- 24 Kasım 2012
- 387
- 310
- 88
Bizimki de öyle uykusu çok hafif. Çok sessizlikte uyutmamaya çalış, müzik aç mesela hafiften. Ses işe uyuyunca daha iyi oluyor hemen en ufak sese uyanmıyor sanki, ben öyle deniyorum.canım sadece kollarını doluyorum zaten gece açıp elini emiyor şapur şupur ama uykuya kundaksız gecemiyor uykusu o kadar hafifki yeminle yanında havuç ısırdım bir gün çıtırtısına uyandı o derece :)
Ben kırkı çıktıktan sonra hep küvetini doldurup içne koydum. Babası kafasını tuttu ben yıkadım ama artık hiiiç rahat durmuyor, küvetin içinde su kalmıyor ayaklarıyla şapur şupur etmektenkızlar annemdeyiz ya benimkini leğende yıkıyoruz küveti getirmedik diye nasıl hoşuna gidiyor bir görseniz. topuklarını suya vuruyor otururken. sıçrayan suya kikirdiyor :) eli kolu zaten hiç durmuyor. eve gidince fileyi çıkarmayı düşünüyorum. bir de annem titiz ellerini yıkamaya alıştırdı bizimkini. musluğun altında suyu avuçlamaya çalışıyor falan çok alem ya
valla cafeteryaya gidiyoruz kucağımda uyuyor pusete koyduğum an uyanıyor ama kucağımdaysa en fazla yarım saat o gürültüde uyuyor, ama evde tv sesine falan çok duyarlı uyumuyorBizimki de öyle uykusu çok hafif. Çok sessizlikte uyutmamaya çalış, müzik aç mesela hafiften. Ses işe uyuyunca daha iyi oluyor hemen en ufak sese uyanmıyor sanki, ben öyle deniyorum.
benimkide sığmıyor küvete oturabilse oturtarak yıkıycam ama kendi tek oturamıyor malum, evimizde çok soğuk kaloriferli değil o yüzden banyoda yıkayamıyorum yoksa banyoda yıkamak çok zevkli olur bide bizimki baya ağlıyor yıkarken küvete sığmadığı için sanırımBen kırkı çıktıktan sonra hep küvetini doldurup içne koydum. Babası kafasını tuttu ben yıkadım ama artık hiiiç rahat durmuyor, küvetin içinde su kalmıyor ayaklarıyla şapur şupur etmektenson iki seferdir banyoda kucakta yıkıyorum. Akan suyun altında daha iyi oluyor hem.
ya sizinki normal yada benmki . benmki banyo yaparken filede yikiorum tek basima ilk babasiyla yikardik ama ben birileriyle yikamayi sevmiirum tek yikiorum . yikarken su dok falan hazir olda duruo incelio napio annem die bakio ama ole bi hareket yok ole beklio . ozellikle misa gecen coj agladi ilk defa nedendr de bilemedm bende banyo yaptiraum dedim tik ses yok direk hazir ola gectikızlar annemdeyiz ya benimkini leğende yıkıyoruz küveti getirmedik diye nasıl hoşuna gidiyor bir görseniz. topuklarını suya vuruyor otururken. sıçrayan suya kikirdiyor :) eli kolu zaten hiç durmuyor. eve gidince fileyi çıkarmayı düşünüyorum. bir de annem titiz ellerini yıkamaya alıştırdı bizimkini. musluğun altında suyu avuçlamaya çalışıyor falan çok alem ya
csnim tahminim cocugumuzun oledir benmkide emio ama acsa eger cok surekli ilk emio 2 dk sonra emio cikario bi etrafa bakio tekrar alip tekrar birakilip gene etrafa bakio neye bakiosa ne anliosa anlamadm bildigin oyun oynuo en son memeyedw döndügü zamanda bi bakiokiiii meme kapatilmiisss buyuk hayek kirikligikızlar bebeğim memeyi oyun oynayarak emmeye başladı,
sütü bir yudum içiyor, memeyi bırakıyor, bir yudum daha çekiyor, sonra yine bırakıyor, böyle içiyor
kiyamam ya canim 20 gun cok gecmis deviti bukadar aksatmaman lazim tatlim butun hastaliklarin hemen hemen basi devit eksikligidir saglik icagina bittigini solucen tatlim devlet bunu bedava verioYaa kızlar 20 gündür kızıma verdiğim devit3 damlası bitti.
hiç bi eczaneden bulamıyorum .
ne yapacağımı şaşırdım
canım sadece kollarını doluyorum zaten gece açıp elini emiyor şapur şupur ama uykuya kundaksız gecemiyor uykusu o kadar hafifki yeminle yanında havuç ısırdım bir gün çıtırtısına uyandı o derece :)
evet yarın doktorada sorayımda açacam komple önce gündüzleri denerim açık uyutmayı yoksa önce gece mi denesem ? sencecanım benimki ayagimdan indirirken bilegim citliyo düşün ona uyanıyo. Seni cok iyi anlıyorum. Kundak işini de bi kere de kökten çöz bence. Biraz zorlanır sonra alisir
ucu tahriş olduğunda kızarıyor yoksa normal renkte, her alt değiştirmede ucunu açıyorum sarı birikinti olmasın diye ve her kızarıklık gördüğümde fito diye bir krem var doktor vermişti bir defa sürüyorum zaten ikinciye kalmadan kızarıklık geçiyor, geçmezse günde en fazla 2 dea olmak kaydıyla sürmeye devam ediyorumerkwk anneleri sorum var oglhnuzun irganini etinin ucu kizarikmi benmkinin kizar di acaba normal renginemi döndu ama acidiginida zannetmiorum bide acma isleminde ucu ne kadar acik
Sagol canim benimoğlunla ailenle sevdiklerinle nice mutlu senelere canım sağlık huzur mutluluk versin rabbim :)
iAyni ben... hep olmlu dusunmek gerekiyo evde surekli bebek cok yoruyor en guzeli dus alip sualenip kendini disari atmak bebisi guvendiginiz birine bir iki saatligine birakip bi hava almak gerekiyor ben yanimda kimse olmadigindan havalar da soguk esimle bebegimizi alip avm ye gidiyoruz cok iyi geliyorİyi günler kızlar sizlere bi sorum olacak doğumdan beri bi toparlanamadım gitti hep bi yorgunluk,isteksizlik hali var.herşeye üşeniyorum yemek yapmak, çamaşır yıkamak,ev toplamak külfet gibi geliyor hatta duşa girmek bile bazen zor geliyor neden böyle oldu acaba? Nasıl geçer?
