Biz de 15 gün sonra basliycaz yogurda bakalım sevcek mi :) inş güzel olur yogurdun mis gibi yer bebisin benim de kafam karıştı bu ek gıda olayı çok karışık :) doktor ne derse onu uygulamaya çalışıyorum bakalım heralde armut vercem ama armut da putur putur bir dokusu var ya cekiniyorum yutamazsa falan diye
Biz de 15 gün sonra basliycaz yogurda bakalım sevcek mi :) inş güzel olur yogurdun mis gibi yer bebisin benim de kafam karıştı bu ek gıda olayı çok karışık :) doktor ne derse onu uygulamaya çalışıyorum bakalım heralde armut vercem ama armut da putur putur bir dokusu var ya cekiniyorum yutamazsa falan diye
Gecmis olsun canim. Nacizane tavsiyem gripse yani virus tabanli bir hastaliksa bence ilac kullanma cunku viruslerin neden oldugu hastaliklari antibiyotik iyilestirmez.Size minoset ve peditus beraber verilmis ikisinde de parasetamol var bari ikisini birden kullanmayin.
Kizlar bende bugun yarin die die kan ilacina gecemedim. Nolduysa kizima 3 haftadir kakasini 3 gunde bir yapiyor. Dun bir yapmisti sirtina kadar. Hemn banyo yaptirdim. Simdi yine beklemeye gectik. Onceden abartisiz hergun 3-4 defa yapardi. Dedim bunun uzerine daha demire gecmiyim. Biraz daha durucam gidisata gore davranicam artik. Biraz ara vermistim bitki caylarina yeniden iceyimki sutumden gecsin. Sizlerde boyle durum olmudumu ?
Kızlar bu arada benimki isteksiz emiyo diye sabah öğle akşam emdikten sonra emmedigi mememi pompayla sagip kaşıkla içiriyorum. Oyun gibi geliyo çok seviyo:) toplam 200cc de öyle içmiş oluyo. Sizinki bi kerede kaç cc süt ya da mama iciyo acaba merak ettim de. Ona göre dayayım
Acikcasi minoseti aldim ev de dursun dedim ama kullanmadim hic..ateslendiginde bir cay kasigi calpol verdim peditus verdim antibiyotik de kullanmakta kararsizim buyuk oglumda oksuruyor balgamli hemde 7 yasini bitiriyor..
Canim calpolde de parasetamol var ikisini bir kullanma bence. Buyuk olana bal limon karisimi verebilirsin kucugunde ayaklarina viks surersen oksurugune iyi gelebilir.Tekrar gecmis olsun
Kızlar bu arada benimki isteksiz emiyo diye sabah öğle akşam emdikten sonra emmedigi mememi pompayla sagip kaşıkla içiriyorum. Oyun gibi geliyo çok seviyo:) toplam 200cc de öyle içmiş oluyo. Sizinki bi kerede kaç cc süt ya da mama iciyo acaba merak ettim de. Ona göre dayayım
Canım peditus soğuk algınlığı icin miniset ateş düşürücü ağrı kesici her zaman ikisi bir
Canım minoset ates dusurucu digeri de oksuruk icin biliyorum da ikisinde de parasetamol oldugundan ikisi bir kullanilinca ve fazla dozda verilirse parasetamol zehirlenmesi olabiliyor o yuzden dedim.
Canim calpolde de parasetamol var ikisini bir kullanma bence. Buyuk olana bal limon karisimi verebilirsin kucugunde ayaklarina viks surersen oksurugune iyi gelebilir.Tekrar gecmis olsun