2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlar ben kizima bardakla su vermeye basladim :) zaten biberon almamistim. Birazi dokuluyor ama iciyor bayiliyor hatta bardagi gorunce :)

kan ilacini tekrar gundeme getiren yeserten arkadaslar doktorunuza sormayi neden denemiorsunuz . neden verilir nicin verilir sebep sonucnda nolur icerindekiler nelerdir vrrsek nolur vermesek nolur die krndi doktorunuza guveniniz yoksa bence doktor degisikligi yapin her cocygun yapisi farklidit .yada siz cok rahatsiz oldysaniz paeabenden siz dogal yoldan buyutun evlatlarinizi. brnce tabi. tavsie canlar . yalis yonlendrmedeki bu ufak tefek bisi degilll cok tehlikeli bi durum sorumlusuda akil veren arkadaslar olur . doktorunuza sorun bence

kizlar mama sandalyesi indirimde ebebekte daha erkenmi nezamn oturuolar ona normal fiyati 90 tl 50 e dusmus bilginize

canım çok teşekkür ederim verdiğin öneri için
uygulamaya çalışcam inşallah
mamayı biberonla mı veriyorsun kaşıkla mı
canim daha once yazacaktim alinti yapamadm ben bayadr hem meme hem mamayla gidiorum hatta sutum hem kaliteli hem cok oldugu halde ama bebeyime yetmiodu cok agliodu nasil icli agliyo mamaya yiyince tik yok zaten bebegnin ac oldugunu sadce anne anlarmis ben gaz yapmaya dr.briw kullaniorum cam havasinida alio onla mama veriorum cok likir likir icmio ama smdi miktari artti bende smdi ne alsam diorum cam agir gelir artik buyuk olcak cnku

ya artik yemek yesinler oturup bizle ben kahvalti yaparken ole bakioki anlatamam cok komik banada verse keske der gibi nasil hevesli o konuda hic zorlanmicsm bizimki ne versen yer cunku neden ben conformil mama veriorum cok igrenc aci cok cirkin tadii onu yiyosa hersey yer :)

Acikcasi minoseti aldim ev de dursun dedim ama kullanmadim hic..ateslendiginde bir cay kasigi calpol verdim peditus verdim antibiyotik de kullanmakta kararsizim buyuk oglumda oksuruyor balgamli hemde 7 yasini bitiriyor..

Selamlar ek gıdaya başlayan var mı? Ben elma ile başladım bgn 4. Gun doktorumuz muz ya da armut karistirabilirsin dedi musun kabiz yapma ihtimali var ama kalorisi en yüksek en tok tutacak meyve muz dedi doktorumuz çok kararsizim siz neler yapıyorsunuz destek lütfen :)

bende bugun yogurt mayaladim cok heycanliyim intrnette okudum ilk tatlidan baslamayin cnku sebzei begenmez daha sonra yaziodu bende yogurt vericem bakalm tabi guzel mayalanirsa hem hazir sutten yaptim hemde yarim yagli evde o vardi deneyim dedim bakalim eksik olan kismi tamamlarim die dusundum ama guzel tutarsa vericem tutmassa daha sonraya

o ne one biri gazmi dedi neden nicin nasil kullanilio
Canim 2. Ayda Dr vermişti nurse Harvey le birlikte kaleidon damla vermişti . Kızım nurseten nefret etti ama damlayı sevmisti. Gaza iyi mi geldi bilmiyorum ama bağırsaklarına iyi geldi bence. .cçok şükür kabızlık yasamadik hic

nursennnnn nerdesinnn ek gida sorusu var yetissss

Biz de 15 gün sonra basliycaz yogurda bakalım sevcek mi :) inş güzel olur yogurdun mis gibi yer bebisin benim de kafam karıştı bu ek gıda olayı çok karışık :) doktor ne derse onu uygulamaya çalışıyorum bakalım heralde armut vercem ama armut da putur putur bir dokusu var ya cekiniyorum yutamazsa falan diye

Herkese merhabalar baya konusulmmus hızlıca okudum yazim dedim bnm minnosun dis sancisi vardi gece birde uyudu altida kalkti bide iki ayliktan beri kabiz kakasini da yapamadi oy oyyy. Bu arada hasta bebislerimizede sifa diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…