2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kız ben çocuk olalı daha eşimle iki dk yalnız kalmadık:) tek aktivitem son bir haftadır koştura koştura 1 saat spora gitmek:)

Kız ben çocuk olalı daha eşimle iki dk yalnız kalmadık:) tek aktivitem son bir haftadır koştura koştura 1 saat spora gitmek:)
valla benimde koştura koştura işe gitmek eve dönmek tek aktivitem :)

canım valla annenin yakın olması falan süper güzel bak gerçekten şükret ben gurbette tekim çalışıyorum bebeğim bakıcıda yani her zaman tekim benimde yardımcım var temizlik için ama yinede çalışınca çok zor yetişemiyorum hiçbirşeye, sinema falan nerdeeee adamın yüzünü göremiyorum nerdeyse :) ama çalışmak bir yandan da iyi geliyor ortamın değişiyor falan hem avantaj hem dezavantajları var işte. ama deselerki evde otur bebeğinle hiç dışarı çıkma yeminle kabul ederim çünkü bebeğimle bir dk fazla geçirmek için can atıyorum onu çoookkkk özlüyorum işteyken

yarında biz gidiyoruz 4. ay kontrolü bizimki , inşallah olumlu şeyler duyarız heyecanlanıyorum her kontrolde

Haline şükret bacım biz ne yapalım Annemler farklı kayınvalidemlae farklı bi şehirde.temizlik iş gün desen ellerimden öper. Ama ben memnunum walla hayatımdan 2 yılda ücretsiz izin alcam birazda koca parası yiyelim bakalım

Sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yaşlara...

Biz de yalnız kalamıyoruz evdeyken bizim kız sağolsun 12-1 gibi uyuyup 9da kalktığı için ve gün içinde az az 2-3 kere uyuyor ya büyük insan gibi
Ben de anneme gezmek için bırakıyorm ama aklım onda bile kalıyor senin özlemen çok normal canım benim allah güç kuvvet versin

Ohh sefan olsun en güzeli

Ben de iki ay sonra işe başlayacağım. Çok şükür ki annemler bize çok yakına taşınıyorlar yoksa bakıcı işi gerçekten zor.. Şimdiden düşünmeye başladım ben de, şimdi yetişemiyorum işe başlayınca nasıl olacak diye. Bir yardımcı şart kesinlikle..

acimio galiba tepki gostermio doktora gtmemizede var bende sandm asil rengine donuo bezini sik degstriorum ucunuda aciorim hep bu arada artik 1 yasina grmeden yasaklamislar sunnet haberiniz olsun yoksa hemen yaptrcaktim ben

canim degerlerine baktir kan eksikligi yada vitamin eksikligi olabilir hatrlarsan hamileligin ilk aylarindada ayni hissetmisindr ben ölu gibiydim o durumlardan bahsedio gibisin

Canim plastik kokusu yapıyor dediğin makine hangisi. Ben de almayı düşünüyorum da

Kızlar 5. Ayimizi doldurduk çok şükür. 600 g almış Dr sadece anne sütüne devam dedi. 8200 g 67 cm olmuş kuzucum Dr kilosu fazla dedi ama napıyım diyete mi sokayim bebeği tövbe tövbe

Kızlar 5. Ayimizi doldurduk çok şükür. 600 g almış Dr sadece anne sütüne devam dedi. 8200 g 67 cm olmuş kuzucum Dr kilosu fazla dedi ama napıyım diyete mi sokayim bebeği tövbe tövbe
eee bennki 1 kilo alms ama fazla dwmwdi bana

Canim plastik kokusu yapıyor dediğin makine hangisi. Ben de almayı düşünüyorum da
canim arzumdur arkadasinki ben weewell aldim siddetle tavsie ederm keske daha ewwel alsaydm ewe yapuorum hep cnku koku fala n ben arzmda cok sikayet okudum ondan almamstim yogurda geciomus kokusu

bence artık 400 gr az değil canım maşallah bebişine

ben de öğretmenim bu yıl dokuzuncu yıl olacaktı çalışsaydım ama başlamayacağım senin gibi. bende hiç heves yok çalışmak için. eylülde kuzumdan ayrılacağım için şimdiden darlanıyorum. evde sıkılacaksın demişti arkadaşlar. evet bazen sıkılıyorum ama okulu ve çalışmayı zerre özlemedim

oyy maşallah kuzuya doktora bak sen deli mi ne :) ayy ben pazartesiyi iple çekiyorum. yedi kilo bile olmamıştır benimki yaa geçen ay 6150 idi. boyu 67-68 olmuştur diye tahmin ediyorum dur bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…