Bebeğinizin kaç aylık olduğunu da belirterek neler verdi listenizi paylaşabilir misiniz?Kızlar merhaba, doktorum bana yemek listesi yaptı, ona uyarak yediriyorum, fakat ne kadar yemesi gerektiğini bilmiyorum, açken dene dedi, fakat açken daha da sinirli oluyo ve hiç almıyo, yese de illa emmek istiyo, ben işin içinden çıkamadım..
Bebeğim 6 Ay'ı doldurdu, 7. Ay'ından bir hafta aldı .. Kahvaltı yumurta sarısı,peynir, 1 tatlı kaşığı tahin ve 1 tatlı kasığı pekmez, ceviz, doktor Tahıl karışımını Fida ekleyip Ihlamur ile kıvam vermemi istedi, fakat bebeğim beğenmedi, hepsini ayrı veriyorum, 10 gibi meyve, 1 gibi Çorba, 4 GiB yoğurt ve uyumadan önce pirinç unu.. Meyveyi ancak 1 dilim yiyo, Çorba 2 yemek kasığı anca.. Sadece emerek doyuyo, Diğerlerini zorla ve tadımlık ancak verebiliyorumBebeğinizin kaç aylık olduğunu da belirterek neler verdi listenizi paylaşabilir misiniz?
Uykusunu tam aldığı zamanlar keyifli oluyor bebisler bence o zaman deneKızlar merhaba, doktorum bana yemek listesi yaptı, ona uyarak yediriyorum, fakat ne kadar yemesi gerektiğini bilmiyorum, açken dene dedi, fakat açken daha da sinirli oluyo ve hiç almıyo, yese de illa emmek istiyo, ben işin içinden çıkamadım..
Bebeğim 6 Ay'ı doldurdu, 7. Ay'ından bir hafta aldı .. Kahvaltı yumurta sarısı,peynir, 1 tatlı kaşığı tahin ve 1 tatlı kasığı pekmez, ceviz, doktor Tahıl karışımını Fida ekleyip Ihlamur ile kıvam vermemi istedi, fakat bebeğim beğenmedi, hepsini ayrı veriyorum, 10 gibi meyve, 1 gibi Çorba, 4 GiB yoğurt ve uyumadan önce pirinç unu.. Meyveyi ancak 1 dilim yiyo, Çorba 2 yemek kasığı anca.. Sadece emerek doyuyo, Diğerlerini zorla ve tadımlık ancak verebiliyorum
ben böyle düzenli vermiyorum hata mı ediyorum mesela hiç kahvaltı vermedim emzirdim hep o saatlerde
çorbayı bi kase içiyo oğlum mesela muhallebide bi kase yiyo
mrb bende düzenli veremiyorum zaten benim bebeğim geç uyuyo sabah da 8 de emiyo tekrar 11 de uyanıyo bu arada 2 dişi birden patladı iştahı yok( bizde 6 ay 1 haftalıgız çorba ve muhallebiyi nasıl yapıyosun acaba bi kaç tarif denedim ama sevmedi senin bebeğin sevmiş demekki :)) belki benimkide sever en fazla bikaç kaşık yediribildim şimdiye kadar :))
Daha önce o tüyler yok muydu?arkadaşlar oğlu olanlara sorum var biraz önce fark ettim
oğlumun yumurtalıkların üstünde sarı tüyler gördüm normal mi sizin bebeklerdede öyle mi???
Öncelikle bebekler çabuk unuturlar, korkmaya bağlı sizden kaçacağını düşünmüyorum, tabi içiniz rahat edecekse yine uzman desteği alabilirsiniz. Aynı oyuncakla tekrar oynattınız mı? ona karşı bakışı nasıl belki o ipucu verebilir size?Herkese merhaba, canım oldukça sıkkın, günlerdir ağlıyorum... Oğlum 7 aylık oldu bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadık kendisiyle. Yalnız son 3 gündür bana tavır yapıyor. Beni görünce yüzünde güller açan, sevinçten zıplayan bebek gitti. Düşmanına bakar gibi donuk ve tepkisiz bi bebek geldi. Farkında olmadan onu bir oyuncak ile korkuttum ondan sonra mı oldu bilemiyorum. Kesinlikle benimle göz göze gelmiyor, yüzüme bakmıyor, bana gülmüyor ama etrafında herkese gülücükler saçmaya devam ediyor. Bu arada çalışmıyorum evde full onunla ilgileniyorum. Bir pedagoga gitsem mi ? Böyle bi durum yaşayan var mı aranızda ? Ne yapmalıyım çok üzgünüm.
