canim kanser falan demisin ama bu tur supelere var sayimlara grme kendinide bos yere yipratma unutmaki allah istemedkten sonra hic birsey olmazbizim de iki haftadır kabızlığı var birden oldu, 4. ay aşısını yaptırıp demir damlasına başladıktan sonra oldu, damlayı bıraktım ama düzelmedi, üst üste 6 gün yapamayınca fitil verdim dün onun sayesinde rahatladı yavrucağım, bugün de yine ıkınıyo ıkınıyo çok az yapabildi... önceden senin de dediğin gibi günde 3 4 hatta 5 defa felan yapardı.
bebiş için yoğurt yapımını araştırdım da evde yapayım doğal olsun dedim bir sütçü buldum ama içime kurt düştü internetteki yazıları okudukça. kimisi günlük pastörize sütten yapın demiş kimisi karşı çıkmış içinde katkı maddesi olmadan doğal sütle yapın demiş, diğerleri cevaben doğal sütte bulunan bakteriler çocuklar için çok riskli demiş vs vs kafam allak bullak oldu şimdi... sanırım siz günlük pastörizeden yapıyorsunuz, tavsiye edermisiniz ve neden? açıkçası kanser çağımızın hastalığı olduğundan ve çok yakınımı kanserden kaybettiğimden korkar oldum bebeğime katkılı bişeyler vermekten. hamileliğimden beri ben bile pek çok şeyi hayatımdan çıkardım bebişe geçmesin diye ama kafam çok karışık
huff tası tarağı toplayıp köye yerleşesim var...
Şimdiden hayırlı yolculuklar benimde ne çok gidesim var bir yerlere ama markete bile gidemiyorum en iyi ihtimalle eylülde tatile gideceğiz uzun yol olarak gerçi 1 yaşında çocukla nasıl olur bilmiyorum ama :)ay biz pazartesi uzun yola çıkıyoruz memlekete anneme gideceğiz iki haftalığına. çok iyi gelecek bana eminim ama gözümde büyüyor eşya toplamak. kendi minnacık ama bizden çok eşyası var bıdığın bir yere giderken :)
sorma ya kivranip duruo yaerum ya aaa baslicam ilacinada ya yawrumun duzeni bozuldu gene fon makinasina dondukferro zinc önerdi canım.
kızlar yine demir damlası yaa ne illet bişeyyy
canim kanser falan demisin ama bu tur supelere var sayimlara grme kendinide bos yere yipratma unutmaki allah istemedkten sonra hic birsey olmaz
Makinede tarif ediyor zaten klavuzda ben 8 saat diye ayarliyorum daha eksi istersen 11 saat sayin yogurtlarda icine kivam artirici kooyuyorlar bunda yok tabi biraz daha sulu oluyor ama dogal sonucta tadi guzel oluyor kucuk cam kaplari var 6 tane onlara bebrk icin yapacagim kapakli al git disari cikacsgin zaman... kendinizin mayaladigi daha guzeldir belki ama tefalle sutu kaynstma derdi yok kaynatirken vitsmin kaybetme durumu yokCanim makinede nasil yapiyirsun. Kac saaye ayarliyirsun
silikon yumuşak kaşık şart canım. ilk zamanlar onu bile almadı parmağımın ucuna koyup verdim püreleri. parmağımı emme uğruna açtı ağzını :) kaşığa zamanla alıştı. ek gıdanın ilk zamanları çok zor. hala kolay değil.Nasıl veriyosunuz yaaa benim kızıma çay kaşığı ile su bile veremiyorum yüzünü buruşturup diliyle itiyor
biz kasımda bir kez gittik bu ikinci olacak inşallah. eylülde kocaman olacaklar canım her yere gidilir :)Şimdiden hayırlı yolculuklar benimde ne çok gidesim var bir yerlere ama markete bile gidemiyorum en iyi ihtimalle eylülde tatile gideceğiz uzun yol olarak gerçi 1 yaşında çocukla nasıl olur bilmiyorum ama :)
ben bırakmayı düşünüyorumsorma ya kivranip duruo yaerum ya aaa baslicam ilacinada ya yawrumun duzeni bozuldu gene fon makinasina donduk
çok uzun zamandır giremiyorum oğlan yoruyor çünkü gece en erken 11 buçukta uyuyor.
