Kız ben çocuk olalı daha eşimle iki dk yalnız kalmadık:) tek aktivitem son bir haftadır koştura koştura 1 saat spora gitmek:)Sağolun destekleriniz içinnerden cevaplamaya başlasam bilemedim aslında şikayet edecek durumum hiç yok hele çoğunuz gurbette tek başına çocuk büyütürken Allah hepimize güç kuvvet versin işallah
Doğumdan sonra annem bi hafta kaldı gitti aslında erken toparlandım.annemle çok yakın evlerimiz ne zaman arasam gelir işini gücünü bırakıp ona da yük oluyor gibi hissediyorum bazenhaftada bir kesin ona bırakır eşimle sinema, yemek ya da başka bişeyler yaparız evde de temizliği kendim yapmıyorm düzenli yardımcım var sağolsun buna rağmen hala şikayet etmek istemiyorum ama elimde değil bi iki gün kendime baksam üçüncü gün gene salmışım
Öğretmenim ama eylüle kadar ücretsiz izin aldım bu seneyi evde kapatıyorum yani heralde beni en çok çalışmamak bunları düşünmeme sebep oldu çünkü okul biter bitmez işe başladım hiç bu kadar uzun boşluğum olmamıştı bugün en azından ne zamandır resim ya da mozaik yapmak istiyordum onlara bi göz attım model seçtim olmadı evde kendime hobi edineyiö yoksa mutsuz insanlar gibi mutsuzluğu yaymaya çalışacağım
Çok teşekkürler iyi ki varsınız
valla benimde koştura koştura işe gitmek eve dönmek tek aktivitem :)Kız ben çocuk olalı daha eşimle iki dk yalnız kalmadık:) tek aktivitem son bir haftadır koştura koştura 1 saat spora gitmek:)
canım valla annenin yakın olması falan süper güzel bak gerçekten şükret ben gurbette tekim çalışıyorum bebeğim bakıcıda yani her zaman tekim benimde yardımcım var temizlik için ama yinede çalışınca çok zor yetişemiyorum hiçbirşeye, sinema falan nerdeeee adamın yüzünü göremiyorum nerdeyse :) ama çalışmak bir yandan da iyi geliyor ortamın değişiyor falan hem avantaj hem dezavantajları var işte. ama deselerki evde otur bebeğinle hiç dışarı çıkma yeminle kabul ederim çünkü bebeğimle bir dk fazla geçirmek için can atıyorum onu çoookkkk özlüyorum işteykenSağolun destekleriniz içinnerden cevaplamaya başlasam bilemedim aslında şikayet edecek durumum hiç yok hele çoğunuz gurbette tek başına çocuk büyütürken Allah hepimize güç kuvvet versin işallah
Doğumdan sonra annem bi hafta kaldı gitti aslında erken toparlandım.annemle çok yakın evlerimiz ne zaman arasam gelir işini gücünü bırakıp ona da yük oluyor gibi hissediyorum bazenhaftada bir kesin ona bırakır eşimle sinema, yemek ya da başka bişeyler yaparız evde de temizliği kendim yapmıyorm düzenli yardımcım var sağolsun buna rağmen hala şikayet etmek istemiyorum ama elimde değil bi iki gün kendime baksam üçüncü gün gene salmışım
Öğretmenim ama eylüle kadar ücretsiz izin aldım bu seneyi evde kapatıyorum yani heralde beni en çok çalışmamak bunları düşünmeme sebep oldu çünkü okul biter bitmez işe başladım hiç bu kadar uzun boşluğum olmamıştı bugün en azından ne zamandır resim ya da mozaik yapmak istiyordum onlara bi göz attım model seçtim olmadı evde kendime hobi edineyiö yoksa mutsuz insanlar gibi mutsuzluğu yaymaya çalışacağım
yarında biz gidiyoruz 4. ay kontrolü bizimki , inşallah olumlu şeyler duyarız heyecanlanıyorum her kontroldeHastanedeydik bu sabah 5. Ay kontrolü 5 ay 4 günlük olduk. 8300 olmuş 400 gr almış bu ay az almış dedi dr. boyumuzda 67 olmuş . Emzirmeye devam bu ayda ek gıdaya geçirmedi.destekli oturtabilirsin dedi.herşey yolunda çok şükür. Sonrasında kahvaltı keyfi yaptık kızımda pusetinde uyudu biz yedik içtik baya oturduk eve geldi sonra uyandı ilk defa
Haline şükret bacım biz ne yapalımSağolun destekleriniz içinnerden cevaplamaya başlasam bilemedim aslında şikayet edecek durumum hiç yok hele çoğunuz gurbette tek başına çocuk büyütürken Allah hepimize güç kuvvet versin işallah
