2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canim ayvayimi dion armudumu armut puturlu olmaz ayva olur bide neyle eziosun corba rondosuyla ez sivilastirio cnku

kizlar bebegim surekli ikinio doktorumu aradim kan ilacinin yan etkisinden dolayi oldugunu soledi birak dedi bakalim 6 aylik testinde bakicaz

Canım peditus soğuk algınlığı icin miniset ateş düşürücü ağrı kesici her zaman ikisi bir
kizlar mama sandalyesi indirimde ebebekte daha erkenmi nezamn oturuolar ona normal fiyati 90 tl 50 e dusmus bilginize
Canım ben erken degil gecmi diye bakıyorum onun için indirimde uygun gördüğüm ilerde kullanacağım ürünleri alıyorum sonuçta alinacak

Arkadaşlar bebekleriniz kac haftalikken doğdu sanırım en geç benimki doğdu 41 haftalıkken normal doğum yaptım

Kizlar bende bugun yarin die die kan ilacina gecemedim. Nolduysa kizima 3 haftadir kakasini 3 gunde bir yapiyor. Dun bir yapmisti sirtina kadar. Hemn banyo yaptirdim. Simdi yine beklemeye gectik. Onceden abartisiz hergun 3-4 defa yapardi. Dedim bunun uzerine daha demire gecmiyim. Biraz daha durucam gidisata gore davranicam artik. Biraz ara vermistim bitki caylarina yeniden iceyimki sutumden gecsin. Sizlerde boyle durum olmudumu ?

Kızlar bu arada benimki isteksiz emiyo diye sabah öğle akşam emdikten sonra emmedigi mememi pompayla sagip kaşıkla içiriyorum. Oyun gibi geliyo çok seviyo:) toplam 200cc de öyle içmiş oluyo. Sizinki bi kerede kaç cc süt ya da mama iciyo acaba merak ettim de. Ona göre dayayım

bizimki de dokuz kiloya kadar güya ama bence bir ay sonra sığmaz içine benim bıdık ki tombul bir bebek de değil yani

Acikcasi minoseti aldim ev de dursun dedim ama kullanmadim hic..ateslendiginde bir cay kasigi calpol verdim peditus verdim antibiyotik de kullanmakta kararsizim buyuk oglumda oksuruyor balgamli hemde 7 yasini bitiriyor..
Canim calpolde de parasetamol var ikisini bir kullanma bence. Buyuk olana bal limon karisimi verebilirsin kucugunde ayaklarina viks surersen oksurugune iyi gelebilir.Tekrar gecmis olsun

sütü de mamayı da 100 cc civarı içiyor benimki

Bu
Canim calpolde de parasetamol var ikisini bir kullanma bence. Buyuk olana bal limon karisimi verebilirsin kucugunde ayaklarina viks surersen oksurugune iyi gelebilir.Tekrar gecmis olsun
Bu Sirada hepsini bir arada kullanma yani yoksa sadece peditus ya da sadece calpol tabiki ihtiyac halinde kullanilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…