2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Can ben ek gıdaya çok az başladı gibi günde iki çay kaşığı yoğurt veriyorum sebzeye de başlar yakında, benim sürüm var ama tartışıyor sadece. Benim de kilolar duruyor ama kendime izin verdim 6 aylık olana kadar yapmayacağım, ondan sonra denerim diyeti ama yapabilir miyim bilmiyorum Off ffffff bu kilolar offfff

Kizlar siz disari felan ciktiginizda emzirme sutyenimi kullaniyorsunuz yoksa normal mi ? Ben ikidir normal takip ciktim haliyle o biraz daha sıkı oluyor ya ondan dolayi gogsum hemn mastit gibi agrimaya basliyor. Emzirme sutyenide kiyafetler altinda cok hos durmuyor napcagimi sasirdim.

Canim ben emzirme atleti giyip bol şeyler giyiyorum napıyım. Sutyenle arabada falan emzirirken açılıyo her yanım atleti evde de giyiyorum usumuyo belim yanım.

Canim ben emzirme atleti giyip bol şeyler giyiyorum napıyım. Sutyenle arabada falan emzirirken açılıyo her yanım atleti evde de giyiyorum usumuyo belim yanım.

Yeni incinin kalıplı emzirme sütyeni var ben onu kullanıyorum, gayet düzgün duruyor

cnm ben hiç emzirme sütyeni kullanamadım hep normal taktım hiç problem yaşamadım sadece emzirmeye çok ara vermemek lazım, bide çok sıkı olmamasına dikkat et ...

Emzirme atletini bir arkadasim daha soylemisti kullanisli oluyor die. Disari ciktigimda bakiyim bi suna nasil birseymis. Ben evde arada takmiyorum canm. Evde daha rahat giydigm icin disarda sorun..

cnm ben hiç emzirme sütyeni kullanamadım hep normal taktım hiç problem yaşamadım sadece emzirmeye çok ara vermemek lazım, bide çok sıkı olmamasına dikkat et ...

Elimden geldigince cok emzirmeye calisiyorum. Evde olunca sorun olmuyorda disari cikinca saatler kaciyor. Gecenlerde 3-3,5 saat kadar disardaydim. Evden cikmadan cok guzel emzirdim. Sonrasinda zaten hep uyudu. Bnde normal takmistim. Eve bi geldik gecesi gogus agrim basladi. Emzirme sutyeni kullanisli oluyor arkadaslarin dediklerine bakcam disari ciktigimda ilk is.

benimde bu hafta inanılmaz sacim dökülmeye başladı
vitaminsiz kaldığımız icinmi
O sac dokulmesini gelin bana sorun. Ayy nasil dokuluyor anlatamam.. Genelde sacim topludur kimi dior saci hep toplamak doker. Kimi vitaminsizlikten kimi de emzirme donemine bagliyor. Sonuc olarak olan sac tellerimize oluyor :)

Demekki bu donemde normal.dokulme benimde acayip dokuluyor . Oyle.bi.dokuluyorki tamam bu sefer kel kaldim gitti saclqrin.tamami diyorum.o derece.dpkuluyor.

Ee eskisi gibi saclarimizada bakamiyoruzki.. Sabah sacimizi taramak bile yeri geliyor lükse giriyor :))

Ee eskisi gibi saclarimizada bakamiyoruzki.. Sabah sacimizi taramak bile yeri geliyor lükse giriyor :))
Heee ben sacimi hic taramiyorumki . Banyo sonrasi bile taramiyom . Hayta gecen un banyoda sacimi acayim dedim bi sise sac kremini surdum axilmadi. Artik nasil dolastiysa. Ben taramadsb direk tepeden abuk sabuk toplayip topuz gibi yapiyordum. Tepesi kaldi oyle. Makas olsaydi o an banyoda kesecektim sacimi ama saclarim benim.gazabimdan ucuz kurtuldu. Simdi baska sac kremi aldim bu iyi axiyormus bakalim banyo yapinca deneyexem buda acmazsa saxi bu sefer makasi banyoda koyacam acipmazsa acimayacam uzun saclarima :)

Okadarda degil canm :) banyodan sonra tarayip kurutmadan hayatta duramam. Sende salma bu kadar kndini banyodan sonra mutlaka taraki sonra daha raht tararsin vaktinide almaz.

Kızlar hamilelikten önce benim de çok dokulurdu gnc ducray birsürü vitamin vichynin dercos falan dünya kadar ürün kullandim hamilelikte doğumdan sonra kesin kel kalırım diyodum. Ama bu vitamin çok iyi geldi. ben de her gün taramuyorum banyodan banyoya ama şaka gibi maşallah diyim 5 tel falan oluyo tarakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…