Hayırlı haberler inş.yarında biz gidiyoruz 4. ay kontrolü bizimki , inşallah olumlu şeyler duyarız heyecanlanıyorum her kontrolde
Sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yaşlara...Kizlar merhaba tehlike canlari calmaya basladi bizim sipacik ayaklariyla oynamaya basladi çekip coraplarini cikarmaya çalışıyor kackere corabini agzinda yakaladim. Bu arada cumaniz mubarek olsun bugun benim dogumgunum oglumda 19 eylul bi cuma vakti gelmisti kucağıma cok guzel bi duygu oglumla kutlayacagim
Biz de yalnız kalamıyoruz evdeyken bizim kız sağolsun 12-1 gibi uyuyup 9da kalktığı için ve gün içinde az az 2-3 kere uyuyor ya büyük insan gibiKız ben çocuk olalı daha eşimle iki dk yalnız kalmadık:) tek aktivitem son bir haftadır koştura koştura 1 saat spora gitmek:)
Ben de anneme gezmek için bırakıyorm ama aklım onda bile kalıyor senin özlemen çok normal canım benim allah güç kuvvet versinvalla benimde koştura koştura işe gitmek eve dönmek tek aktivitem :)
canım valla annenin yakın olması falan süper güzel bak gerçekten şükret ben gurbette tekim çalışıyorum bebeğim bakıcıda yani her zaman tekim benimde yardımcım var temizlik için ama yinede çalışınca çok zor yetişemiyorum hiçbirşeye, sinema falan nerdeeee adamın yüzünü göremiyorum nerdeyse :) ama çalışmak bir yandan da iyi geliyor ortamın değişiyor falan hem avantaj hem dezavantajları var işte. ama deselerki evde otur bebeğinle hiç dışarı çıkma yeminle kabul ederim çünkü bebeğimle bir dk fazla geçirmek için can atıyorum onu çoookkkk özlüyorum işteyken
Ohh sefan olsun en güzeliHaline şükret bacım biz ne yapalımAnnemler farklı kayınvalidemlae farklı bi şehirde.temizlik iş gün desen ellerimden öper. Ama ben memnunum walla hayatımdan 2 yılda ücretsiz izin alcam birazda koca parası yiyelim bakalım
Ben de iki ay sonra işe başlayacağım. Çok şükür ki annemler bize çok yakına taşınıyorlar yoksa bakıcı işi gerçekten zor.. Şimdiden düşünmeye başladım ben de, şimdi yetişemiyorum işe başlayınca nasıl olacak diye. Bir yardımcı şart kesinlikle..valla benimde koştura koştura işe gitmek eve dönmek tek aktivitem :)
canım valla annenin yakın olması falan süper güzel bak gerçekten şükret ben gurbette tekim çalışıyorum bebeğim bakıcıda yani her zaman tekim benimde yardımcım var temizlik için ama yinede çalışınca çok zor yetişemiyorum hiçbirşeye, sinema falan nerdeeee adamın yüzünü göremiyorum nerdeyse :) ama çalışmak bir yandan da iyi geliyor ortamın değişiyor falan hem avantaj hem dezavantajları var işte. ama deselerki evde otur bebeğinle hiç dışarı çıkma yeminle kabul ederim çünkü bebeğimle bir dk fazla geçirmek için can atıyorum onu çoookkkk özlüyorum işteyken
acimio galiba tepki gostermio doktora gtmemizede var bende sandm asil rengine donuo bezini sik degstriorum ucunuda aciorim hep bu arada artik 1 yasina grmeden yasaklamislar sunnet haberiniz olsun yoksa hemen yaptrcaktim benucu tahriş olduğunda kızarıyor yoksa normal renkte, her alt değiştirmede ucunu açıyorum sarı birikinti olmasın diye ve her kızarıklık gördüğümde fito diye bir krem var doktor vermişti bir defa sürüyorum zaten ikinciye kalmadan kızarıklık geçiyor, geçmezse günde en fazla 2 dea olmak kaydıyla sürmeye devam ediyorum
canim degerlerine baktir kan eksikligi yada vitamin eksikligi olabilir hatrlarsan hamileligin ilk aylarindada ayni hissetmisindr ben ölu gibiydim o durumlardan bahsedio gibisinİyi günler kızlar sizlere bi sorum olacak doğumdan beri bi toparlanamadım gitti hep bi yorgunluk,isteksizlik hali var.herşeye üşeniyorum yemek yapmak, çamaşır yıkamak,ev toplamak külfet gibi geliyor hatta duşa girmek bile bazen zor geliyor neden böyle oldu acaba? Nasıl geçer?
