Rota virusu asisiysa bazen kabiz bazen ishal yapabilirmis ama ishal demek icin gunde 6 7 kere kaka ve ates olmasi lazimmis.teşekkürler ilginize.. bir de çarşamba günü aşı oldu. o da ishal yapar mı ki?
Birqz sıkılasmaya gobegimin dumduz olmasina be kalcalaumin toparlanmaya ihtiyaci var . Tabi bebisten firsat bulursam kendimese bakixam ama nerdeEsine pes canım bulup bulunmasın. Benim ideal kilom 52
yok 4.ay aşılarıydı.rota yaptırmadım. Takipteyim kakaları. İki oldu henüz.Rota virusu asisiysa bazen kabiz bazen ishal yapabilirmis ama ishal demek icin gunde 6 7 kere kaka ve ates olmasi lazimmis.
Ohoo benimki 6 olmustur bugün hep öyle ama az az sık yapıyo benimkiyok 4.ay aşılarıydı.rota yaptırmadım. Takipteyim kakaları. İki oldu henüz.
eşim bana spora başla derse onu vururumKizlat ben 50 kiloyla hamile kaldim. İlj 3 ay bulantilardan dolayi iki kilo verdim. 48 oldum. 54 kiloyla dogum yaptim. Tekrar 48 oldum.sutum olsun diye hamire yedim 52 kiloyum simdi. Gibek bi yanda kalca bi yandan uzerimden kamyon gecmis gibiyim. Esin spora basla diyo.
neyyy altı kere kaka mı yaptıOhoo benimki 6 olmustur bugün hep öyle ama az az sık yapıyo benimki
Evet zararlı dedi koltukta oturtmuyoruz ama kucağımda oturtur gibi yapıyorum dedim hayır yapmayın omurga buna müsait değil dedi. Siz bol bol yere bırakın debelensin sağa sola dönmeye çalışsın önce bi emekler gibi yapsın omurgayı güçlendirsin dediOo ben oturtuyorum ama yaa yastikla destekleyerek koltukta arabasinda kucagimda da zararlı mı yani
Yok ebe değil direk doktorumuz anlattı son ay 950 gr.almış ama fazla almış dedi 600 gr bile almış olsa iyi derdim dedi. 15 gün önce rotavirüs için gittigim doktor az kilo almış demişti mamayı fazlalaştırdı kilonun çoğunu son 15 günde almış yani ama bu seferde fazla almışNe guzel herşeyi yazmışsın bunları ebe mi söyledi. Benim ebe pek birşey soylemiyorda...... masallah bebisine kaç kilo doğmuştu son bir ayda kaç kilo almış????
Rica ederim biraz yardımcı olabildiysem ne mutlu :)çok tesekkurler canım. çok bilgilendirici oldu.
ne kadar mama veriyorsun canım sen günde?Yok ebe değil direk doktorumuz anlattı son ay 950 gr.almış ama fazla almış dedi 600 gr bile almış olsa iyi derdim dedi. 15 gün önce rotavirüs için gittigim doktor az kilo almış demişti mamayı fazlalaştırdı kilonun çoğunu son 15 günde almış yani ama bu seferde fazla almış
İlk gittiğim doktot günde 4 defa 125 ml.ver dedi bana çok gibi geldi ben 2 defa 100 ml.bir defa 125 ml verdim toplamda bir ayda 950 gr.almış az vermeme rağmen son gittiğim doktor fazla almış kilo dedi şimdi az emerse 100 ml. çok emerse 70 ml.veriyorum mamayıne kadar mama veriyorsun canım sen günde?
