2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
E
Emzirme atletini deneyeyim birde sanki ne giysem kaşınıyorum gibi geliyor giyer giymez çıkarıyorum

Karanlık olduğunda yatacak bilmesi lazım, geceleri uyanır ya da uyuşturucu mutlaka lamba kapalı olsun, biraz sabret öğrenir ama

E

Emzirme atletini deneyeyim birde sanki ne giysem kaşınıyorum gibi geliyor giyer giymez çıkarıyorum
Emzirme aleti çok rahat canım, görsel açıdan da sütyen yerini tutamaz ama en azından topluyor. Ben doğumdan bu yana hep emzirme aleti kullandım, mastır olduğumda göğü seride de iyi geldi hem

E

Atlet yumuşacık canım Anıl marka benimki. Askıları da ayarlaniyo gece üstüme ince bi Penye hırka alıyorum öyle uyuyorum kolay oluyo açıp kapamasi

bütün sonuçları iyi çıkar inşallah canim

Kızlar bebeğim 4.5 aylık artık biberon da kullansa meme biberon karmaşası olur mu??? İse başlayanlar hem emzirip hem biberon kullaniyormusunuz??? Okadar süt nasıl kaşıkla verilir ki günde iki öğün biberonla içse biberonla alışır mi????

kesinlikle katılıyorum sana herkesin evladı kendine. herkes onun için en iyisini en sağlıklısını ister .kimse kimseyi cahillikle suçlamasın lütfen..

Benim bebegimin doktoru 6 aylık olduğunda tahlik yapalım öyle başlayalım boşuna vermeyelim dedi burda sadece fikir alışverişinde bulunup sıkıntılarimizi paylaşıp birbirimize destek oluyoruz kimseye ahkam kesmiyoruz herkesin evladı kendine güzel özel...

Benim doktorun da 6 aylık olunca kan sayımına bakıp vercez kullanma dedi demir ilacını kullanıyorum doğumdan beri

ajdaya bak sen

geçmiş olsun canım inşallah her şeyi iyi çıkar bebeğinin

bugün doktorun verdiği ferro zinc demir damlasına başladık. bu ay ek gıda verdiğim için kakamız tam düzene oturdu nihayet. inşallah bu damla kabız yapmaz tekrar

Kizlar yarin 4. Ay kontrolumuz var. Bakalim ne diyecek dojtor. İki gundur kizinda burun hiriktisi hapsurma azda oksuruk var. İns. Gene hast. Olmaz. Okadar dikkat ediyorum. Surekli yanindayim ec sicak banyi yaptirirken odayi hamam hibi yapiyorym usutmesine imkan yok. Ama nerde yanlis yapiorum bilmiyorumm

kızlar benim bebeğim artık geceleri kalkmak istemiyor. ben kendim kaldırdığımda meme de versem mama da versem almıyor ağlıyor uyumak istiyor. aç uyuyor gibi geliyor bana. içim hiç rahat değil. gece 12 den sabah 6-7 ye kadar böyle

terliyor mu acaba canım bebeğin o da hasta edebilir

Uyu canım yaa Ohh miss gibi. Maşallah bebisine. Gündüz bol emzir açığı kapatirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…