Canim plastik kokusu yapıyor dediğin makine hangisi. Ben de almayı düşünüyorum dateşekkürler =) 1 çay kaşığı yetti ama bu sefer de başka sorunlar çıktı oyy oytaş gibi çok güzel yoğurdum oldu ama mayam ekşi olduğundan epekşi bi yoğurdum oldu tabiki yemedi bebişim, ben de evde maya yapımı araştırdım nohut ve süt ile yapılan, onu yaptım ve mayaladım 3. mayalanmayı dün gece yaptım o da çok tatlı ama hem biraz sulu kaldı hem de makinem plastik kokusu yapıyor sinir oldum ama pes etmedim denemeye devam =)
CAnın plastik kokusu yapıyor dediğin makine hangisi. Ben de almayı düşünüyorum da.
teşekkür ederim, kutu sütle değil de günlük pastörize sütle yapıyorum çünkü hergün taze süt bulabilmem imkansız bulunduğum yerde. bir küçük kaba yaptım dediğin gibi mayam yeni olduğu için muhtemelen sulu oldu, sonra makineye geçtim çünkü kaloriferleri kapattık biz havalar iyi bebişi de çok sıcağa alıştırmıyorum diye. makinede yapınca da plastik kokusu minik kapların üst kısmına siniyor, ağzı sıkıca kapanabilen minik kavanozlardan alıp denicem bir de bakalım bir şekilde yapıcam bu işi =) bir de mayayı yeni oluşturduğum için çok süt gibi tadıyor sanırım o da bir kaç mayalamadan sonra artık yoğurt gibi tatmaya başlayacak inşallah en azından ben öyle umuyorum
Canim ne zaman doğdu senin minnos? Bence tüm uykularda komple iptal et bence kundagiyarında biz gidiyoruz 4. ay kontrolü bizimki , inşallah olumlu şeyler duyarız heyecanlanıyorum her kontrolde
eee bennki 1 kilo alms ama fazla dwmwdi banaKızlar 5. Ayimizi doldurduk çok şükür. 600 g almış Dr sadece anne sütüne devam dedi. 8200 g 67 cm olmuş kuzucumDr kilosu fazla dedi ama napıyım diyete mi sokayim bebeği tövbe tövbe
canim arzumdur arkadasinki ben weewell aldim siddetle tavsie ederm keske daha ewwel alsaydm ewe yapuorum hep cnku koku fala n ben arzmda cok sikayet okudum ondan almamstim yogurda geciomus kokusuCanim plastik kokusu yapıyor dediğin makine hangisi. Ben de almayı düşünüyorum da
bence artık 400 gr az değil canım maşallah bebişineHastanedeydik bu sabah 5. Ay kontrolü 5 ay 4 günlük olduk. 8300 olmuş 400 gr almış bu ay az almış dedi dr. boyumuzda 67 olmuş . Emzirmeye devam bu ayda ek gıdaya geçirmedi.destekli oturtabilirsin dedi.herşey yolunda çok şükür. Sonrasında kahvaltı keyfi yaptık kızımda pusetinde uyudu biz yedik içtik baya oturduk eve geldi sonra uyandı ilk defa
ben de öğretmenim bu yıl dokuzuncu yıl olacaktı çalışsaydım ama başlamayacağım senin gibi. bende hiç heves yok çalışmak için. eylülde kuzumdan ayrılacağım için şimdiden darlanıyorum. evde sıkılacaksın demişti arkadaşlar. evet bazen sıkılıyorum ama okulu ve çalışmayı zerre özlemedimSağolun destekleriniz içinnerden cevaplamaya başlasam bilemedim aslında şikayet edecek durumum hiç yok hele çoğunuz gurbette tek başına çocuk büyütürken Allah hepimize güç kuvvet versin işallah
al benden de o kadar canım :) ben spora bile gitmiyorum. oy ben öleeemKız ben çocuk olalı daha eşimle iki dk yalnız kalmadık:) tek aktivitem son bir haftadır koştura koştura 1 saat spora gitmek:)
oyy maşallah kuzuyaKızlar 5. Ayimizi doldurduk çok şükür. 600 g almış Dr sadece anne sütüne devam dedi. 8200 g 67 cm olmuş kuzucumDr kilosu fazla dedi ama napıyım diyete mi sokayim bebeği tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?