EMZİRME SURENİZ NE KADAR KİZLAR ???? Kizlar sizin bebekler kac dakikada bir memeyi bitiriyor ya da iki memeyi emmeyi kac dakika da bitiriyor ....benimki cok kisa emiyor ya anlamiyorum ne emiyor doyuyormu??
EMZİRME SURENİZ NE KADAR KİZLAR ???? Kizlar sizin bebekler kac dakikada bir memeyi bitiriyor ya da iki memeyi emmeyi kac dakika da bitiriyor ....benimki cok kisa emiyor ya anlamiyorum ne emiyor doyuyormu??
Benim kızım geçen aya kadar en fazla 5-10 dk emer bırakırdı ama bu aralar maşallah 20dk falan oluyor bide ben her seferinde tek meme veriyorum sanırım başta gelen sulu önsütü sevmiyor pek ilk başlarda süre artınca sütüm mü yetmiyor diye düşünmüştüm ama etrafa göre anne sütünün tadını almış artık işallah öyledir
Kızlar uyuturken uyku tulumu giydiriyormusunuz?içinde rahat oluyorlarmış bana pek rahat görünmüyoda. Benim kız gece üzerini çok açıyor tekmeleye tekmeleye yorganını itiyor, çorabını çıkarıyor hatta bazen alt pijamasını bile nasıl beceriyo anlamıyorum
Canim benimkinin ince kadife uyku Tulumu var sıcak ve rahat oluyo. Üstünü ortmuyorum öyle tepini tepine uyuyo kalın olanlardan da aldım annemlerde giyer diye ama sevmedi. Fenalık geldi. hep giydiği uyku tulumu bu
Canim benimkinin ince kadife uyku Tulumu var sıcak ve rahat oluyo. Üstünü ortmuyorum öyle tepini tepine uyuyo kalın olanlardan da aldım annemlerde giyer diye ama sevmedi. Fenalık geldi. Eki Görüntüle 1402783
hep giydiği uyku tulumu bu
Kızlar hoppala çok eğlenceli duruyo ama su duvara asilanlar değil de bright starts marka var hem yurutec hem hoppala hem de aktivite masası gibi. 4. Aydan itibaren yazıyo. Sizler nasi bisi düşünüyorsunuz? Ayy heyecanlandim çok
Canim benimkinin ince kadife uyku Tulumu var sıcak ve rahat oluyo. Üstünü ortmuyorum öyle tepini tepine uyuyo kalın olanlardan da aldım annemlerde giyer diye ama sevmedi. Fenalık geldi. Eki Görüntüle 1402783
Kızlar uyuturken uyku tulumu giydiriyormusunuz?içinde rahat oluyorlarmış bana pek rahat görünmüyoda. Benim kız gece üzerini çok açıyor tekmeleye tekmeleye yorganını itiyor, çorabını çıkarıyor hatta bazen alt pijamasını bile nasıl beceriyo anlamıyorum
Ben kullanıyorum 2 aydır.. Çooook rahat oluyor. Bizimki de çok üstünü açardı. Yorganı üzerine mi çekti, yüzü mü kapandı aman üstünü mü açtı derdi yok. Gece emmek için yanıma aldığımda da üstü açılmamış oluyor. Ayaklı tulum üstüne onu giydiyorum süper oluyor. English home dan almıştım. 0-6 aylığı çok küçük 6-12 aylığını kullanıyorum ben. Hem onu giyince gece uykusu vakti olduğunu anlıyor:)
Evet cnm karışmak gibi olmasın ama eldivenlerini çıkar bence de. Ben ilk aydan sonra hiç eldiven takmadım. Ellerini tanıyıp, el koordinasyonunu sağlaması için çok önemli. Ayrıca maşallahhh çook tatlı:)