akşam 10-10.30 gibi uyuyor ama 15 dk sonra uyanıyor uykularımız hep 12-12 buçuk-1
4 buçuk aylık oğlum bu sorunu yaşayanlar varmı
anne sütü alıyor sadece
ve uyandıktan 2 saat sonra uyumak istiyor
uykudan önce kesinlikle emmiyor
kısacası gece uykusuna geçerken zorlanıyor
sadece akşamları mama mı versem diyorum? hem anne sütü hem mama birlikte götüren varmı?
lütfen fikirlerinizi yazar mısınız?
Teşekkür ederim canım silikon kaşık benimde aklımdaydı bu aralar parmakla verme fikride çok güzel böyle böyle besinlerin tadına da alışır 6.ayda bende başlayacağımda şimdiden heyecanı başladısilikon yumuşak kaşık şart canım. ilk zamanlar onu bile almadı parmağımın ucuna koyup verdim püreleri. parmağımı emme uğruna açtı ağzını :) kaşığa zamanla alıştı. ek gıdanın ilk zamanları çok zor. hala kolay değil.
Ben aventin kaşığını aldım turuncu ebebekten 6+ Ama çok sert taş gibi içime sinmedi yumuşak bakıcamsilikon yumuşak kaşık şart canım. ilk zamanlar onu bile almadı parmağımın ucuna koyup verdim püreleri. parmağımı emme uğruna açtı ağzını :) kaşığa zamanla alıştı. ek gıdanın ilk zamanları çok zor. hala kolay değil.
Ya bende bebisle ankaraya gidicem ucakla coooook tedirginim pazar gunu gitcez dua edinde sorunsuz bi yolculuk olsun daha once hep esimle kendi aracimizla gidiyoduk kizim cok hareketli artik bakalim. Bu arada bende esimle karar verdim kan ilaci cok rahatdoz etti bebegimi o yuzden simdilik kesicezay biz pazartesi uzun yola çıkıyoruz memlekete anneme gideceğiz iki haftalığına. çok iyi gelecek bana eminim ama gözümde büyüyor eşya toplamak. kendi minnacık ama bizden çok eşyası var bıdığın bir yere giderken :)
Canım benimki de öksürüyor bu aralar ama anladığım kadarıyla bazen şımarıklığından bazen de salyasını yutamayınca öksürüyor. Yutmayı yeni yeni öğreniyorlar ya ondan olabilir. İnşallah hasta değildir aklına getirme öyle şeyleriaynı ben ama canım sıkıldı yahu kızımıda özledim kaldırıp emzirsemmi dedim. Öksürüyo su anda of ya inş. hasta olmuyordur . durduk yere ne oluyor anlamıyorum
bebedor un kaşıkları yumuşak canım aklında olsunBen aventin kaşığını aldım turuncu ebebekten 6+ Ama çok sert taş gibi içime sinmedi yumuşak bakıcam
biz de aynı kararı aldık :) uçakla kısa bir yolculuk olacağı için rahat gidersiniz canım merak etme birkaç oyuncak al mutlaka el çantana :) büyümüş de annesine yol arkadaşı olacakYa bende bebisle ankaraya gidicem ucakla coooook tedirginim pazar gunu gitcez dua edinde sorunsuz bi yolculuk olsun daha once hep esimle kendi aracimizla gidiyoduk kizim cok hareketli artik bakalim. Bu arada bende esimle karar verdim kan ilaci cok rahatdoz etti bebegimi o yuzden simdilik kesicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?