyorum.Size nedenost: 38850080 .!.:Merhaba, mesajınızı görünce dayanamayıp uyarayım dedim. Ben 2014 eylül annelerindenim. Sünneti çok araştırdık. Uzman doktor ile görüştük. (Acıbadem hastanesi) Bize olursa yenidoğan sünneti olması gerektiğini bunun da ilk bir ay içindeki zamanı kapsadığını söyledi. Eğer yenidoğan zamanında yapılırsa bebek hiç bir şey anlamıyor, canı acımıyor. Bizde yaptırdık. Çok memnun kaldık. Anladığım kadarı ile siz yenidoğan zamanını geçmişsiniz bu durumda doktorlar çişini söyleme, tutma zamanı gelene kadar beklemenizi öneriyor. Çünkü şu an bebeklerimizin acı hissi gelişti. Onun içinde sizin içinde şu an çok zor olur.
valla ben de bir aksilik olmazsa mart gibi düşünüyorum
Ben doğumdan sonraki 3.haftada yaptırmıştım. Çok şükür hemencecik geçiverdi. Erken sünnet idrar yolları enfeksiyonlarını da çok azaltıyor. Zaten çoğu doktor 2-5yaş arası yapmıyor.
Teşekkürler arkadaşlar.doktorlaBiz dogdugu gun yaptirdik aci hissetmezler diye ama cok zor oldu acikcasi cocuk sunnetten bir geldi surekli irkiliyor korkmustu galiba(moro refleksini tetiklemis galiba) Sunnetten sonrada pansuman da hatamiz oldu doktor kremi 5 gun surun dedim diyor ama biz oyle bir sey dedigini hatirlamiyoruz araya bayram girdigi icin kontrole kadar her gun krem surduk buyuzden yarasi kurumadi (normalde krem 5 gun surulmeliymis) sonuc olarak hepsi gecti gitti ama zordu acikcasi.Sadece tek avantaji cidden ne kadar kucukse o kadar az aci cekiyor ve cabuk iyilesiyor.Ben ilk 1 ay yaptirmasam 6 yasinda yaptirirdim sanirim.
Evet kesinlikle ameliyathaneye gir. Çok şükür sorunsuz geçmişti ama pişmanım şimdi girmediğime.Teşekkürler arkadaşlar.doktorla
konusacagim.eğer ameliyathaneye beni de aliyorlarsa yaptiracagim galiba.
Canim.cok gecmis.olsun. Allah bebegine.sifa versin.iyilessin biran pnceKanlı kakadan sonra bugün de ishal oldu kuzum. Gastrolojiye gideceğiz bugün. Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim... Gastroda neler yapılıyor gidenler yazabilir mi? Neye bakılıyor?
Bizde kan ve idrar tahlili yapildi canim. Onceden de baska bi hastanede mide kapakcigina bakilmisti bi de gaitada gizli kana. Normaldi sonuclari. O kagitlari da gosterdim. Kendi istedigi testlerdeki bi degere gore sut alerjisi olabilir dedi iste. Alerji testlerinde bisey cikmadi ama.Kanlı kakadan sonra bugün de ishal oldu kuzum. Gastrolojiye gideceğiz bugün. Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim... Gastroda neler yapılıyor gidenler yazabilir mi? Neye bakılıyor?
Gecmis olsun canim.Arkadaslar yesil kaka ve kakada kan cok yemenin de belirtisi olabilirmis.Kanlı kakadan sonra bugün de ishal oldu kuzum. Gastrolojiye gideceğiz bugün. Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim... Gastroda neler yapılıyor gidenler yazabilir mi? Neye bakılıyor?
Benim oglum 3.5 aylik geceleri cok uyaniyo ilk 2 aydan daha beter oldu resmen.Gece gazi oldugu icin kivraniyo sabah uyanincada ilk isi kaka yapmak zaten.Ben bu konuda sunu fark ettim sizde de oyle mi bu siralar bizim bebis uykulu degilse ve cok acikmamissa beni emmek istemiyo memeye karsi bi isteksizlik var gunduz alamadigi sutu gece icmeye calisiyo uykulu oldugu icin emmek istiyo gecede haliyle hareketsiz oldugu icin gaz sıkıstırıyo ve sık sık uyaniyo.Disin de etkisi var ellerini cildirmus gibi emiyo parmagimi agzina sokuyorum dis kabarmis mi diue parmagimi isirmaya calisiyo normalde olsa emmeye calisir isirmaya degil.Ayy canım benim de rutinim herseyim tamam ama gece uyandığında emziriyorum ve bu ara allahım yatakta o kadar tepiniyo o kadar çok uyaniyo ki bayilacaaammcanım eğitime başladığında haber ver biz de katilalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?