2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Iyigeceler herkese benim bebegim 5 ayini doldurdu yogurt vermek istiyorum ama kararsizim hangi sutle yapacagima taze sut ile yaptim bikre verdim ama interneten arastirdim keci sutunun de iyi oldugu nu okudum aptamil sut ile de yapiliyormus kararsizim hangisi iyidir yogurt yapan arkadaslar bilgi verirmisiniz

canim arzumdur arkadasinki ben weewell aldim siddetle tavsie ederm keske daha ewwel alsaydm ewe yapuorum hep cnku koku fala n ben arzmda cok sikayet okudum ondan almamstim yogurda geciomus kokusu
Slm ben de ekim annesiyim şimdiden araştırıyorum yoğurt meselesini. Weewell de aile kabı plastik mi ve de sütü baştan kaynatıp ılıtıp öyle mi koyuyorsun. Ben de almayı düşünüyorum da kararsızım. Bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür.

bende erken aldim zaten ewe mayaliorum biz hazi yogurt yemioruz. hem elim alssin die erken aldik ama gerek kalmadi hemende tuttu bardaga mayaliorum kabada mayaliorum ben yogurt yapmafan cok basariz oldugum icin bunun bu kadar tutmasi beni bayagi sasrtti . ben ilk en ucuzuna baktim cnku 200ede var 50ede arasinda hic vi fark yok arzum en ucuzuydu ama cok sikayet var kimide o sekilde sikayt etmeden kullanior bende bi tik daha kalitelisine baktim zaten weewell urunlerinin hepsinden memnunum ben cookkk arastrdim her siteyi didik didik ertim sen bosuna bakipta yorulma ben hepsine baktim tefalde gereksiz pahali alt ttarafi altini sicak tutan bisye buladar para vermenin bi anlami yok ayni sei yapio. bende veeveel aldim hwmnse dwnedim daha yeni aldim 2 gunde bi yapioeum yyogurdumu istersen dolaaptan cikar koy istersen isit cok z koy ben direk koyuyorum bardaklara 1 cay kasigi maya buyuk kaba 1 yemek kasigi ve yogurdu iyice erit ve ben pastorizeden yapiorum 1 yasindann sonra disardan sutle yapicam smdi dogru bulmumuorum kabi plastik ama koju falan asla yok kaliteli. ama sen yuvarlak yuksek bi borcamda alabilirsin cokta guzel olur ben ondanda alcam bu akadar canm

bence artık 400 gr az değil canım maşallah bebişine
Alıştıkya 1 er kilolara az geliyo şimdi ama hareketlendiler artık normal çok alamazlar.oyun halısında hiç bıraktığım gibi bulamıyorum dün bi baktım ünitenin altına girecek nerdeyse kafasını çarpacakmış az kalsın giderek tehlikeli olmaya başladı minnoşlar

canim degerlerine baktir kan eksikligi yada vitamin eksikligi olabilir hatrlarsan hamileligin ilk aylarindada ayni hissetmisindr ben ölu gibiydim o durumlardan bahsedio gibisin
Doğumdan iki ay sonra ölçtürmüştüm normaldi ama şimdi vitamin ya da demir ilacı kullanmıyorm saçlarım avuç avuç elime geliyor zaten belli bişeyler eksik evet ilk aylarda çok uykulu geçmişti benim yoksa tekrar hamilemiyim
Şaka bir yana adet oldunuz mu ben de hala tık yok spiral taktırmak istiyorum ama bi kere adet görsem daha iyi olurmuş böyle biraz acıyabilir dediler zaten korkuyorm

Ben de muhtemelen eylülde bi heves başlayıp ilk haftadan bıkacağım tekrar ve bi yıl evde olduğum zamanın kıymetini bilseydim diyeceğim hayırlısı

Canim plastik kokusu yapıyor dediğin makine hangisi. Ben de almayı düşünüyorum da
arzum bebbe bendeki, görümcemde varmış o vermişti kullanırsın diye, özellikle aldığım bir şey değildi yani ama o da hiç böyle bir problemden bahsetmemişti. sadece üst tabakasında plastik kokusu oluşuyor yoğurdun =( onun dışında bir sıkıntısı yok normal yoğurt mayasıyla ilk denediğimde taş gibi yoğurt çıkarmıştı ama ah kokusu olmasa...

