2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

bizimki de yabancılarda ağlıyor :)

canım ben bebe bisküvisini ıhlamurla ıslatıyorum içinede peynir zeytin koyuyorum istersen sadece ıhlamurlada ıslatabilirsin çok güzel oluyor hem faydalı da

kızlar bugün aşımızı olduk sağlık ocağında oğlum bir aydır hiç kilo almamış
çok üzüldüm
varmı benim gibi olan.
tek meme emzirdiğimi söyledim süt yetmiyodur öyle dedi ek gıdayı daha sık vericem ne yapayım

6. ay aşısı mı oldu?
kaç kilo şu an, geçen ay ne kadardı?
ek gıdaya başlamış mıydınız?

canım en hareketli zamanları kilo almamış olması normaldir bence üzülme, hem sağlıklı ve keyfi yerindeyse ne güzel, boya gitmiştir bu ay belki

Baby led weaning canim blw.bebegin kendibi beslemesi.ben deniyorum.blw icin bebegin dik oturmasi lazim.90 derece tam.ona dikkat et.blw yaparken nasilsa basinda duruyoraun birsey olmaz ama maksimum dikkat lazim.benim kizim oturamiyor.destekli oturtup oyle denemeye calisiyorum.daha diş de olmadigi icin koparamiyor zaten.
bir de bebegin kilo almadi demişsin, boyu ve kafa ölçusunde ilerleme var mi peki. O da onemli.

6. ay aşısı mı oldu?
kaç kilo şu an, geçen ay ne kadardı?
ek gıdaya başlamış mıydınız?

evet 6.ay aşısı olduk
7300 şuan, 24 şubattada aynıydı

canım suyu dişleri için zararlı bu birinci sebep, birde suyunu verince pütürlü şeylere alışmıyor çocuk o yüzden 1-2 gün suyunu 3. gün püreye geçtim ben şimdi gayet rahat yiyor

dişine zararlı olduğunu hiç düşünemedim haklısın severek içiyo diye vermiştim bi daha püre vereyim ozaman

canım en hareketli zamanları kilo almamış olması normaldir bence üzülme, hem sağlıklı ve keyfi yerindeyse ne güzel, boya gitmiştir bu ay belki

evet hareketli baya boyu uzamış 1 cm 67 olmuş kafasıda iyi

evet cnm boy ve kafada ilerleme var çok şükür bebeğim çok hareketli acaba oyüzden mi
sütümde belki yaramadı çok iyi beslenemiyorum sanırım evde tekim anca bebeğe bakıyorum

canım bence hiç telaş yapma baş boy büyümüş, hem bebekler bazen boya gidermiş 6. ayda şimdi ek gıdaya tam gaz başlarsın kilo alır, irmikli muhallebi yap içinede elma yada armut rendele hem çok severek yer hemde irmik çok faydalı ve kilo yapar pirinç unuda yapabilirsin yoğurtda verebilirsin bence hareketli dönemde olduğu için almamış. sonuçta dönmek emeklemek onlar için çok çaba gerektiren bişey çiğnemek bile yok yutmak için kırk defa çene hareketi yapıyor öyle düşün hiç üzülme

6 ay aşısını yaptıran arkadaslar banyo konusunda bisey dediler mi size, banyo yaptirabilirmiyiz?

Bebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.

Bebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.

çok sağol canım.
evet muhallebiye başladım.
bir tatlı kaşığı tam buğday unu, 1 tatlı k. çavdar unu, irmik ve pirinç unu ve az pekmez koyuyorum bi de pişince zeytinyağı
öyle muhallebi yapıyorum inş. kilo alır.

canım ben bebe bisküvisini ıhlamurla ıslatıyorum içinede peynir zeytin koyuyorum istersen sadece ıhlamurlada ıslatabilirsin çok güzel oluyor hem faydalı da
Bebe biskuvisi derken cici bebe den bahsediyorsunuz benim doktor ve diyetisyen ve kesinlikle yasak dedi, nedeni bağırsakları birşeyi bozuyormus. Ben o yüzden evde yaptım ama daha yedirmedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…