2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canım bebeğinin ağzındaki tik nasıl bilemiyorum benim kızımda ağzını yamultuyor buluşturuyor dudaklarını değişik şekle sokuyor bende önce tik sandım daha sonra o öyle yaptığında kendim yavaş yavaş kelimeler söyledim inan tekrarladı nazar değecek diye kimseye demedim biraz üstüne git bakalım dudaklarını takip ettirerek kelimeleri yavaş ve heceli söyle sonrasında büyük şok ve mutluluk ve heyecan yaşayabilirsin :)

Kizlar merhaba tehlike canlari calmaya basladi bizim sipacik ayaklariyla oynamaya basladi çekip coraplarini cikarmaya çalışıyor kackere corabini agzinda yakaladim. Bu arada cumaniz mubarek olsun bugun benim dogumgunum oglumda 19 eylul bi cuma vakti gelmisti kucağıma cok guzel bi duygu oglumla kutlayacagim

iyi ki doğdun, nice mutlu yaşlara miniğinle, ailenle:)

kızlar bebeğim memeyi oyun oynayarak emmeye başladı,
sütü bir yudum içiyor, memeyi bırakıyor, bir yudum daha çekiyor, sonra yine bırakıyor, böyle içiyor

oğlunla ailenle sevdiklerinle nice mutlu senelere canım sağlık huzur mutluluk versin rabbim :)

kızlar bebeğim memeyi oyun oynayarak emmeye başladı,
sütü bir yudum içiyor, memeyi bırakıyor, bir yudum daha çekiyor, sonra yine bırakıyor, böyle içiyor
benimkide on gün kadar yaptı öyle sonra ben memeyi bırakınca vermemeye başladım ağladı biraz sonra verdim heralde bırakınca tekrar alamayacağını anladı ki artık yapmıyor

KIZLARRRRRR YARDIM bebeğimin uykusu çok hafif kundaksızda uyumuyor ama bu kundaklama işide beni bezdirdi artık nasıl kurtulabilirim bundan , uyku düzeninin bozulmasını göze alıp açmalımıyım sizce tamamen???

benimkide on gün kadar yaptı öyle sonra ben memeyi bırakınca vermemeye başladım ağladı biraz sonra verdim heralde bırakınca tekrar alamayacağını anladı ki artık yapmıyor
sabah işe gelmeden önce yapıyor, uyanıyor, ben de hemen emzireyim diyorum, sonrası için vaktim kalmıyor ki malesef
gün içerisinde yaptığında izin vermiyorum da sabah kursağına iki yudum gitsin öyle işe geleyim diyorum onda da oyun istiyor:))
gözler sürekli kapıda babasına bakıyor gitti mi geldi mi diye

benim oğlum hiç kundağı sevmedi, kolik ve gaz sancısı varken dr önermişti onda da hiç yapamadık, kundağı nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama kademeli olarak bırakabilirsin, önce yarım kundak yap, sonra tamamen kundağı bırakmayı dene,
artık bayağı büyümüş olmalı kundak bebek için de çok uygun olmayabilir, tulum giydirebilirsin onun yerine torba olanlardan ya da ayaklılardan, hangisi içine sinerse

canım sadece kollarını doluyorum zaten gece açıp elini emiyor şapur şupur ama uykuya kundaksız gecemiyor uykusu o kadar hafifki yeminle yanında havuç ısırdım bir gün çıtırtısına uyandı o derece :)

benim başımda da havuç ısıran olsa ben de uyanırım:))

canım doğum günün kutlu olsun oğluşunla nice mutlu yıllara :) ben külotlu çorap veya ince tulum giydiriyorum yoksa dediğin gibi çorap tutmuyor ayağında bıdıklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…