2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Oo oo biz ne ağrılar gördük, en başta doğum başlı başına bir ağrıydi şaka bi yana sıcak havlu koyabilirsin ben kekik icerdim , ama sütün azsa tavsiye etmem bir yerde okumuştum azaltıyor diye
oyy kekik olmaz o zaman bana. ama sıcak su torbası biraz rahatlatıyor gerçekten.

ayyy bana da aynısını verdiler. kan sayımı yapılmadan verdiler. içindekileri okudum kalbimden vuruldum yani. nasıl verebilirim ki parabenli sakkarozlu şeyi.

Benim bebeye activia yedirdim ne olur ki

merhaba bu konuda bir çalışma okumuştum nette
eskiden evet oturtmak yanlışmış fakat şimdi çocuklarımıza D vitamini K vitamini gibi destekler yaptığımız için kemikleri dayanıklıymış
doktorun yazısında bebekler desteklenerek oturur yazıyordu
öyle olmasa anne karnında küçücük yerde nasıl dursun
ve hatta ilk kullandığımız oto koltuğu yani taşıma koltuğunu biliyorsunuz oturma pozisyonuna uygun
ama biz bebeklerimizi ona koyarken altını destekliyoruz
o koltuklar genelde avrupa malı
yani avrupada oturtuyorlarmış
keşke bu kaynağı sana gösterebilseydim şuan hatırlamıyorum

hala ilk koltuğu kullanıyorsunuz değil mi kızlar? biraz küçük gelmeye başladı sanki :)

ayyy bana da aynısını verdiler. kan sayımı yapılmadan verdiler. içindekileri okudum kalbimden vuruldum yani. nasıl verebilirim ki parabenli sakkarozlu şeyi.

kan sayımını yaptırıp öyle ver
takip et sonra kan değerlerini
ayrıca bu paraben olayı malesefki bütün demir ilaçlarında varmış
bozulmayı önlemek için mecburen kullanıyorlarmış bunu
bebekyapım bakım onarım sitesinde güzel bir yazı var bununla ilgili

hala ilk koltuğu kullanıyorsunuz değil mi kızlar? biraz küçük gelmeye başladı sanki :)

hala kullanıyoruz bizimki 9 kg ya kadar
zaten sonrasında 9-18 almayı düşünüyorum
ondada marka araştırıyorum henüz ikna olamadım birine

varmı araştırma yapıp şuna ikna oldum diyen : 9-18 oto koltuğu

Saolun kizlar gittim doktr soguk almid..antibiyotik peditus minoset verdi..insh gecer en yakin zamnda

eski mesajlarda konuşuldu mu bilmiyorum 3000 küsür sayfa var okumak çok zor, ama ilgili bilgili biri varsa cevaplarsa çok memnun olurum. 4 aylık bebeğe sakkaroz ve paraben verilir mi?

tabiki verilmemeli ama kar-zarar dengesi için dediğim gibi bütün demir ilaçlarında var
tabi bize düşen şu kan değerini takip etmeli istenilen seviyeye gelince ilacı bırakıp ek gıda takviyesinde demire ağrılık verilmeli
ben o yüzden fazla kullanmayı düşünmüyorum
demirin fazlasıda zarar arkadaşlar

eski mesajlarda konuşuldu mu bilmiyorum 3000 küsür sayfa var okumak çok zor, ama ilgili bilgili biri varsa cevaplarsa çok memnun olurum. 4 aylık bebeğe sakkaroz ve paraben verilir mi?
Canim bilgim senin kadar ama birkez verdim o gün kaka yapmayıp kusunca içeriğine baktım ve 6. Ayda tahlil yapılip ihtiyac oldugunu ogrenene kadar vermemeye karar verdim

kizlar hazir sutle yogurt yaparken kaynatiliomu sadce isitiozmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…