Peki adı ne canım bende alayim bari 4.5 aydan sonra geçmi kaldım acaba vitamin kullanmakta ..senin saçında çok dökülüyor mu??Benim yanlar aciliverdi yaaaa:-((Ben de çıkarmıyorum canım senin gibi. Ve benim vitamin kilo yapmadi.
gündüzleri uykuda emiyor ama uyanıkken asla almıyor memeyi. doğduğundan beri benim sütüm yetmediği için mama takviyeli emzirdim. son bir aydır biberonun kolaylığını öğrendi. memeyi ağzında tutup gülüyor memeye sesler çıkarıyor ama asıl emme hep uykuda. dün gece yine uyanmadı sabah sağıp verdim sütümüCanim iyi işte gündüzleri emer seni, ben de gece emmeden bıraktırmaya uğraşıyorum gündüz emiyo zaten
zor sindireceği birşey mi yedi canım ya da çok mu geldi acabaCan geçmiş olsun bizimki de dün fışkırarak kustu, acaba ek gıdaya başladım ondan mi oldu sen başladın mi
ben 12 kilo aldım. doğumdan sonra iki haftada hepsi gitti ama yine de dünyalar tatlısı göbişim var offfBen de size bir şey soracağım, bu kiloları nasıl vereceğim ben yaa, tamam hep bebeklerin sorunlarını paylaşıyoruz da artık kendimize bakma vakti gelmedi mi, yoksa kilo vermek için daha beklemeli miyim
Kızlar niye ek gıdaya başladınız bebeklerin mideleri 6 aydan önce verdiğimiz kati gıdanın besinlerini alamayacak durumdaymış zaten boşa gidiyor ayrıca şu an kusma gibi tepkilerde verebilir sizinki kaç aylık??ek gıda dediginiz kati gıda mi? Doktor mu verin dedi.Can geçmiş olsun bizimki de dün fışkırarak kustu, acaba ek gıdaya başladım ondan mi oldu sen başladın mi
canım artık bir çok doktor özellikle bebek anne sütünün yanında mama da alıyorsa dördüncü ay dolunca meyve sebze püreleri ile yoğurda başlayamayı öneriyor. sırf beni emseydi bebeğim başlamazdım ama böyle olunca doktor tavsiyesi ile ben de başladım. zor bir süreç gerçektenKızlar niye ek gıdaya başladınız bebeklerin mideleri 6 aydan önce verdiğimiz kati gıdanın besinlerini alamayacak durumdaymış zaten boşa gidiyor ayrıca şu an kusma gibi tepkilerde verebilir sizinki kaç aylık??ek gıda dediginiz kati gıda mi? Doktor mu verin dedi.
Anladım mama yiyeceğine sebze verin dediler demek kicanım artık bir çok doktor özellikle bebek anne sütünün yanında mama da alıyorsa dördüncü ay dolunca meyve sebze püreleri ile yoğurda başlayamayı öneriyor. sırf beni emseydi bebeğim başlamazdım ama böyle olunca doktor tavsiyesi ile ben de başladım. zor bir süreç gerçekten
benim kızım sabah yedide uyanır genelde. onu doyurup altını üstünü değiştirdikten sonra saat dokuza kadar oynarız beraber. dokuzda o biraz kestirince ben kahvaltımı ederim. uyandıktan sonra biraz onunla ilgilenip bir yandan da o beni izlerken ben yatak odasını bir toparlarım. oniki gibi öğlen uykusuna yatar bebeğim. onu uzun uyursa süper :) bebek telsizini açıp alt kata inip mutfak ve salonu istediğim kadar gürültü yaparak halledebilirim. :) ev işi o gün azsa akşam yemeğini de o arada çıkarırım. ama yetişmezse yemek işi babamızın gelmesini bekler. kızım öğlen uykusundan uyandıktan sonra sohbet muhabbet oyun zamanı. inanılmaz ilgi istiyorlar. akşamüstü kısa bir şekerleme bazen yapıyor bazen yapmıyor. sekizde uyku saati ve benim artık dinlenme zamanım. günler hiç anlamadan geçiyor. bebişler dört aylık oldu bile maşallah :) iki üç çocuğa yetişen kadınların önünde eğiliyorum gerçekten kolay değil.Kizlar bide sizlete seyi soracam. Gunluk rutininiz nedir. Nasil yetisiyorsunuz ev temizligi yemege. Benim kizim 7-8 gibi uyanir biraz yatak keyfi yapariz. Daha dogrusu ben uyuklarim kuzinda yanimda kendi kendine sesler cikarir. Bi zanan sonra huysuzlasir. Kizimi emzir altini degistir derken ben 11 gibi kahvakti yapiom o ara kizimi salincagiba kiyuyorum keyfi yerindetse bi yarim saat oyalanir sonra gene mizmizlanir. Rahat durdugu zamab camlari acar evi havalabdiririm. Odayi toplamata calusirim. Ama evde temizlik tapamiorum. Yemegide esim gelince yapiyirym. Surekli kizinka ugrasiyorum. Bazen yuzumu bike yikamaya firsat ilmuyir. Sizlet nasil bas ediyorsunuz . İki uc cocuga bajan anneker var. Bebekleri cokmu uslu acaba.