Öncelikle bebekler çabuk unuturlar, korkmaya bağlı sizden kaçacağını düşünmüyorum, tabi içiniz rahat edecekse yine uzman desteği alabilirsiniz. Aynı oyuncakla tekrar oynattınız mı? ona karşı bakışı nasıl belki o ipucu verebilir size?
Bebekler çok sıkılgan oluyorlar, tüm gün sizinle zaman geçirdiği için başkalarını görünce onlara yakınlaşması normal.
Mesela benim oğlum dışarı çıktığımızda asla bize bakmıyor bile, tepki vermiyor, dışarısı onun ilgisini daha çok çekiyor, bizimle iletişimi bitiriyor:)
Büyüme atağı döneminde de olabilir kuzunuz
Daha önce o tüyler yok muydu?
Canım tarhananın içinde tuz varmıydı tavsiye edilmiyoya 1 yaşına kadar. Ben e bebekten bebekler için özel tuzsuz tarhana var ondan alıyım diyorum gerçi evdekinden bi kere yaptım ekşi geldi sevmedi yemiyo ama belki zamanla sever.çorba tarhana yapıyorum ev tarhanası bi yemek kaşığı tarhana bi bardak su ile pişirip pişince az bi zeytinyağı gezdiriyorum üstünde
muhallebiyide
1 tatlı kaşığı tam buğday unu 1 tatlı k. pirinç unu, 1 tatlı k. çavdar unu ve 1 tatlı kaşığı irmik bi bardak sı pişiriyorum
pişince az pekmez ve zeytinyağı gezdiriyorum cnm
Canım tarhananın içinde tuz varmıydı tavsiye edilmiyoya 1 yaşına kadar. Ben e bebekten bebekler için özel tuzsuz tarhana var ondan alıyım diyorum gerçi evdekinden bi kere yaptım ekşi geldi sevmedi yemiyo ama belki zamanla sever.
Bence panik yapma hemen kimbilir küçücük dünyasında ne yaşadı neye tepkisi.sen ilgini şevkatini ve yüleryüzünü devam ettir unutur gider bence hala devam ederse alırsın bi destek ama hiçbir bilgim yok uzman konusunda daha minnacıklar yaş aralığı nedir bilemiyorum.benim kızımda geçengün bi oyuncaktan korktu kurmalı bi ördek eline alınca kanadını çarptı korktu yavrum kaldırdımbidahada çıkarmıycamHerkese merhaba, canım oldukça sıkkın, günlerdir ağlıyorum... Oğlum 7 aylık oldu bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadık kendisiyle. Yalnız son 3 gündür bana tavır yapıyor. Beni görünce yüzünde güller açan, sevinçten zıplayan bebek gitti. Düşmanına bakar gibi donuk ve tepkisiz bi bebek geldi. Farkında olmadan onu bir oyuncak ile korkuttum ondan sonra mı oldu bilemiyorum. Kesinlikle benimle göz göze gelmiyor, yüzüme bakmıyor, bana gülmüyor ama etrafında herkese gülücükler saçmaya devam ediyor. Bu arada çalışmıyorum evde full onunla ilgileniyorum. Bir pedagoga gitsem mi ? Böyle bi durum yaşayan var mı aranızda ? Ne yapmalıyım çok üzgünüm.
Benim kızım var ama yeğenlerimden hatırladığım kadarıyla ( altlarını değiştirmişliğim vardır)arkadaşlar oğlu olanlara sorum var biraz önce fark ettim
oğlumun yumurtalıkların üstünde sarı tüyler gördüm normal mi sizin bebeklerdede öyle mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?