2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kilar brbegime ihlamur cayi.versemmi. Hiriltisi sanki.grip oldu gibi . Gecede oksurugumuz vardi. Usuttukmu.naptik anlamadimki. Doktora gotursemmi bilemedim.

İyi yolculujlar canim

Kizlar bi turlu kalkamadim 5 saattir ac biraktik kizimi sesi duyydu arada mizildqniyordu ama geri uyumusun telin alarmlarinida kapatmisim hep ofya
Aç olsaydı zaten hiç durmazdı uyanırdı. Yetişkinleri düşün, gece bazen 12saate kadar aç durabiliyoruz ama gündüz duramıyoruz. Onlarda da aynı şey geçerli bence. Annem aç çocuğu susturamazsın der hep. Gerçekten de öyle. Gündüz iyi emdiyse ya da yediyse gece uykuları artık daha uzun olur. Hoş bu aralar biz 2 saatte bir uyanıyoruz, 2 aylıkken 5 saat uyurdu geceleri. İlk ay sarılık endişesiyle uyandırıp emzirdim ama onun haricinde hiç uyandırmadım

Kabızlık uzmanı olarak bu konu hakkında bir fikir verebilirim galiba. Biz bir ay çektik de. Aslında bebeğim kabiz değildi sadece 3-4 günde bir yapmaya başladı anne sütü almasına ragmen. Ben de kabiz olduğunu düşünerek yeni mezun doktora kabiz dedim o da bana fitil verdi. Bir iki kere kullandım, herkesle kullanma tembellik yapar dediler çünkü. Kullanmadım ama hala duzelmedi. Baska bir doktora gittik. Bu arada zeytinyağı, poposunu uyarma gibi yolları da denedik. Dr çatlak oluşmuş ıkınmaktan dolayi dedi. Krem ve surup verdi şimdi yaklaşık bir aydır da onu kullanıyorum. Kremi poposuna sürücü yapıyor, bazen günde iki defa bile yapıyor. Ama yaparken ikiniyor. Ve ben acaba krem mi alıştı acaba diyorum. Benim Hikayem bu, umarım yardimci olabilmisimdir umarım bizimki gibi uzun sürmez, sen bir hafta daha sabret. Hala 3-4 güne bir yaparsa Dr götür derim ben.

Canim iyi yolculuklar. Ben cesaret edemiom evden cikarmaya. Aglarda susturamam diye :)

ağladığı da oluyor ama alışacak böyle böyle :)
Ben de alıştırdım dışarda gezdirmeye. Hiç bir hafta boyunca evden çıkmadığımız olmadı. Geçen gün bana alışverişe bil gittik oğlumla. Spora yazılacağım hatta bugün. Eşim bakacak orda ben spor yaparken. Hep dışarı havası alınca daha iyi yorulup uyuyor. Bir de bir çok insan gördüğü için şu an insanları yabancılama huyu hiç yok. Hava çok soğuk değilse çıkarılabilir bence ya da kalabalık olmadığı zamanlarda avm olabilir kış olduğı için.

Muhallebisi nasıl yapıyorsun anlatsana

Benim doktorum ellerini kaldırınca kendini doğrultuyorsa kucakta oturur gibi destekle tutabilirsin ama oturtmak için erken demişti
Valla bu hafta kayinvalidem gelene kadar oturtuyorum kucagimda falan. Oturmayin deyince içime bir kurt düştü. Ama yine de dayanamıyorum oturtuyorum yafff

canim ustune bastin cek ayagini anne sutu sivi cokk bu sebepten doymuolar artik doktorlar usten konusuo ama o cock mosmor olana kadar aglior yasamayan bilemez ben gun de 4 defa veriorum ama ilk emziriorum ustune veriorm dusun anca doyuyor

nursennnnnnn ek gidada neler yapiosun tarif olarak zahmet olmassa eger bana msj olarak atarmisin . miktarlari ezme sekli karisimlari . yogurdum tutmafi acaba yarim yagli diemi olmadi tutmadi su gibi oldu yogurt ne kadar koysam

Kızlar merhaba
ucak yolculugu yapacak arkadaşlar rahat olun.bu ayin başında Elazığ'dan izmire geldim ben. Kızım ve ben yalnizdik. Güzel geçti 1.5 saat. Genelde emzirmeye çalıştım. oyuncaklarini gösterdim falan. Bi ara uyku sıkıştırdi az mizlayip uyudu:) ben çok gergindim ama güzelgeçti. Sizin de öyle geçer inşallah. Ben de hemen her gün çıkarırım kuzuyu kar kış dimlemem. Çok şükür hasta da olmadi. Tavsiye ederim

Kızlar merhaba
ucak yolculugu yapacak arkadaşlar rahat olun.bu ayin başında Elazığ'dan izmire geldim ben. Kızım ve ben yalnizdik. Güzel geçti 1.5 saat. Genelde emzirmeye çalıştım. oyuncaklarini gösterdim falan. Bi ara uyku sıkıştırdi az mizlayip uyudu:) ben çok gergindim ama güzelgeçti. Sizin de öyle geçer inşallah. Ben de hemen her gün çıkarırım kuzuyu kar kış dimlemem. Çok şükür hasta da olmadi. Tavsiye ederim

Ayni durum bizde de var catlak kremlerle gectii ama anne sutu aldigi halde uc gunde bir yapiyor kakasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…