Emerken ensesindeki sackar terliyorama okadar sirti felan terlemioterliyor mu acaba canım bebeğin o da hasta edebilir
Canım benim sıkma kendini hasta olmaz yine allahın izniyle. Yarın iyi haberlerini alırsın inşallahKizlar yarin 4. Ay kontrolumuz var. Bakalim ne diyecek dojtor. İki gundur kizinda burun hiriktisi hapsurma azda oksuruk var. İns. Gene hast. Olmaz. Okadar dikkat ediyorum. Surekli yanindayim ec sicak banyi yaptirirken odayi hamam hibi yapiyorym usutmesine imkan yok. Ama nerde yanlis yapiorum bilmiyorumm
Ah ah arayipta bulamadigim sey massallah bebisine. Gerci benim izda gunduz hic uyku uyumadigi icin mecbur gee uyuyor ama ben kalkiyorum surekki. Xunku yataktan kayiyo felan reflusu var diye yatagi 30 derece aciyla bastqrafini yukselttik. Gazi oldugu icin kivraniyor surekli . Kivrana kivrana kayiyor yataktankızlar benim bebeğim artık geceleri kalkmak istemiyor. ben kendim kaldırdığımda meme de versem mama da versem almıyor ağlıyor uyumak istiyor. aç uyuyor gibi geliyor bana. içim hiç rahat değil. gece 12 den sabah 6-7 ye kadar böyle
oyy kıyamam ona geçmiş olsun canımAh ah arayipta bulamadigim sey massallah bebisine. Gerci benim izda gunduz hic uyku uyumadigi icin mecbur gee uyuyor ama ben kalkiyorum surekki. Xunku yataktan kayiyo felan reflusu var diye yatagi 30 derece aciyla bastqrafini yukselttik. Gazi oldugu icin kivraniyor surekli . Kivrana kivrana kayiyor yataktan
İns. Canim. Uzerine bu kadar dusme diyorlar olacagi varsa oluyor zayen.diyorlar. Ama napalim bi daha hast. Yatirmak istemiyorumCanım benim sıkma kendini hasta olmaz yine allahın izniyle. Yarın iyi haberlerini alırsın inşallah
Anıl markayı bi araştırayim bakalım umarım bulabilirim bende hiç memnun değilim sürekli böyle gezmektenAtlet yumuşacık canım Anıl marka benimki. Askıları da ayarlaniyo gece üstüme ince bi Penye hırka alıyorum öyle uyuyorum kolay oluyo açıp kapamasi
Kizlar banyoda sinitlendim sacimi kesim kokten . Yeni sac kremi aldim onunlada denedim saclqim acilmiyor yok. Topladigimyer kece gibi kqldi bende kestim kokten yarisi uzun yarisi kisa oldu. Ama bi rahatladim sormayim kafamda agirlik tasiyormusum resmen.
Yarın kuaforde duzelttir canim
İnanirmisin esim boyle cok beyendi. Alt tarafi uzun ustlere dogru kat kat oldu. Ama tabi duzgun bi kesim olmasi lazim. Bense sabahtan kizimi anneme birakip.gidecem yarin hast. Gidecez yoluk yoluk gitmeyimYarın kuaforde duzelttir canim
Ben de çıkarmıyorum canım senin gibi. Ve benim vitamin kilo yapmadi.2. Sorumda ben bebegimn gazını çıkarmayı bıraktım alttan yani ayak masajı yapmıyorum artık kendi çıkarıyordur diye sizce çıkarmalimiyim alttan da???
Canim iyi işte gündüzleri emer seni, ben de gece emmeden bıraktırmaya uğraşıyorum gündüz emiyo zatenkızlar benim bebeğim artık geceleri kalkmak istemiyor. ben kendim kaldırdığımda meme de versem mama da versem almıyor ağlıyor uyumak istiyor. aç uyuyor gibi geliyor bana. içim hiç rahat değil. gece 12 den sabah 6-7 ye kadar böyle
Can geçmiş olsun bizimki de dün fışkırarak kustu, acaba ek gıdaya başladım ondan mi oldu sen başladın miGunaydin kizlar. Bizimki 7 olmadan uyandi. Ve sabahtan beri ust degistiriyorum habire kusuyor. Onune bez koyuyorum genedr her tarafi kusmuk. İlk balgamli kusuyor. Sonra su gibi fiskirtarak kusuyor. Doktir surekli midesine ultrasonla bakio bi probkem yok sukur. Reflusu icin ilacda kullaniom. Gecse artik bu reflu. Tabi her zaman boyle kusmuyodu uc gundur fena.
Valla canım ben bazen islere yetişebilir için bırakıyorum oturma odasındaki yer yatağına ağlama da ki aglamiyor mizildaniyor öyle işlerimi yapiyorum. Biz de saat 6 da kalıyoruz. Keyfi yoksa günü başlatıyorum. Saat 8 ya da 9 gibi uyuyor o zamana kadar oynuyoruz beraber. O uyuyunca işlerimi kahvaltimi yapıyorum. Sonra yine oyunemzirme derken ben bırakıyorum yatağına ev işlerini yapıyorum 5 dak. Bir gelip gönlünü alıp tekrar dönüyorum ev, yemek olayina. Sonra da babası geliyor zaten. Ondan sonrası kolayKizlar bide sizlete seyi soracam. Gunluk rutininiz nedir. Nasil yetisiyorsunuz ev temizligi yemege. Benim kizim 7-8 gibi uyanir biraz yatak keyfi yapariz. Daha dogrusu ben uyuklarim kuzinda yanimda kendi kendine sesler cikarir. Bi zanan sonra huysuzlasir. Kizimi emzir altini degistir derken ben 11 gibi kahvakti yapiom o ara kizimi salincagiba kiyuyorum keyfi yerindetse bi yarim saat oyalanir sonra gene mizmizlanir. Rahat durdugu zamab camlari acar evi havalabdiririm. Odayi toplamata calusirim. Ama evde temizlik tapamiorum. Yemegide esim gelince yapiyirym. Surekli kizinka ugrasiyorum. Bazen yuzumu bike yikamaya firsat ilmuyir. Sizlet nasil bas ediyorsunuz . İki uc cocuga bajan anneker var. Bebekleri cokmu uslu acaba.
benim de oluyor ya arkamda keçe gibi bişey . ne sürersem süreyim açılmıyor. arkadan kötü gözükmüyor fırçayla düzeltiyorumKizlar banyoda sinitlendim sacimi kesim kokten . Yeni sac kremi aldim onunlada denedim saclqim acilmiyor yok. Topladigimyer kece gibi kqldi bende kestim kokten yarisi uzun yarisi kisa oldu. Ama bi rahatladim sormayim kafamda agirlik tasiyormusum resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?