Slm kizlar hangi bezi kullaniyorsunuz ben prima kullaniyorum ama KISIR yaptigi soyleniyor...israil maliymis bu yuzden kullanma dediler

Benimki 12 eylül doğumlu. Daha hafif yana kımıldama bile yok. Siz deyince yuvarlana yuvarlana geziyo diye çok şaşırıyorum. Tombul poposunu kaldıramıyor heralde. Tembel mi olcak ne? Halbuki ben hiç durmam yerimde. Kesin babasına benzedi. İyi huylar bana kötüler babaya

Slm kizlar hangi bezi kullaniyorsunuz ben prima kullaniyorum ama KISIR yaptigi soyleniyor...israil maliymis bu yuzden kullanma dediler
http://arsiv.sabah.com.tr/2000/09/27/d04.html

Bu yazıyı okumanı öneriririm. Olay bez değil sıcaklık o da erkek bebekler için. Kat kat giydirince de aynı risk var yani. Lütfen böyle marka ismi verilen suçlamalara güvenmeyin. Hepsi birbirini karalıyor. Bu ülkede 20 seneden fazladır prima kullanılıyor, kim bezden dolayı kısır olmuş.. Ayrıca çoğu prima bez Türkiye'de üretiliyor..

Canim bebisi tesvik etmen icin soyle yapmani oneririm. Ablam bi sabah boyle calistirdi ayni gun dondu benimki. genis bi alanda Bizim bas yastigina dikey yuzustu yatir yastigi hafif kaldir oyle oyle dondurecek kendini. Ayni seyi sirtustu yatirarak yap. Hem yoruluyo guzel uyuyo hem de iyi antrenman oluyo

Selâm kizlar ben yeni üyeyim ekim 4 de anne oldum benim oğlu şu m sürekli parmak emi yor emzik vermeye çalıştım ama almıyor alışkanlığı devam eder diye korkuyorum aynı durumu yaşayan varmı anne sütü alıyor

yiost: 39299160 .!.:
Ben prima kullaniyorum. Gayet de memnunum. Soyledigin sey de bana pek gercekci gelmedi acikcasi

Canim ilerleyen gunlerde her tuttugunu emip yalayip kemirecek normal bisi yani endise etme

csnim hic meraklanma benmkide asla memeyi almadi emzik yani. hic swvmedi . parnak degil direk elini sokuo agzina emio heryeri salya oluo o gelisinmindwki normal bi ilerleme neden bilmiorum ama herkesin ole demekki rutin bisi

kizlar karsilastirmalarimdan anladim ki kiz bebeler önde gidio gelisimde erkekler buraz daha yavas oluo . bierdw buna benzer okusum kiz cocuklar daha erken uygulamaya geciomus die

bnde unlu bi markadanin israil bezi oldugunu okumustum ama hangisi hatrlamiorm ama bu kisirlik iddiasi mantik disi geldi bana mantigima pek denk susmedi . ben bimin bezini kullaniorum bu arada :)

kizlar karsilastirmalarimdan anladim ki kiz bebeler önde gidio gelisimde erkekler buraz daha yavas oluo . bierdw buna benzer okusum kiz cocuklar daha erken uygulamaya geciomus die
Canim yanlışın var boy ve kiloda erkek bebekler daha önde olur. Genelde tabi.

Bizimki emziği atıp parmaklarını sokuyor ağzına, sığsa hepsini koyacak ağzına :) sürekli çekiyorum elini ama her fırsatta tekrar ağzında

Zor bir durum doktor bana engelle dedi gerekirse emzik ver dedi alışkanlık oluyormuş büyüyünce de parmak emi yor lar mis inşallah öyle olmaz Düşünsenize koca çocuk parmak emi yor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…