2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
sevgili anneler emziririken göğüslerimiz süt ürettiği için büyüyor ya emzirme tamamen bitince göğüslerim,iz eski haline döner mi? tek meme emzirdiğim için çok önemli benim için

ay benim oğlumda gün içinde bana gülücük atıyo ama akşam babası onla konuşunca kahkaha ata ata sesli gülüyo :) çok kıskanıyorum :)

sevgili anneler emziririken göğüslerimiz süt ürettiği için büyüyor ya emzirme tamamen bitince göğüslerim,iz eski haline döner mi? tek meme emzirdiğim için çok önemli benim için
döner bence ablamların döndü yani ordan biliyorum

Kızlar özellikle sorum çalışan annelere, tabi diğerleri de yanıtlayabilir?
Anne sütü alan bebeklerinize kaç cc süt sağıyorsunuz? 3-4 saatlik periyotlarda ne kadar süt çıkıyor iki memeden?
feyena benim sütüm başta çok azdı ve bebeğim emmek istemiyordu. doktorumla konuştuk ve ben sağarak çoğalttım sütümü ve bebeğime sağarak veriyorum. benim açımdan sağarak süt çoğaldı ama bünye farklı olabilir tabi. bence yorgunluk ve yeme çok etkiliyor. bazılarına mesela su yarıyor süt oluyor ama ben yemediğim zaten istersem 5 lt su içeyim sütüm direk azalıyor. tabi o yüzden kilolar sabit :))

gerçekten yaa doğumdan sonra 1 gr versem ya 6 aydır aynı.
gerçi yemeği hiç kısmıyorum.
Nasıl kısacağız ki
İki canlı besleniyoruz:)
Neyden kısacağız?
Yavrumuzun kursağından bir kaç yudum süt daha fazla gitsin derdindeyiz hepimiz
Benim ki zaten sağılan sütü biberondan zor içiyor, o yüzden direk memeden alması en iyisi benim için, ama tabi günde bir kez yanında olmadığım zaman zaten biberondan alıyor ve ben de bir kez sağıyorum...

o zaman sağmayla bence sütün azalmasının alakası yoktur. ben hep sağıyorum düşün. sen 1 kez. yorgunluk falan da etkiliyor olabilir.hemen süt arttırıcı besinlereee :)

iki canlı beslenmesekte kısamam ben yaaa diyet yapamıyorum tutamıyorum boğazımı

normal doğum mu sezaryen miydi?
nasıl gitti göbek:) kendiliğinden mi:?
,sezeryandı cnm
kendiliğinden gitti spor yapmaya vakit yok çünkü ama oğlumla uğraşırken çok iyi emek yiyemyorum sanırım yorgunluk vs de eklenince gitti ama dediğim gibi 4 kilom var kafama takmıyorum oda gider elbet

benim de doğum öncesi kiloma dönmeye 4 kilom kaldı ama :) hepsi göbekte işte 7 aydır giden yok aynı kilodayım:)

kizlar slm nelr yapiosunuz bebeler nasil . biz dis cikarmakrayiz orta halli halimiz. kaniyo falan . doktoeumuza gittik kiloyu duyamafm dis heyecenindan. 9aylik bebek gibi dedi gayet iyimis. 7 ay bitince corbadir vesaire baslicak. kendisi liste yapmis zaten doktoe. o listeye gore vericem bakalim sistemli sekilde. oturyo. adimi soluyor. anne dior ama bilincli degildir tabi. ama beni cok mutlu edio:) . oturuo yuvarlanio yedi ayimiz 2 inde bitior kocaman oldu cok sukur .allahim ewlat baska tat onun bi bakisi bi gulusu dunyaya bedel. allahim onlari bize bagislasin onlar bize en degerli emanet . bu arada kizlar onemli bi soru sunnet dusunuorum okumali . sizce lazer mi digeriylemi? bilgi verin lutfen paylasalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…