2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kalın bile ttlim

Canm 3bucuk aylık ufak degilmi daha fazla dik oturtmuosundr ama demi pusetteki gibi hafif kayık oturabilir oda çok istio DİE yoksa küçük daha bence . benim fkrim

Noldu canm seninki uyumuomu bisi mi var

Canım pek anlamadım bizim bebek annenin sürekli kucağında artık oturuyor ara ara kucağında 4.5 ay erken mi???

Canm 3bucuk aylık ufak degilmi daha fazla dik oturtmuosundr ama demi pusetteki gibi hafif kayık oturabilir oda çok istio DİE yoksa küçük daha bence . benim fkrim
Dik oturtmadigimda kendini one itiyo normal oturma pozisyonu almaya zorluyo kendini.

Benmkinin doğduğunda. Kafası okadardi :)) yere iil birakcaz soğuk cekmezmi usutmezmi,,,?? Aynen acele etmemek lazim ek gıdada zaten omur boyu yemek yicek . manada verseniz memede verseniz bence acele etmemek lazim . 6yi doldurdumu yavaş yavaş başlanır .

Canım geniş bir kaba sıcak su köy içine yavaş yavaş göğsünü şok tv izlerken yorulmasın dinlenirsin açılır canım ben çok açtım öyle

Kızlar çok önemli birşey paylasicam kan ilacı vermeyenler dikkate almasın. Benim hemşire dediki yemekten 45 dkka önceden ver dedi . başka bi tanıdık doktora soledk ole saçmalık varmı yemekle yani sütle karışması çok tehlikeli dedi ve AC karna asla olmaz dedi . saçmalık dedu. Ve yemekten 1bcuk saat snra verilmeli ve 1bucuk saat sonra yemeli dedi . yani 3 saatte bu r yiyosa tam ortasında verlmeliymus ne açken ne tokken

evet canım bana da tam iki öğün arası dedi ebe de doktor da.

Decavit ne canm neden iciosunki keşke okşar sürüm olsa ya bizimki sömürgeci yaa yetmio

Ben ilk doğum yaptığında olmuştu bosaltamiyordu. İlk kaynar bez joyuyodum 2 yaninada bezelern üstüne. Yana aşağıya sağ sol degstriodun ara ara makinayla sonra cekiodum ole bosaliodu. Ama ben gene doktora gttim ne olduğunu bilmiodum ağrısı yapıldı ateş yapiodu aciodu titreme falan . cevremdejikersw blmio noluo DİE. Ben dedmki doktor ben hastane makinası kullanıyorum sut sagmaa makinası . oda asla hicbir makina bebegin emme reflexindwn güçlü değil. Bende WWE gidince zorladin bebeği soktum kafasını memeye gömdum.napim zorla enzirdim istemese de. Napim ameliyatmi ölüm dedim.

Canım benmkide oleydi . bende sagmayla ugrasmadm isim yok önünü yapicam AC kaldı bak nasıl yiyo . zorla vericen zorla kafasını gömucen memeye onların iyiliği için . onla arandakj tek bağlantıyı koparma bence canim en fazla 2gun ugrasirsin 3u gün alışır emin ol. Memeyi 3 gün almaz ise 4cu gün unutur asla da daha almaz

Gunaydin kizlar bizim cadi 6 da uyandi. Biz ne zaman saatlerce uyuycaz yatak keyfi yapicaz ya. Cok hsretim misil misil uyumaya.

Gunaydin kizlar bizim cadi 6 da uyandi. Biz ne zaman saatlerce uyuycaz yatak keyfi yapicaz ya. Cok hsretim misil misil uyumaya.
Günaydın canım. Sen iyisin yine benimki 5 te uyandi arada oksuruyo da off çok canım sıkkın. Yarın dra goturcem. Inşallah geçmiştir idrar yolu enfeksiyonu. Yarın tahlil ister kesin. Inşallah iyi çıkar. Dua edin lütfen

Cok gecmis olsun ins. İyilesmistir. Bebislerimize allah saglik.versin hasta olmasinlqr cok zpr oluyir.

mrb kızlar bebeğim 4 aylık oldu boyu 65 kilosu 7700 anne sütü aliyo bu ay 700 grm almışız gece 11 12 de uyuyup sabah 10 da kalkıyoruz arada bir defa emiyor gunduz uyku düzenimiz hiç yok uyusa bile odadan cıkar cıkmaz uyanıyo ev işleri falan yapamıyorum kahvaltı yemek o kadar kendime zaman ayırma zaten yok gebelikte 16 kilo aldım 9 u gitti gerisi kaldı zaten napıcam bilmiyorum yemeden süt olduğu yok bende:) su tüketmekle süt olmadı malesef bende :) geçen ay agu ummu guv vb. konuşan bebeğim son iki haftadır sadece dil çıkarıyor sanırım dil çıkararak iletişim kurduğunu sanıyor konuşması birden kesildi nedense sizinkiler nasıl ... demir damlasına başlamamız gerekiyor ama bebeğim zaten gunde 1 defa zorlanarak kakasını yapıyor kabızlık yaşamaktan çok korkuyorum başlayan annelere sorum sorun yaşadılar mı acaba ???
2. ay aşımızda ateşimiz olmuştu 4. ay aşılarımız ayın 23 de olacak yine olur diye çok endişeleniyrouz geçen sefer acilde düşürmüşlerdi ateşini şimdiden aklım hep aşılarda ((( rota virüs aşımızı cuma günü yaptırdık ne kabızlık ne ishal bir sorun yaşamadık bu arada bende bebeğimi destekli oturtuyorum yavaş yavaş doktorumuz izin verdi bebeğimizde kendi istiyor .... bizde durumlar böyle umarım sağlıklı bir şekilde büyür bebeklerimiz gunduzleri annemlerde olduğumdan telden sizi takip ediyorum fakat yazacak zaman pek bulamıyordum evdeyim artık görüşürüzzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…