ayy conformil hiç beğenmedi benimki gerçekten kötü tadı :) evolvia veriyorum ben. bu arada o kadar bakıyorsa parmağının ucuyla pekmez labne falan tattır bence kıyamam ona :)ya artik yemek yesinler oturup bizle ben kahvalti yaparken ole bakioki anlatamam cok komik banada verse keske der gibi nasil hevesli o konuda hic zorlanmicsm bizimki ne versen yer cunku neden ben conformil mama veriorum cok igrenc aci cok cirkin tadii onu yiyosa hersey yer :)
muzu yedikten bir süre sonra bol su ver canım o zaman bişey olmuyor. bebekler en çok muzu seviyor zatenSelamlar ek gıdaya başlayan var mı? Ben elma ile başladım bgn 4. Gun doktorumuz muz ya da armut karistirabilirsin dedi musun kabiz yapma ihtimali var ama kalorisi en yüksek en tok tutacak meyve muz dedi doktorumuz çok kararsizim siz neler yapıyorsunuz destek lütfen :)
ek gıda bizim işimiznursennnnn nerdesinnn ek gida sorusu var yetissss
ilk günler daha çok sulu kısmından ver pürenin canım daha kolay yutar bebişinBiz de 15 gün sonra basliycaz yogurda bakalım sevcek mi :) inş güzel olur yogurdun mis gibi yer bebisin benim de kafam karıştı bu ek gıda olayı çok karışık :) doktor ne derse onu uygulamaya çalışıyorum bakalım heralde armut vercem ama armut da putur putur bir dokusu var ya cekiniyorum yutamazsa falan diye
geçmiş olsun canımkizlar bebegim surekli ikinio doktorumu aradim kan ilacinin yan etkisinden dolayi oldugunu soledi birak dedi bakalim 6 aylik testinde bakicaz
Canim benimkidr ikiniyo zsonra kakasini yapiyor ilac kabizlik yapiyo olabilrkizlar bebegim surekli ikinio doktorumu aradim kan ilacinin yan etkisinden dolayi oldugunu soledi birak dedi bakalim 6 aylik testinde bakicaz
canim daha once yazacaktim alinti yapamadm ben bayadr hem meme hem mamayla gidiorum hatta sutum hem kaliteli hem cok oldugu halde ama bebeyime yetmiodu cok agliodu nasil icli agliyo mamaya yiyince tik yok zaten bebegnin ac oldugunu sadce anne anlarmis ben gaz yapmaya dr.briw kullaniorum cam havasinida alio onla mama veriorum cok likir likir icmio ama smdi miktari artti bende smdi ne alsam diorum cam agir gelir artik buyuk olcak cnku
ya artik yemek yesinler oturup bizle ben kahvalti yaparken ole bakioki anlatamam cok komik banada verse keske der gibi nasil hevesli o konuda hic zorlanmicsm bizimki ne versen yer cunku neden ben conformil mama veriorum cok igrenc aci cok cirkin tadii onu yiyosa hersey yer :)
Arkadaşlar bebekleriniz kac haftalikken doğdu sanırım en geç benimki doğdu 41 haftalıkken normal doğum yaptım
ek gıda bizim işimizkahvaltı dışında meyve sebze muhallabi yoğurt çorba hepsini veriyorum :) sırası size kalmış arkadaşlar çok ta önemli değil sırası. ben meyvelerle başlamama rağmen çorbaları daha çok sevdi kızım. az az yiyor tabi şimdilik
hepsine birden cevap yazayım ben şimdi. hiç yazmıyorum zaten ya :)benimkide kahvaltı yaparken çok tatlı bakıyor, kendimi kötü hissediyorum bende
kızlar kullandığınız mamanın markası nedir
ben ebebekte araştırdım hipp çok beğeniliyor onunla başlamak istiyorum.
yok canım ben 42 de doğurdum gelmedi sıpa sezaryenle oldu.
canım kaç aylık olduki bebiş maşallah herşeyi yiyor
gerçi erken doğan bebişlerimiz de vardı 6 ayı geçmiştir onlar
buarada mama sandalyesi ben ebebekden joie mimzy aldım
oto koltuğu da en fazla 750 tl lik birşey alcaz ama marka bulamadım henüz
Gecmis olsun canim.Canim eger miden rahatsiz olmazsa sabah aksam antibiyotik yutar gibi 1 tane sarmisak yut.Sirkeli suyla bogazini gargara yapabilirsin.Kizlar cok fena gribe yakalandim hangi ilaclari kullanabilirim
maxi cosilere bakabilirsin o zaman 750 ye filan var galibabenimkide kahvaltı yaparken çok tatlı bakıyor, kendimi kötü hissediyorum bende
kızlar kullandığınız mamanın markası nedir
ben ebebekte araştırdım hipp çok beğeniliyor onunla başlamak istiyorum.
yok canım ben 42 de doğurdum gelmedi sıpa sezaryenle oldu.
canım kaç aylık olduki bebiş maşallah herşeyi yiyor
gerçi erken doğan bebişlerimiz de vardı 6 ayı geçmiştir onlar
buarada mama sandalyesi ben ebebekden joie mimzy aldım
oto koltuğu da en fazla 750 tl lik birşey alcaz ama marka bulamadım henüz
gökçe uyurken ben sapıtıyorum galibaWooooo sayfayı uçurmuşsunuz kızlar. iki gündür gezmelerdeyim ev görmesi bebek görmesi birikmiş ziyaretleriyapıyoruz havalar güzelken.ne çok Zeynep adı varmış benim kızımın adında Zeynep 39 haftalık normal doğum.
Ben 40+3 de sezeryanla doğum yaptım..Ben 40+4 de sezeryanla dogum yaptim
tatlim saat 2 ilaci kullanabllirsin oda munuset ve parol he bide antibiyotik adini hatrlamiorum 1 mg lik lik zaten eczaciya solednmi verir emziriorum deKizlar cok fena gribe yakalandim hangi ilaclari kullanabilirim
Wooooo sayfayı uçurmuşsunuz kızlar. iki gündür gezmelerdeyim ev görmesi bebek görmesi birikmiş ziyaretleriyapıyoruz havalar güzelken.ne çok Zeynep adı varmış benim kızımın adında Zeynep 39 haftalık normal doğum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?