TesekkurleeeerBugün 4.ay kontrolümüzü olduk boy 62 cm.kilo 6.150 kafa 38.5 . Kafası biraz küçük ama ırsi olabilir dedi.Kesinlikle ek gıda başlatmadı bebeklerin bağırsak florası henüz anne sütü ve mama dışında besinleru tolere edebilecek yapıda değil gereksiz alerji ve kabız ile uğraşırsınız dedi. Demir ilacınıda vermedi 6.ayda kan sayımı yapacağız ona göre gereken ölçüde vereceğiz anne sütünde bebeğin ihtiyacı olan her şey var su dahil dedi. Çevremden duyuyordum kız çocuklarını 4.ayda destekli oturtabilirsin diye bunada kesinlikle onay vermedi omurgası henüz buna hazır değil 6.ay içinde başlayacağız dedi bu arada tahin helvası gaz yapmıyormuş süt için rahatlıkla tüketebilirsin dedi . Oyun halısı önemliymiş gelişimi için sağa sola dönmesini hızlandırır dedi . Kusmalar normalmiş mide kapakçığı 6.ay da normal düzeyde işleyecek zaten katı gıda birazda bu nedenle 6.aydan sonra başlıyor dedi. Aşıdan sonra ateşi 38- 38.5 arası olmadan calpol vermeyin ki vücut direnci oluşsun siz vücut direnç kazanmadan direk ateşi keserseniz yarın ciddi bir ateş yükselmesi olduğunda vücut direnç gösteremeyeceği için havaleye kadar gider dedi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar :))
Bizimki de biberon almıyor, hepsi ayrı teras yanigündüzleri uykuda emiyor ama uyanıkken asla almıyor memeyi. doğduğundan beri benim sütüm yetmediği için mama takviyeli emzirdim. son bir aydır biberonun kolaylığını öğrendi. memeyi ağzında tutup gülüyor memeye sesler çıkarıyor ama asıl emme hep uykuda. dün gece yine uyanmadı sabah sağıp verdim sütümü
1,5 haftadır yoğurt veriyorum en son verdiğim çok eksi geldi sanırım o yüzden fışkırdızor sindireceği birşey mi yedi canım ya da çok mu geldi acaba
Ben 23 kilo almıştım 13 verdim 10 kaldı ilk ay 10 kilosu gitmişti ödem olunca, geriye kalanlar zor gidiyorben 12 kilo aldım. doğumdan sonra iki haftada hepsi gitti ama yine de dünyalar tatlısı göbişim var offf
Doktor söyledi canım bir iki çay kaşığı yoğurt la başla diyeKızlar niye ek gıdaya başladınız bebeklerin mideleri 6 aydan önce verdiğimiz kati gıdanın besinlerini alamayacak durumdaymış zaten boşa gidiyor ayrıca şu an kusma gibi tepkilerde verebilir sizinki kaç aylık??ek gıda dediginiz kati gıda mi? Doktor mu verin dedi.
Hangi başlık altında o topic bulamadım canım link verirsen daha kolay olur tabiCanim emziren annelerin zayilama topigi var orda takılıp birbirimizi destekliyoruz sen de gel. Ben 26 kilo aldım 20 si gitti 6 si beklemedemenu falan paylaşıyoruz iyi oluyo canım 3 kg o sayede verdim ben. Saçlarım da çok şükür dokulmuyo bence vitamin sayesinde
Bana da sakın oturma diyorlar pöçü batar dedilerOo ben oturtuyorum ama yaa yastikla destekleyerek koltukta arabasinda kucagimda da zararlı mı yani
Canım 4. Ayında 510 gram aldı zaten kilo alımı azalacak artık birde sen emmez psikolojisiyle kucagina aliyorsan etkiliyor olabilirsin rahat olmaya çalış ben artık hiçbir şeyi sorun yapmıyorum herşey inan yoluna giriyorKızlar ya moralim çok bozuk
bebekleriniz 4. Ayda ne kadar kilo almış?? Benim sütüm azaldı günde kaç öğün kaç cc veriyorsunuz dur??? Ben 8 öğün emziriyorum ama doyuyor mu anlamiyorum...sağınca 70 ml çıktı bugün ikisinden bu nasıl bi söyleyiverin????? Sağmak zorunda kaldım çünkü bebeğim mememi görünce kucağına yatar yatmaz çığlıkla ağlıyor bende ağlıyorum sonra çok ağırıma gidiyor doğduğundan beri haftada bir kez biberon verdim beni reddetmemişti 4.5 ayda mi reddedecek? Anlamadım siz KAC OGUN KAC ML VERİYORDUNUZDUR TAHMİNİ BİSEY DOYLEYİN BENİM Kİ 6 350 GR.