bebek artık hareketlendiği için daha çok kaloriye ihtiyacı var ve bunun hepsini mamadan alamaz yetmez dedi. her şeyi yedirmiyorum tabiki belli bir program ve liste veriyor zaten doktor.Anladım mama yiyeceğine sebze verin dediler demek ki
Hayir canim sadece anne sutu veriyorum. Usutuyomu acaba anlamadimkiCan geçmiş olsun bizimki de dün fışkırarak kustu, acaba ek gıdaya başladım ondan mi oldu sen başladın mi
Canim vinalacimmunitum adı 30 tablet günde 1 tane 32 tl. Geç değil bence başla. Bi de trioidine bi baktir istersen doğum sonrası o da düzensiz çalışıp saç dokebilirPeki adı ne canım bende alayim bari 4.5 aydan sonra geçmi kaldım acaba vitamin kullanmakta ..senin saçında çok dökülüyor mu??Benim yanlar aciliverdi yaaaa:-((
Canim emziren annelerin zayilama topigi var orda takılıp birbirimizi destekliyoruz sen de gel. Ben 26 kilo aldım 20 si gitti 6 si beklemedeBen de size bir şey soracağım, bu kiloları nasıl vereceğim ben yaa, tamam hep bebeklerin sorunlarını paylaşıyoruz da artık kendimize bakma vakti gelmedi mi, yoksa kilo vermek için daha beklemeli miyim
Canim cok zor valla gerçekten ev isi ve bebek. Annem olmadan 40 gün geçirdim ben ve zordu cidden. Bi tek kahvaltı hazırlayıp yemek hazirliyodum diğer işleri temizlik dahil sağolsun eşim yapıyordu. Ben herseyi kızıma göre ayarladim gündüz uykilarinda hep ayağımda birakmadim uyunana kadar. O sayede alıştı şimdi tüm gün disarda bile olsak vakti gelince uyur arabasına koyarim buz takiliriz artık yemekse alışveriş cafe neyse. Bize çekmiş neyse ki Seviyo gezmeyiKizlar bide sizlete seyi soracam. Gunluk rutininiz nedir. Nasil yetisiyorsunuz ev temizligi yemege. Benim kizim 7-8 gibi uyanir biraz yatak keyfi yapariz. Daha dogrusu ben uyuklarim kuzinda yanimda kendi kendine sesler cikarir. Bi zanan sonra huysuzlasir. Kizimi emzir altini degistir derken ben 11 gibi kahvakti yapiom o ara kizimi salincagiba kiyuyorum keyfi yerindetse bi yarim saat oyalanir sonra gene mizmizlanir. Rahat durdugu zamab camlari acar evi havalabdiririm. Odayi toplamata calusirim. Ama evde temizlik tapamiorum. Yemegide esim gelince yapiyirym. Surekli kizinka ugrasiyorum. Bazen yuzumu bike yikamaya firsat ilmuyir. Sizlet nasil bas ediyorsunuz . İki uc cocuga bajan anneker var. Bebekleri cokmu uslu acaba.
Hemde çok dökülüyorAllah allah kızlar sizin saclariniz dökülmüyor mu??
ebe ferrum verdi ama kullanmıyorum onu. doktorun verdiği ferro zinc kullanıyorum içinde paraben yokSlm kizlqr bizde hastaneden geldik. Bebgim alerjik olmus ondan burun tiriltisi oluyormus. Bide saglik ocagi kan ilaci verecek onu kullandedi. Dedim.parabenli.okuyormus.felan. O.bana.marka soyledi bunu verirler kullan.diye.ama.ilaxin.ismini.unuttum siE.hangi ilaxi verdiler
bu vitamini ben de alacağım yoksa ben de makası alıp gireceğim saçlarıma. dökülme durur inşallah hem vitamin takviyesi iyidirCanim emziren annelerin zayilama topigi var orda takılıp birbirimizi destekliyoruz sen de gel. Ben 26 kilo aldım 20 si gitti 6 si beklemedemenu falan paylaşıyoruz iyi oluyo canım 3 kg o sayede verdim ben. Saçlarım da çok şükür dokulmuyo bence vitamin sayesinde
Benimkide çok dökülüyor ama doktorum normal demişti hamilelik döneminde dökülmeyen saçlarda bu dönemde dökülüyormuş o nedenle çok dökülüyor 4.aydan sonra azalır demişti gerçektende son yaptığım banyoda daha az döküldüAllah allah kızlar sizin saclariniz dökülmüyor mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?