Ben o psikolojiye girmemek için her sabah oğlum daha yatağında oyalanıyorken kalkıp üstümü değiştiriyorum, saçlarımı toplayıp azcık makyaj bile yapıyorum. O da yatağından beni izliyorİyi günler kızlar sizlere bi sorum olacak doğumdan beri bi toparlanamadım gitti hep bi yorgunluk,isteksizlik hali var.herşeye üşeniyorum yemek yapmak, çamaşır yıkamak,ev toplamak külfet gibi geliyor hatta duşa girmek bile bazen zor geliyor neden böyle oldu acaba? Nasıl geçer?
Canim banada oyle.oldu dogumda annem vardi 50gun sonra memlekete gittik orda annemle 2 ay kaldim rahattim annem safolsun yormuyodu ben sadece oglanla ilgileniyodum 10 gun once geldim burden afalladim bebek ev isi camasir utu esimde cocuktan farksuz pasakli ilk gunler yoruldum kaynanaylada aram limoni sadece aksam esim gelince oda gellip yarim saat oglani seviyo gidiyo. Bende dedim ben anneyim yapabilirim kimseye minnetim yok herseye yeticem dedim kostur kostur yapiyom herseyimi kaynanada yapamicam saniyo herseyim 4 4luk cok sukur. Sebde bi silkin kendin3 gelİyi günler kızlar sizlere bi sorum olacak doğumdan beri bi toparlanamadım gitti hep bi yorgunluk,isteksizlik hali var.herşeye üşeniyorum yemek yapmak, çamaşır yıkamak,ev toplamak külfet gibi geliyor hatta duşa girmek bile bazen zor geliyor neden böyle oldu acaba? Nasıl geçer?
sagol canim bizim ev cok sicak guney cepw suan kombi acik degul oda 27 derececanım doğum günün kutlu olsun oğluşunla nice mutlu yıllara :) ben külotlu çorap veya ince tulum giydiriyorum yoksa dediğin gibi çorap tutmuyor ayağında bıdıklar :)
canım çalışıyormusun, çalışmaya başlayana kadar bende öyleydim şimdi geçtiİyi günler kızlar sizlere bi sorum olacak doğumdan beri bi toparlanamadım gitti hep bi yorgunluk,isteksizlik hali var.herşeye üşeniyorum yemek yapmak, çamaşır yıkamak,ev toplamak külfet gibi geliyor hatta duşa girmek bile bazen zor geliyor neden böyle oldu acaba? Nasıl geçer?
Ayy ayn
iAyni ben... hep olmlu dusunmek gerekiyo evde surekli bebek cok yoruyor en guzeli dus alip sualenip kendini disari atmak bebisi guvendiginiz birine bir iki saatligine birakip bi hava almak gerekiyor ben yanimda kimse olmadigindan havalar da soguk esimle bebegimizi alip avm ye gidiyoruz cok iyi geliyor
Ben o psikolojiye girmemek için her sabah oğlum daha yatağında oyalanıyorken kalkıp üstümü değiştiriyorum, saçlarımı toplayıp azcık makyaj bile yapıyorum. O da yatağından beni izliyorgünlerce evde oturmuyorum, avmlerin az yoğun oldugu haftaiçi gündüzleri çıkıp geziyoruz. Hava soğuk olduğu için dışarısı olmuyor. Hem bana hem ona iyi geliyor. Bir de tabiki eskisi gibi ev işi yapmıyorum. 3 çeşit yemek yerine 1 çeşitle de karın doyuyo valla. Bir tek çamaşır ütüden gına geldi ona çözüm bulamadım:) kendine mutlaka bak, bebek uyuduğu zaman ev işi yerine yarım saatin senin olsun, saçlarını güzelce tara, manikür pedikür yap ne biliyim. Her gün olmuyor tabi bunlar ama genelde yapmaya çalış. Günde yarım saat ev işi yapmasan da ev toparlanır, hem de daha istekli olursun.
Canim banada oyle.oldu dogumda annem vardi 50gun sonra memlekete gittik orda annemle 2 ay kaldim rahattim annem safolsun yormuyodu ben sadece oglanla ilgileniyodum 10 gun once geldim burden afalladim bebek ev isi camasir utu esimde cocuktan farksuz pasakli ilk gunler yoruldum kaynanaylada aram limoni sadece aksam esim gelince oda gellip yarim saat oglani seviyo gidiyo. Bende dedim ben anneyim yapabilirim kimseye minnetim yok herseye yeticem dedim kostur kostur yapiyom herseyimi kaynanada yapamicam saniyo herseyim 4 4luk cok sukur. Sebde bi silkin kendin3 gel
sagol canim bizim ev cok sicak guney cepw suan kombi acik degul oda 27 derece
Sağolun destekleriniz içincanım çalışıyormusun, çalışmaya başlayana kadar bende öyleydim şimdi geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?