Ben doğumdan sonraki 3.haftada yaptırmıştım. Çok şükür hemencecik geçiverdi. Erken sünnet idrar yolları enfeksiyonlarını da çok azaltıyor. Zaten çoğu doktor 2-5yaş arası yapmıyor.Erkek bebek annesi arkadaşlar,
Bebegini yakin zamanda sünnet ettirmeyi düşünen ya da sünnet ettiren var mi?
Ben şubat basinda dusunuyorum.4 buçuk aylik olacak o zaman inşallah. Yoksa yaz tatiline kalacak.Büyüyünce etrafında olup bitenin daha çok farkında olacagi için ameliyathanede falan daha çok korkar diye düşünüyorum. Ama havalarin soğuk olması da gozumu korkutuyor?sizler ne zaman düşünüyorsunuz?
nasıl akşam oluyor, nasıl sabah oluyor anlamıyoruz değil mi :)Off kizlar bunaldim her gun evde olmaktan hep ayni seyler((
hazır yogurtlar varmış. hani meyve kapları varya kvonzda onun aynı ölçüde . katkszmş. tbi bzı anneler vermek istemz. ama gnlük süt sadce o ğün mayalayblrz.acık süt ben hytta almam.normal hazr sütlr zatn yarısı su . bakalm npcz 6 ay bitsnde bi[
sütaşın danonenin falan benim ilk yoğurdum diye bebek yoğurtları var dörtlü falan satılıyor gördüm ama ben günlük sütle kendim yapıyorum. hala yoğurda alışmadı öğğğ yapıyo :) azimle tattırıyorum :) içine pekmez koy dedi doktor ama o zaman sade yoğurt bir daha yemez kii
benimki de hep muhabbet istiyor bıdı bıdı :) içinde poşet olan fışırdayan oyuncakları ve düdüklü gibi viyaklayan oyuncakları seviyor. kitabını ona gösteriyorum epey inceliyor. yüzümüzü kapatıp oynadığımız ce ee oyunu bu aralar favorimiz kahkaha atıyor onaGünaydın hanımlar bebekleriniz en çok ne oynamayı yada yapmayı seviyor paylaşalım bizlerde deneriz. Mesela benim kızım kucakta gezerken herşeyi anlatmamizi istiyor kitap okumamiz çok hoşuna gidiyor ayakları çıplak bırakınca poposuyla bir yerden bir yere daire çizerek gidiyor en sinir olduğu şey yüzüne baktığı kişi laf atmazsa bağırıp kaşları çatiyor son günlerde oyuncaklari ile cee ee oynuyoruz kahkaha atıyor böyle şeyler işte
Biz dogdugu gun yaptirdik aci hissetmezler diye ama cok zor oldu acikcasi cocuk sunnetten bir geldi surekli irkiliyor korkmustu galiba(moro refleksini tetiklemis galiba) Sunnetten sonrada pansuman da hatamiz oldu doktor kremi 5 gun surun dedim diyor ama biz oyle bir sey dedigini hatirlamiyoruz araya bayram girdigi icin kontrole kadar her gun krem surduk buyuzden yarasi kurumadi (normalde krem 5 gun surulmeliymis) sonuc olarak hepsi gecti gitti ama zordu acikcasi.Sadece tek avantaji cidden ne kadar kucukse o kadar az aci cekiyor ve cabuk iyilesiyor.Ben ilk 1 ay yaptirmasam 6 yasinda yaptirirdim sanirim.Erkek bebek annesi arkadaşlar,
Ben şubat basinda dusunuyorum.4 buçuk aylik olacak o zaman inşallah. Yoksa yaz tatiline kalacak.Büyüyünce etrafında olup bitenin daha çok farkında olacagi için ameliyathanede falan daha çok korkar diye düşünüyorum. Ama havalarin soğuk olması da gozumu korkutuyor?sizler ne zaman düşünüyorsunuz?
