2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

ben spor yapayım dedim. yürüyüş bandı vardı. yürüyünce sütüm azaldı yaa. kaçtır deniyorum hep azalıyo sonra hadiii süt artsın diye yok dereotu yok stell tea ye bakalım iç bakalım çoğaltıyoruz.
ama bi de plates deniyeyim diyorum. yapan var mı içinizde.

Kızlar ne marka bebek arabası aldınız.
3 tekerlek mi yoksa 4 mü iyidir
Yada kaliteli bi baston mu almalı

Buarada şu çok uçuk bebek arabalarından bahsetmiyorum .onlardan alamam

Kızlar ne marka bebek arabası aldınız.
3 tekerlek mi yoksa 4 mü iyidir
Yada kaliteli bi baston mu almalı

Buarada şu çok uçuk bebek arabalarından bahsetmiyorum .onlardan alamam
Canım biz puset araba beraber almıştık nuna marka dört tekerlekli .en önemli özelliği bence pratik olsun katlanması taşıması falan

Bikaç gündür eşim hasta benimde karantinaya aldık resmen yatıyo.baya düzeldi ama bakalım bize geçmeden atlatırız inş. Bu arada kızıma avakodo tattırdım tanikide sevmedi sevilecek gibi değilki zaten bakalım yarında pekmez katıp vercem inş.sever

Çalışmıyorum ewdeyim ama o kadar çok yoruluyorumki (çalışmaya başlayınca napcambakalım)ne kilo kaldı ne göbek normal doğum yapmıştım. Hatta eski kilomun da altına düştüm

ben de çalışınca napıcam bilmiyorum şimdi evdeyken bile çok yoruluyorum

ben hamileyken yaptım pilates sonra hiç yapamadım zaten zamanda yok

Canım biz puset araba beraber almıştık nuna marka dört tekerlekli .en önemli özelliği bence pratik olsun katlanması taşıması falan

biz de nuna puset ve araba beraber aldık çokta memnunuz:)

Kızlar bir tanıdığımın eşi 6 aylıkken doğum yaptı şu an küvözde 1050 gr doğdu, dualarınızı istiyorum...

Kızlar bu arada bebeğine muz yediren varmı ben yoğurduna katıyorum bikaç gündür başka türlü yemiyor yoğurdu Ama kakasında siyah ip gibi kısa kısa şeyler var netten araştırdım muzdanmış lifmiş onlar merak ettim yaşayan varmı böyle bi durumu

ben veriyorum muzu çok seviyor. benim kızımı kabız yapıyor ama dışkısında hiç öyle bir şey görmedim canım.

ben henüz vermedim. doktorumuz 8. ayda dedi. muz güçlü bir meyve ve hazmı zormuş.

birde annem bana da vermiş bebekken benim gözler pörtlemiş annem korkmuş bişey oldu diye. baya zorlanmışım yani.

Aynısı bizde de oldu. 2 defa verdim ikisinde de kakası dediğin gibiydi canım. Acaba vermesek mi ki muz bilemedim şimdi!

Ya çok faydalıya muz kesmek istemiyorum bide yoğurdu başka türlü yemiyo yarın bi doktorumuzla konuşur yazarım canım bakalım ne diyecek
mrb bu durumu doktoruna danisinca yazar misin aslında ben ekim annesiyim:)yeni ek gıdaya geçiyoruz yoğurdu yemediği için bende muz koymuştum içi e kanada siyah i gibi şeyler oldu bende acaba kan mi diye tedirgin olmuştum.bu site çok iyi ya her bilgi var.bide arkadaşlar ek gıdaya nasıl nasladiniz çok muzdaribim bu konuda ne vereceğini bilmiyorum.dayadi m yoğurda 5 buçuk aylık bebeğim peynir verdim yutamadi sanki biraz tarif verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…