Kizlar bende bugun yarin die die kan ilacina gecemedim. Nolduysa kizima 3 haftadir kakasini 3 gunde bir yapiyor. Dun bir yapmisti sirtina kadar. Hemn banyo yaptirdim. Simdi yine beklemeye gectik. Onceden abartisiz hergun 3-4 defa yapardi. Dedim bunun uzerine daha demire gecmiyim. Biraz daha durucam gidisata gore davranicam artik. Biraz ara vermistim bitki caylarina yeniden iceyimki sutumden gecsin. Sizlerde boyle durum olmudumu ?
ben ısıtıyorum sadece canım
bizim de iki haftadır kabızlığı var birden oldu, 4. ay aşısını yaptırıp demir damlasına başladıktan sonra oldu, damlayı bıraktım ama düzelmedi, üst üste 6 gün yapamayınca fitil verdim dün onun sayesinde rahatladı yavrucağım, bugün de yine ıkınıyo ıkınıyo çok az yapabildi... önceden senin de dediğin gibi günde 3 4 hatta 5 defa felan yapardı.
augmentin oluyor bildiğim kadarıyla emzirirkentatlim saat 2 ilaci kullanabllirsin oda munuset ve parol he bide antibiyotik adini hatrlamiorum 1 mg lik lik zaten eczaciya solednmi verir emziriorum de
evlenmeden önce ne kadar aylakmışız aslında değil mi ? :)kızlar bebişi uyuttum . inş. uyanmaz habire kıvranıyor. bende çay demledim. çay keyfi yapıcağum.. Hadi kızlar uyutun bebişleri çay keyfine. ay çok heyecanlandım ya uzun zamandır kendime vakit ayıramıyordum. kocişte yok bu akşam geç gelecek. oh oh keyfime diyecek yok.
eğer emziriyorsan süt sık göğsünden. Ben doğduğundan beri öyle yapıyorum, sütü burnunun içine sık direk, sonra burnunu hafifçe sık ya hapşurur temizlenir, hapşurmazsa da sil yavas yavas. Ne varsa eskilerde var annem söylemişti bu yöntemiCanlar kizimib burun hiriltisi gecniyo surekli serun fiz. Damlatiyorum ama gecmio. Baska bi care varmi
Ay evet ya, meğerse ne kadar çok boş vaktimiz varmış:)evlenmeden önce ne kadar aylakmışız aslında değil mi ? :)
Aylardır bugün çayımı tatlımı koydum oturucam bende, eşimde yok şu an :)ben gözlemledim bir fark huysuzluk oluyor mu diye benim kızda yok canım hatta ben kahve içerken gözümün içine bakıyor şapşal :)
Doktor ne önerdi canım senin?ben sağlık ocağının veediğini kullanmıyorum canım doktorun önerdiğini aldım. aklına kötü şeyler getirme canım altıncı ayda bakılacak zaten kan değerlerine. ama küçük doğan bebişler daha çabuk toparlıyor kendinibenim 37+5 te 3400 doğdu. daha dursaydım dört kiloyu geçerdi diyor doktor ama ben panik oldum son haftalarda :)
kızlar nereye gönderdiniz eşleri ya benimkini de çağırsınlarAylardır bugün çayımı tatlımı koydum oturucam bende, eşimde yok şu an :)
ferro zinc önerdi canım.Doktor ne önerdi canım senin?
Benim doktorum ellerini kaldırınca kendini doğrultuyorsa kucakta oturur gibi destekle tutabilirsin ama oturtmak için erken demişti4 aylık bebek destekle oturtulur mu? herkez oturtulmaz diyor ama kaynak nedir acaba? adam akıllı bi çalışma var mı bununla ilgili? benim kızım oturmak için çok çabalıyor. oturmak isteyip de oturtmadığım zaman ağlıyor. çok ciddi bir ihtiyaç gibi adım atmak istiyor. yere hafifçe ayağını koyduğum zaman gülerek adım atıyor. ama ananeler babaneler ay yere bastırma çocuğu diyor ama hakikaten zararlı mı? zararlı olduğuna dair bilimsel bir kaynak biliyor musunuz? zararlı olduğuna dair bir çalışma yapmış profesör var mı?
aynen benimki de öyle demişti. oturmaya hazır ama yine de destekle demişti.Benim doktorum ellerini kaldırınca kendini doğrultuyorsa kucakta oturur gibi destekle tutabilirsin ama oturtmak için erken demişti
Evet ya, bacakları dışarda kalıyor yavrumun:) ama iki ay daha beklicem diğer koltuğa geçmek içinhala ilk koltuğu kullanıyorsunuz değil mi kızlar? biraz küçük gelmeye başladı sanki :)
Ben dün eczacıya sordum, zararlı olan paraben değil, ilaç firmaları bu tür karalamalar yapıyor birbirlerine dedi. Doktorum da şimdi de başlayabilirsin, 6.ayda da ama 6.aydan sonra zorunlu dedi.. İlk ve son kez konuştum 1 2 3 tıp :)Hahaha demir damlasini tip otoriteleri bile bizim kadar tartismamistir valla
Ohhh valla ikinci bardağımı da koydum:) Bir de bu gece güzel uyursa keyfime dicek yok:)kızlar nereye gönderdiniz eşleri ya benimkini de çağırsınlar
aynı ben ama canım sıkıldı yahu kızımıda özledim kaldırıp emzirsemmi dedim. Öksürüyo su anda of ya inş. hasta olmuyordur . durduk yere ne oluyor anlamıyorumAylardır bugün çayımı tatlımı koydum oturucam bende, eşimde yok şu an :)
Benim kızım 3 gün arayla ozellikle dikkat ettim ve ben daha demir ilacına başlamadan oldu. ayrıca dişler yüzünden çok kıpır kıpır eller hep ağızda ve bazen bir huysuzlanıyor. canm 10 güne kadar normal dıyorlar ondan sonra müdahale gerekir diyorlar ama insan dayanamıyor tabi.. benimki sadece anne sütü alıyor.. ayy bu durum umarım geçicidir çok canım sıkılıyor bezi her açtığımda. bu arada kızlarımız adaş :)
Nasıl veriyosunuz yaaa benim kızıma çay kaşığı ile su bile veremiyorum yüzünü buruşturup diliyle itiyorek gıda bizim işimizkahvaltı dışında meyve sebze muhallabi yoğurt çorba hepsini veriyorum :) sırası size kalmış arkadaşlar çok ta önemli değil sırası. ben meyvelerle başlamama rağmen çorbaları daha çok sevdi kızım. az az yiyor tabi şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?