2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ayy con
ayy conformil hiç beğenmedi benimki gerçekten kötü tadı :) evolvia veriyorum ben. bu arada o kadar bakıyorsa parmağının ucuyla pekmez labne falan tattır bence kıyamam ona :)

muzu yedikten bir süre sonra bol su ver canım o zaman bişey olmuyor. bebekler en çok muzu seviyor zaten avokado da çok faydalı aklında olsun. tadı yok ama diğer meyvelerle verebilirsin

nursennnnn nerdesinnn ek gida sorusu var yetissss
ek gıda bizim işimiz kahvaltı dışında meyve sebze muhallabi yoğurt çorba hepsini veriyorum :) sırası size kalmış arkadaşlar çok ta önemli değil sırası. ben meyvelerle başlamama rağmen çorbaları daha çok sevdi kızım. az az yiyor tabi şimdilik

ilk günler daha çok sulu kısmından ver pürenin canım daha kolay yutar bebişin

benimkide kahvaltı yaparken çok tatlı bakıyor, kendimi kötü hissediyorum bende
kızlar kullandığınız mamanın markası nedir
ben ebebekte araştırdım hipp çok beğeniliyor onunla başlamak istiyorum.

Arkadaşlar bebekleriniz kac haftalikken doğdu sanırım en geç benimki doğdu 41 haftalıkken normal doğum yaptım

yok canım ben 42 de doğurdum gelmedi sıpa sezaryenle oldu.

canım kaç aylık olduki bebiş maşallah herşeyi yiyor
gerçi erken doğan bebişlerimiz de vardı 6 ayı geçmiştir onlar

buarada mama sandalyesi ben ebebekden joie mimzy aldım
oto koltuğu da en fazla 750 tl lik birşey alcaz ama marka bulamadım henüz

Eklentiler

• lJOI-H1013AB_1.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 49
buarada bebeği öksürenlere tavsiye ederim toz zencefille balı karıştırıp yiyin sütünüzden geçip iyileştiriyor
çocuğu büyük olanlarda direk yedirsin bu karışımı

hepsine birden cevap yazayım ben şimdi. hiç yazmıyorum zaten ya :)
ben sekiz eylülde 37+5 haftalık doğum yaptım. 3400 gr 51 cm doğdu minnoş :)
sütüm hiçbir zaman yetmedi ve bebeğim çok ağladı doğduğundan beri hem süt hem mama veriyorum. çeşitli mamalar kullandım ve şu an evolvia veriyorum en çok bunu beğendik :) diğerlerini farklı sebeplerle değiştirdik
ve son olarak ek gıda meselesi. benim kızım da 4.5 aylık. büyük değil yani. ama bebişimin kilosu boyuna göre az olduğu için doktorumuz erken başladı ek gıdaya bizi. üç ay dolunca ufak ufak tattırdım bir ay boyunca. dört ay dolunca çoğu şeyi yediği kadar veriyorum artık. süt ve mama devam bu arada.

Kizlar cok fena gribe yakalandim hangi ilaclari kullanabilirim
Gecmis olsun canim.Canim eger miden rahatsiz olmazsa sabah aksam antibiyotik yutar gibi 1 tane sarmisak yut.Sirkeli suyla bogazini gargara yapabilirsin.

M
maxi cosilere bakabilirsin o zaman 750 ye filan var galiba

Wooooo sayfayı uçurmuşsunuz kızlar. iki gündür gezmelerdeyim ev görmesi bebek görmesi birikmiş ziyaretleriyapıyoruz havalar güzelken.ne çok Zeynep adı varmış benim kızımın adında Zeynep 39 haftalık normal doğum.

gökçe uyurken ben sapıtıyorum galiba

Kizlar cok fena gribe yakalandim hangi ilaclari kullanabilirim
tatlim saat 2 ilaci kullanabllirsin oda munuset ve parol he bide antibiyotik adini hatrlamiorum 1 mg lik lik zaten eczaciya solednmi verir emziriorum de

İsim demişken benim oğlumun adı da Çağan Ata
etraf çağan dolu maşallah
sırf çevremde 4 taneyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…