2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canim kanser falan demisin ama bu tur supelere var sayimlara grme kendinide bos yere yipratma unutmaki allah istemedkten sonra hic birsey olmaz

Şimdiden hayırlı yolculuklar benimde ne çok gidesim var bir yerlere ama markete bile gidemiyorum en iyi ihtimalle eylülde tatile gideceğiz uzun yol olarak gerçi 1 yaşında çocukla nasıl olur bilmiyorum ama :)

Herkes bişey yazmış kan ilacı için kusur kalmasın bende yazıyim Aile sağlığı 4 damlaya başlattı bende onu 2 ye düşürdüm 1 hafta öyle verdim sonra 3 e çıkardım birhaftada öyle öyle arttırdım 4 e.zaten günde 1 defa kakasını yapar kızım oda sabah 10 gibi o yaptıktan sonra damlalarını veriyorum şimdilik sıkıntı yok.

canim kanser falan demisin ama bu tur supelere var sayimlara grme kendinide bos yere yipratma unutmaki allah istemedkten sonra hic birsey olmaz

elbette öyle de işte düşünmeden yapamıyorum sonuçta tedbir kuldan takdir Allah'tan... bile bile lades demektense zararını bildiğimiz şeyleri elimden geldiğinde minnaktan uzak tutmaya çalışıyorum. nebileyim mesela deodorantlarda kremlerde bir sürü şampuanlarda temizlik ürünlerinde sadece bebeğe değil biz yetişkinlere de zararlı ve kalıcı hasarlar bırakan öyle maddeler var ki hamileliğimden beri korkularımı iki katına çıkardı. şimdi bebeğimle alakalı bir konuda araştırmadan bişey yapmamaya çalışıyorum ki sonradan pişman olup ah vah yapmayalım diye. kanser olayı sadece yedirdiklerimizle alakalı değil ki soluduğumuz hava bile bazı yerlerde resmen ömrümüzden çalıyor bunun için de elimizden gelebilen kısmı için korunmak en doğrusu geliyor bana...

Canim makinede nasil yapiyirsun. Kac saaye ayarliyirsun
Makinede tarif ediyor zaten klavuzda ben 8 saat diye ayarliyorum daha eksi istersen 11 saat sayin yogurtlarda icine kivam artirici kooyuyorlar bunda yok tabi biraz daha sulu oluyor ama dogal sonucta tadi guzel oluyor kucuk cam kaplari var 6 tane onlara bebrk icin yapacagim kapakli al git disari cikacsgin zaman... kendinizin mayaladigi daha guzeldir belki ama tefalle sutu kaynstma derdi yok kaynatirken vitsmin kaybetme durumu yok

Nasıl veriyosunuz yaaa benim kızıma çay kaşığı ile su bile veremiyorum yüzünü buruşturup diliyle itiyor
silikon yumuşak kaşık şart canım. ilk zamanlar onu bile almadı parmağımın ucuna koyup verdim püreleri. parmağımı emme uğruna açtı ağzını :) kaşığa zamanla alıştı. ek gıdanın ilk zamanları çok zor. hala kolay değil.

FİRİN FİRİN FİRİN kizlar acil firin almam lazim,....hangi ozellikler olmali marka model ne onerirsiniz ...ayni anda iki yemek yapmiyorum tek gozlu bisey yeter

Şimdiden hayırlı yolculuklar benimde ne çok gidesim var bir yerlere ama markete bile gidemiyorum en iyi ihtimalle eylülde tatile gideceğiz uzun yol olarak gerçi 1 yaşında çocukla nasıl olur bilmiyorum ama :)
biz kasımda bir kez gittik bu ikinci olacak inşallah. eylülde kocaman olacaklar canım her yere gidilir :)

Bende çok benzer durumları yaşıyorum. Şöyleki ben aç diye dayanamayıp günde bir mamaya başladım. Bu sefer alışkanlık başladı. Beni emmek istemiyor. O iki saatte bir uykusu geliyor ya (aynen bizimki de öyle) uyutup yarım saat sonra uyanınca o uyku sersemiyken hemen emziriyorum. Akşama kadar bu şekilde idare edince akşam bir mama verirsem sabah 4 e kadar uyuyor. Yok mamayı gündüz verirsem gece anne sütüyle uykuya geçerse saatte bir falan uyanarak emiyor. Bu sefer sabahı zor ediyoruz.
Bu yüzden doktorumuz 4 aylık olunca kaşık mamaya başlattı. Ancak onu yerken yoruluyor. Bitiremiyor. Tam doyamıyor. Hemde ishal oluyor. Yani azıcık kaşık mama sonra yine biberonla gece uykusuna geçiş yapıyoruz. Doktoruna sorarsan mamaya başlama der ancak benim anladığım kadarıyla artık anne sütü tam tokluk sağlamıyor. Ek bir takviye gerekiyor.

Teşekkür ederim canım silikon kaşık benimde aklımdaydı bu aralar parmakla verme fikride çok güzel böyle böyle besinlerin tadına da alışır 6.ayda bende başlayacağımda şimdiden heyecanı başladı

Yarın oğlumun doğum günü hazırlık yapmam lazım ama benim pilim bitti off bugün karnede aldı karnesi çok güzel hediye alınacak tek hediye ama büyük beklenti içinde ne alsam bilmiyorum oyuncak için büyük teknoloji aletlerinin hepsi var sadece telefonu yok onun içinde erken varmı tavsiyesi olan 11 yaşına giriyor

Ben aventin kaşığını aldım turuncu ebebekten 6+ Ama çok sert taş gibi içime sinmedi yumuşak bakıcam

Ya bende bebisle ankaraya gidicem ucakla coooook tedirginim pazar gunu gitcez dua edinde sorunsuz bi yolculuk olsun daha once hep esimle kendi aracimizla gidiyoduk kizim cok hareketli artik bakalim. Bu arada bende esimle karar verdim kan ilaci cok rahatdoz etti bebegimi o yuzden simdilik kesicez

aynı ben ama canım sıkıldı yahu kızımıda özledim kaldırıp emzirsemmi dedim. Öksürüyo su anda of ya inş. hasta olmuyordur . durduk yere ne oluyor anlamıyorum
Canım benimki de öksürüyor bu aralar ama anladığım kadarıyla bazen şımarıklığından bazen de salyasını yutamayınca öksürüyor. Yutmayı yeni yeni öğreniyorlar ya ondan olabilir. İnşallah hasta değildir aklına getirme öyle şeyleri

Kizlar bi turlu kalkamadim 5 saattir ac biraktik kizimi sesi duyydu arada mizildqniyordu ama geri uyumusun telin alarmlarinida kapatmisim hep ofya

biz de aynı kararı aldık :) uçakla kısa bir yolculuk olacağı için rahat gidersiniz canım merak etme birkaç oyuncak al mutlaka el çantana :) büyümüş de annesine yol arkadaşı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…