anladım canım 950 gr alsa nolacak ki zaten altı aydan sonra iyice hareketlenecek bebişler eskisi kadar kilo almayacaklar. keşke benimki de alsa 950 gr :)İlk gittiğim doktot günde 4 defa 125 ml.ver dedi bana çok gibi geldi ben 2 defa 100 ml.bir defa 125 ml verdim toplamda bir ayda 950 gr.almış az vermeme rağmen son gittiğim doktor fazla almış kilo dedi şimdi az emerse 100 ml. çok emerse 70 ml.veriyorum mamayı
Ne kadar kilo aldığı değilde ne kadar sağlıklı olduğu önemli canım zaten ben hiç kiloya takılmıyorum az yada çok yeterki sağlıklı olsunlaranladım canım 950 gr alsa nolacak ki zaten altı aydan sonra iyice hareketlenecek bebişler eskisi kadar kilo almayacaklar. keşke benimki de alsa 950 gr :)
Bence çok bile canım bizim ev 25 derece suan üzerinde anorak Külotlu Çorap yarım kollu body ve üstünde uzun kollu body var. Bi de battaniyesini orttum. Bugün kadife uyku tulumunu da giydirmedim belki sıcaktan uyumuyodur diye bakalım inşallah ise yararkızlar bebeklerinize gündüz evde ve gece uyurken ne giydiriyorsunuz kaç kat giydiriyorsunuz? bana bugün misafir geldi bebeğimin üstünün ince olduğunu söyledi durdu. şüpheye düştüm. ben gündüzleri evde uzun kollu çıtlı badi üstüne normal badi veya sweatshirt altına da külotlu çorap üstüne tayt yada patikli alt giydiriyorum. ev 22-23 derece. gece ise yine uzun kollu çıtlı badi ayağına kısa çorap ve üstüne bir tulum giydirip yatırıyorum. o akşam yıkadıysam şapka da takıyorum. gece 20-21 derece tutuyorum odayı. yelek sadece uykudan kalkınca giydiriyorum on dakika sonra çıkarıyorum ince mi sizce bunlar?
ben gece külotlu çorabı çıkarıyorum daha rahat uyusun diye. evimizin iki katı da klimalı. bugünkü misafir serin falan dedi. tedirgin oldum. biz 22-23 ün üstüne hiç çıkarmadık ki evi. böyle alıştı bıdık. herkes burnunu sokmasa çocuk büyütmek daha kolay olabilirBence çok bile canım bizim ev 25 derece suan üzerinde anorak Külotlu Çorap yarım kollu body ve üstünde uzun kollu body var. Bi de battaniyesini orttum. Bugün kadife uyku tulumunu da giydirmedim belki sıcaktan uyumuyodur diye bakalım inşallah ise yarar
Bizim ev 20-21 derece bizim bebis sicagi sevmiyo yuzu kizariyo sicak olunca.Gunduz külotlu corap uste citcitli body onun ustune body onun ustune de bazen kadife bazen penye tulum uykudan uyaninca hirka giydiriyorum.Gecede tulumu cikarip penye pijama giydiriyorum.Uyurken ince penye battaniye omuzlarini ortsun diye ustune de yun yorgan.Sizin bebisin kiyafetleri bence ince degil gayet normal zaten bebeklerin usumesi degil fazla sicaga maruz kalmasi problem olurmus.Bir de bebegin usuyup usumedigini ensesinden kontrol edebilirsiniz ense yani cocugun giyinik yerleri sicaksa sorun yok demektir.kızlar bebeklerinize gündüz evde ve gece uyurken ne giydiriyorsunuz kaç kat giydiriyorsunuz? bana bugün misafir geldi bebeğimin üstünün ince olduğunu söyledi durdu. şüpheye düştüm. ben gündüzleri evde uzun kollu çıtlı badi üstüne normal badi veya sweatshirt altına da külotlu çorap üstüne tayt yada patikli alt giydiriyorum. ev 22-23 derece. gece ise yine uzun kollu çıtlı badi ayağına kısa çorap ve üstüne bir tulum giydirip yatırıyorum. o akşam yıkadıysam şapka da takıyorum. gece 20-21 derece tutuyorum odayı. yelek sadece uykudan kalkınca giydiriyorum on dakika sonra çıkarıyorum ince mi sizce bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?