- 24 Kasım 2012
- 387
- 310
- 88
yürütece koymayı düşünmüyorum ben canımAynen canim ve o kadar hareketliki normalde. Surekli kafayi kaldiriyo beni kucakta gezdir. Ya kizlar bisey sorcam kiz bebekleri ne zaman yurutece koycaksiniz alti aylikken falanmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yürütece koymayı düşünmüyorum ben canımAynen canim ve o kadar hareketliki normalde. Surekli kafayi kaldiriyo beni kucakta gezdir. Ya kizlar bisey sorcam kiz bebekleri ne zaman yurutece koycaksiniz alti aylikken falanmi
Ben hala burdayım feyena :)Merhaba anneler, ben de eylül annelerine elimden geldiğince yazmaya çalışacağım, oğlum eylülde doğması gerekirken ağustosta katılınca o başlığa yazmıştım, şimdi buradan devam edeceğim:) beni tekrar aranıza alınız:)) fakat hamileliğimde gördüğüm isimleri sevgikelebeği, fpamuk şu an hatırladıklarım onlar göremiyorum yoklar sanırım:))
Ben hala burdayım feyena :)
nde simdi annemlerdeyim ama donunce ne yapicam bilmiyorum cunku hep kucak istiyo ya surekli miz miz burda teyzeleri dedesi hep ilgileniyor bide asiri ilgi bekleyen bur bebek inaninki evde ne yemek ne ev isi hic bisey yapamiyorum gunduz toplamda bi saat yyumuyor yarim saat uyutmak icin ugrasiyorum ama bes dakikaya kalkiyo. Aaah cokmu dert yandimyürütece koymayı düşünmüyorum ben canım
ben de çok pişmanım dört yıl beklediğime evlat başkaymış ya :)Kızlar minigi de alıp gezdik Ohh yaa yavrum da bana çekmiş bayılıyo gezmeye4 saat gezdik maşallah tık demedi. Emzirdim bi ara sonra uyudu arabasina yatirdim 30 dakika uyudu. O arada biz kahvemizi içip pastamizi yedik. Ayy maşallah benim kızıma herkese gülücük. Böyle olacağını bilsem bu kadar sene beklemezdim. Kızlar siz mutlu olun beBis de oluyo
bu arada kanzda çok güzel indirim var haberiniz olsun
Ya be
nde simdi annemlerdeyim ama donunce ne yapicam bilmiyorum cunku hep kucak istiyo ya surekli miz miz burda teyzeleri dedesi hep ilgileniyor bide asiri ilgi bekleyen bur bebek inaninki evde ne yemek ne ev isi hic bisey yapamiyorum gunduz toplamda bi saat yyumuyor yarim saat uyutmak icin ugrasiyorum ama bes dakikaya kalkiyo. Aaah cokmu dert yandim![]()
4.ay aşısını yapınca sağlık ocağı vermişti hatırlatmakta fayda varkan damlasına ne zaman başladınız bizim 4. ayımız 3 gün önce bitti ctesi doktora gidicez kontrole kontrolde verir mi acaba ??
Evet erkek. 2 aylıkken bronşit gecirdi. 2 aydirda kilo alımı yavasladı. Gecen ay 400 bu ay 500 gr aldı. Sadece anne sütü alımıyor. Mama istemiyor. Onun dışında iyi cok şükür. Senin bebeğin nasıl?gördüğüme sevindim :) nasıl bebişin erkekti demi yanlış hatırlamıyorsam?
Bende çok merak ediyorum 14 şubata doktor kontrolümüz var bakalım hayırlısı sağlıkları yerinde olsun yeterkiay bizimkiler aynıymış bakalım bu ay nasıl çıkacak çubuk kraker gibi çocuk yaaa :)
Benim bebeğim 5.5 aylık oldu, anne sütü alıyor iki gün önce işe başladım yavaş yavaş ek gıda yoğurda başlayacağım.Evet erkek. 2 aylıkken bronşit gecirdi. 2 aydirda kilo alımı yavasladı. Gecen ay 400 bu ay 500 gr aldı. Sadece anne sütü alımıyor. Mama istemiyor. Onun dışında iyi cok şükür. Senin bebeğin nasıl?
ne yapicaksin peki nasil yurumei ogreticen canmyürütece koymayı düşünmüyorum ben canım
maşallah bebeğine ,bizim kız ilk gün rahatsız olmuştu.sancı çeker gibiydi.dayanamadım akşam 1 kere Calyon verdim.ertesi gün hicbirseyi kalmadıkızlar artık oğlum yüzüstüyken sırt üstüne dönüyor çok mutluyummmm :))) 4. ayımızı 30 ocakta doldurduk aşılarımızda perşembe günü 4. ay aşıları ateş yapıyor mu yaptıran arkadaşlar aşı günü nasıldı bebişleriniz mızmızlandımı çok, birde bizimki elini emiyor sürekli sizlerdede var mı bu ne zaman geçecek
Yoksa sizin kizin adidami zeynep pek nazi oluyolar da ondanaynı benim kızı anlattıyon![]()
çok sağol canım sorarım yarın aşı günümüz4.ay aşısını yapınca sağlık ocağı vermişti hatırlatmakta fayda var
maşallah canım ya bizimki 4 ayını yeni bitirdi hiç öyle atılmalar falan yok şimdilik hasretle kucağıma atılmasını bekliyorumbizim kız dünden beri ellerimizi uzatıp gel kızım deyince isterse kollarını uzatıp geliyor istemezse arkasını dönüp kaçırıyor kendini çok komik :) bana torpil geçiyor kimde olursa olsun bana geliyor![]()