Gecmis olsun canim bazen ilerki aylarda gecebiliyomus.Ben bebeklerin hastaliklariyla ilgili Kadir Tugcu diye bir doktor var nette ararsaniz bulursunuz genelde onun yazilarini okuyorum bir bakin bu konuyla ilgili yazilarina isterseniz.Veeee inek sütü alerjisi...10günden sonra bugün sabah tekrar kanlı kaka yaptı. Hemen hastaneye koştuk. Tahlillerin hepsi çıkmadı ama çıkanlarda sorun gözükmüyor. Doktor süt ve süt ürünlerini keselim dedi. Hani sebze dolu günler beni bekliyor. Bu durum emzirme boyu mu devam eder acaba?
merak ettim yazıları ben de okuyacağım fırsat buldukça teşekkürlerGecmis olsun canim bazen ilerki aylarda gecebiliyomus.Ben bebeklerin hastaliklariyla ilgili Kadir Tugcu diye bir doktor var nette ararsaniz bulursunuz genelde onun yazilarini okuyorum bir bakin bu konuyla ilgili yazilarina isterseniz.
çok geçmiş olsun canım inşallah tüm tahliller iyi çıkar. bizim de bir hafta kadar kaka yeşildi. doktor laktoz hassasiyeti olabilir takip edelim gerekirse tahlil yaparız dedi ama geçti. sizin de yeşil kaka oldu mu hiç?Veeee inek sütü alerjisi...10günden sonra bugün sabah tekrar kanlı kaka yaptı. Hemen hastaneye koştuk. Tahlillerin hepsi çıkmadı ama çıkanlarda sorun gözükmüyor. Doktor süt ve süt ürünlerini keselim dedi. Hani sebze dolu günler beni bekliyor. Bu durum emzirme boyu mu devam eder acaba?
ben cesaret edemiyorum uyku eğitimineşu uyku eğitimine başlayım dedım. Tam 35 dakıka beşiginde yatırdım,basında bekledım. nınnı soyledım, hafıfce sırtını ovaladım ve hafıf mızıldanmalarında kucaklamadım ama sonunda çığlık ata ata ağladıgı ıcın aldım besıgınden kıyamadım ayağımda salladım.
Nasıl olacak bu iş ya
11bucuk 12den once uyumuyor. İşe başladıgımda zorlanacagım çok.
aynen canım : )nasıl akşam oluyor, nasıl sabah oluyor anlamıyoruz değil mi :)
Bize de carsamba deri testi yapildi. Kan sonuclari da bugun cikti. Sonuclar temiz. Gastro bolumunden de test istendi. O testte bi sonuca gore muhtemelen sut alerjisi denildi. 10 gundur yemiyorum sut urunu. Bizim de kusmalarimiz ve uyku duzensizligimiz vardi azaldi sanki. Ama cok zor oluyo. Sut peynir yogurt kek biskuvi cikolata. Her sey yasak. Icinde sut tozu dahi olmayacak. Makarna patates ve otlarla yasiyorum resmenVeeee inek sütü alerjisi...10günden sonra bugün sabah tekrar kanlı kaka yaptı. Hemen hastaneye koştuk. Tahlillerin hepsi çıkmadı ama çıkanlarda sorun gözükmüyor. Doktor süt ve süt ürünlerini keselim dedi. Hani sebze dolu günler beni bekliyor. Bu durum emzirme boyu mu devam eder acaba?
Erkek bebek annesi arkadaşlar,
Yaa bizim sıpa 4,5 aylık yaaaadört ayını doldurduktan sonra döndü benim kız
Iste o benim, güvenilir bir sütü var ondan mayaliyorumYoğurt vermeye başlayan arkadaşlar yoğurdu hangi sütten mayalıyorsunuz?
Zico versene canım, rezene ve kimyon da tavsiye ederim sen de iç iyi gelirKizlar bebenim bebisime bisiler oldu uyku duzenimiz bizuldu. Ve surekki uykusundan aglayarak uyaniyor . Yatiriyorum iki dk sonrq basiyor cigkigi gaz sancisi var gakiba. Ne guzek.azaldi.derken nerden xikti.bu anlamadim
Neyseki bu forum varOff kizlar bunaldim her gun evde olmaktan hep ayni seyler((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?