2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Benim kızım var ama yeğenlerimden hatırladığım kadarıyla ( altlarını değiştirmişliğim vardır) onlarda da vardı. Olur herhalde normal canım ya

inş. cnm çok sağol bu hafta doktora gitme şansım yok haftaya gidicez mutlaka sorucam

Bugün bende kıymalı ıspanak yapcam kızıma inş.sever çok iştahlı değiliz. Muhallebi ve meyve seviyo diğerlerini 3/5 kaşık zar zor.6 ay 23 günlüğüz

çok saol cnm :)) deneyelim bakalım bizimkiler tarhana yapmıyo dışardan güvenilir nerden alabilirim acaba denesem bende bilemedim ? bu arada benimde oğlum var bizimkinde yok tüy ama bence normaldir cnm her bebek farklı sonuçta ... bu arada kahvaltı vermeye başladın mı ben labne tahıllı kaşık maması ıhlamur çayı pekmez veriyorum yumurta vermek istiyorum ama yemiyor bizimki sen başladın mı acaba?

daha kahvaltıya başlamadım cnm
ben yumurtadan nefret eden bi insanım dayanamıyorum midem bulanıyor o yüzden yediremedim daha peynirde bebek için almadım henüz

Bugün bende kıymalı ıspanak yapcam kızıma inş.sever çok iştahlı değiliz. Muhallebi ve meyve seviyo diğerlerini 3/5 kaşık zar zor.6 ay 23 günlüğüz

bende çorba muhallebi püre veriyorum ıspanak tarzı yemeğe geçmedim henüz
üşeniyorum sanki

Ispanak verecek olan arkadaşlar yapıldığı gün yedireceksiniz sadece biliyorsunuz değil mi:)

Benim oğlum da müzikli oyuncakların ilk sesini duyduğunda korkmuş hatta ağlamıştı bir kaç sefer, korkması devam etmesin diye kendimizde dans ederek müzikli oyuncakları gösterdik, ondan sonra korkusu olmadı şükür, o yüzden tekrar denediniz mi diye sordum.
Pedagog bildiğim yok, hangi ildesiniz?

Biz İstanbul'dayız. Bu arada az önce fark ettim. Oğlumun alt dişleri çıktı, üstler çıkmamıştı. Öğle yemeğini yedirirken üst diş etinin patladığını gördüm. Portakal verdim eline yedi, kemirdi azıcık keyfi yerine gelir gibi oldu sanki. Alt dişler çıkarken hiç anlamadık çünkü, sorunsuz geldiler. Acaba "üstler zordur" dedikleri olayı mı yaşıyoruz ? Gerçi nazı sadece bana mı diye bi soru geliyor aklıma. Sadece bana suratlı o da ayrı bi konu :)

Henüz 7 aylık oğlum. Anneanne, baba, komşu teyze herkese gülücük var. Annesini görünce cin görmüş gibi. Nazı bana mı diye düşünüyorum. Gözlemleyelim bi kaç gün bakalım.

kızlar bebeğim bir kaç gündür gece uyanıyor ve 1 saat tekrar uyutmak için uğraşıyorum, sanki uykusunu almış gibi, enerjik uyanıyor ki, dalması çok zor oluyor tekrar
selam canım bizimkide doğduğundan beri arada yapıyor onu bikaç gün sonra düzelir inşallah

bence yeni başlayan bebek için iki yemek kaşığı çorba iyi gittikçe artacak zaten ben yaklaşık bi buçuk aydır veriyorum mesela ilkinde iki tatlı kaşığı yiyodu

arkadaşım üzüldüm yaaa inşallah geçisidir ki ben öyle olduğunu düşünüyorum bizimkide akşam baba gelince gülücük saçardı ben evdeyken ama ben çalışmaya başlayınca bana da yaptı, gün boyu sizi gördüğü için olabilir

Kızlar özellikle sorum çalışan annelere, tabi diğerleri de yanıtlayabilir?
Anne sütü alan bebeklerinize kaç cc süt sağıyorsunuz? 3-4 saatlik periyotlarda ne kadar süt çıkıyor iki memeden?
canım ilk işe başladığım günlerde 3-4 saatte bir iki göğüsden toplam 150cc sağarken şimdi en fazla 75 cc malesef sağmak azaltıyor

ayyyy canım merak etme nazları annelerine hele bide çalışsan daha kötü, bakıcıda saatlerce uyuyan bebek bende yarımsaat uyumuyor, doktorumda aynısını dedi bebekler annelerine eziyet ederler buna alışın dedi yani bu gayet normalmiş

canım bu arada portakal lifli bir meyve liflerin genize yapışma olasılığı varmış o sebeple meyve filesiyle vermeni tavsiye ederim boğazına kaçmasın allah korusun

canım ilk işe başladığım günlerde 3-4 saatte bir iki göğüsden toplam 150cc sağarken şimdi en fazla 75 cc malesef sağmak azaltıyor
benimde son iki gündür 75-80 cc zor çıkıyor
acaba bebeklerin ihtiyaçları mı azaldı yoksa bizim sütümüz mü azaldı onu düşünüyorum

benimde son iki gündür 75-80 cc zor çıkıyor
acaba bebeklerin ihtiyaçları mı azaldı yoksa bizim sütümüz mü azaldı onu düşünüyorum
yok canım malesef süt azaldı sıvı tüketmekde nafile günde 5 litre sıvı içiyorum ama doktor demişti emzirmekle sağmak çok farklı, kuzumuzun minicik ağzı tüm makinelerden iyi vakumluyor, duygusal etkileşimde cabası , bebek emdikçe annenin beynide mutluluk hormanu salgılarmış yani tükenmeye mahkum sütümüz

ben bu arad hiç su da içmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…