2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bugün 4.ay kontrolümüzü olduk boy 62 cm.kilo 6.150 kafa 38.5 . Kafası biraz küçük ama ırsi olabilir dedi.Kesinlikle ek gıda başlatmadı bebeklerin bağırsak florası henüz anne sütü ve mama dışında besinleru tolere edebilecek yapıda değil gereksiz alerji ve kabız ile uğraşırsınız dedi. Demir ilacınıda vermedi 6.ayda kan sayımı yapacağız ona göre gereken ölçüde vereceğiz anne sütünde bebeğin ihtiyacı olan her şey var su dahil dedi. Çevremden duyuyordum kız çocuklarını 4.ayda destekli oturtabilirsin diye bunada kesinlikle onay vermedi omurgası henüz buna hazır değil 6.ay içinde başlayacağız dedi bu arada tahin helvası gaz yapmıyormuş süt için rahatlıkla tüketebilirsin dedi . Oyun halısı önemliymiş gelişimi için sağa sola dönmesini hızlandırır dedi . Kusmalar normalmiş mide kapakçığı 6.ay da normal düzeyde işleyecek zaten katı gıda birazda bu nedenle 6.aydan sonra başlıyor dedi. Aşıdan sonra ateşi 38- 38.5 arası olmadan calpol vermeyin ki vücut direnci oluşsun siz vücut direnç kazanmadan direk ateşi keserseniz yarın ciddi bir ateş yükselmesi olduğunda vücut direnç gösteremeyeceği için havaleye kadar gider dedi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar :))

Kızlar telimde sorun var msj yazamiorum yorum yapan arkadaşlara teşekkürler herkes kendi düşüncesini yazmış . kan ilaciyla ilgili olarak .

Oo ben oturtuyorum ama yaa yastikla destekleyerek koltukta arabasinda kucagimda da zararlı mı yani

Bizim doktorumuzda aynı şeyleri söylemişti, oturma konusundada beline kadar kendi kalkıyor diye sadece elinizle destek olup o an hevesini kırmamak için oturtup hemen yatırın oyun yapın o şekilde demişti ama ciddi anlamda desteklide olsa oturtulmayacakmış

Canim mamadan sonra uykusunda bi fark oldu mu senin minigin

Canim mamadan sonra uykusunda bi fark oldu mu senin minigin
Canım mama yedirmek öyle kolay bişey değilmiş ilk gün 15 milim zor yedirdik dün gece biraz çok içti gece 12 de yattı sabah 6 ya kadar hiç uyanmadi saatin alarmı çalmasa belki daha uyurdu emdi uykuya devam etti 8 gibi uyandı önceki günler en fazla iki saatte bir kalkiyordu.

Nerede bu topic beniye alın
çok ihtiyacım var

Ne guzel herşeyi yazmışsın bunları ebe mi söyledi. Benim ebe pek birşey soylemiyorda...... masallah bebisine kaç kilo doğmuştu son bir ayda kaç kilo almış????

Biberonla mi verdin benimki memeden iyice soğudu sanki...

Kızlar ya moralim çok bozuk
bebekleriniz 4. Ayda ne kadar kilo almış?? Benim sütüm azaldı günde kaç öğün kaç cc veriyorsunuz dur??? Ben 8 öğün emziriyorum ama doyuyor mu anlamiyorum...sağınca 70 ml çıktı bugün ikisinden bu nasıl bi söyleyiverin????? Sağmak zorunda kaldım çünkü bebeğim mememi görünce kucağına yatar yatmaz çığlıkla ağlıyor bende ağlıyorum sonra çok ağırıma gidiyor doğduğundan beri haftada bir kez biberon verdim beni reddetmemişti 4.5 ayda mi reddedecek? Anlamadım siz KAC OGUN KAC ML VERİYORDUNUZDUR TAHMİNİ BİSEY DOYLEYİN BENİM Kİ 6 350 GR.

Son düzenleme:
süt miktarı için bir şey söyleyemeyeceğim çünkü benim sütüm baştan beri az. bebeğim hep ağladı. eğer bebeğinin genel hali iyi ve keyfi yerindeyse sütün yetiyordur. aç olsa ağlar canım

bunu duyduğuma çooook sevindim. Evde bisürüü decavit var. yarın içeyim bari.

çok tesekkurler canım. çok bilgilendirici oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…