İyi yolculujlar canimYa bende bebisle ankaraya gidicem ucakla coooook tedirginim pazar gunu gitcez dua edinde sorunsuz bi yolculuk olsun daha once hep esimle kendi aracimizla gidiyoduk kizim cok hareketli artik bakalim. Bu arada bende esimle karar verdim kan ilaci cok rahatdoz etti bebegimi o yuzden simdilik kesicez
Canim iyi yolculuklar. Ben cesaret edemiom evden cikarmaya. Aglarda susturamam diye :)biz kasımda bir kez gittik bu ikinci olacak inşallah. eylülde kocaman olacaklar canım her yere gidilir :)
ılık bir ıhlamur verebilirsin canım iyi gelir belki. ıhlamur ve rezene verebiliyoruz bebişlere. geçmiş olsunKilar brbegime ihlamur cayi.versemmi. Hiriltisi sanki.grip oldu gibi . Gecede oksurugumuz vardi. Usuttukmu.naptik anlamadimki. Doktora gotursemmi bilemedim.
ağladığı da oluyor ama alışacak böyle böyle :)Canim iyi yolculuklar. Ben cesaret edemiom evden cikarmaya. Aglarda susturamam diye :)
Aç olsaydı zaten hiç durmazdı uyanırdı. Yetişkinleri düşün, gece bazen 12saate kadar aç durabiliyoruz ama gündüz duramıyoruz. Onlarda da aynı şey geçerli bence. Annem aç çocuğu susturamazsın der hep. Gerçekten de öyle. Gündüz iyi emdiyse ya da yediyse gece uykuları artık daha uzun olur. Hoş bu aralar biz 2 saatte bir uyanıyoruz, 2 aylıkken 5 saat uyurdu geceleri. İlk ay sarılık endişesiyle uyandırıp emzirdim ama onun haricinde hiç uyandırmadımKizlar bi turlu kalkamadim 5 saattir ac biraktik kizimi sesi duyydu arada mizildqniyordu ama geri uyumusun telin alarmlarinida kapatmisim hep ofya
Kabızlık uzmanıKizlar bende bugun yarin die die kan ilacina gecemedim. Nolduysa kizima 3 haftadir kakasini 3 gunde bir yapiyor. Dun bir yapmisti sirtina kadar. Hemn banyo yaptirdim. Simdi yine beklemeye gectik. Onceden abartisiz hergun 3-4 defa yapardi. Dedim bunun uzerine daha demire gecmiyim. Biraz daha durucam gidisata gore davranicam artik. Biraz ara vermistim bitki caylarina yeniden iceyimki sutumden gecsin. Sizlerde boyle durum olmudumu ?
Canim iyi yolculuklar. Ben cesaret edemiom evden cikarmaya. Aglarda susturamam diye :)
Ben de alıştırdım dışarda gezdirmeye. Hiç bir hafta boyunca evden çıkmadığımız olmadı. Geçen gün bana alışverişe bil gittik oğlumla. Spora yazılacağım hatta bugün. Eşim bakacak orda ben spor yaparken. Hep dışarı havası alınca daha iyi yorulup uyuyor. Bir de bir çok insan gördüğü için şu an insanları yabancılama huyu hiç yok. Hava çok soğuk değilse çıkarılabilir bence ya da kalabalık olmadığı zamanlarda avm olabilir kış olduğı için.ağladığı da oluyor ama alışacak böyle böyle :)
Muhallebisi nasıl yapıyorsun anlatsanaek gıda bizim işimizkahvaltı dışında meyve sebze muhallabi yoğurt çorba hepsini veriyorum :) sırası size kalmış arkadaşlar çok ta önemli değil sırası. ben meyvelerle başlamama rağmen çorbaları daha çok sevdi kızım. az az yiyor tabi şimdilik
Oy oy oy hiiic sormaevlenmeden önce ne kadar aylakmışız aslında değil mi ? :)
Valla bu hafta kayinvalidem gelene kadar oturtuyorum kucagimda falan. Oturmayin deyince içime bir kurt düştü. Ama yine de dayanamıyorum oturtuyorum yafffBenim doktorum ellerini kaldırınca kendini doğrultuyorsa kucakta oturur gibi destekle tutabilirsin ama oturtmak için erken demişti
Maşallah canmWee mutlu son kızımı gece uykusuna geçti bizimki bu saatlerde uyuyo 8 8:30 gibi uyanıyo geçmiki acep?
