2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlar 4. Ay kontrolumuzdekizim 700 gr almis 6200 olmus massallh. Doktora zeytinyagi icirsrk bi zararri olurmu dedim. Gunde bir iki cay kasigi verin pisi olmaz bagirsaklari temizler dedi.

Tesekkurleeeer

Bizimki de biberon almıyor, hepsi ayrı teras yani

Doktor söyledi canım bir iki çay kaşığı yoğurt la başla diye

Hangi başlık altında o topic bulamadım canım link verirsen daha kolay olur tabi

Canım 4. Ayında 510 gram aldı zaten kilo alımı azalacak artık birde sen emmez psikolojisiyle kucagina aliyorsan etkiliyor olabilirsin rahat olmaya çalış ben artık hiçbir şeyi sorun yapmıyorum herşey inan yoluna giriyor

Slm acaba gogus kafesimi agriyor bebekleri sirtina destek vermeyince kendini geriye atiyor o zamanda gogus kafesi agri yapiyor benim oglumuda eltim kucagina almid sirtina destek vermeyince kendini geriye atmis meme yemiyordu anlamadim ben annemlere gittik annem bakti meme emmiyor kendini geriye verip ciglikla agliyordu annem gogusu omuza dogru masaj yaparak ovaladi azcik baski yaparak sonrada namaz kilar vaziyettr kundakladi..sonrada ben banyoda sicak suyl gogsumu yikadim sabunla iyi geldi

merhaba annişler. 3 gün önce sol göğsümün şiştiğini ve süt gelmediğini farkwttim. bu 3.ye başıma geliyor. nasılsa sıcak su ve masajla geçiririm dedim. dün sabah farkettim ki sağ tarafın altı da şişmeye başlamış. bu arada oğlum emmemek için direnmeye ve ağlamaya başlamıştı . apar topar doktora gittik.cerrahi müdehale edilmeye gerek olmadığını, tam mastit diyemeyeceğimizi ,ateş olmadığını ve antibiyotik de verilemeyeceğini söyledi.duş masaj ve emzirmeyle geçirebileceğimi söyledi. dün bütün gün uğraştım. ama sağ taraf öyle bir sertleşti ki sanirım patlayacak diye düşündüm.gece dokuz gibi açıldı ve emzirdim. iyice yumuşadı. fakat soldaki duruyor. onla uğraşmak içinse hiç gücüm ve sabrım kalmadı dünden beri. sağmaktan,masaj yapmaktan,oğlumu taşıyıp emzşrmekten zaten kollarım tutmuyor.oğlum o tarafı emmmek de istemiyor. delice ağlıyor.pompa da iyice acıttı. dört aydır hiç böyle kötühissetmemiştim. sürekli ağlayasım var. uzun yazdım kusura bakmayın . varmı benzer durymu yaşayan ve çözüm önerisi olan. artık yorulduğumu hissediyorum

Çok süt üretimi olduğu zaman memede tıkanıklık, sertleşmeler oluyor. O durumda ne önerirsiniz?

O durumda, emzirmeden önce annenin dayanabileceği kadar sıcak havlularla memenin üstüne kompres yapmalı. O kanalları genişletir ve pompayla çekebilir, daha sonra bebeği emzirebilir. Daha sonra aynı işlemi buz gibi sularla yapacak. Memedeki kanallar çalışıyor böylelikle.

diye bir yazi okumustum gecmis olsun sutunuz zaten coksa decavit icmeyin o artiyor demistiniz yanlis hatirlamiyorsam bir de adacayi icebilirsiniz icindeki ostrojen sutu biraz azaltir rahatlarsiniz.

sanırım decavitten sonra oldu. çünkü hiç öyle fışkıran bir sütüm olmadı benim. sanırım ilaçtan sonra arttı . bebeğim de boşaltamadı galiba. evt ütüyle ısıtıp havlu koyuyorum ama buz denemedim. teşekkürler. bir de acaba bu emdiği süt oğluma dokunur mu? bu sabah aşırı kaka yapmışt ishal şeklinde.hiç görmedim böyle.off düşünmekten kafayı yicem

Yok ordaki mikroplar mide asidiyle ölurmus yoksa doktorlar emzirin demez.Tekrar gecmis olsun

teşekkürler ilginize.. bir de çarşamba günü aşı oldu. o da ishal yapar mı ki?
Canim cok geçmiş olsun benim de ilk süt indiginde öyle gibi olmuştu annem duşa sokup memelerimi nerdeyse kaynar kadar sıcak suyun altına tutup masaj yapmıştı ama ne bagirmistim ne aglamistim anlatamam sen de yap canım pes etme dayanabilecegin kadar kuvvetle sağ memeni aynı anda sıcak su da aksin. Bi de sıcak lahana yapraklarıyla kompresin ise yaradığını okumuştum

Kizlat ben 50 kiloyla hamile kaldim. İlj 3 ay bulantilardan dolayi iki kilo verdim. 48 oldum. 54 kiloyla dogum yaptim. Tekrar 48 oldum.sutum olsun diye hamire yedim 52 kiloyum simdi. Gibek bi yanda kalca bi yandan uzerimden kamyon gecmis gibiyim. Esin spora basla diyo.

Esine pes canım bulup bulunmasın. Benim ideal kilom 52

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…