Slm acaba gogus kafesimi agriyor bebekleri sirtina destek vermeyince kendini geriye atiyor o zamanda gogus kafesi agri yapiyor benim oglumuda eltim kucagina almid sirtina destek vermeyince kendini geriye atmis meme yemiyordu anlamadim ben annemlere gittik annem bakti meme emmiyor kendini geriye verip ciglikla agliyordu annem gogusu omuza dogru masaj yaparak ovaladi azcik baski yaparak sonrada namaz kilar vaziyettr kundakladi..sonrada ben banyoda sicak suyl gogsumu yikadim sabunla iyi geldiKızlar ya moralim çok bozuk
bebekleriniz 4. Ayda ne kadar kilo almış?? Benim sütüm azaldı günde kaç öğün kaç cc veriyorsunuz dur??? Ben 8 öğün emziriyorum ama doyuyor mu anlamiyorum...sağınca 70 ml çıktı bugün ikisinden bu nasıl bi söyleyiverin????? Sağmak zorunda kaldım çünkü bebeğim mememi görünce kucağına yatar yatmaz çığlıkla ağlıyor bende ağlıyorum sonra çok ağırıma gidiyor doğduğundan beri haftada bir kez biberon verdim beni reddetmemişti 4.5 ayda mi reddedecek? Anlamadım siz KAC OGUN KAC ML VERİYORDUNUZDUR TAHMİNİ BİSEY DOYLEYİN BENİM Kİ 6 350 GR.
merhaba annişler. 3 gün önce sol göğsümün şiştiğini ve süt gelmediğini farkwttim. bu 3.ye başıma geliyor. nasılsa sıcak su ve masajla geçiririm dedim. dün sabah farkettim ki sağ tarafın altı da şişmeye başlamış. bu arada oğlum emmemek için direnmeye ve ağlamaya başlamıştı . apar topar doktora gittik.cerrahi müdehale edilmeye gerek olmadığını, tam mastit diyemeyeceğimizi ,ateş olmadığını ve antibiyotik de verilemeyeceğini söyledi.duş masaj ve emzirmeyle geçirebileceğimi söyledi. dün bütün gün uğraştım. ama sağ taraf öyle bir sertleşti ki sanirım patlayacak diye düşündüm.gece dokuz gibi açıldı ve emzirdim. iyice yumuşadı. fakat soldaki duruyor. onla uğraşmak içinse hiç gücüm ve sabrım kalmadı dünden beri. sağmaktan,masaj yapmaktan,oğlumu taşıyıp emzşrmekten zaten kollarım tutmuyor.oğlum o tarafı emmmek de istemiyor. delice ağlıyor.pompa da iyice acıttı. dört aydır hiç böyle kötühissetmemiştim. sürekli ağlayasım var. uzun yazdım kusura bakmayın . varmı benzer durymu yaşayan ve çözüm önerisi olan. artık yorulduğumu hissediyorum
Yok ordaki mikroplar mide asidiyle ölurmus yoksa doktorlar emzirin demez.Tekrar gecmis olsunsanırım decavitten sonra oldu. çünkü hiç öyle fışkıran bir sütüm olmadı benim. sanırım ilaçtan sonra arttı . bebeğim de boşaltamadı galiba. evt ütüyle ısıtıp havlu koyuyorum ama buz denemedim. teşekkürler. bir de acaba bu emdiği süt oğluma dokunur mu? bu sabah aşırı kaka yapmışt ishal şeklinde.hiç görmedim böyle.off düşünmekten kafayı yicem
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...irlikte-zayiflama-deneyimleri.511185/page-194 link bu canım becerdim sanırımHangi başlık altında o topic bulamadım canım link verirsen daha kolay olur tabi
Canim cok geçmiş olsun benim de ilk süt indiginde öyle gibi olmuştu annem duşa sokup memelerimi nerdeyse kaynar kadar sıcak suyun altına tutup masaj yapmıştı ama ne bagirmistim ne aglamistim anlatamam sen de yap canım pes etme dayanabilecegin kadar kuvvetle sağ memeni aynı anda sıcak su da aksin. Bi de sıcak lahana yapraklarıyla kompresin ise yaradığını okumuştumteşekkürler ilginize.. bir de çarşamba günü aşı oldu. o da ishal yapar mı ki?
Esine pes canım bulup bulunmasın. Benim ideal kilom 52Kizlat ben 50 kiloyla hamile kaldim. İlj 3 ay bulantilardan dolayi iki kilo verdim. 48 oldum. 54 kiloyla dogum yaptim. Tekrar 48 oldum.sutum olsun diye hamire yedim 52 kiloyum simdi. Gibek bi yanda kalca bi yandan uzerimden kamyon gecmis gibiyim. Esin spora basla diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?