Burda hı arkadaş balla toz zencefili karıştırıp yiyin sutunuzden geçer dedi, bi deneseneKilar brbegime ihlamur cayi.versemmi. Hiriltisi sanki.grip oldu gibi . Gecede oksurugumuz vardi. Usuttukmu.naptik anlamadimki. Doktora gotursemmi bilemedim.
Bir kitapta "bebekler büyük büyük ninelerinden bile daha iyi bilirler ne zaman oturacaklarını, ayakları yamulmaz" diye okumuştumValla bu hafta kayinvalidem gelene kadar oturtuyorum kucagimda falan. Oturmayin deyince içime bir kurt düştü. Ama yine de dayanamıyorum oturtuyorum yafff
ilacimi fön makinasiniben bırakmayı düşünüyorum
canim ustune bastin cek ayagini anne sutu sivi cokk bu sebepten doymuolar artik doktorlar usten konusuo ama o cock mosmor olana kadar aglior yasamayan bilemez ben gun de 4 defa veriorum ama ilk emziriorum ustune veriorm dusun anca doyuyorBende çok benzer durumları yaşıyorum. Şöyleki ben aç diye dayanamayıp günde bir mamaya başladım. Bu sefer alışkanlık başladı. Beni emmek istemiyor. O iki saatte bir uykusu geliyor ya (aynen bizimki de öyle) uyutup yarım saat sonra uyanınca o uyku sersemiyken hemen emziriyorum. Akşama kadar bu şekilde idare edince akşam bir mama verirsem sabah 4 e kadar uyuyor. Yok mamayı gündüz verirsem gece anne sütüyle uykuya geçerse saatte bir falan uyanarak emiyor. Bu sefer sabahı zor ediyoruz.
Bu yüzden doktorumuz 4 aylık olunca kaşık mamaya başlattı. Ancak onu yerken yoruluyor. Bitiremiyor. Tam doyamıyor. Hemde ishal oluyor. Yani azıcık kaşık mama sonra yine biberonla gece uykusuna geçiş yapıyoruz. Doktoruna sorarsan mamaya başlama der ancak benim anladığım kadarıyla artık anne sütü tam tokluk sağlamıyor. Ek bir takviye gerekiyor.
Ayni durum bizde de var catlak kremlerle gectii ama anne sutu aldigi halde uc gunde bir yapiyor kakasiniKabızlık uzmanıolarak bu konu hakkında bir fikir verebilirim galiba. Biz bir ay çektik de. Aslında bebeğim kabiz değildi sadece 3-4 günde bir yapmaya başladı anne sütü almasına ragmen. Ben de kabiz olduğunu düşünerek yeni mezun doktora kabiz dedim o da bana fitil verdi. Bir iki kere kullandım, herkesle kullanma tembellik yapar dediler çünkü. Kullanmadım ama hala duzelmedi. Baska bir doktora gittik. Bu arada zeytinyağı, poposunu uyarma gibi yolları da denedik. Dr çatlak oluşmuş ıkınmaktan dolayi dedi. Krem ve surup verdi şimdi yaklaşık bir aydır da onu kullanıyorum. Kremi poposuna sürücü yapıyor, bazen günde iki defa bile yapıyor. Ama yaparken ikiniyor. Ve ben acaba krem mi alıştı acaba diyorum. Benim Hikayem bu, umarım yardimci olabilmisimdir umarım bizimki gibi uzun sürmez, sen bir hafta daha sabret. Hala 3-4 güne bir yaparsa Dr götür derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?